- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.201
Ben de bunun tam tersini yaptım. Arkadaşım dedi ki ben saat başı emziriyordum .ayda 1.5 kilo aldı dedi .dur dedim ben de emziriyim .3 dakika emdi .Bir işe de yaramadı. Gaz yaptı sürekli.kimi bebek uzun süre durur bütün sütü çeker kimi yavaş yavaş emer.ben isterse yine saate bakmadan veriyorum .ama ben gündüzleri şöyle yapıyorum .uyandi mesela açsa hemen emziriyorum .gazı olduğunu dusunuyorsam gazını çıkarmaya çalışıyorum. Ayaklarını karnına çekiyorum falan .tabi ağlıyorsa onu da yapamam .emdikten sonra sirtina vuruyorum gazi ustten pek cikmiyor .altını değiştiriyorum.alti biraz açık kalıyor onu seviyor .sonra duruma göre kendi başına bırakıyorum bazen ,bazen oyun halısı bazen müzik aciyorum .konuşuyorum.tabi bunlar düzenli değil. Çoğu zaman ciglikla karşılık buluyorumDün okuldan bir arkadaşım geldi ziyarete. Onun da üç aylık bebeği var. Yok sık emzirme, yok memede uyutma, yok şöyle yok böyle. Salak gibi gazına geldim bu yaşımda. Çocuk ağlıyor deli gibi iki saat olmadığı için meme vermedim falanbir saat falan oyalamaya çalıştım olmadı. Sonra aklım başıma geldi. Kim benim bebeğimi benden daha çok düşünür ve tanır ki. Çok kizdim kendime de bir süre öyle insanlarla gorusmeyeceegim. Kimse bize kendimizi yetersiz hissettiremez. Demem o ki kimseye kulak asmayin. Bı çocuğu en iyi annesi bilir ve düşünür
Hapşırmasi üşümekten olmaz ki .burun tüyleri gelişir, toz kapar hapsurur. Hatta iyi Bile atıyor tozlarıBizde kv deyiz yazlıkta , çocuk hep askılı zibinla tabi içleri gidiyor arada . Hapsurdugunda ,oksurdugunde ay üşüdü diyorlar. Doktoru günde birkaç kez hapsurmasi lazım dedi diyorum . Ya da doktor çoraba gerek yok dedi diyorum. Öyle olunca bir şey diyemiyorlar
Aynen bu şekilde dedim onlara daHapşırmasi üşümekten olmaz ki .burun tüyleri gelişir, toz kapar hapsurur. Hatta iyi Bile atıyor tozları
Benimki tepki veriyor.Hatta oyun halisindaki oyuncaklara bile tepki veriyor ben oynatinca .artık normal diye düşünüyorumKızlar sizi bebeler sese tepki veriyormu, yani seslendiginizde o yöne dönüp bakıyormu
Ben bugün biraz Temizlik yaptım. Ben de olsam bir 2 3 sayfa daha olurduYalnız bu topik hiç sessizleşmedi hee çene aynen devam helal olsun
Öyle dolduruşa gelmezdim kendime kızdımHerkrsın tecrübesi kendıne .
Sen bıldıgını oku
Her bebek bır degıl cunku
Bugün ne giydiriyorsun peki?Bide çocuk deli gibi terliyo kıyafetleri ıslak heppp çocuğa üşümüştür diyo yaaa bana vicdan yaptırıcak yaaa içimde diyom acaba üşüttüm mü çocuğumu diyene değişik şeyler yaaaaa
Dün 5 günlük bebek gördüm. Gazı var diye getirmişler. Zibin giyiyordu sadece .doktor sıcaklardan böyle olmuş demiş. 5 günlük bebek bile öyle giyiyorsa bizimkiler niye giymesin surda 15 gün kaldı. 15 gün sonra havalar çok değişiyor. Hatta bir kaç güne ankarada gece 17 derece .Bide çocuk deli gibi terliyo kıyafetleri ıslak heppp çocuğa üşümüştür diyo yaaa bana vicdan yaptırıcak yaaa içimde diyom acaba üşüttüm mü çocuğumu diyene değişik şeyler yaaaaa
Ben dün bi hevesle koydum uykusu vardı tak diye uyuduBenimki tepki veriyor.Hatta oyun halisindaki oyuncaklara bile tepki veriyor ben oynatinca .artık normal diye düşünüyorum
Bakıyor benimki. Gözleriyle de takip ediyor zeka kartlarini ama kısa bir süre. Oyun halısını da sevdi sankiKızlar sizi bebeler sese tepki veriyormu, yani seslendiginizde o yöne dönüp bakıyormu
Her gün koyuyorum alışıyor yavaş yavaş. Hatta zamlanir diye eğitici köpekcik var ondan aldım. 6+ ama o bile ilgisini çekiyor. 6 ay bekleyip al pat diye al yavrum sana bunu aldım demek istemiyorum. Alışsın yavaş yavaşBen dün bi hevesle koydum uykusu vardı tak diye uyudu
Benimki daha küçük galiba orda durmak için
Şuan odasında uyuyo kameradan çektim mesela böyle yatıyoBugün ne giydiriyorsun peki?
Benim ev serin hava da serinledi patikli alt üstten de ince penye uzun kollu giyiyor mesela
Üstünde müslin var
2 gün önce askılıyla duruyordu ama
Ben fikrim sorulmadan kimseye akıl vermem. Bazı insanlar gerkcekten çok cüretkarHiç kızma hepimiz benzer şeyler duyuyoruz. Hele yurt dışında arkadaşlarım var gaz damlası, beyaz gürültü falan deyince bir nutuğa başlıyorlar ki sorma. Bebeği en iyisi annesi tanıyor, bildiğin gibi yapmaya devam
O kritik zamanı bulmak önemli şuan bizimkilereBen dün bi hevesle koydum uykusu vardı tak diye uyudu
Benimki daha küçük galiba orda durmak için
Aynen ankaara değişebilir bizim istambul yapış yapış çok sıcakDün 5 günlük bebek gördüm. Gazı var diye getirmişler. Zibin giyiyordu sadece .doktor sıcaklardan böyle olmuş demiş. 5 günlük bebek bile öyle giyiyorsa bizimkiler niye giymesin surda 15 gün kaldı. 15 gün sonra havalar çok değişiyor. Hatta bir kaç güne ankarada gece 17 derece .
Emzik olayından vazgeçtim ben, almayacak belliBenim ki gene almaz oldu elini emiyor sapır şupurelini çekip emzik veriyorum ogrurup atıyor.
Uyku duası netten yazınca çıkar mıNazar duası
Ayetel kürsü
Felak, nas
Uyku duası
Hergün okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?