- 20 Mayıs 2021
- 282
- 266
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.501
Benimkide öyle ya elini yumruk yapıp memeye vuruyor resmenMemeyle kavga meme reddi mi oluyor benimki kavga etmeye başladı
Ya bizde de fışkırtarak başladıburnundan da çıkıyor,alerji olabilir diye 3 gündür diyet yapıyorum ama pek değişiklik yok gibi . Peki fışkırtarak kusunca ne oluyormuş dedi mi doktorunuz
Yüz ustu uyumayı nasıl alistirdin ? Bende çok istiyorum ama ağlıyor hemen
Ben sleepy bio natural kullanıyorum. Ecology denedim alıp gayet güzel geldi . Hızlı yazarken yanlış ifade etmiştim , trendyoldaki yorumlarını okudum herkes memnun , Trendyol fiyatı 199 migrosta 99 a inmiş
Maşallah duruyormu öyle kundakla falan.. benim oğlan gündüzleri sadece bezle duruyor Ağustos başından beri o şekilde uyutuyorum sürekli hareket ederek kendini uyandırıyor ama kundak yaparsam da bas bas bağırıyor gündüzleri çıplak geceleri de sadece bir tane alttan çıtçıtlı ile uyuyor üstünü de çoğu zaman örtmüyorumBen uyku öncesi ve emzirirken kundak yapıyorum. Öbür türlü uykusu dağılmış oluyor ve süreç en başa sarıyor.
Kundağı bir de şöyle dene. Bir müslün ile sadece kollarını bağla. Yani yarım kundak yap. Diğeri ile de tam kundak. Bu şekilde biraz daha dayanıklı oluyor.
Benimki de hayatta Durmaz sadece bezleyiz biz ağustos'un başından bu zamana sadece geceleri çıtçıtlı ile uyuyorBu sıcakta nasıl duruyorlar öyle sizin çocuklar
Benimki asla durmaz
Hava serinse yapabiliyorum ancak
Ayy mama mahvetti cocugu dünSağdığın sütlerimi bırakıcaksın mama mı vericek yoksa sen yokken
Tamam hocam sen sakin olSlmlar bir kaç gündür yazamadım. Herkes iyi mi ? Yıldızdan haber var mı? KızAnteplililili çocuğa tv açma otizmi tetikliyor, konuşmayı geciktiriyor
Teşekkürler canimHayırlı olsun şimdidenbende kvdeyim bugün.
Kayinvalideme geldim sabahin 8 de esim birakti , aksam kiz kardesimi istemeye gelecekler burdan hazirlanip oglanida birakip gidicemkv dem diyorki nasil susturcam bunun bagirmasi kötü korkuyorum dedim 4 tane buyutmussun bunada bulursun bir çözüm sen dedim
Tam teskilat geldimLafa gelince mangalda kül bırakmazlar. Baksın bakalım şimdi
Şaka bir yana çocuk kendinin olmayınca insan korkuyor ya. Hele uykusu başa vurunca ve emzik almıyorsa daha da zor
Emzik almıyor sıkıldıkca mememle oynuyor sımdıden sündürdü memelerimi
Ayrıca asırıgaz sıkıntısı yasıyor 3 farklı damla denedık hıcbırı sorunu cozmedı.Sürekli omuzda pat pat kucakta pış pış kollarım agrıyor omuzum agrıyor.kolik krizleri tam bir cinnet işte ozaman ne meme ne pışpış hıcbısey fayda etmıyor karsılıklı aglıyoruz bı o aglıyor bı benBu bı sürec ve gececek deyin lütfen
Tam teskilat geldim
Alla alla. Bizim bebiş hiç öyle değil.Maşallah duruyormu öyle kundakla falan.. benim oğlan gündüzleri sadece bezle duruyor Ağustos başından beri o şekilde uyutuyorum sürekli hareket ederek kendini uyandırıyor ama kundak yaparsam da bas bas bağırıyor gündüzleri çıplak geceleri de sadece bir tane alttan çıtçıtlı ile uyuyor üstünü de çoğu zaman örtmüyorum
Nerde yaşıyorsunuz kızBenimki de hayatta Durmaz sadece bezleyiz biz ağustos'un başından bu zamana sadece geceleri çıtçıtlı ile uyuyor
Buzdolabında 3 gün duruyorKizlar sutumu sagacagim ama ne zaman sagmaya baslayayim aksam 7.30 gibi annem gile gidecegiz şimdi sagayimmi yoksa gitmeye yakinmi sagayim buzdolabina koysam kac saat durabilirkv 7.30 ile 11 arasi verecek sutleri
5.5 aylıkken yaptırmış mesela niye bana 9 dedi bu ebe hatta 1yaşı geçsin dedi
İlla onları sarıcaz durmuyosr uslu usluTek müslin ile zaten asla durmaz. İki müslin ile biraz daha dayanıklı oluyor.
Hasır kundakta omuzlarını falan oynatıp bir şekilde içinden çıkıyor. Kollarını bağladığım kısmını boynunda topluyor
Ahhhh içer içer annesiAyy mama mahvetti cocugu dün
Sutumu sagip gidicem içer insallah mecbur içecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?