Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Valla özellikle birsey yapmadım oğlumda çok rahat ediyordu
İlk bsşlarda yanındayken yatırdım baktım kafayı çok rahat hareket ettirip çeviriyor bazen gece uykusunda bile yatırıyorum bir kaç sefer sene bence yanında durarak

Maşallah duruyormu öyle kundakla falan.. benim oğlan gündüzleri sadece bezle duruyor Ağustos başından beri o şekilde uyutuyorum sürekli hareket ederek kendini uyandırıyor ama kundak yaparsam da bas bas bağırıyor gündüzleri çıplak geceleri de sadece bir tane alttan çıtçıtlı ile uyuyor üstünü de çoğu zaman örtmüyorum

Kizlar sutumu sagacagim ama ne zaman sagmaya baslayayim aksam 7.30 gibi annem gile gidecegiz şimdi sagayimmi yoksa gitmeye yakinmi sagayim buzdolabina koysam kac saat durabilir kv 7.30 ile 11 arasi verecek sutleri

Lafa gelince mangalda kül bırakmazlar. Baksın bakalım şimdi

Şaka bir yana çocuk kendinin olmayınca insan korkuyor ya. Hele uykusu başa vurunca ve emzik almıyorsa daha da zor

Gaz sorunu sık emmesinden kaynaklıdır. Midesi de rahatsız oluyordur. Emzirmeyi azaltmaya çalış.
Benimkinin midesinin bulandığını anlıyorum. Huysuzlanıyor, tükürük artıyor.
Kaldırıp dolaştırıyorum hem gaz çıkarıyor hem bir miktar kusup öyle rahatlıyor..

Ben emzik konusunda hala ısrarcı davranıyorum. Dikkatini çekerim 3 aylık olacak
Çoğu zaman diliyle itip öğürüyor. Dilini içeri çekince tam olarak sokuyorum emziği. Dilini ileri itmezse öğürme olmuyor. Tutarsa emmeye devam ediyor kısa süre olsa da.
Devam edicem alışana kadar. Yoksa işimiz çok zor.
Daha bunun büyüme atakları, diş çıkarması, hastalığı var. Emzik, ayakta sallama gibi şeyler destek kuvvet oluyor rahatlatıyor bebeği.

Alla alla. Bizim bebiş hiç öyle değil. Ben de çıtçıtlı badi dışında bir şey giydirmiyorum ama müslin kundağı da uyurken çok seviyor. Uykusunda kundağı açıyor ama uykuya geçerken kundakladığımda daha huzurlu oluyor.

Her emzirme sonrası illa gaz oluyor mu ben baya uğraşıyorum çoğu zaman çıkmıyor gazı ben mi beceremiyorum acaba

Eşim eczaneye rota virüs aşısı sormuş. Eczacı yaptırmayın bence ben iki çocuğa da yaptırmadım demiş.
Ben konuşsam neye dayanarak bunu söylediğini falan sorardım. Eşim pek irdelememiş.
Oğluma yaptırmıştım buna da yaptırmak istiyordum. Ama aklıma takıldı şimdi

Kizlar sutumu sagacagim ama ne zaman sagmaya baslayayim aksam 7.30 gibi annem gile gidecegiz şimdi sagayimmi yoksa gitmeye yakinmi sagayim buzdolabina koysam kac saat durabilir kv 7.30 ile 11 arasi verecek sutleri
Buzdolabında 3 gün duruyor
İstediğin zaman sağ

İlla onları sarıcaz durmuyosr uslu uslu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…