- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.121
Sen bır de ıcıne kısın bişiler gıydıreceksınDeğerlendirmelere baktım herkesss güzel yorum yapmış kötü yapmamış kimseee , ayu inşallah yazDım kadına bakalım yoksa iptal ederim. Benim bebiş çünkü boylu kilolu olucak gibi
Ben de açık yatırıyorum uzun kollu giydiriyorum ama çok hareketli korkuyorum battaniye örtmeye bizimki de sıcak sevmiyorBenim kızın gazı da kokuyor. Koku arkada kaka varsa olur benim bildigim. Yani kaka var içerde gaz onun kokusunu çıkarıyor. Valla benim kız çorap giymiyor. Gece üstünü de orturmuyor. Açık yatıyor.
Aaaa ben internte sitesinden arıyorum bulamıyodum gitmemiştim hiç mağazasınaHafta sonu uğradım bir sürü rengi ve üstü penye içi peluş olanlarda vardı 350 yada 450 hatırlıyorum
Ozman iptal edeyimSen bır de ıcıne kısın bişiler gıydıreceksın
Buyuk olması sart bwnce
Satıcıya sor once beden var mı dıye. Iptal etmeden belkı ıstedıgın bedenı gobderırOzman iptal edeyimArada kaldım çok
E bebiş kakası sulu olmuyo mu zaten bizimki De sulu üşüttüm mü yani bebeğiBenim kız günde 4-5 yapıyor hem de sulu o zaman benimkini gören aile büyükleri kesin usutmus der.Bu hafta bende gidicem kv ve annemlere bakalım neler olacak
Hm varmış ya ordan alıcam direkSatıcıya sor once beden var mı dıye. Iptal etmeden belkı ıstedıgın bedenı gobderır
Evet canım çok şirinler bende alıcam ama o an bilemedim kaç aylık alsam diye muhtemelen 1 yaş alırımAaaa ben internte sitesinden arıyorum bulamıyodum gitmemiştim hiç mağazasınaGelmiş demekli
Benimki de kayiyor 2 aylik ömrü varmış yataklarınReflü yatağı kullananlar bebişler iniz kayıyor mu sizin de napıcaz ya gece boyu kaymış bebeği yerine koyuyorum
büyüğü yok mu sen lcw deyince onun kalıbına göre düşündüm benOzman iptal edeyimArada kaldım çok
Ben balkondaki çöpe atıyor gece gündüz uygun değil miymiş korktum bakDini boyutundan bahsedıyor .
Benim kız askılı ve açık yatıyorBen de açık yatırıyorum uzun kollu giydiriyorum ama çok hareketli korkuyorum battaniye örtmeye bizimki de sıcak sevmiyor
Yok canım sulu oluyor tabi ben üşüttüncüleri demiştimE bebiş kakası sulu olmuyo mu zaten bizimki De sulu üşüttüm mü yani bebeği
Biz de de boyle bir sey olmadı, bebeğin idrarından kaynakli olabilir, doktora danışabilirsinBaby turco bez kullananlar ;
Kizlar 2 gundur gece uykusuna gecmeden oğlumun altini baglayip sabah actigimda boyle bi goruntu oluşuyor kan degil boya gibi böyle ve 1 kere işemiş sabah kadargörüntüyü affiniza siginarak atiyorum ama kan olmadigna eminim(gun icinde işediklerinde boyle bi rebk gormuyorum sadece geceden sabaha kalinca bu renk oluyor) ya sizdedee boyle bi göruntu olustumu hic bezden kaynaklimi acaba
Aynen benim ki de kayıyor ilk bir hastalıkken yatırmıştım o zamanda kayıyordu şimdi sadece oynatmak biraz oyalamak için kullanıyorum ek gıdaya geçince de eğimli olduğundan kullanırım belkiBenimki de kayiyor 2 aylik ömrü varmış yatakların
Evin çok sıcaktır benimki tepede rüzgar yiyorBenim kız askılı ve açık yatıyor
Yok ya eğimli olduğu için çoğu bebek kayıyordur bir de hareketliyse bebekBu durum sevmediği anlamına geliyormuş ve çoğu bebekte memnun değilmiş zaten .
Benimkini de koyuyorum , sanırsın kaydırakta kayıyor bi baktım geçen gün koltuğa inmiş ve gayet güzel uyuyor hiç ellemedim valla
Kaymaz mıbazen benim tarafımdaki kolu çıkarıyorum ordan bile ayaklarını sarkıtıp yanıma yuvarlanacak gibi oluyor
Bizimki hem reflu yatagi hem babynest gibi .hem sığmıyor hem de kayıyor
Bizdede aynı durum bide reflü içinde kayboluyodu şimdi aynı boyda
Kızlar bu kayma olayına çözüm bulabilir miyiz sizce yoksa böyle kayıp durucaklar mı kusma evresindeler o yüzden reflü yatağını kaldırmak da istemiyorum bir kere ben görmeden kusmuştu meselaBenimki de kayiyor 2 aylik ömrü varmış yatakların
Valla cidden insan arada kalıyooo yaaa hangi meden alsam diye, baktım siteye buldım 300 tl hemde dolapdan alıcağıma mağazaya gider alırımEvet canım çok şirinler bende alıcam ama o an bilemedim kaç aylık alsam diye muhtemelen 1 yaş alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?