Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de bundan aldım ama asla İçinde durmuyor. Cırtcırtlarını açamasa bile içinde tut atıyor. Elini kolunu bir yerlerinden illaki çıkarıyor.

Bebeği bir kere bile kundakta durmayan benim gözlerim yaşlı maşallah valla sizin bebelere benimki elini kolunu savurmadan durmuyo

Ben de bundan aldım ama asla İçinde durmuyor. Cırtcırtlarını açamasa bile içinde tut atıyor. Elini kolunu bir yerlerinden illaki çıkarıyor.
Aaaaa maşallah bayaaa kuvvetli ozman. Bende muslini tam yapamıyorum galiba acıyo hatta dün gece korktum muslini açmış ellerini çıkartmış örtü yüzüne gelmiş Oyuzden dünden beri şimdilik bunu kullanıyorum İnşallah açmaz

Tek müslin ile zaten asla durmaz. İki müslin ile biraz daha dayanıklı oluyor.

Hasır kundakta omuzlarını falan oynatıp bir şekilde içinden çıkıyor. Kollarını bağladığım kısmını boynunda topluyor

Gaz bitiyor başka bir şey başlıyor. Bizim gazimiz yok ama meme emmiyoruz.maalesef bu süreç böyle. Yani biri bitince ohh diyemeyecegiz .Ben de hep gazdan emmiyor sanırdım. Meğerse kendi emmiyormus .gazı bitse meme reddi başlar. Meme reddi bitse kasık reddi başlar. Keşke her şey gaz gibi 3 ay sürse. Ben 40 gündür bu meme reddiyle uğraşıyorum. Bugün de hemen hemen hiç emmedi

Canım bu ara benim kız yatarak emmeye alıştı çok sorun çıkarmıyor. Yatakta yatarak beraberce etmiyoruz. Yavaş yavaş azaldı memeyle kavgasi. Farklı pozisyonlarda denemeye devam et bence.

Hayırlı olsun şimdiden bende kvdeyim bugün.

Canım bu ara benim kız yatarak emmeye alıştı çok sorun çıkarmıyor. Yatakta yatarak beraberce etmiyoruz. Yavaş yavaş azaldı memeyle kavgasi. Farklı pozisyonlarda denemeye devam et bence.
Valla yatarak hiç almadi .ayakta denedim üstüne eğildim yine almadi

Kafasına yastık mi koyuyorsun

Hangi damlaları kullandın? Relaktaz denedin mi biri onu kullanmıştı

Selam herkese
Kehribar kolye alan daha önce kullanan var mı
Ben almak istiyorum ama çok sahtesi varmış nasıl anlarım gerçek oldugunu var mı tavsiyesi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…