- 15 Ekim 2016
- 22.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.042
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.541
Ben buBugün benim oğlanın maşallahı var 2 buçuktan beri uyuyor tüm işlerimi hallettim boş boş oturuyorumtuhaf hissettim kendimi boş oturduğum için uyansın diye bakıyorum gidip gelip uyumasa uyusa diye bakıyorum uyuyunca da uyansın diye bakıyorum analık böyle bişey
Tam olarak aynı durumdayım uyumuyor dalamıyorBugün tüm gün uyumak için mücadele etti 10 dakika uyuyor 45 dakika bir saat uyanık delirtecek beni bebek... Dün sabah 08.00'de kahvaltıya diye çıktık eşimle evden akşam 6'da döndük neredeyse tüm gün arabada pusette bebek arabasında uyudu gece de güzel uyudu resmen bugün acısını çıkartıyor daha kahvaltı soframı toplayamadım Büyük oğlan da her yeri dağıttı çıktı gitti evden yemek de yok şu an delirmek üzereyim neden uyumuyor anlamıyorum
Ben de yaotırmayacagım. İlk cocukta alerji yapmıstı . Eczacı sonucta parasına bakarEşim eczaneye rota virüs aşısı sormuş. Eczacı yaptırmayın bence ben iki çocuğa da yaptırmadım demiş.
Ben konuşsam neye dayanarak bunu söylediğini falan sorardım. Eşim pek irdelememiş.
Oğluma yaptırmıştım buna da yaptırmak istiyordum. Ama aklıma takıldı şimdi
Eyvah yarın olanlar olacak deseneBen bu
Dün bütün gün yattım
Bugün acısını çıkarttı
11de başladım uyuyma çalışmalarına 3bucukta uyudu
Emzik alsa rahatlayacağız ama emzik de emmiyor bizimki bu ara memeye de o kadar düşkün değil emmiyor da uyumuyor da sallıyorum ona da ağlıyor gerçekten ne yapacağımı şaşırdım umarım seninki şu an uykuya dalmıştırTam olarak aynı durumdayım uyumuyor dalamıyor
Emzik olmadığı için sürekli emmek istiyor
Az önce uyku başına vurdı ağlamaktan mahvoldu emiyor şimdi inş yerine yatırınca uyanmaz
Uyuma şekilleri benzermiş ama bizimki fön ve pış pış sesine bayılıyorBenimkide bi müddet kundaklamada duruyor ama 3-4 saat sonra kıpır kıpır açıyprum geceleri rahatlasın diye bi 3 saatde öyle yatıyo , sonra yüz üstü yatırıhoru öylede bi 3 saat uyuyoher uyuyup uyandığında şekil değiştiriyoruz
Benimki fön pış pış hiç sallamıyo
Dediğin gibi inşaşlah takımtılı hale getirmezz . Ama yapcak bişide yok en kötü büyüynce açar bi fön sesi uyur napalım
Memeyle kavga meme reddi mi oluyor benimki kavga etmeye başladı
Ay bu bizdede başladı , bildiğiniz kızıyor girtlaktan sert bir ses çıkararak. Eller kıpır kıpır . Hem emmek istiyor ama bir yandan ittiriyor falan . Garip garip huylarBenimkide öyle ya elini yumruk yapıp memeye vuruyor resmen
Karnından gur gur diye ses geliyor.İyi de meme emen her bebeğin kakasi sulu olur.oyle katı olmaz ki .karnından ses geliyorsa gazi vardır
Emmiyor derken kaç dakika emiyor acaba ?Emzik alsa rahatlayacağız ama emzik de emmiyor bizimki bu ara memeye de o kadar düşkün değil emmiyor da uyumuyor da sallıyorum ona da ağlıyor gerçekten ne yapacağımı şaşırdım umarım seninki şu an uykuya dalmıştır
Sen bu dakika olayına çok takılma benceEmmiyor derken kaç dakika emiyor acaba ?
15 dk uyudu yine Çığlık çığlığa uyandıEmzik alsa rahatlayacağız ama emzik de emmiyor bizimki bu ara memeye de o kadar düşkün değil emmiyor da uyumuyor da sallıyorum ona da ağlıyor gerçekten ne yapacağımı şaşırdım umarım seninki şu an uykuya dalmıştır
Bizimki de aynı hep öyle yapıyor hiç ishal oldugunu düşünmedim normal panik olma benceKarnından gur gur diye ses geliyor.
Kaka yaparken afedersin sulu olmasından ziyada guj guj diye akıtıyor
Duşa girdik birlikte giyinirken yine ağladıEmzik alsa rahatlayacağız ama emzik de emmiyor bizimki bu ara memeye de o kadar düşkün değil emmiyor da uyumuyor da sallıyorum ona da ağlıyor gerçekten ne yapacağımı şaşırdım umarım seninki şu an uykuya dalmıştır
Senin de mi büyük çocuğun var benimki de 14'e girecek Allah'tan çok küçük değiller ne kadar dağıtsa da en azından kendi işini kendi görüyor hatta dediğin gibi bana da bazen makarna tost gibi şeyler yapıyor benimki de hala uyumadı gayet de uykusuz bakıyor ama yarım saattir pusetinde durdu en azından yemek hazırlayıp sofrayı kurabildim ben deDuşa girdik birlikte giyinirken yine ağladı
Şimdi yine yeni yeniden emiyor umarım uyur 1 saatte olsa
Saat 1 de oğlan dershane den gelip tost yaptı yedim dahs da birşey yemedim ne meyve ne ağzıma atacak birsey sinirim bozuldu iyice bugün
Nasıl anlıcaz ki yetmediğini süt sıkınca geliyo ama memeden günlük çiş sayısı da yeterliYa benimki de böyle yapıyor birde sıcakta kan ter içinde kalıyorum doktora sordum sütün yetmiyorsa sinirleniyor olabilir dedi
Bir haftadır yaklaşık en fazla 10 dakika emip bırakıyor ama önceleri memeden ayrılmıyordu mesela yarım saat 45 dakika emiyordu bazen o şekilde uyuyordu ama bir haftadır 5-10 dakika emiyor bırakıyor hani emse memede uykuya dalıyordu eskiden şimdi çok emmediği için uykuya da dalamıyor memede kafasını sallıyor memeyi bulamıyor gibi oluyor değişik şeyler öbür oğlum da hiç böyle şeyler yaşamadım sadece memede uyurdu nerede olursa olsun fark etmez yatırırdım bırakırdım ağladıkça ağzına meme verirdim bu öyle değil maalesefEmmiyor derken kaç dakika emiyor acaba ?
İnşAllah dediğin gibi canım.Bizimki de aynı hep öyle yapıyor hiç ishal oldugunu düşünmedim normal panik olma bence
Ben de ılk cocukta öyleydım. Bunlar cins dıyorum sızlereBir haftadır yaklaşık en fazla 10 dakika emip bırakıyor ama önceleri memeden ayrılmıyordu mesela yarım saat 45 dakika emiyordu bazen o şekilde uyuyordu ama bir haftadır 5-10 dakika emiyor bırakıyor hani emse memede uykuya dalıyordu eskiden şimdi çok emmediği için uykuya da dalamıyor memede kafasını sallıyor memeyi bulamıyor gibi oluyor değişik şeyler öbür oğlum da hiç böyle şeyler yaşamadım sadece memede uyurdu nerede olursa olsun fark etmez yatırırdım bırakırdım ağladıkça ağzına meme verirdim bu öyle değil maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?