- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.181
CinslerBenim ki gene almaz oldu elini emiyor sapır şupurelini çekip emzik veriyorum ogrurup atıyor.
3 aldım ben denıyorum. Buyukluğu iyiMerhaba kizlar prima premium care 2 no kullaniyorum 5300 bebegimin kilosu. Sleppy bio natural ya da ekolojik serisini denemek istiyorum pişik durumundan dolayi. Simdi migrosa gitcem sanirim orda var dun konusulmustu ama tam hatirlayamadim. 3 beden mi almam gerek sleppyi acaba ? Bilgisi olan varsa yazabilir mi ?
Aynen valla bilseydim hiç bakmazdımA hiç gerek yok o zaman git magzadan al. En iýisi
Benimki de emziği düşünce elini yumruk yapıp küçücük ağzına sokmaya çalışıyor olmayınca da bağırıyorBenim ki gene almaz oldu elini emiyor sapır şupurelini çekip emzik veriyorum ogrurup atıyor.
Okuyayım canım tamam Felak nas okuyordum onu da okurumHergün nazar duası oku
Netten bak dualara
Nazar duasıOkuyayım canım tamam Felak nas okuyordum onu da okurum
Komik birsey soracagim benim bebede 5 küsür herkes zayıf diyor canım sıkılmaya başladıCanım 3 numara al ben sleepy bio natural kullanıyorum 5 kg benim kız
Canım bu tamamen beslemenle ilgili.. Az önce emzirme kitabını buldum onun içeriğinde yazıyor bak sana da atayım..Baby turco bez kullananlar ;
Kizlar 2 gundur gece uykusuna gecmeden oğlumun altini baglayip sabah actigimda boyle bi goruntu oluşuyor kan degil boya gibi böyle ve 1 kere işemiş sabah kadargörüntüyü affiniza siginarak atiyorum ama kan olmadigna eminim(gun icinde işediklerinde boyle bi rebk gormuyorum sadece geceden sabaha kalinca bu renk oluyor) ya sizdedee boyle bi göruntu olustumu hic bezden kaynaklimi acaba
Aslında düz yatan bebek kussa da bir şey olmazmis.geri gidermişYok ya eğimli olduğu için çoğu bebek kayıyordur bir de hareketliyse bebek
Kızlar bu kayma olayına çözüm bulabilir miyiz sizce yoksa böyle kayıp durucaklar mı kusma evresindeler o yüzden reflü yatağını kaldırmak da istemiyorum bir kere ben görmeden kusmuştu mesela
Kiz ne zayifi benimki 4800 doktor gelişimi çok iyi dedi .zayıf duruyor ama boyu doğum boyuna göre çok iyi .2 ayda 11 cm uzadık biz .Her şey kilo değil. Kiminin boyu iyi olur kiminin kilosuKomik birsey soracagim benim bebede 5 küsür herkes zayıf diyor canım sıkılmaya başladızayıf duruyor mu seninde?
Yok ya eğimli olduğu için çoğu bebek kayıyordur bir de hareketliyse bebek
Kızlar bu kayma olayına çözüm bulabilir miyiz sizce yoksa böyle kayıp durucaklar mı kusma evresindeler o yüzden reflü yatağını kaldırmak da istemiyorum bir kere ben görmeden kusmuştu mesela
Benimki 5 kilo ve seninkinden büyük doğum kilosundan 2 kilo aldı boyu 10cm uzadı daha ne olsun pehlivan mı yetiştiriyoruzKomik birsey soracagim benim bebede 5 küsür herkes zayıf diyor canım sıkılmaya başladızayıf duruyor mu seninde?
Bu havada üşüyen ilk bebek seninki olabilirDün kv deydik,, bebiş gazını çıkardı, kokulu çıkartıyo genelde eşim hep kaka yaptı sanıyor.
Kv dedi gazı kokuyosa üşütmüşsündür dedi bebeğidoğru değil dimi bu aklıma takıldı olabilirmi acaba
Bizde de durum aynı,besledikten sonra çok narin davraniyorum ama bir şekilde cikiyor. Bebekten çok ben üst değiştiriyorum herhalde ,omuzlar hep kusmukBurnundan çıkması çok fazla içmesiyle alakalı.
Fışkırtma ise reflü belirtisiymişEn azından bizimki öyle dedi.
Bizde fışkırtma yok ama çok kusuk var çok
Evet loş ışık var ,gri tuz lambasının üstüne örtü örttüm baya loş. Geçen senin yazdığın geldi aklıma zaten korkacagi bir şey var mı diye . Dönen pervane vardı tavanda onu da kapattım korkar diye .Oda loş mu ? Gölgelerdrn korkuyor olabılır
Benımkı de bu yuzden cok zor uyudu .
Neysekı gölgeden korkugunu fark ettım
Kucağımda uyumasına razıydım dün ,nitekim en son öyle oldu slingle uyudu kucağımda. Ama bugünde yatakta uyuyamiyor bana dokunacak. Bende öyle carsaf gibi deneyeyimBenimkide öyle canım illa kucağımda uyumak istiyor. Ben bi tane örtüsünü vücuduma sardım iyice kokum sinsin diye onu çarşaf gibi altına seriyorum sanki biraz daha iyi uyumaya başladı ve odanın tamamen karanlık olmasına dikkat ediyorum
Ay gerçekten öyle ama , bide 1 saat uğraşıp 5 dk sonra gözü açıp gülüyor yaCanım valla anlattıginin aynısını 2 gün önce biz de yaşadık. Eşim bebeğin kendini hızlı şarj edip kalktığını söylüyor.Neyse ki bir gün sürdü.
Bizde kv deyiz yazlıkta , çocuk hep askılı zibinla tabi içleri gidiyor arada . Hapsurdugunda ,oksurdugunde ay üşüdü diyorlar. Doktoru günde birkaç kez hapsurmasi lazım dedi diyorum . Ya da doktor çoraba gerek yok dedi diyorum. Öyle olunca bir şey diyemiyorlarBu havada üşüyen ilk bebek seninki olabilirzaten bebekler ya açtır ya usutmustur. Başka ihtimal yok .senin kv ye sorsana kakasi kokuyorsa da bebeği ateş basmış mıdır?
Bide çocuk deli gibi terliyo kıyafetleri ıslak heppp çocuğa üşümüştür diyo yaaa bana vicdan yaptırıcak yaaa içimde diyom acaba üşüttüm mü çocuğumu diyeBu havada üşüyen ilk bebek seninki olabilirzaten bebekler ya açtır ya usutmustur. Başka ihtimal yok .senin kv ye sorsana kakasi kokuyorsa da bebeği ateş basmış mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?