Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar az önce bebiş 1 metre uzağa kaka yaptı, fışkırtarak. Dikkatli olun aman, benim koltuk örtüm gitti ama şükür örtü vardı. Altları temkinli açın derim
Burda üstünde alt değiştirme bezleri var.
Onları kullanıyorum Allahtan. Kızım ne zaman altını değilsem çişini yapıyor

Bi meme kavgasından sonra süt sağıcam bakalım ne çıkıcak. Sen de makine varsa sen de denesene Bi bakalım süt mü az
Canım geçen sağdım bir kavga sonrası 60 70 cc arası çıktı iki göğüs yetmese bitirmesi gerekmez miydi mesela gece emzirdim hiç sorun çıkarmadı hatta doydu uyudu sağdığımda 90 cc çıktı dolaba attım yaklaşık 10 gündür bu şekilde yoruldum artık

Bi meme kavgasından sonra süt sağıcam bakalım ne çıkıcak. Sen de makine varsa sen de denesene Bi bakalım süt mü az
Bende acaba gelmiyor mu diye düşünüp sagdim dün , bır göğüsten 90cc geldi ,ki çocuk daha çoğunu cekiyordur diye düşünüyorum
Link Atar mısın cnm

İnternette bulamadım benimkini , magzadan aldım ben ama bu daha uyguna geliyor 3 lu . E bebekte tanesi 80 liraydı bu tarzlar. Burdan almak daha mantıklı

Kızlar normalde bizim kızla göbek bağı düştüğünden beri 20:30 da banyo yapıp 22:00 de gece uykusuna geçiyordu. Tek değişmeyen şeyimiz ama bugün bir anda 20:00 de uyudu emerken bende işim var diye uyandirmadim hala uyuyor . Uyandırıp banyo yaptirmali miyim acaba ? Bu kadar erken gece uykusuna geçerse sabah 4 den sonra uyumaz çünkü

Valla aynen ben de anlamadım bir süreç mi bu nedir

Bence süt yetersizliği değil sorun ya ben de denemiştim daha önce bu aralar Bi daha denicem Bi bakıcam
Acaba tadını mı beğenmiyor bir şey mi dokunuyor ya da aç değilken mi emzirmeye çalışıyoruz gazı varken mi oluyor Bi anlasak

Bu rota aşısının koruyuculuğu ne kadar? Bı arkadaş vurdurmadim, çünkü 6 ay koruyor tarzında bir şey söylemişti önceden. Bu arada ben de yaptırmayı düşünüyorum

Bu rota aşısının koruyuculuğu ne kadar? Bı arkadaş vurdurmadim, çünkü 6 ay koruyor tarzında bir şey söylemişti önceden. Bu arada ben de yaptırmayı düşünüyorum
Benim bildiğim aynı verem aşısı gibi rota virüs aşısını da olup yıllarca korunuyorsun yani grip aşısı veya kovid aşısı gibi süreli değil

Ben de ılk cocukta öyleydım. Bunlar cins dıyorum sızlere
Benim bir ilk çocuğum vardı evlerden ırak bir yıl eşimle birbirimizi göremedik çocuk bakmaktan. Birlikte aynı anda yemek yemedik. Ciddi anlamda 3 yıl uyumadık. Bı ara bakiciya bırakıp kaçmayı düşündük ondan sebep de 8 yıl aradan sonra sürpriz şekilde hamile kaldım bu da huysuz ama biz nirvanayi gördüğümüz için bize iyi geliyor

Ben şöyle yaptım biraz önce , memede garip sesler çıkarıp vurmaya başlayınca biraz geriye çektim sakinlesmesini bekledim 5-10 sn sürdü sonra mememi yaklaştırıp sıktım dudağına degdirdim . O da memeye doğru uzattı ağzını sonra . Bir kaç tur böyle yapınca baya kavrayıp içti . Belki tesadüftür ama işe yaradı

gastrotuss baby şurubunu kullanan var mı ? Bizim kusma problemimiz fazla var ,doktora videosunu gönderince buna başlamamizi yazmış . Ama sürekli şurup ,damla( nurse harveys ve biogaia) hiç içime sinmiyor . E c e sizin de kusma problemi çöktü ne önerisi oldu doktorun .

Kızlar bugün 2 ay kontrolüne gittik..
Doğumda oksijensiz kalmıştı bebeğim ama 2-3 saat oksijen verip getirmişlerdi solunumu düzelmişti yani öyle dedi o zmnki doktor..
Bugün kontrolde başka doktora gittim oksijen olayını söyledm muayene sırasında ellerini çok kastıgını söyledi refleksi öyle dedi birde uykuya dalmada gözleri çok oynuyor sebepsiz yere ağlıyor sonra gülüyor dedim içim çok huzursuz açıkçası endişeliyim korkuyorum nörolojiye gitmeye gerek varmı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…