- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.601
Bizimki de oyleBir haftadır yaklaşık en fazla 10 dakika emip bırakıyor ama önceleri memeden ayrılmıyordu mesela yarım saat 45 dakika emiyordu bazen o şekilde uyuyordu ama bir haftadır 5-10 dakika emiyor bırakıyor hani emse memede uykuya dalıyordu eskiden şimdi çok emmediği için uykuya da dalamıyor memede kafasını sallıyor memeyi bulamıyor gibi oluyor değişik şeyler öbür oğlum da hiç böyle şeyler yaşamadım sadece memede uyurdu nerede olursa olsun fark etmez yatırırdım bırakırdım ağladıkça ağzına meme verirdim bu öyle değil maalesef
Ac kalıyor diye düşünüyoruz.bizimkinin ağzı hep açık .Ne zaman gerçekten aç anlamıyorum kiSen bu dakika olayına çok takılma bence
Benimki de bazen 5 dakika emiyor ve saatlerce duruyor o şekilde
Bazen 20 dakika memede durduğu oluyor peşine 1.5 saat sonra yemek istiyor.
Zaten aç olsa dünyayı ayağa kaldırır bebek dediğin
Aynen aynen yaşlı adamlar gibi gigggkk giggkk diye ses çıkarıyor. Bu narin bebelere hiç yakışmıyor. Neyse bizimki gece kakasını yaptı umarım bir daha yapmazAy bu bizdede başladı , bildiğiniz kızıyor girtlaktan sert bir ses çıkararak. Eller kıpır kıpır . Hem emmek istiyor ama bir yandan ittiriyor falan . Garip garip huylar
Az önce yazdığımı yaşamışsın. Benim de kafa ileri geri oynuyor bir de memede. Normalde doyduktan sonra oynardı şimdi açken kafa sallamalar uyanmalar.Bir haftadır yaklaşık en fazla 10 dakika emip bırakıyor ama önceleri memeden ayrılmıyordu mesela yarım saat 45 dakika emiyordu bazen o şekilde uyuyordu ama bir haftadır 5-10 dakika emiyor bırakıyor hani emse memede uykuya dalıyordu eskiden şimdi çok emmediği için uykuya da dalamıyor memede kafasını sallıyor memeyi bulamıyor gibi oluyor değişik şeyler öbür oğlum da hiç böyle şeyler yaşamadım sadece memede uyurdu nerede olursa olsun fark etmez yatırırdım bırakırdım ağladıkça ağzına meme verirdim bu öyle değil maalesef
Tam 40 indan sonra devran dönüyor. Çünkü 40 inda sağlık ocağına gittim .30 ile 40 günler arasi 400 gram almış. Dedim bu artık az emmeye başladı. Dediler ki kilo alımı çok iyi doyuyordur .sonra aynı böyle 5 10 dakikaya düştü. Eve tartı aldım. Yemesin tamam ama aç mı bilmek istiyorum. Sonraki 20 gün 550 gram almış. Artık meme ile uyuma dönemi de bitiyor böyleceKızlar bizim de iki gündür emme süreleri 5dk düştü. Sık alıyor ama az aktif emiyor, daha çok oynamaya başladı. Sabah ilk emmeler ve gece daha uzun ama gün içinde çok az sürüyor. Kilo alımını etkilemesinden korkmaya başladım. Huy mu değiştiriyor acaba yoksa hızlı emip yeterince alıyor mudur?
Kiz calpol suruyorlarmis bir de onu mu denesekBenımkı de yapınca aynen öyle yapıyor
İlk 2 ay eller yumruk ,3.ay eller kurt işareti gibi yarı açık, 4.ay tam açık olurmuşKızlar bugün 2 ay kontrolüne gittik..
Doğumda oksijensiz kalmıştı bebeğim ama 2-3 saat oksijen verip getirmişlerdi solunumu düzelmişti yani öyle dedi o zmnki doktor..
Bugün kontrolde başka doktora gittim oksijen olayını söyledm muayene sırasında ellerini çok kastıgını söyledi refleksi öyle dedi birde uykuya dalmada gözleri çok oynuyor sebepsiz yere ağlıyor sonra gülüyor dedim içim çok huzursuz açıkçası endişeliyim korkuyorum nörolojiye gitmeye gerek varmı sizce
Bizimki böyle komaya gitmiş gibi yukarı bakiyor .gözünü kırpıyor aslında derin uykuya geçmeye çalışıyor. Hatta şöyle soyleyim biraz ilginç gelebilir .Ben bebekken gözü açık uyurmusum .hala da gözüm açık uyurum. Annemler çok şahit olmuştur. Rem uykusuna geçersem top patlasa uyanmamBenim oğlan da uykuya dalarken gözlerini oynatıyor bazen ağlarken gülüyor bence bunlar normal ellerini sıkması da yine bizde de var mesela banyoya soktuğumda çok keyif alıyor ama elleri hep sımsıkı yumruk ve emerken de çoğu zaman yumruk yapıyor ve kasıyor kollarını bilemedim tabii ki yine de takip edin bebeğinizi
Gerçekten çok haklısın 13 yaşında ki oğlundan bile farklı jenerasyon değişikliği demekkiBizimki de oyle
Tamam asla 45 dakika emmedi memeci bir cocuk olmadı ama 8 dakika emmek nedir .belki de o 45 dakikada da 10 dakika emiyor 35 dakika oyalaniyordu .ağızlarını görmüyoruz ki.hep diyorum şimdinin 2 aylık çocuğu eskinin 4 5 aylık çocuğunun algısına denk .doktor diyor ki oyun halisindaki eşyalara 4 .ayda dokunacak annesi .bizimki aynasına tekme atıyor ne dokunması. Bizimki çok sinirli .2 aylık bebe bana ergen tribi atıyor opturmuyor.dokundurmuyor.ben de gıcıklığına sıkıyorum öpüyorum
Benimki hala uyumadı dün çok güzel uyudu dedik babasıyla bugün bana kök söktürdü valla demiyim Diyorum yine diyorum sonra nazarım değiyor tüm gün toplasan iki saat uyumadı 10 dk uyuyor uyanıyor hala aynı yoruldum bittim bugünKız söyleme nazar değiyorahada gece huysuzlugunu birakti dedim sabah. Şu an fon sesi pis pis ve meme yumruklama seasindayiz
Kız napıyım..izine gitmiştik tatile 1 aydır yoktum evde..zor gakat güzel..hiç giremedim
Benimki gazdan dolayı öyle yapıyor öyle olunca oyaliyorum gazını çıkartıyorum sonra emiyorYa benimki de böyle yapıyor birde sıcakta kan ter içinde kalıyorum doktora sordum sütün yetmiyorsa sinirleniyor olabilir dedi
Aaa valla bizde aynı durumdaydik. Buna şükrediyoruz gerçekten.Benim bir ilk çocuğum vardı evlerden ırakbir yıl eşimle birbirimizi göremedik çocuk bakmaktan. Birlikte aynı anda yemek yemedik. Ciddi anlamda 3 yıl uyumadık. Bı ara bakiciya bırakıp kaçmayı düşündük ondan sebep de 8 yıl aradan sonra sürpriz şekilde hamile kaldım bu da huysuz ama biz nirvanayi gördüğümüz için bize iyi geliyor
Bence hızlı emiyolar hemşire demişti emme süresi 5 dk olacak çünkü çene güçlenecek demistiKızlar bizim de iki gündür emme süreleri 5dk düştü. Sık alıyor ama az aktif emiyor, daha çok oynamaya başladı. Sabah ilk emmeler ve gece daha uzun ama gün içinde çok az sürüyor. Kilo alımını etkilemesinden korkmaya başladım. Huy mu değiştiriyor acaba yoksa hızlı emip yeterince alıyor mudur?
Rahat ol canım her çocuk farklıdır ama bu senenin bebeleri hep böyle sanırımNormalmiş o zmn herkesin böyle yapıyor bebegı ne bileyim ben iyice paranoyak olmusum galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?