Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
3 aldım ben denıyorum. Buyukluğu iyi

Canım bu tamamen beslemenle ilgili.. Az önce emzirme kitabını buldum onun içeriğinde yazıyor bak sana da atayım..

Eklentiler

• 84E180DF-E156-450B-8EBC-147A36BDB069.webp
    63 KB · Görüntüleme: 60
Aslında düz yatan bebek kussa da bir şey olmazmis.geri gidermiş

Komik birsey soracagim benim bebede 5 küsür herkes zayıf diyor canım sıkılmaya başladı zayıf duruyor mu seninde?
Kiz ne zayifi benimki 4800 doktor gelişimi çok iyi dedi .zayıf duruyor ama boyu doğum boyuna göre çok iyi .2 ayda 11 cm uzadık biz .Her şey kilo değil. Kiminin boyu iyi olur kiminin kilosu

Altına takılabilir bunlar .
Benimki şundan

Bu havada üşüyen ilk bebek seninki olabilir zaten bebekler ya açtır ya usutmustur. Başka ihtimal yok .senin kv ye sorsana kakasi kokuyorsa da bebeği ateş basmış mıdır?

Burnundan çıkması çok fazla içmesiyle alakalı.
Fışkırtma ise reflü belirtisiymiş En azından bizimki öyle dedi.
Bizde fışkırtma yok ama çok kusuk var çok
Bizde de durum aynı,besledikten sonra çok narin davraniyorum ama bir şekilde cikiyor. Bebekten çok ben üst değiştiriyorum herhalde ,omuzlar hep kusmuk
Oda loş mu ? Gölgelerdrn korkuyor olabılır
Benımkı de bu yuzden cok zor uyudu .
Neysekı gölgeden korkugunu fark ettım
Evet loş ışık var ,gri tuz lambasının üstüne örtü örttüm baya loş. Geçen senin yazdığın geldi aklıma zaten korkacagi bir şey var mı diye . Dönen pervane vardı tavanda onu da kapattım korkar diye .
Kucağımda uyumasına razıydım dün ,nitekim en son öyle oldu slingle uyudu kucağımda. Ama bugünde yatakta uyuyamiyor bana dokunacak. Bende öyle carsaf gibi deneyeyim
Canım valla anlattıginin aynısını 2 gün önce biz de yaşadık. Eşim bebeğin kendini hızlı şarj edip kalktığını söylüyor. Neyse ki bir gün sürdü.
Ay gerçekten öyle ama , bide 1 saat uğraşıp 5 dk sonra gözü açıp gülüyor ya sanki 2-3 saat uyumuş da enerji almış gibi

Bu havada üşüyen ilk bebek seninki olabilir zaten bebekler ya açtır ya usutmustur. Başka ihtimal yok .senin kv ye sorsana kakasi kokuyorsa da bebeği ateş basmış mıdır?
Bizde kv deyiz yazlıkta , çocuk hep askılı zibinla tabi içleri gidiyor arada . Hapsurdugunda ,oksurdugunde ay üşüdü diyorlar. Doktoru günde birkaç kez hapsurmasi lazım dedi diyorum . Ya da doktor çoraba gerek yok dedi diyorum. Öyle olunca bir şey diyemiyorlar

Bide çocuk deli gibi terliyo kıyafetleri ıslak heppp çocuğa üşümüştür diyo yaaa bana vicdan yaptırıcak yaaa içimde diyom acaba üşüttüm mü çocuğumu diye ne değişik şeyler yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…