Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de bunun tam tersini yaptım. Arkadaşım dedi ki ben saat başı emziriyordum .ayda 1.5 kilo aldı dedi .dur dedim ben de emziriyim .3 dakika emdi .Bir işe de yaramadı. Gaz yaptı sürekli.kimi bebek uzun süre durur bütün sütü çeker kimi yavaş yavaş emer.ben isterse yine saate bakmadan veriyorum .ama ben gündüzleri şöyle yapıyorum .uyandi mesela açsa hemen emziriyorum .gazı olduğunu dusunuyorsam gazını çıkarmaya çalışıyorum. Ayaklarını karnına çekiyorum falan .tabi ağlıyorsa onu da yapamam .emdikten sonra sirtina vuruyorum gazi ustten pek cikmiyor .altını değiştiriyorum.alti biraz açık kalıyor onu seviyor .sonra duruma göre kendi başına bırakıyorum bazen ,bazen oyun halısı bazen müzik aciyorum .konuşuyorum.tabi bunlar düzenli değil. Çoğu zaman ciglikla karşılık buluyorum en fazla 1.5 saat oyaliyorum .açsa tekrar emzirip gazını alıp sallıyorum. Ama uykusu varsa sallıyorum deli gibi gözünü kasıyor. Uykusu varsa max 2 3 dakikada hafif sallamayla uyuyor.bu bizim düzenimiz .çok düzenli değil ama olsun iyi kötü gidiyor.banane milletten .Sen o kız gibi mi yemek yiyorsun da bebeğin onun bebeği gibi yiyecek ?

Kızlar 4 gündür bebeğimin süt alerjisine karşı diyet yapıyorum . Harfiyen uyuyorum . Paketli gıda,hiçbir sut ürünü , dana eti ve içeriğinde peyniralti suyu olan hiç bir şey tüketmedim . Ve iki gündür bebeğimin gece gaz sancıları tık diye kesildi . Alerjisi olmasa bile bir süre sut ürünlerini tuketmeme kararı aldım. ek bir kalsiyum desteği almalıyım değil mi ?

Hapşırmasi üşümekten olmaz ki .burun tüyleri gelişir, toz kapar hapsurur. Hatta iyi Bile atıyor tozları

Bide çocuk deli gibi terliyo kıyafetleri ıslak heppp çocuğa üşümüştür diyo yaaa bana vicdan yaptırıcak yaaa içimde diyom acaba üşüttüm mü çocuğumu diye ne değişik şeyler yaaaaa
Bugün ne giydiriyorsun peki?
Benim ev serin hava da serinledi patikli alt üstten de ince penye uzun kollu giyiyor mesela
Üstünde müslin var
2 gün önce askılıyla duruyordu ama

Bide çocuk deli gibi terliyo kıyafetleri ıslak heppp çocuğa üşümüştür diyo yaaa bana vicdan yaptırıcak yaaa içimde diyom acaba üşüttüm mü çocuğumu diye ne değişik şeyler yaaaaa
Dün 5 günlük bebek gördüm. Gazı var diye getirmişler. Zibin giyiyordu sadece .doktor sıcaklardan böyle olmuş demiş. 5 günlük bebek bile öyle giyiyorsa bizimkiler niye giymesin surda 15 gün kaldı. 15 gün sonra havalar çok değişiyor. Hatta bir kaç güne ankarada gece 17 derece .

Benimki tepki veriyor.Hatta oyun halisindaki oyuncaklara bile tepki veriyor ben oynatinca .artık normal diye düşünüyorum
Ben dün bi hevesle koydum uykusu vardı tak diye uyudu
Benimki daha küçük galiba orda durmak için

Her gün koyuyorum alışıyor yavaş yavaş. Hatta zamlanir diye eğitici köpekcik var ondan aldım. 6+ ama o bile ilgisini çekiyor. 6 ay bekleyip al pat diye al yavrum sana bunu aldım demek istemiyorum. Alışsın yavaş yavaş

Bugün ne giydiriyorsun peki?
Benim ev serin hava da serinledi patikli alt üstten de ince penye uzun kollu giyiyor mesela
Üstünde müslin var
2 gün önce askılıyla duruyordu ama
Şuan odasında uyuyo kameradan çektim mesela böyle yatıyo

Eklentiler

• ADD27C12-AFF5-481F-A19D-FD801F3AEC90.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 75
Ben fikrim sorulmadan kimseye akıl vermem. Bazı insanlar gerkcekten çok cüretkar

O kritik zamanı bulmak önemli şuan bizimkilere çok keyifli olduğunda nerdeyse 10 dk oyalaniyor özellikle aynaya takiliyor . Bide ben ahşap boncuklardan yıldızlar yaptım astım ,onlara vuruyor gibi

Aynen ankaara değişebilir bizim istambul yapış yapış çok sıcak Biraz serinlese keşke

fbtl Surrender S Sedose Morkahve Z zeynokoloji

Kızlar çok teşekkür ederim. Bebekle dün gece 5 dk fön sesi dinledik. 5 dk da uyudu. Ben de rahat rahat uyudum. Sadece geceleri 5 dk açacağım. En azından şu gaz olayı bitinceye kadar. Sonrasında artık kendim için de ciddi bir çözüm arayacağım. Olmadı ben kulaklıkla dinlemeye kendimi alıştıracağım. Gerçek fön makinesine ihtiyacım olmamasına bile razıyım. Belki işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…