Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bizimki de oyle
Tamam asla 45 dakika emmedi memeci bir cocuk olmadı ama 8 dakika emmek nedir .belki de o 45 dakikada da 10 dakika emiyor 35 dakika oyalaniyordu .ağızlarını görmüyoruz ki.hep diyorum şimdinin 2 aylık çocuğu eskinin 4 5 aylık çocuğunun algısına denk .doktor diyor ki oyun halisindaki eşyalara 4 .ayda dokunacak annesi .bizimki aynasına tekme atıyor ne dokunması. Bizimki çok sinirli .2 aylık bebe bana ergen tribi atıyor opturmuyor.dokundurmuyor.ben de gıcıklığına sıkıyorum öpüyorum

Kızlar bizim de iki gündür emme süreleri 5dk düştü. Sık alıyor ama az aktif emiyor, daha çok oynamaya başladı. Sabah ilk emmeler ve gece daha uzun ama gün içinde çok az sürüyor. Kilo alımını etkilemesinden korkmaya başladım. Huy mu değiştiriyor acaba yoksa hızlı emip yeterince alıyor mudur?

Ac kalıyor diye düşünüyoruz.bizimkinin ağzı hep açık .Ne zaman gerçekten aç anlamıyorum ki

Ay bu bizdede başladı , bildiğiniz kızıyor girtlaktan sert bir ses çıkararak. Eller kıpır kıpır . Hem emmek istiyor ama bir yandan ittiriyor falan . Garip garip huylar
Aynen aynen yaşlı adamlar gibi gigggkk giggkk diye ses çıkarıyor. Bu narin bebelere hiç yakışmıyor. Neyse bizimki gece kakasını yaptı umarım bir daha yapmaz

Az önce yazdığımı yaşamışsın. Benim de kafa ileri geri oynuyor bir de memede. Normalde doyduktan sonra oynardı şimdi açken kafa sallamalar uyanmalar.

Tam 40 indan sonra devran dönüyor. Çünkü 40 inda sağlık ocağına gittim .30 ile 40 günler arasi 400 gram almış. Dedim bu artık az emmeye başladı. Dediler ki kilo alımı çok iyi doyuyordur .sonra aynı böyle 5 10 dakikaya düştü. Eve tartı aldım. Yemesin tamam ama aç mı bilmek istiyorum. Sonraki 20 gün 550 gram almış. Artık meme ile uyuma dönemi de bitiyor böylece

İlk 2 ay eller yumruk ,3.ay eller kurt işareti gibi yarı açık, 4.ay tam açık olurmuş
Bizimki de kasıyor elini .kafalar 6 aylık ama beden daha 2.ayda

Bizimki böyle komaya gitmiş gibi yukarı bakiyor .gözünü kırpıyor aslında derin uykuya geçmeye çalışıyor. Hatta şöyle soyleyim biraz ilginç gelebilir .Ben bebekken gözü açık uyurmusum .hala da gözüm açık uyurum. Annemler çok şahit olmuştur. Rem uykusuna geçersem top patlasa uyanmam

Gerçekten çok haklısın 13 yaşında ki oğlundan bile farklı jenerasyon değişikliği demekki bu daha kırkı çıkmadan gülmeye ağu yapmaya başladı bizim doktor da ilk üç ay aslında anne karnında sanar kendini diyordu halk arasında üç ay doğmamış sayilirmis valla doğduktan bı 20-25 gün sonra hiç karnımda falan sanmiyordu bence

Kız söyleme nazar değiyor ahada gece huysuzlugunu birakti dedim sabah. Şu an fon sesi pis pis ve meme yumruklama seasindayiz
Benimki hala uyumadı dün çok güzel uyudu dedik babasıyla bugün bana kök söktürdü valla demiyim Diyorum yine diyorum sonra nazarım değiyor tüm gün toplasan iki saat uyumadı 10 dk uyuyor uyanıyor hala aynı yoruldum bittim bugün

Aaa valla bizde aynı durumdaydik. Buna şükrediyoruz gerçekten.

Bence hızlı emiyolar hemşire demişti emme süresi 5 dk olacak çünkü çene güçlenecek demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…