Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bizlm de tam oturmasa da bir rutinimiz var, bebeği gün geçtikçe daha iyi anlıyorum. Ve biliyorum ki benimki memeyi seviyor çünkü emzik almıyor yok neymiş bir saat en fazla uyanık kalacakmış. Bak durdukça aklıma geliyor ,

Ben de zaten şu an uzun süre Tabii ki dinletmeyeceğim . gaz dönemi bitsin ninnilere geçeceğim .
Yani senin için bence en güzeli bu şekilde olmuş.
Her insan ya da her bebek bir değildir Korkma, bir şekilde hallolur.
gerçekten kurtarıcı Ya ben bazen ama aşırı krize girerse Eğer korkudan hiç susmazsa hemen gerçek elektrik süpürgesi açıyorum anında sesi kesiliyor.
yani korkuyorum Sonuçta susmuyor bir şey olduğu zaman ama bunlar geçici süreç.

Ben bu konuda çok sıkıntı yaşadığım için korkuyorum. Ama dediğin gibi her bebek bir değil. Gerçekten dün gece fön makinesini çalıştırınca mis gibi uyudu. Ben de uzun zaman sonra çok rahat uykuya daldım.

Bilmiyorum ki ..
Sağlık Ocağında ki ebe 14 Eylül’e tarih verdi .
Demek ki bu aşı 2 aya yakın veya 2 aylık yapılıyor .
Ateşten de ziyade iltihaplı sivilce haline bile gelebiliyormuş sonrasın da

2 ay dolunca yapılıyor zaten verem aşısı. Ama senin bebeğin 3 gün sonra 2 aylık olacak. 14 gün sonraya gün verdi diyorsun.
O yüzden aşı için daha erkene gün vermesi gerekmez miydi diye sordum?
Belki 2,5 aylık da yapılıyordur bilemem tabi..

Komik birsey soracagim benim bebede 5 küsür herkes zayıf diyor canım sıkılmaya başladı zayıf duruyor mu seninde?
Canım seninkinin boyu belki uzundur. Ben geçen paylaşmıştım resmini benimkinin yanakları tombik kolları bacakları tombik vücudu zayıf.
E Ekbl56 ne bileyim bana tombik geliyor. Eşim de tombik değil diyor. Oğlum çok zayıftı ondan bu bana tombik gibi geldi. Eki Görüntüle 3121588

Hiç takılma söyleyenlere her çocuk farklıdır. Aynı kiloda iki çocuk biri kilolu biri zayıf görünebilir göze. Benim oğlum aşırı zayıf görünüyordu. Ama hep 2 yaş büyük kıyafet giyiyordu. Misal şimdi de 12-13yas giyiyor ama zayıf. Bunu nasıl açıklayacağız şimdi. Persentile göre normal mi bitti.

3 al sleepy küçük kalıp oluyor

Canım 3 numara al ben sleepy bio natural kullanıyorum 5 kg benim kız

3 aldım ben denıyorum. Buyukluğu iyi
cok tesekkurler kizlar. Almadigimiz krem gitmedigimiz doktor kalmadi. Bir de farkli bez denemek istedim Son care ozel mamayla beslicez bir gun boyunca anne sutu vermeden. Sut urunleriyle beraber, yumurta ve kuruyemiste yememem gerekiyormus. Ne alerji yapiyor bulamiyoruz haftalardir. Mahvoluyor cocuk pişik yuzunden

Bulunur inşallah canım. Cok mu kötü pişik?

Reflü yatağı kullananlar bebişler iniz kayıyor mu sizin de napıcaz ya gece boyu kaymış bebeği yerine koyuyorum

Evet kayıyor. Çünkü her canlı gibi uyku evrelerinde hareket ediyor
Rahat uyuyorsa, bacakları çok kıvrılmadıysa ellemiyorum bir süre
Yakında bırakırız şimdilik işimi görüyor..

Kim demiş onu yahu? Bebekler mi demiş
Herkes uykusunda hareket eder. Bizim gibi rahat sağa sola da dönemiyorlar. Hareket ederken, gerinirken, gazlanıp ıkınırken eğimli yataktan kaymaları normal

Amazon primeda şehre dönüş fırsatları kısmında bayağı indirim var kızlar
Baby turco 3 numara 34lü bez markette 75₺ amazonda 50₺ şuan.
Sleepy falan da indirimde ama normal fiyatlarını bilmediğim için ne kadar indirimli bilemiyorum

Bulunur inşallah canım. Cok mu kötü pişik?
Cok kotu. Bu 3. En kotu pisik vakamiz.Surekli kremliyoruz dogdugundan beri.iki cocuk doktoru degistrdik. Dermatologa giitik kac kez. Cocuk gastroenteroljiye de gittik kaka tahlili verdik. Ne yapsak olmuyor. En ufak kaka veya cisinde gunde en az 20 kez bez degistiriyoruz. Poposuyla da kalmiyor, on tarafinda yan kisimlari bogumlara yayiliyor. Acik yaraya dönuyor bazen minik minik nokta seklinde yaralar. Bakinca biz fena oluyoruz kucucuk bebek napsin bu sicaklarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…