Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben bu
Dün bütün gün yattım
Bugün acısını çıkarttı
11de başladım uyuyma çalışmalarına 3bucukta uyudu

Tam olarak aynı durumdayım uyumuyor dalamıyor
Emzik olmadığı için sürekli emmek istiyor
Az önce uyku başına vurdı ağlamaktan mahvoldu emiyor şimdi inş yerine yatırınca uyanmaz

Ben de yaotırmayacagım. İlk cocukta alerji yapmıstı . Eczacı sonucta parasına bakar
Boyle soyledıgıne gore kendınce vardır bır bıldıgı

Ben bu
Dün bütün gün yattım
Bugün acısını çıkarttı
11de başladım uyuyma çalışmalarına 3bucukta uyudu
Eyvah yarın olanlar olacak desene dün uyumamıştı sabah 6 buçuktan 2 ye kadar , bugünde uyuyor hergün değişiyor . akşam da dışarıya çıkıcaz inşallah huysuzluk etmez

Kızlar bebeğinizin kaka rengi değişti mi?
Bizimki hardal rengiydi, son 1 haftadır yeşil/açık yeşil gibi.
Annem büyüdüğü için normal olduğunu düşünüyor.
Geçen aya göre tek fark daha fazla besleniyor olmamız
Anne sütünü de hazır mamayı da daha fazla içiyor.

Tam olarak aynı durumdayım uyumuyor dalamıyor
Emzik olmadığı için sürekli emmek istiyor
Az önce uyku başına vurdı ağlamaktan mahvoldu emiyor şimdi inş yerine yatırınca uyanmaz
Emzik alsa rahatlayacağız ama emzik de emmiyor bizimki bu ara memeye de o kadar düşkün değil emmiyor da uyumuyor da sallıyorum ona da ağlıyor gerçekten ne yapacağımı şaşırdım umarım seninki şu an uykuya dalmıştır

Uyuma şekilleri benzermiş ama bizimki fön ve pış pış sesine bayılıyor anası kılıklı

Emmiyor derken kaç dakika emiyor acaba ?

Sen bu dakika olayına çok takılma bence
Benimki de bazen 5 dakika emiyor ve saatlerce duruyor o şekilde
Bazen 20 dakika memede durduğu oluyor peşine 1.5 saat sonra yemek istiyor.
Zaten aç olsa dünyayı ayağa kaldırır bebek dediğin

15 dk uyudu yine Çığlık çığlığa uyandı

Duşa girdik birlikte giyinirken yine ağladı
Şimdi yine yeni yeniden emiyor umarım uyur 1 saatte olsa
Saat 1 de oğlan dershane den gelip tost yaptı yedim dahs da birşey yemedim ne meyve ne ağzıma atacak birsey sinirim bozuldu iyice bugün

Senin de mi büyük çocuğun var benimki de 14'e girecek Allah'tan çok küçük değiller ne kadar dağıtsa da en azından kendi işini kendi görüyor hatta dediğin gibi bana da bazen makarna tost gibi şeyler yapıyor benimki de hala uyumadı gayet de uykusuz bakıyor ama yarım saattir pusetinde durdu en azından yemek hazırlayıp sofrayı kurabildim ben de

Bir haftadır yaklaşık en fazla 10 dakika emip bırakıyor ama önceleri memeden ayrılmıyordu mesela yarım saat 45 dakika emiyordu bazen o şekilde uyuyordu ama bir haftadır 5-10 dakika emiyor bırakıyor hani emse memede uykuya dalıyordu eskiden şimdi çok emmediği için uykuya da dalamıyor memede kafasını sallıyor memeyi bulamıyor gibi oluyor değişik şeyler öbür oğlum da hiç böyle şeyler yaşamadım sadece memede uyurdu nerede olursa olsun fark etmez yatırırdım bırakırdım ağladıkça ağzına meme verirdim bu öyle değil maalesef

Ben de ılk cocukta öyleydım. Bunlar cins dıyorum sızlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…