- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.221
Bizlm de tam oturmasa da bir rutinimiz var, bebeği gün geçtikçe daha iyi anlıyorum. Ve biliyorum ki benimki memeyi seviyor çünkü emzik almıyorBen de bunun tam tersini yaptım. Arkadaşım dedi ki ben saat başı emziriyordum .ayda 1.5 kilo aldı dedi .dur dedim ben de emziriyim .3 dakika emdi .Bir işe de yaramadı. Gaz yaptı sürekli.kimi bebek uzun süre durur bütün sütü çeker kimi yavaş yavaş emer.ben isterse yine saate bakmadan veriyorum .ama ben gündüzleri şöyle yapıyorum .uyandi mesela açsa hemen emziriyorum .gazı olduğunu dusunuyorsam gazını çıkarmaya çalışıyorum. Ayaklarını karnına çekiyorum falan .tabi ağlıyorsa onu da yapamam .emdikten sonra sirtina vuruyorum gazi ustten pek cikmiyor .altını değiştiriyorum.alti biraz açık kalıyor onu seviyor .sonra duruma göre kendi başına bırakıyorum bazen ,bazen oyun halısı bazen müzik aciyorum .konuşuyorum.tabi bunlar düzenli değil. Çoğu zaman ciglikla karşılık buluyorumen fazla 1.5 saat oyaliyorum .açsa tekrar emzirip gazını alıp sallıyorum. Ama uykusu varsa sallıyorum deli gibi gözünü kasıyor. Uykusu varsa max 2 3 dakikada hafif sallamayla uyuyor.bu bizim düzenimiz .çok düzenli değil ama olsun iyi kötü gidiyor.banane milletten .Sen o kız gibi mi yemek yiyorsun da bebeğin onun bebeği gibi yiyecek ?
Hayır canım. Ateş falan olmuyor. Öyle dikkat edilecek bir şey de olmuyor.1 ay aşısında dikkat adilmesi gereken bir şey var mı ateş falan oluyor mu hanımlar
Evet bebekler için uyku duası yazıldığı zaman çıkıyorUyku duası netten yazınca çıkar mı
Bunu duymak rahatlattı yakında reflü yatağına sığmayacak çünküAslında düz yatan bebek kussa da bir şey olmazmis.geri gidermiş
Ben de zaten şu an uzun süre Tabii ki dinletmeyeceğim . gaz dönemi bitsin ninnilere geçeceğim .@fbtlSurrender @Sedose Morkahve Z zeynokoloji
Kızlar çok teşekkür ederim. Bebekle dün gece 5 dk fön sesi dinledik. 5 dk da uyudu. Ben de rahat rahat uyudum. Sadece geceleri 5 dk açacağım. En azından şu gaz olayı bitinceye kadar. Sonrasında artık kendim için de ciddi bir çözüm arayacağım. Olmadı ben kulaklıkla dinlemeye kendimi alıştıracağım. Gerçek fön makinesine ihtiyacım olmamasına bile razıyım. Belki işe yarar.
Ben bu konuda çok sıkıntı yaşadığım için korkuyorum. Ama dediğin gibi her bebek bir değil. Gerçekten dün gece fön makinesini çalıştırınca mis gibi uyudu. Ben de uzun zaman sonra çok rahat uykuya daldım.Ben de zaten şu an uzun süre Tabii ki dinletmeyeceğim . gaz dönemi bitsin ninnilere geçeceğim .
Yani senin için bence en güzeli bu şekilde olmuş.
Her insan ya da her bebek bir değildir Korkma, bir şekilde hallolur.
gerçekten kurtarıcı Ya ben bazen ama aşırı krize girerse Eğer korkudan hiç susmazsa hemen gerçek elektrik süpürgesi açıyorum anında sesi kesiliyor.
yani korkuyorum Sonuçta susmuyor bir şey olduğu zaman ama bunlar geçici süreç.
Evet, ben de oyle bılıorum ve düz yatıyor. Kafasını saga sola kendı cevırırıyor zatenAslında düz yatan bebek kussa da bir şey olmazmis.geri gidermiş
Yok olmuyo birşeyuy1 ay aşısında dikkat adilmesi gereken bir şey var mı ateş falan oluyor mu hanımlar
6. Ayda alanlar varmış ben pes etmiycrmEmzik olayından vazgeçtim ben, almayacak belli
Bilmiyorum ki ..
Sağlık Ocağında ki ebe 14 Eylül’e tarih verdi .
Demek ki bu aşı 2 aya yakın veya 2 aylık yapılıyor .
Ateşten de ziyade iltihaplı sivilce haline bile gelebiliyormuş sonrasın da
Senin bebek emzik alıyordu sanki6. Ayda alanlar varmış ben pes etmiycrm
Canım seninkinin boyu belki uzundur. Ben geçen paylaşmıştım resmini benimkinin yanakları tombik kolları bacakları tombik vücudu zayıf.Komik birsey soracagim benim bebede 5 küsür herkes zayıf diyor canım sıkılmaya başladızayıf duruyor mu seninde?
E Ekbl56 ne bileyim bana tombik geliyor.Eşim de tombik değil diyor. Oğlum çok zayıftı ondan bu bana tombik gibi geldi. Eki Görüntüle 3121588
3 al sleepy küçük kalıp oluyor
Canım 3 numara al ben sleepy bio natural kullanıyorum 5 kg benim kız
cok tesekkurler kizlar. Almadigimiz krem gitmedigimiz doktor kalmadi. Bir de farkli bez denemek istedim Son care ozel mamayla beslicez bir gun boyunca anne sutu vermeden. Sut urunleriyle beraber, yumurta ve kuruyemiste yememem gerekiyormus. Ne alerji yapiyor bulamiyoruz haftalardir. Mahvoluyor cocuk pişik yuzunden3 aldım ben denıyorum. Buyukluğu iyi
Bulunur inşallah canım. Cok mu kötü pişik?cok tesekkurler kizlar. Almadigimiz krem gitmedigimiz doktor kalmadi. Bir de farkli bez denemek istedim Son care ozel mamayla beslicez bir gun boyunca anne sutu vermeden. Sut urunleriyle beraber, yumurta ve kuruyemiste yememem gerekiyormus. Ne alerji yapiyor bulamiyoruz haftalardir. Mahvoluyor cocuk pişik yuzunden
Yattığı yer sert olması gerekiyor ya fotoğraftan sanki yumuşak gibi duruyor senin yatak. Neyin üstünde yatıyor şuan?Şuan odasında uyuyo kameradan çektim mesela böyle yatıyo
MasallahŞuan odasında uyuyo kameradan çektim mesela böyle yatıyo
Almıştı yine almiyorSenin bebek emzik alıyordu sanki
Reflü yatağı kullananlar bebişler iniz kayıyor mu sizin de napıcaz ya gece boyu kaymış bebeği yerine koyuyorum
Bu durum sevmediği anlamına geliyormuş ve çoğu bebekte memnun değilmiş zaten .
Benimkini de koyuyorum , sanırsın kaydırakta kayıyor bi baktım geçen gün koltuğa inmiş ve gayet güzel uyuyor hiç ellemedim valla
Cok kotu. Bu 3. En kotu pisik vakamiz.Surekli kremliyoruz dogdugundan beri.iki cocuk doktoru degistrdik. Dermatologa giitik kac kez. Cocuk gastroenteroljiye de gittik kaka tahlili verdik. Ne yapsak olmuyor. En ufak kaka veya cisinde gunde en az 20 kez bez degistiriyoruz. Poposuyla da kalmiyor, on tarafinda yan kisimlari bogumlara yayiliyor. Acik yaraya dönuyor bazen minik minik nokta seklinde yaralar. Bakinca biz fena oluyoruz kucucuk bebek napsin bu sicaklardaBulunur inşallah canım. Cok mu kötü pişik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?