Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar dudak bagi diye bir şey varmış ve bebeğin kısa emmesine neden oluyormuş. Baksanıza sizde de var mı bu dudak bağından. Acaba bundan dolayı mı Kısa emiyorlar

Ben hem gündüz hem gece yıkıyorum. Niye gece kullabiyorsun hakkını yikamakta ne var suya şok çıkar. Ben gündüz şampuan durmuyorum suya sokup çıkarıyorum. Mis gibi uyuyor serinleten çocuk.
Nasıl yıkıyosun ben kuvvette filenin üstünde yıkıyorum onu çıkar hazırla tekrar topla tek başıma zor oluyo diye bi kere yıkıyorım. , çıpllakkende zor banyoda kucağıma alıp yıkayamıyorum kayıcak gibi geliyo
4-5 gündür yumruk emiyir bizim kız emzik gene almıyor.
Bu bebişler bunları aynı anda yapıyosa normal ozman allahdan emziği alıyo yaaa

Kızlar 2 uyku arası
Uyanıklık zamanınız nedir ?
Eğer sinyal verirse zaman farketmeksizin uyuturum ama sinyal görmezsem 2 saat . Çünkü açlığa ev fazla 1.5 saat dayabiliyoruz. Emerken de mayisiyor zaten . Bugün tam 15:00 de uyandı ,emdi altı değişti biraz konuştuk oyun halisina kondu sonra sıkıldı tabi ama uyku yok gibiydi . 17:00 de emzirip slinge bagladim uyudu hemen. Kendi uyanmazsa 19:00 da uyandiririm

Yalnızlıktan ben pratiklestim, günde 3 kere yaptırdığım oluyor rahatlasın diye. Küvet file ile uğraşırken ben o yalnız kalınca ağlamaya başlıyor derken banyo da çok kötü oluyor sakinleştiremiyorum. Suna alıştık biz, ben de soyunuyorum, yüzü bana dönük kucağıma alıyorum, havlusunu da banyoya getiriyorum. Önce suyu ayarlıyoruzlm o kucağımdayken, gayet sakin oluyor zaten konuşuyorum bir yandan, sonra yavaş yavaş ayağını bacaklarını ıslatıyorum hiç ağlamadı şimdiye kadar, o izin verdiği için tüm vücudunu parça parça duş altına sokuyorum. Sonra çeviriyorum göğsünden tutuyorum tek kolumla, önünü yıkıyorum. Ama şampuanı yalnızken tavsiye etmem çok kaygan oluyor bir kere yaptım ve korktum. Zaten şampuanı doktor haftada 2 kere önerdi onu da babası ile yapmaya çalışıyorum, bu şekilde çok mutlu çok seviyor suyu

Çok geçmiş olsunn peki bebek bezinden olabilir mi . Sonuçta en iyi en pahalı dediklerimiz bile plastik kimyasal.
Cok tesekkurler. Evet bugun primaya ara verip sleepy bez alip onu denemeye baslicaz bide onu deneyelim o ihtimalide elemek adina.
Canim benim kizimda 8 aylikken boyle agir pişik olmusti prednol diye kremi surerdim uzerinede dalinin pudrası varya onu dökerdim kaka yapincada poposunu yikayip iyice kurulayip yine ayni islemi yapardim 1 haftada söndü ve gecti
Onca krem kullandik hatta eşim simdi doktorun bugun yazdigi corasetin ve hametan almaya gitti. On tane krem kullanmisizdir bugune kadar. Biraz geciyor gbi oluyor sönüyor sonra yine başa dönüyoruz. Dedigin kreme de bakicam onu da pudrayida alip deneyelim .

Baya uyanık kalıyormus senınkı. Kız 2 saat bıle belkı ara sıra her zaman değil
O da bır sıkıntısı varsa.
Oyalamak zor zaman gecmıyor
Bir dekılde uyutuyorum
Evet yaaa galiba benimki baya uyanık kalıyoooo şuan pusetten bana bakıyo hiç uyumaya niyeti yok 3 gibi uyanmıştı mesela
Dediğin gibi oyalamak sıkıntı ama kızın belki oyalar

Heeee şampuan olmassa denene bilir aslında bu gece tekim bi deniyim yapıyım kolayıma gelirse öyle yapıyım. Kuvvet olayını hazırla kaldır terler bende ter içinde kaldım

Evet yaaa galiba benimki baya uyanık kalıyoooo şuan pusetten bana bakıyo hiç uyumaya niyeti yok 3 gibi uyanmıştı mesela
Dediğin gibi oyalamak sıkıntı ama kızın belki oyalar
3 saat mi bak oyalamaya calıstım bıraz benınkını 1 saat anca oldu
Durmadı ayaklarıma aldım bır de piş piş sesi actım uyudu
Aman oyalamak cok zor ya

Genelde ben 45 dk ıle 1 saat uyanık tutuyorum
Zaten sonra duemuyor kı . Bölük pörçük uyuyor ışte

Eklentiler

• 20220901_183640.webp
    84,9 KB · Görüntüleme: 76
Heeee şampuan olmassa denene bilir aslında bu gece tekim bi deniyim yapıyım kolayıma gelirse öyle yapıyım. Kuvvet olayını hazırla kaldır terler bende ter içinde kaldım
Küvette yikayacaksam da artık odaya götürmüyorum dusakabine koyuyorum orada hazırlıyorum suyu ( ki ilk zamanlarda kaynamış beklemiş su biriktirip yapıyordum o ayrı bir uğraşı) her şey duşakabinin içinde olup bitiyor daha pratik, diğer türlü çok zor hepsiyle uğraşmak kucaktan inmeyen bir bebekle

Evet 2 ay bitiminde olucak ..
Birkaç arkadaşta öyle olmuş o yüzden hocaya da yazmadım ya normaldir diye

Hahashh

40 gün sonrası yavaştan uyku eğitimini vermeliymisiz gece uykusuna en geç 20 de geçmeli , blok uykular şeklinde en az 3 saat uyumaliymis gece uyanınca bebekle konuşmak muhatap almak yok, besle yatır uyusun allahimmm sana geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…