Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bizimki mutlaka o blokların en az bir en çok 2 kez siciyor .blok yalan oluyor .Hele sabaha karşı kesin siciyor .Ben de konuşmuyorum hiç ama uyku kafamda ne konuşayım gece uykusuna 20 de geçince 9 saat sonrası gece 5 oluyor ama .Onu diyenler bunu hesaplamiyor galiba .

Onu diyeni ben bi bizim eve alayım bizim kız uyursa en fazla 2saat uyuyor gece o da uyursa onda da iki blok anca yapar üçüncüde ağlama krizimiz başlıyor allahım 3 saat uyuduğunu görecek miyim

Ahhh kıyamam ne güzel uyumuş yaaa gelde uyutmaaa yani durmuyosa mecbur. Bu elektirrikli ana kucağı işe yaradımı senden ilkinde yaradı demiştin yaaaa yine ona koysa. Durmazmı

Eğer duşakabin büyük olsa bende öyöe yapıcam ama küçük yapamıyorum Bi akşama o kucakda yıkamayı yapıcam amaaa ben herseferinde şampuanlıyodum valla yapmıyım bari

Bu verem aşısı kolda iz bırakıyordu dimi. Artık bırakmıyormu o izzz geçen konuştukda artıl bırakmıyo fln dediler

Bir kere bnde gördümm bu görüntüyü hatta korktum dediğiniz gibi geceden bağladığım bezdi sabah karşılaştım bu, görüntü ile.

Merhabalar sizin kullandiginiz folatin markasi nedir bende 0,4 kullanmak istiyorum da

Anneler nasılsınız. Uzun zamandır yoktum. Uykusuz geceler kolik bir bebe anca toparlanıyoruz. Bugün size bir fikir için geldim. Bebelere ek gıda hazırlığı yapan var mı. Diceksiniz ne acele. Ama kışa denk geliyorlar. Püre yapıp, elimdeki fazla süt saklama poşetlerine doldurup dondurucuya koydum. Aklınızda olsun

Bizimki blok 5 saat uyumadan durur mesela gündüz gece uyaninca ben sarılıp opuyurum konuşuyorum da. Hatta sesimize eşim uyanıyor o da sevip konuşuyor ne kadar yanlış varsa bizde var. Kız boşuna konuşmadi benimle

Valla birden fazla sey kullanıuorum. Bırınde durmazsa dıgerıne koyuyoruö ıse yrıyor
Yaramaz mı
Fazla seçenek olması güzel yaaa
Bizimki yarım kundakla uyudu bakalım nezman uyancak

Eklentiler

• FAF691AF-1BB9-4799-BB2B-88B4594EE25C.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 78
Neleri püre yaptın bunlar neler. Gçen konuştuk burda daaa

Kızlar ateş için gittim usg çekildi mastit dedi sütten başka bi akıntı geliyor mu dedi yok dedim ne demek istedi açana göğsümde kitle vardı ya o yüzden mi dedi yoksa iltihaptan mı bahsetti covit testi yaptım 11 de cıkıcak

Çok teşekkür ederim ya sürekli zayıf zayıf diyorlar sinir oluyorum çok yorucu. 61cm boyu belki etkendir.

Kristallesmis sanirim canim aratsiridgim kadari ile
Yorumlardan denk geldim benim başıma doğduktan sonra ikinci günü geldi iki kere kristallesme vucut susuz kalınca yapıyormuş benim ceviz büyüklüğünde idi iki kere oldu ilk gün ateslenmisti emdi ama çok sıcak gelmişti sonra bidaha olmadı senden sıcak geldimi yada az mı emdi ona dikkat et istersen canım

Sut alerjisi olan kimdi tam hatırlamıyorum az önce kakasi çok farkliydi resmini çektim ama buraya yükleyebilir miyim tiksinmezseniz çünkü ilk defa böyle oldu

Çok teşekkür ederim ya sürekli zayıf zayıf diyorlar sinir oluyorum çok yorucu. 61cm boyu b etkendir.
Benim kız 55 cm anca vardır. Maşallah kuzucuk uzunmuş. Sacmamasinlar lütfen öyle diyenlere ben zayıf seviyorum. Tombul olmak değil sağlıklı olmak önemli ben zayıf oğlumla daha muutluydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…