- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.241
Evet kızlar, aksam olunca gölge sorunumuz var. Gozu hep duvarlardaaltını degıstırırken duvara yansıyan ve dogal olarak hareket eddn golgemddn asırı korktu .
Algıları acayıp acık
Bu ıyı mı kötü mü bılemıyorum. Sürekli kıyafwtlerıme bakıyor
Yerlerı, tavanları, duvarlara bakıyor özellıkle aksamları .
Gece uyandı bıraz huzursuz oldu loştu oda
Korıdorun ısıgını actım
İlk cocuk karanlıkta uyuyordu valla .
Gölge mölge hıc anlamıyordu bıle
Bu karanlıga hıc gelemıyor
Annem de dıyor kı o bebek daha aksamları yıkama , bezinı akşamları dısarı koyma
Yattığı yer sert olması gerekiyor ya fotoğraftan sanki yumuşak gibi duruyor senin yatak. Neyin üstünde yatıyor şuan?
Masallah
Aynen nıye yumusak o yatak?
1 yıl sonra da bıraktırmak gerekecek6. Ayda alanlar varmış ben pes etmiycrm
Tam aksi gündüz uykuları azaldı :)Kızlar sizde de aşıdan sonra bebekte uyuma arttı mı
Gündüz yatağında uyumuyor benimki, yatağını bırak doğru düzgün gündüz uykusu yok tükendim vallaŞuan odasında uyuyo kameradan çektim mesela böyle yatıyo
Valla hiç bi sırrı yok gündüz 2-3 kere uyuyo ama uzun olmuyo, eğer yıkarsam uzun uyuyor genelde o hakkımı gece kullanıyorumGündüz yatağında uyumuyor benimki, yatağını bırak doğru düzgün gündüz uykusu yok tükendim vallauyutup mu koyuyorsunuz yoksa mayışık mi, bir sırrı var mı çocuğu yatağında uyutmanin yatağı geçtim gündüz uyutmanin
Sürekli denemek gerekiyor galiba tıpkı emzik gibi, belki alışırValla hiç bi sırrı yok gündüz 2-3 kere uyuyo ama uzun olmuyo, eğer yıkarsam uzun uyuyor genelde o hakkımı gece kullanıyorum
Uyuyo sonra alıp alışsın diye yatağına yatırıyorum
Yatırdığımda uyanırsa yarım kundak yapıyorum kollarını. Emzik veriyorum uyumaya devam ediyor
Birde öyle dene istersen
Süt alerjisi olduğunu nasıl anladınızKızlar 4 gündür bebeğimin süt alerjisine karşı diyet yapıyorum . Harfiyen uyuyorum . Paketli gıda,hiçbir sut ürünü , dana eti ve içeriğinde peyniralti suyu olan hiç bir şey tüketmedim . Ve iki gündür bebeğimin gece gaz sancıları tık diye kesildi . Alerjisi olmasa bile bir süre sut ürünlerini tuketmeme kararı aldım. ek bir kalsiyum desteği almalıyım değil mi ?
Benimki ilk defa kucakta uyuduTam aksi gündüz uykuları azaldı :)
Benımkı bazen 10 da geçıyor gece uykusuna bazen 12 yekadar uyuyamıyor.Benimki ilk defa kucakta uyudugece azalacak o zaman bizim
Bu doktorda bana neden su içir dediki birtekCanım bu tamamen beslemenle ilgili.. Az önce emzirme kitabını buldum onun içeriğinde yazıyor bak sana da atayım..
Haha benim kız dun araliksiz 17 saat uyumadı . Ne derdi acaba arkadaşınBizlm de tam oturmasa da bir rutinimiz var, bebeği gün geçtikçe daha iyi anlıyorum. Ve biliyorum ki benimki memeyi seviyor çünkü emzik almıyoryok neymiş bir saat en fazla uyanık kalacakmış. Bak durdukça aklıma geliyor ,
Aslında henüz kesinlesmedi ama belirtiler şunlar . Emzirirken yüzünün kızarıp döküntü olması 20 dk sonra kaybolması. Yoğun gaz ,günde 8 Kakadan bazen fazlası ve fışkırarak kusma . Hepsi bir arada olunca doktor 5 gün diyet dedi.Yüzü diyet sonrası kızarmadi ve gaz bitti Yarın yoğurt yiyip gözlemleyecegiz.Süt alerjisi olduğunu nasıl anladınız
Çok geçmiş olsunnCok kotu. Bu 3. En kotu pisik vakamiz.Surekli kremliyoruz dogdugundan beri.iki cocuk doktoru degistrdik. Dermatologa giitik kac kez. Cocuk gastroenteroljiye de gittik kaka tahlili verdik. Ne yapsak olmuyor. En ufak kaka veya cisinde gunde en az 20 kez bez degistiriyoruz. Poposuyla da kalmiyor, on tarafinda yan kisimlari bogumlara yayiliyor. Acik yaraya dönuyor bazen minik minik nokta seklinde yaralar. Bakinca biz fena oluyoruz kucucuk bebek napsin bu sicaklarda
Ben 9da geçince eyvahh gece oturcaz diyorumBenımkı bazen 10 da geçıyor gece uykusuna bazen 12 yekadar uyuyamıyor.
Ben 9 da gecsın ıstıuorum
Canim benim kizimda 8 aylikken boyle agir pişik olmusti prednol diye kremi surerdim uzerinede dalinin pudrası varya onu dökerdim kaka yapincada poposunu yikayip iyice kurulayip yine ayni islemi yapardim 1 haftada söndü ve gectiCok kotu. Bu 3. En kotu pisik vakamiz.Surekli kremliyoruz dogdugundan beri.iki cocuk doktoru degistrdik. Dermatologa giitik kac kez. Cocuk gastroenteroljiye de gittik kaka tahlili verdik. Ne yapsak olmuyor. En ufak kaka veya cisinde gunde en az 20 kez bez degistiriyoruz. Poposuyla da kalmiyor, on tarafinda yan kisimlari bogumlara yayiliyor. Acik yaraya dönuyor bazen minik minik nokta seklinde yaralar. Bakinca biz fena oluyoruz kucucuk bebek napsin bu sicaklarda
Aynen sürekli yaparsan belki rutine döner oda alışırSürekli denemek gerekiyor galiba tıpkı emzik gibi, belki alışır
Ben hem gündüz hem gece yıkıyorum. Niye gece kullabiyorsun hakkını yikamakta ne var suya şok çıkar. Ben gündüz şampuan durmuyorum suya sokup çıkarıyorum. Mis gibi uyuyor serinleten çocuk.Valla hiç bi sırrı yok gündüz 2-3 kere uyuyo ama uzun olmuyo, eğer yıkarsam uzun uyuyor genelde o hakkımı gece kullanıyorum
Uyuyo sonra alıp alışsın diye yatağına yatırıyorum
Yatırdığımda uyanırsa yarım kundak yapıyorum kollarını. Emzik veriyorum uyumaya devam ediyor
Birde öyle dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?