- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.141
Şimdiden kilo aldı gibi. Hatta dün eşim kanguruda taşıdı kilo almış diyo nasıl bunu 4-5 aylıkken taşıcaz kanguruda çok ağır olur dedi, cidden olmaya bilir ekim gibi alıyımCanım bence kış yaklaşırken al mama verdiğin için kilo alımı nasıl olacak aldığını giydirebil yani çabuk büyümeye başladılar
İptal ettim hm kendi sayfasına gelmiş ben yok sanıyodum.büyüğü yok mu sen lcw deyince onun kalıbına göre düşündüm ben
Kafalarımı yan çeviriyolae oyuzden korlmuyorum pek ben , nereye kadar giderse ben hep reflü yatağına koycam ayakaları dışarı çıkana kadarYok ya eğimli olduğu için çoğu bebek kayıyordur bir de hareketliyse bebek
Kızlar bu kayma olayına çözüm bulabilir miyiz sizce yoksa böyle kayıp durucaklar mı kusma evresindeler o yüzden reflü yatağını kaldırmak da istemiyorum bir kere ben görmeden kusmuştu mesela
Öyleymiş. Bebekken bana uğramıslar mesela. Bayılıp duruyor muşum. Hocaya okutmus annem düzelmişimBen balkondaki çöpe atıyor gece gündüz uygun değil miymiş korktum bak
Bence de mağazadan al çünkü çok çeşitleri var ve üye değilsen ilk alışveriş e indirim yapıyorlar ben 350 liralık gömleği üye olup 270 e aldımValla cidden insan arada kalıyooo yaaa hangi meden alsam diye, baktım siteye buldım 300 tl hemde dolapdan alıcağıma mağazaya gider alırım
Canim doktora attim aşırı sicaktan oluyor her emzirmeden sonra 3 cay kaşığı su ver yazmışMerve bu normal değil. Alerjik belirti aslında.
Suyu az veriyordum ve 3 gundur burda hava aşırı sicak su vermeyi artirmami soyledi doktorumuzAz besleniyor olabilir. Aklıma bu geldi. Ama önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum
Susuzluktan olurmus canimHiç olmadı şaşırdım bu ne ki
Sağma aralıgın nedir ?Kızlar ben gene mastit oldum galiba ateşim var ve dün gece göğsüm koptu çocukta emmiyor zaten sağıyorum bu kadar sık olması normal di bu mu ateş yapar
Aaaaa mağazadada öylemi oluyo, ben üyeyim amaa kardeşimi yaparım ondan alırımBence de mağazadan al çünkü çok çeşitleri var ve üye değilsen ilk alışveriş e indirim yapıyorlar ben 350 liralık gömleği üye olup 270 e aldım
3 saate birSağma aralıgın nedir ?
Hiç emmiyor mu ? Belkı de 2 saate dusuemelısın aralıgı3 saate bir
Hiç emme yok şimdi öyle yaptım canım dün gece o tarafa dönüyorum yok bu tarafa dönüyorum yokHiç emmiyor mu ? Belkı de 2 saate dusuemelısın aralıgı
2 saatte sagHiç emme yok şimdi öyle yaptım canım dün gece o tarafa dönüyorum yok bu tarafa dönüyorum yok
İşin ilginç yanı benim ikinci çocuk , onun ilk. Çocuk sürekli sallanıyor , yanında hamak ile geziyor. Nasıl gaza geldim hala kendime kızıyorumYa boşver sıcaktan susuyordur çocuk saat başı emer gece uyur emmez mesela çocuğun isteklerine göre git millete kulağını kapat sanki o herkesi dinledi öyleleri bildiğini okur millete akıl verir
Gecen gittim antibiyotik parol verdi geçti geme tekrarladı2 saatte sag
Tekrar olursan doktora gıderdın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?