Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Benim kız 2 gündür tiny love da durup oynuyor ağlamıyor. Oyuncaklara bakıyor. Kaymadan aklıma geldi en dibine kadar kayıyor orda. Sizde durum nedir kullanabiliyor musun
Bizimki hala korkuyor belki ilerleyen günlerde sever lütfen sevsin 1000 tl verdim

Merhaba kizlar prima premium care 2 no kullaniyorum 5300 bebegimin kilosu. Sleppy bio natural ya da ekolojik serisini denemek istiyorum pişik durumundan dolayi. Simdi migrosa gitcem sanirim orda var dun konusulmustu ama tam hatirlayamadim. 3 beden mi almam gerek sleppyi acaba ? Bilgisi olan varsa yazabilir mi ?

Şimdiden kilo aldı gibi. Hatta dün eşim kanguruda taşıdı kilo almış diyo nasıl bunu 4-5 aylıkken taşıcaz kanguruda çok ağır olur dedi, cidden olmaya bilir ekim gibi alıyım
Aynen canım aldığım kıyafetler bile çok çabuk küçülmeye başladı iyi ki abartı alışveriş yapmamışım diyorum aldığım her şeyi küçülmeden giydirip fotoğraflıyorum yine de bazı şeyleri keşke almasaydım diyorum o yüzden Ekim ayı bencede uygun olur kilosuna bakarsın

3 al sleepy küçük kalıp oluyor

İşin ilginç yanı benim ikinci çocuk , onun ilk. Çocuk sürekli sallanıyor , yanında hamak ile geziyor. Nasıl gaza geldim hala kendime kızıyorum
Hiç kızma hepimiz benzer şeyler duyuyoruz. Hele yurt dışında arkadaşlarım var gaz damlası, beyaz gürültü falan deyince bir nutuğa başlıyorlar ki sorma. Bebeği en iyisi annesi tanıyor, bildiğin gibi yapmaya devam

Aynen bende uzun kollu alırken iyiki az almışım Giyemicekti hep kısa tulumlar giydi hemen büyüdüler

Kızlar benımkı artık emziğe alıstı . Kauçuk almama gerek yok . Her ay emzık almama gerek kalmadı
Silikon kullanıcak artık. Evse bibs silikon da var cogunluk onu verıyoeum.
Benim ki gene almaz oldu elini emiyor sapır şupurelini çekip emzik veriyorum ogrurup atıyor.

Canım 3 numara al ben sleepy bio natural kullanıyorum 5 kg benim kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…