Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım bence kış yaklaşırken al mama verdiğin için kilo alımı nasıl olacak aldığını giydirebil yani çabuk büyümeye başladılar
Şimdiden kilo aldı gibi. Hatta dün eşim kanguruda taşıdı kilo almış diyo nasıl bunu 4-5 aylıkken taşıcaz kanguruda çok ağır olur dedi, cidden olmaya bilir ekim gibi alıyım

Kafalarımı yan çeviriyolae oyuzden korlmuyorum pek ben , nereye kadar giderse ben hep reflü yatağına koycam ayakaları dışarı çıkana kadar kaysın bişi olmaz yukarı çıkarıyorum

Valla cidden insan arada kalıyooo yaaa hangi meden alsam diye, baktım siteye buldım 300 tl hemde dolapdan alıcağıma mağazaya gider alırım
Bence de mağazadan al çünkü çok çeşitleri var ve üye değilsen ilk alışveriş e indirim yapıyorlar ben 350 liralık gömleği üye olup 270 e aldım

Ya boşver sıcaktan susuyordur çocuk saat başı emer gece uyur emmez mesela çocuğun isteklerine göre git millete kulağını kapat sanki o herkesi dinledi öyleleri bildiğini okur millete akıl verir
İşin ilginç yanı benim ikinci çocuk , onun ilk. Çocuk sürekli sallanıyor , yanında hamak ile geziyor. Nasıl gaza geldim hala kendime kızıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…