- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.161
Evet kızlar, aksam olunca gölge sorunumuz var. Gozu hep duvarlardaaltını degıstırırken duvara yansıyan ve dogal olarak hareket eddn golgemddn asırı korktu .
Algıları acayıp acık
Bu ıyı mı kötü mü bılemıyorum. Sürekli kıyafwtlerıme bakıyor
Yerlerı, tavanları, duvarlara bakıyor özellıkle aksamları .
Gece uyandı bıraz huzursuz oldu loştu oda
Korıdorun ısıgını actım
İlk cocuk karanlıkta uyuyordu valla .
Gölge mölge hıc anlamıyordu bıle
Bu karanlıga hıc gelemıyor
Annem de dıyor kı o bebek daha aksamları yıkama , bezinı akşamları dısarı koyma
Bizimki hala korkuyor belki ilerleyen günlerde severBenim kız 2 gündür tiny love da durup oynuyor ağlamıyor. Oyuncaklara bakıyor. Kaymadan aklıma geldi en dibine kadar kayıyor orda.Sizde durum nedir kullanabiliyor musun
Evet ben indirim Li aldım üye olupAaaaa mağazadada öylemi oluyo, ben üyeyim amaa kardeşimi yaparım ondan alırım
Aynen canım aldığım kıyafetler bile çok çabuk küçülmeye başladı iyi ki abartı alışveriş yapmamışım diyorum aldığım her şeyi küçülmeden giydirip fotoğraflıyorum yine de bazı şeyleri keşke almasaydım diyorum o yüzden Ekim ayı bencede uygun olur kilosuna bakarsınŞimdiden kilo aldı gibi. Hatta dün eşim kanguruda taşıdı kilo almış diyo nasıl bunu 4-5 aylıkken taşıcaz kanguruda çok ağır olur dedi, cidden olmaya bilir ekim gibi alıyım
Bak şimdi atmıyım gece ben de bundan sonra uykusunda korkuyor sürekli zatenÖyleymiş. Bebekken bana uğramıslar mesela. Bayılıp duruyor muşum. Hocaya okutmus annem düzelmişim
Ben şimdilik annemın sözünü dinleyecegımbişi kaybetmem
Havalar çok sıcak ya yawrucaklar kavruluyoSusuzluktan olurmus canim
Mastite meyillisindirKızlar ben gene mastit oldum galiba ateşim var ve dün gece göğsüm koptu çocukta emmiyor zaten sağıyorum bu kadar sık olması normal di bu mu ateş yapar
3 al sleepy küçük kalıp oluyorMerhaba kizlar prima premium care 2 no kullaniyorum 5300 bebegimin kilosu. Sleppy bio natural ya da ekolojik serisini denemek istiyorum pişik durumundan dolayi. Simdi migrosa gitcem sanirim orda var dun konusulmustu ama tam hatirlayamadim. 3 beden mi almam gerek sleppyi acaba ? Bilgisi olan varsa yazabilir mi ?
Boşver takma bebişler imiz için hassas oluyoruz o yüzdenİşin ilginç yanı benim ikinci çocuk , onun ilk. Çocuk sürekli sallanıyor , yanında hamak ile geziyor. Nasıl gaza geldim hala kendime kızıyorum
Göğüs ucunda yara varsa tekrarlayabilir garmastan pomad al yara varsaGecen gittim antibiyotik parol verdi geçti geme tekrarladı
Bence de deniz temiz su. Ayağını kolunu kesin sokarım ama.Hayır denizden nasıl olacakmış o havuzda belki ama
Hiç kızma hepimiz benzer şeyler duyuyoruz. Hele yurt dışında arkadaşlarım var gaz damlası, beyaz gürültü falan deyince bir nutuğa başlıyorlar ki sorma. Bebeği en iyisi annesi tanıyor, bildiğin gibi yapmaya devamİşin ilginç yanı benim ikinci çocuk , onun ilk. Çocuk sürekli sallanıyor , yanında hamak ile geziyor. Nasıl gaza geldim hala kendime kızıyorum
Öyle yapim canım olmadıGecen gittim antibiyotik parol verdi geçti geme tekrarladı
Aynen bende uzun kollu alırken iyiki az almışımAynen canım aldığım kıyafetler bile çok çabuk küçülmeye başladı iyi ki abartı alışveriş yapmamışım diyorum aldığım her şeyi küçülmeden giydirip fotoğraflıyorum yine de bazı şeyleri keşke almasaydım diyorum o yüzden Ekim ayı bencede uygun olur kilosuna bakarsın
Tamamdır çok sağol bende öyle yapıyımEvet ben indirim Li aldım üye olup
A hiç gerek yok o zaman git magzadan al. En iýisiİptal ettim hm kendi sayfasına gelmiş ben yok sanıyodum.
Dolapda 250 tl
Hm 300 tl gider mağazadan bakarak alırım daha iyi
Anlamadım gece bezi atmiycakmiy misiz napicakmisizÖyleymiş. Bebekken bana uğramıslar mesela. Bayılıp duruyor muşum. Hocaya okutmus annem düzelmişim
Ben şimdilik annemın sözünü dinleyecegımbişi kaybetmem
Benim ki gene almaz oldu elini emiyor sapır şupurKızlar benımkı artık emziğe alıstı . Kauçuk almama gerek yok . Her ay emzık almama gerek kalmadı
Silikon kullanıcak artık. Evse bibs silikon da var cogunluk onu verıyoeum.
Hergün nazar duası okuBak şimdi atmıyım gece ben de bundan sonra uykusunda korkuyor sürekli zaten
Canım 3 numara al ben sleepy bio natural kullanıyorum 5 kg benim kızMerhaba kizlar prima premium care 2 no kullaniyorum 5300 bebegimin kilosu. Sleppy bio natural ya da ekolojik serisini denemek istiyorum pişik durumundan dolayi. Simdi migrosa gitcem sanirim orda var dun konusulmustu ama tam hatirlayamadim. 3 beden mi almam gerek sleppyi acaba ? Bilgisi olan varsa yazabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?