- 29 Haziran 2021
- 396
- 619
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.561
Bende bilemedim valla canım bir şekilde günü kurtarmaya çalışıyorumNasıl anlıcaz ki yetmediğini süt sıkınca geliyo ama memeden günlük çiş sayısı da yeterli
Bi meme kavgasından sonra süt sağıcam bakalım ne çıkıcak. Sen de makine varsa sen de denesene Bi bakalım süt mü azBende bilemedim valla canım bir şekilde günü kurtarmaya çalışıyorum
Burda üstünde alt değiştirme bezleri var.Kızlar az önce bebiş 1 metre uzağa kaka yaptı, fışkırtarak. Dikkatli olun aman, benim koltuk örtüm gitti ama şükür örtü vardı. Altları temkinli açın derim
Link Atar mısın cnmSadece bu model ve desen vardı . Sıcaklar geçene kadar idare eder geceleri
Canım geçen sağdım bir kavga sonrası 60 70 cc arası çıktı iki göğüs yetmese bitirmesi gerekmez miydi mesela gece emzirdim hiç sorun çıkarmadı hatta doydu uyudu sağdığımda 90 cc çıktı dolaba attım yaklaşık 10 gündür bu şekilde yoruldum artıkBi meme kavgasından sonra süt sağıcam bakalım ne çıkıcak. Sen de makine varsa sen de denesene Bi bakalım süt mü az
Bende acaba gelmiyor mu diye düşünüp sagdim dün , bır göğüsten 90cc geldi ,ki çocuk daha çoğunu cekiyordur diye düşünüyorumBi meme kavgasından sonra süt sağıcam bakalım ne çıkıcak. Sen de makine varsa sen de denesene Bi bakalım süt mü az
Link Atar mısın cnm
Bende acaba gelmiyor mu diye düşünüp sagdim dün , bır göğüsten 90cc geldi ,ki çocuk daha çoğunu cekiyordur diye düşünüyorum
İnternette bulamadım benimkini , magzadan aldım ben ama bu daha uyguna geliyor 3 lu . E bebekte tanesi 80 liraydı bu tarzlar. Burdan almak daha mantıklı
Valla aynen ben de anlamadım bir süreç mi bu nedirCanım geçen sağdım bir kavga sonrası 60 70 cc arası çıktı iki göğüs yetmese bitirmesi gerekmez miydi mesela gece emzirdim hiç sorun çıkarmadı hatta doydu uyudu sağdığımda 90 cc çıktı dolaba attım yaklaşık 10 gündür bu şekilde yoruldum artık
Bence süt yetersizliği değil sorun ya ben de denemiştim daha önce bu aralar Bi daha denicem Bi bakıcamBende acaba gelmiyor mu diye düşünüp sagdim dün , bır göğüsten 90cc geldi ,ki çocuk daha çoğunu cekiyordur diye düşünüyorum
İnternette bulamadım benimkini , magzadan aldım ben ama bu daha uyguna geliyor 3 lu . E bebekte tanesi 80 liraydı bu tarzlar. Burdan almak daha mantıklı
Bu rota aşısının koruyuculuğu ne kadar? Bı arkadaş vurdurmadim, çünkü 6 ay koruyor tarzında bir şey söylemişti önceden. Bu arada ben de yaptırmayı düşünüyorumBen ilk oğluma yaptırmıştım buna da yaptıracağım aşıları aldım eczanede bekliyor bazı insanlar aşı karşıtı rota virüs bulaştığı zaman çocukları perişan ediyor bence çok saçma aşı koruyucudur ilk oğluma yaptırdığımı hiç pişman olmadım ota virüse de yakalanmadı çok şükür İnşallah bu da yakalanmaz ben yaptırmazsam asıl gönlüm rahat etmez canım tabii karar senin ama ben tüm aşıların yapılması taraftarıyım
Yok koymuyorum yan yatırıyorum yastığı arkasına dayıyorum. Ben de yan yatıyorum meme büyük zatenKafasına yastık mi koyuyorsun
Benim bildiğim aynı verem aşısı gibi rota virüs aşısını da olup yıllarca korunuyorsun yani grip aşısı veya kovid aşısı gibi süreli değilBu rota aşısının koruyuculuğu ne kadar? Bı arkadaş vurdurmadim, çünkü 6 ay koruyor tarzında bir şey söylemişti önceden. Bu arada ben de yaptırmayı düşünüyorum
Yok canım değil benim oğlum direk asla almadı. Ağzına degdirmeden bagirirdi bu ağzına alıp bağırıyorMemeyle kavga meme reddi mi oluyor benimki kavga etmeye başladı
Benim bir ilk çocuğum vardı evlerden ırakBen de ılk cocukta öyleydım. Bunlar cins dıyorum sızlere
Doktora sormak lazım. Ben gidince sorarım olmazsa.5.5 aylıkken yaptırmış mesela niye bana 9 dedi bu ebe hatta 1yaşı geçsin dedi
9aylıkken 3dozmuş
1yaşına geldiğin de 2doza düşüyomuş
Ben şöyle yaptım biraz önce , memede garip sesler çıkarıp vurmaya başlayınca biraz geriye çektim sakinlesmesini bekledim 5-10 sn sürdü sonra mememi yaklaştırıp sıktım dudağına degdirdim . O da memeye doğru uzattı ağzını sonra . Bir kaç tur böyle yapınca baya kavrayıp içti . Belki tesadüftür ama işe yaradıBence süt yetersizliği değil sorun ya ben de denemiştim daha önce bu aralar Bi daha denicem Bi bakıcam
Acaba tadını mı beğenmiyor bir şey mi dokunuyor ya da aç değilken mi emzirmeye çalışıyoruz gazı varken mi oluyor Bi anlasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?