Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Selam herkese
Kehribar kolye alan daha önce kullanan var mı
Ben almak istiyorum ama çok sahtesi varmış nasıl anlarım gerçek oldugunu var mı tavsiyesi olan

Ben ilkine kullanmadım buna da kullanmam. Çok tehlikeli bence bir bebek için.
Geçen bir uzman da paylaşmıştı bununla ilgili olan kazaları.
Sahtesi de çoktur tabi..

Kizlar sutumu sagacagim ama ne zaman sagmaya baslayayim aksam 7.30 gibi annem gile gidecegiz şimdi sagayimmi yoksa gitmeye yakinmi sagayim buzdolabina koysam kac saat durabilir kv 7.30 ile 11 arasi verecek sutleri

Buzdolabında 3 gün diyorlar. İstediğin zaman sağabilirsin.
İçer bence acıkınca dert etme. Durmazsa erken gelirsiniz. Emzikli ananın kaderi bu

Yeter ki bakacak biri olsun

Her zaman derim portatif anne memesi üretmeliler. Bire bir aynı doku aynı koku.
Kokumuzun sineceği bir şey.
Bu bilim adamları kadınlara hiç çalışmıyor
Hatta diyorum bu beberon basliklarini etimsi et hissi veren cinsten yapsalar olmuyormu diye

İlla onları sarıcaz durmuyosr uslu uslu
Dar alan ve sıkıştırılmak anne karnındaki hissi de oluşturuyor. O yüzden de huzurlu oluyorlarmış. Elimde olsa asla kundaklamam ama çocuğu da çok bunaltmak istemiyorum. Fön makinesini açma, pış pış açma, ayakta sallama, kundaklama… eee bu çocuk napsın valla inşallah benim gibi takıntılı olmaz ama başka çare de kalmıyor.

Hatta diyorum bu beberon basliklarini etimsi et hissi veren cinsten yapsalar olmuyormu diye

Eveet aynen.
İsteseler şimdiye kaç defa yaparlardı. Organ üretmeye başladılar meme nedir ki?
Ama yok kadın uğraşsın bebeğe onu verip rahatına bakmasın diye icat yapmıyor pisler

Benimkide bi müddet kundaklamada duruyor ama 3-4 saat sonra kıpır kıpır açıyprum geceleri rahatlasın diye bi 3 saatde öyle yatıyo , sonra yüz üstü yatırıhoru öylede bi 3 saat uyuyo her uyuyup uyandığında şekil değiştiriyoruz
Benimki fön pış pış hiç sallamıyo
Dediğin gibi inşaşlah takımtılı hale getirmezz . Ama yapcak bişide yok en kötü büyüynce açar bi fön sesi uyur napalım

Nerde yaşıyorsunuz kız
Üşütmüyor mu?
İstanbul'da canım.. nem çok sıcakta biz birde en üst katta oturuyoruz aslında bayağı esiyor ama yine de sıcak durmadıkça çıkartıyorum üstünü çok şükür bu zamana kadar bir şey olmadı Bir de çok sıcağa alışsın istemiyorum bakalım böyle devam ederiz inşallah

Ben ilk oğluma yaptırmıştım buna da yaptıracağım aşıları aldım eczanede bekliyor bazı insanlar aşı karşıtı rota virüs bulaştığı zaman çocukları perişan ediyor bence çok saçma aşı koruyucudur ilk oğluma yaptırdığımı hiç pişman olmadım ota virüse de yakalanmadı çok şükür İnşallah bu da yakalanmaz ben yaptırmazsam asıl gönlüm rahat etmez canım tabii karar senin ama ben tüm aşıların yapılması taraftarıyım

Bugün tüm gün uyumak için mücadele etti 10 dakika uyuyor 45 dakika bir saat uyanık delirtecek beni bebek... Dün sabah 08.00'de kahvaltıya diye çıktık eşimle evden akşam 6'da döndük neredeyse tüm gün arabada pusette bebek arabasında uyudu gece de güzel uyudu resmen bugün acısını çıkartıyor daha kahvaltı soframı toplayamadım Büyük oğlan da her yeri dağıttı çıktı gitti evden yemek de yok şu an delirmek üzereyim neden uyumuyor anlamıyorum

Kizlar sutumu sagacagim ama ne zaman sagmaya baslayayim aksam 7.30 gibi annem gile gidecegiz şimdi sagayimmi yoksa gitmeye yakinmi sagayim buzdolabina koysam kac saat durabilir kv 7.30 ile 11 arasi verecek sutleri
Dolapta 3 gün duruyor sağıp dolaba atarsın verecekleri zaman benmari usulü ısıtırlar

Bugün benim oğlanın maşallahı var 2 buçuktan beri uyuyor tüm işlerimi hallettim boş boş oturuyorum tuhaf hissettim kendimi boş oturduğum için uyansın diye bakıyorum gidip gelip uyumasa uyusa diye bakıyorum uyuyunca da uyansın diye bakıyorum analık böyle bişey

Canım bu ara benim kız yatarak emmeye alıştı çok sorun çıkarmıyor. Yatakta yatarak beraberce etmiyoruz. Yavaş yavaş azaldı memeyle kavgasi. Farklı pozisyonlarda denemeye devam et bence.

Bu bebelerin içine bir şey kaçmış uyusalar emmezler, emseler uyumazlar .ikisini yapsalar gaz peslerini bırakmaz. Hadi o da yok bu sefer de besin alerjisi mi ? Dil bağı dudak bagi mi ? Süt tazyikli mi ?zıkkımın kökü .cins bebeler .bebek dediğin emer uyur büyük adam gibi trip atmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…