- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.481
Ben de bundan aldım ama asla İçinde durmuyor. Cırtcırtlarını açamasa bile içinde tut atıyor. Elini kolunu bir yerlerinden illaki çıkarıyor.Muslin kullanıyodum bende acıyodu hep sıkı yapamıyorum herhalde , Ben bu kundağı almıştım hamileymen şimdi bunu kullanıyorum hiç acamıyorr cırt cırtlı.
Ayaklarını giydirmiyorum hava sıcak diye sadece kollarını yapıyorum
Bebeği bir kere bile kundakta durmayan benim gözlerim yaşlıBen uyku öncesi ve emzirirken kundak yapıyorum. Öbür türlü uykusu dağılmış oluyor ve süreç en başa sarıyor.
Kundağı bir de şöyle dene. Bir müslün ile sadece kollarını bağla. Yani yarım kundak yap. Diğeri ile de tam kundak. Bu şekilde biraz daha dayanıklı oluyor.
Aaaaa maşallah bayaaa kuvvetli ozman. Bende muslini tam yapamıyorum galiba acıyo hatta dün gece korktum muslini açmış ellerini çıkartmış örtü yüzüne gelmişBen de bundan aldım ama asla İçinde durmuyor. Cırtcırtlarını açamasa bile içinde tut atıyor. Elini kolunu bir yerlerinden illaki çıkarıyor.
Tek müslin ile zaten asla durmaz. İki müslin ile biraz daha dayanıklı oluyor.Aaaaa maşallah bayaaa kuvvetli ozman. Bende muslini tam yapamıyorum galiba acıyo hatta dün gece korktum muslini açmış ellerini çıkartmış örtü yüzüne gelmişOyuzden dünden beri şimdilik bunu kullanıyorum İnşallah açmaz
Gaz bitiyor başka bir şey başlıyor. Bizim gazimiz yok ama meme emmiyoruz.maalesef bu süreç böyle. Yani biri bitince ohh diyemeyecegiz .Ben de hep gazdan emmiyor sanırdım. Meğerse kendi emmiyormus .gazı bitse meme reddi başlar. Meme reddi bitse kasık reddi başlar. Keşke her şey gaz gibi 3 ay sürse. Ben 40 gündür bu meme reddiyle uğraşıyorum. Bugün de hemen hemen hiç emmediBirkaç ay mı
Ama çok tatlıSadece bu model ve desen vardı . Sıcaklar geçene kadar idare eder geceleri
Canım bu ara benim kız yatarak emmeye alıştı çok sorun çıkarmıyor. Yatakta yatarak beraberce etmiyoruz. Yavaş yavaş azaldı memeyle kavgasi. Farklı pozisyonlarda denemeye devam et bence.Gaz bitiyor başka bir şey başlıyor. Bizim gazimiz yok ama meme emmiyoruz.maalesef bu süreç böyle. Yani biri bitince ohh diyemeyecegiz .Ben de hep gazdan emmiyor sanırdım. Meğerse kendi emmiyormus .gazı bitse meme reddi başlar. Meme reddi bitse kasık reddi başlar. Keşke her şey gaz gibi 3 ay sürse. Ben 40 gündür bu meme reddiyle uğraşıyorum. Bugün de hemen hemen hiç emmedi
Hayırlı olsun şimdidenKayinvalideme geldim sabahin 8 de esim birakti , aksam kiz kardesimi istemeye gelecekler burdan hazirlanip oglanida birakip gidicemkv dem diyorki nasil susturcam bunun bagirmasi kötü korkuyorum dedim 4 tane buyutmussun bunada bulursun bir çözüm sen dedim
Senin doğum iznin niye çabuk bittiKızlar iZnimi aldım geldim nereyse nisana kadar iznim olucak üç ayda bir gidip yeniden alıcam sadece
Geldim kızçeyi yıkadım doyurdum uyuturken kaka yaptı masum masum bakıyo
ROTARIX AŞI : 494,00 TL (KDV dahil)
05.05.2022 bebek 3 aylık iken oldu özel aşı
BEXSERO AŞI : 906,90 TL (KDV dahil)
19.07.2022 bebek 5.5 aylık iken oldu özel aşı
aşı oldukça bu mesajı güncelleyeceğim. Özel aşılar yukarıda görüldüğü gibi fiyatlandırılıp devlet aşıları ÜCRETSİZDİR.
Rota aşısı ne zaman yapılmalı?
Rotarix : İlk dozu bebek en erken 6 hafta en geç 14 hafta iken yapılmalı, son dozu bebek 24 haftasını doldurmadan uygulanmalıdır. Dozlar arasında en az 1 ay ara olmalıdır. Rotarix aşısı rotavirus alt tiplerine karşı 1 antjien içerir, ancak diğer suşlara karşı da koruma sağlar. Toplam 2 doz olarak ağızdan uygulanmaktadır.
Bexsero aşısı ne zaman yapılmalı?
Bexsero : 2 yaş altında 2+1 doz, 2 yaş üstünde ise 2 ay arayla 2 doz şeklinde uygulanır. Bu aşılar kas içine enjeksiyon şeklinde uygulanmalıdır. Asla damar içine, deri içine ya da deri altına enjekte edilmemelidir.
Nimenrix aşısı ne zaman yapılmalı?
Nimenrix: 12 aylıktan itibaren çocuklara, ergen ve yetişkinlere tek bir doz şeklinde uygulanır.
Rota aşısı ne zaman yapılmalı?
İlk dozu bebek en erken 6 hafta en geç 14 hafta iken yapılmalı, son dozu bebek 24 haftasını doldurmadan uygulanmalıdır. Dozlar arasında en az 1 ay ara olmalıdır. Rotarix aşısı rotavirus alt tiplerine karşı 1 antjien içerir, ancak diğer suşlara karşı da koruma sağlar. Toplam 2 doz olarak ağızdan uygulanmaktadır.
Bebeklere rota virüsü aşısı yapılmalı mı?
Rota virüs ishali tüm dünyada her yıl iki milyondan fazla hastane yatışına ve yaklaşık 600 bin ölüme sebep olduğu bildirilmektedir. Rota virüs ishalinin önlenmesinde tek yöntem Rota virüs aşılamasıdır. Bu nedenle Rota virüs aşısı yapılmalıdır.
Rota virüsü aşısı ne zamana kadar yapılır?
Bebeklere, kullanılan aşının markasına göre, 2 veya 3 doz rotavirüs aşısı yapılmalıdır. İlk doz 15 haftalıktan önce uygulanmalıdır. Son doz 8 aylık olana kadar uygulanmalıdır. Rotavirüs aşısı olan hemen hemen tüm bebekler şiddetli rotavirüs ishalinden korunur.
Rotavirüs aşısı geç yapılırsa ne olur?
6 ayın altındaki bebeklerde yapılan rota virüs aşısına bağlı bağırsak düğümlenmesi sıklığı hastalığa bağlı bağırsak düğümlenmesi sıklığından bile daha azdır. DİKKAT: AŞIYA ÖYLE BİR ZAMANDA BAŞLANMALI Kİ EN SON DOZU EN GEÇ BEBEK 32 HAFTALIK OLDUĞUNDA YAPILSIN; DAHA GEÇ KALINDIYSA AŞIYA HİÇ BAŞLANMAMALIDIR.
Rotavirüs aşısının koruyuculuğu ne kadar?
Bebek, ilk defa rota virüs aşısını 15 haftalıktan önce; son dozunu ise 8 aylık olana dek alması gerekir. Rota virüs aşısı, başka aşılara nazaran aynı şekilde güvenli bir biçimde verilir. Rota virüs aşısını alan tüm bebekler, rota virüsüne karşı korunacaktır.
Rota virüs aşısı zorunlu mu?
Bebeklerin sağlığı için vurulması gereken bir aşıdır. Bağışıklığının güçlenmesi ve ileriki yaşlarda hatta yaşlılıkta dahi rastlanan rota hastalığına yakalanmamak için aşılamak gerekmektedir. Bebeğe aşı yapmak zorunlu değildir.
Valla yatarak hiç almadi .ayakta denedim üstüne eğildim yine almadiCanım bu ara benim kız yatarak emmeye alıştı çok sorun çıkarmıyor. Yatakta yatarak beraberce etmiyoruz. Yavaş yavaş azaldı memeyle kavgasi. Farklı pozisyonlarda denemeye devam et bence.
Kafasına yastık mi koyuyorsunCanım bu ara benim kız yatarak emmeye alıştı çok sorun çıkarmıyor. Yatakta yatarak beraberce etmiyoruz. Yavaş yavaş azaldı memeyle kavgasi. Farklı pozisyonlarda denemeye devam et bence.
Giydirmesi çok kolay bana çok kullanışlı geldiGünaydın herkesee , biz güne erken başladik avmye kıyafet alışverişine . Zibinlar küçük gelmeye başladı artık
Şu anvelop zibinlar kullanışlı mi kullanan varsa yazabilir mi? Bana normal kafadan giydirilenlerden daha rahat gibi geliyor
Hangi damlaları kullandın? Relaktaz denedin mi biri onu kullanmıştıEmzik almıyor sıkıldıkca mememle oynuyor sımdıden sündürdü memelerimi
Ayrıca asırıgaz sıkıntısı yasıyor 3 farklı damla denedık hıcbırı sorunu cozmedı.Sürekli omuzda pat pat kucakta pış pış kollarım agrıyor omuzum agrıyor.kolik krizleri tam bir cinnet işte ozaman ne meme ne pışpış hıcbısey fayda etmıyor karsılıklı aglıyoruz bı o aglıyor bı benBu bı sürec ve gececek deyin lütfen
Memeyle kavga meme reddi mi oluyor benimki kavga etmeye başladıCanım bu ara benim kız yatarak emmeye alıştı çok sorun çıkarmıyor. Yatakta yatarak beraberce etmiyoruz. Yavaş yavaş azaldı memeyle kavgasi. Farklı pozisyonlarda denemeye devam et bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?