- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.281
Bizimki mutlaka o blokların en az bir en çok 2 kez siciyor .blok yalan oluyor .Hele sabaha karşı kesin siciyor .Ben de konuşmuyorum hiç ama uyku kafamda ne konuşayım40 gün sonrası yavaştan uyku eğitimini vermeliymisizgece uykusuna en geç 20 de geçmeli , blok uykular şeklinde en az 3 saat uyumaliymis gece uyanınca bebekle konuşmak muhatap almak yok, besle yatır uyusun allahimmm sana geliyorum
40 gün sonrası yavaştan uyku eğitimini vermeliymisizgece uykusuna en geç 20 de geçmeli , blok uykular şeklinde en az 3 saat uyumaliymis gece uyanınca bebekle konuşmak muhatap almak yok, besle yatır uyusun allahimmm sana geliyorum
Ahhh kıyamam ne güzel uyumuş yaaa gelde uyutmaaa3 saat mibak oyalamaya calıstım bıraz benınkını 1 saat anca oldu
Durmadıayaklarıma aldım bır de piş piş sesi actım uyudu
Aman oyalamak cok zor ya
Genelde ben 45 dk ıle 1 saat uyanık tutuyorum
Zaten sonra duemuyor kı . Bölük pörçük uyuyor ışte
Eğer duşakabin büyük olsa bende öyöe yapıcam ama küçük yapamıyorumKüvette yikayacaksam da artık odaya götürmüyorum dusakabine koyuyorum orada hazırlıyorum suyu ( ki ilk zamanlarda kaynamış beklemiş su biriktirip yapıyordum o ayrı bir uğraşı) her şey duşakabinin içinde olup bitiyor daha pratik, diğer türlü çok zor hepsiyle uğraşmak kucaktan inmeyen bir bebekle
Bir kere bnde gördümm bu görüntüyü hatta korktum dediğiniz gibi geceden bağladığım bezdi sabah karşılaştım bu, görüntü ile.Baby turco bez kullananlar ;
Kizlar 2 gundur gece uykusuna gecmeden oğlumun altini baglayip sabah actigimda boyle bi goruntu oluşuyor kan degil boya gibi böyle ve 1 kere işemiş sabah kadargörüntüyü affiniza siginarak atiyorum ama kan olmadigna eminim(gun icinde işediklerinde boyle bi rebk gormuyorum sadece geceden sabaha kalinca bu renk oluyor) ya sizdedee boyle bi göruntu olustumu hic bezden kaynaklimi acaba
Valla birden fazla sey kullanıuorum. Bırınde durmazsa dıgerıne koyuyoruöAhhh kıyamam ne güzel uyumuş yaaa gelde uyutmaaayani durmuyosa mecbur. Bu elektirrikli ana kucağı işe yaradımı senden ilkinde yaradı demiştin yaaaa yine ona koysa. Durmazmı
Biz de düzenli bir uyku yok malesefKızlar 2 uyku arası
Uyanıklık zamanınız nedir ?
Merhabalar sizin kullandiginiz folatin markasi nedir bende 0,4 kullanmak istiyorum daBenim a1298c ve c677t ikisi de heterozigot. Gebelik öncesi folik asit değil aktif hali folat alıyordum. B12 emilimi de az olduğu için aktif B12 metilkobalamin kullanıyorum. Şuan da kullandığım takviyede folat var ama yüksek değil 0,4. Fazlası değil emilebilen aktif formu almak yeterli diye biliyorum. Siz bu kadar yüksek kullanıyorsanız bir sorun doktora ne kadar devam edileceğini.
Bizimki blok 5 saat uyumadan durur mesela gündüzBizimki mutlaka o blokların en az bir en çok 2 kez siciyor .blok yalan oluyor .Hele sabaha karşı kesin siciyor .Ben de konuşmuyorum hiç ama uyku kafamda ne konuşayımgece uykusuna 20 de geçince 9 saat sonrası gece 5 oluyor ama .Onu diyenler bunu hesaplamiyor galiba .
Fazla seçenek olması güzel yaaaValla birden fazla sey kullanıuorum. Bırınde durmazsa dıgerıne koyuyoruöıse yrıyor
Yaramaz mı
Neleri püre yaptın bunlar neler. Gçen konuştuk burda daaaAnneler nasılsınız. Uzun zamandır yoktum. Uykusuz geceler kolik bir bebe anca toparlanıyoruz. Bugün size bir fikir için geldim. Bebelere ek gıda hazırlığı yapan var mı. Diceksiniz ne acele. Ama kışa denk geliyorlar. Püre yapıp, elimdeki fazla süt saklama poşetlerine doldurup dondurucuya koydum. Aklınızda olsunEki Görüntüle 3122850
Çok teşekkür ederim ya sürekli zayıf zayıf diyorlar sinir oluyorum çok yorucu. 61cm boyu belki etkendir.Canım seninkinin boyu belki uzundur. Ben geçen paylaşmıştım resmini benimkinin yanakları tombik kolları bacakları tombik vücudu zayıf.
Hiç takılma söyleyenlere her çocuk farklıdır. Aynı kiloda iki çocuk biri kilolu biri zayıf görünebilir göze. Benim oğlum aşırı zayıf görünüyordu. Ama hep 2 yaş büyük kıyafet giyiyordu.Misal şimdi de 12-13yas giyiyor ama zayıf. Bunu nasıl açıklayacağız şimdi. Persentile göre normal mi bitti.
Yine de çok dikkat et, sampuanlanmasa bile kayabiliyorlar aklında olsunEğer duşakabin büyük olsa bende öyöe yapıcam ama küçük yapamıyorumBi akşama o kucakda yıkamayı yapıcam amaaa ben herseferinde şampuanlıyodum valla yapmıyım bari
Yorumlardan denk geldim benim başıma doğduktan sonra ikinci günü geldi iki kere kristallesme vucut susuz kalınca yapıyormuş benim ceviz büyüklüğünde idi iki kere oldu ilk gün ateslenmisti emdi ama çok sıcak gelmişti sonra bidaha olmadı senden sıcak geldimi yada az mı emdi ona dikkat et istersen canımKristallesmis sanirim canim aratsiridgim kadari ile
Benim kız 55 cm anca vardır. Maşallah kuzucuk uzunmuş.Çok teşekkür ederim ya sürekli zayıf zayıf diyorlar sinir oluyorum çok yorucu. 61cm boyu b etkendir.
TamamdırYine de çok dikkat et, sampuanlanmasa bile kayabiliyorlar aklında olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?