- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.581
Nasıl kusuyor mesela? Her beslenme sonrası mı ?gastrotuss baby şurubunu kullanan var mı ? Bizim kusma problemimiz fazla var ,doktora videosunu gönderince buna başlamamizi yazmış . Ama sürekli şurup ,damla( nurse harveys ve biogaia) hiç içime sinmiyor . @LorenaEce sizin de kusma problemi çöktü ne önerisi oldu doktorun .
Benımkı de yapınca aynen öyle yapıyorYok canım değil benim oğlum direk asla almadı. Ağzına degdirmeden bagirirdi bu ağzına alıp bağırıyor
Çok sıvı ve fışkırarak oluyor genelde burundan falan da çıkıyor bazen . Ters çevirip sırtına vuruyorum kalanlar burnundan çıksın diye. Ama en canımı sıkan ,beslenmeden sonra uyuduysa 2 saat uyuduktan sonra uyanınca da kusuyor . Hazmetmesi gerekmez mi kiNasıl kusuyor mesela? Her beslenme sonrası mı ?
Bu dediklerini uykuya dalarken benim bebeğim de yapıyor. Zaten bunların iki uyku çeşidi var biri tepkisiz çok dalmış bir şekilde uyuyorlarKızlar bugün 2 ay kontrolüne gittik..
Doğumda oksijensiz kalmıştı bebeğim ama 2-3 saat oksijen verip getirmişlerdi solunumu düzelmişti yani öyle dedi o zmnki doktor..
Bugün kontrolde başka doktora gittim oksijen olayını söyledm muayene sırasında ellerini çok kastıgını söyledi refleksi öyle dedi birde uykuya dalmada gözleri çok oynuyor sebepsiz yere ağlıyor sonra gülüyor dedim içim çok huzursuz açıkçası endişeliyim korkuyorum nörolojiye gitmeye gerek varmı sizce
O konuları pek bılmıyorum ama karnı doluysa cok dıkkatlı davranmanız gerek. Benınkı de kusuyor bazenÇok sıvı ve fışkırarak oluyor genelde burundan falan da çıkıyor bazen . Ters çevirip sırtına vuruyorum kalanlar burnundan çıksın diye. Ama en canımı sıkan ,beslenmeden sonra uyuduysa 2 saat uyuduktan sonra uyanınca da kusuyor . Hazmetmesi gerekmez mi ki
Bizimkisi 2. Tür uyku ama ellerini kasması çok tedirgin etti beni açık bıngıldaktan ultrasonda çektik oda temiz çıktı şükür ama içimde bişey var beni huzursuz eden kötüyü çağımak istemiyorum Allahım affet içime ferahlık verBu dediklerini uykuya dalarken benim bebeğim de yapıyor. Zaten bunların iki uyku çeşidi var biri tepkisiz çok dalmış bir şekilde uyuyorlar
Biri de senin dediğin gibi göz kapakları kıpır kıpır mimiklerin devam ettiği uyku.
Evet evet altını hemen değiştirmemeye çalışıyorum bacak kaldırılınca kusar çünkü . 30 dk düz yatirmayip 45 derecelik açıyla yatırmak lazımmış .gündüzleri ana kucağına koyuyorum ama illaki eşim falan unutup oynamaya başlıyor falan .O konuları pek bılmıyorum ama karnı doluysa cok dıkkatlı davranmanız gerek. Benınkı de kusuyor bazen
Mıdesi dolu ve cocuk kaldırılıyorsa kusuyor
Bugun esıme defalarca cocugun midesi dolu alıo koyarken dıkkat et dedim.
Cocuk sonunda kustu yıne
Bizimki de çok kusuyordu neredeyse her beslenme sonrası, pütürlü veya fışkırarak. Relaktaz damla verdi doktor sindirime yardımcı olması için. İşe yaradı yine kusuyor ama 3kez falan ve en önemlisi miktarı azaldıgastrotuss baby şurubunu kullanan var mı ? Bizim kusma problemimiz fazla var ,doktora videosunu gönderince buna başlamamizi yazmış . Ama sürekli şurup ,damla( nurse harveys ve biogaia) hiç içime sinmiyor . @LorenaEce sizin de kusma problemi çöktü ne önerisi oldu doktorun .
Kasmaktan kastın nedir tam olarakBizimkisi 2. Tür uyku ama ellerini kasması çok tedirgin etti beni açık bıngıldaktan ultrasonda çektik oda temiz çıktı şükür ama içimde bişey var beni huzursuz eden kötüyü çağımak istemiyorum Allahım affet içime ferahlık ver
Canım henimki deuykuda gülüyor bazen ağlıyor. elleri hep yumruk. Sürekli geriniyor top gibi kasılmış bir şekilde alıyorum yataktanBizimkisi 2. Tür uyku ama ellerini kasması çok tedirgin etti beni açık bıngıldaktan ultrasonda çektik oda temiz çıktı şükür ama içimde bişey var beni huzursuz eden kötüyü çağımak istemiyorum Allahım affet içime ferahlık ver
Burundan ve fışkırarak kusuyorsa mutlaka doktorunuza söyleyin ne giibi bir sorun bilmiyorum ama büyük oglanda doktorumuz bizi uyarmıştı fışkırarak kusuyorsa mutlaka getirin diyeÇok sıvı ve fışkırarak oluyor genelde burundan falan da çıkıyor bazen . Ters çevirip sırtına vuruyorum kalanlar burnundan çıksın diye. Ama en canımı sıkan ,beslenmeden sonra uyuduysa 2 saat uyuduktan sonra uyanınca da kusuyor . Hazmetmesi gerekmez mi ki
Benim oğlan da uykuya dalarken gözlerini oynatıyor bazen ağlarken gülüyor bence bunlar normal ellerini sıkması da yine bizde de var mesela banyoya soktuğumda çok keyif alıyor ama elleri hep sımsıkı yumruk ve emerken de çoğu zaman yumruk yapıyor ve kasıyor kollarını bilemedim tabii ki yine de takip edin bebeğiniziKızlar bugün 2 ay kontrolüne gittik..
Doğumda oksijensiz kalmıştı bebeğim ama 2-3 saat oksijen verip getirmişlerdi solunumu düzelmişti yani öyle dedi o zmnki doktor..
Bugün kontrolde başka doktora gittim oksijen olayını söyledm muayene sırasında ellerini çok kastıgını söyledi refleksi öyle dedi birde uykuya dalmada gözleri çok oynuyor sebepsiz yere ağlıyor sonra gülüyor dedim içim çok huzursuz açıkçası endişeliyim korkuyorum nörolojiye gitmeye gerek varmı sizce
Canım bugün akşamları sorun çıkarmayı bıraktı dedim yaBu bebelerin içine bir şey kaçmışuyusalar emmezler, emseler uyumazlar .ikisini yapsalar gaz peslerini bırakmaz. Hadi o da yok bu sefer de besin alerjisi mi ? Dil bağı dudak bagi mi ? Süt tazyikli mi ?zıkkımın kökü .cins bebeler .bebek dediğin emer uyur büyük adam gibi trip atmaz
Yani ellerini pek açmıyor parmağıyla tutup yukarı kaldırmaya calıstı çok sert daha yumusak olması gerekıyor kasıyor kendını dediKasmaktan kastın nedir tam olarak
Yani benimki de çok geriniyor mesela elini ayağını sıkıyo bırakıyor
Onun gibi birsey mi acaba
Yya yok ya bende bakıyorum acaba süt mu yok ona mı kızıyor diye sıkıyorum baya akıyor süt. Süt var ama dert başkaYa benimki de böyle yapıyor birde sıcakta kan ter içinde kalıyorum doktora sordum sütün yetmiyorsa sinirleniyor olabilir dedi
Evet bizimlide tam olarak bunları yapıyor ama ben nıye cok pimpiriğim dr da korkma ama takıp edicez dedi o amalar beni çok korkutuyorBenim oğlan da uykuya dalarken gözlerini oynatıyor bazen ağlarken gülüyor bence bunlar normal ellerini sıkması da yine bizde de var mesela banyoya soktuğumda çok keyif alıyor ama elleri hep sımsıkı yumruk ve emerken de çoğu zaman yumruk yapıyor ve kasıyor kollarını bilemedim tabii ki yine de takip edin bebeğinizi
Kız söyleme nazar değiyorKızlar
Bugun hep emzirdim ve otutarak
Sağ gögsü de aldı
Normalmiş o zmn herkesin böyle yapıyor bebegı ne bileyim ben iyice paranoyak olmusum galıbaCanım henimki deuykuda gülüyor bazen ağlıyor. elleri hep yumruk. Sürekli geriniyor top gibi kasılmış bir şekilde alıyorum yataktan
Canim bence takip et tabii ama bir şey yoktur her bebek bu tuhaf hareketleri yapar içini ferah tut senEvet bizimlide tam olarak bunları yapıyor ama ben nıye cok pimpiriğim dr da korkma ama takıp edicez dedi o amalar beni çok korkutuyor
Uyuz bebeler .şeker gibi anneleri var kıymetini bilmiyorlar .Ya esra Erol daki Fatma gibi bir anneye dusselerdiCanım bugün akşamları sorun çıkarmayı bıraktı dedim yakendi kendime nazar degdirdim sanırım saat 21.30 dan beri yine ağıt yine memeyle kavga. Biraz uyudu uyanıp banyo yaptı çünkü hiç oyalayamiyoruz. Bir de kv ye gelmiştik. Evi mi yabanciladi bilemedim. Kız miz miz şu an memeye vurup ağlamak suretiyle emiyor. Bakalım sonumuz ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?