Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım sütün çok birikip tazyikli geliyor olabilir genellikle uyuduktan sonra süt çok birikir ve ilk süt çok suludur gaz yapar. İstersen birazını sağ öyle emzir bebeğini.. burnundan geliyorsa ya pozisyon doğru değildir yada süt hızlı geldiği için yutamadan genzine kaçıyodur. Öncesinde biraz boşaltmayı dene bence..

Kızlar az önce bebiş 1 metre uzağa kaka yaptı, fışkırtarak. Dikkatli olun aman, benim koltuk örtüm gitti ama şükür örtü vardı. Altları temkinli açın derim

Bir keresinde suratıma s.çıyordu az daha. Eğilmiş poposunu detaylıca siliyordum. Bir anda fışkırınca zıpladım. Ödüm koptu

Birde 40 günden sonra regl oldum doktor yumurtlama başlamış dedi ama düzenli değil şuan 1 hafta geciktim ilk bebeğim oldğuu için tecrübesizim hemen telaşa verip test falan yapmama gerek yok dimi çünkü korunma konusunda şüphelerim var bu kadar kısa sürede hamile kalmak korkunç geliyo artık dikkat ediyoruz

Bir keresinde suratıma s.çıyordu az daha. Eğilmiş poposunu detaylıca siliyordum. Bir anda fışkırınca zıpladım. Ödüm koptu
Benim de üstüme sıçtı Bir kere bildiğin attirdi .yatak yerler hep kaka oldu
Sarı sari çıkmıyor da lekesi

Kızlar benim oğluş akşam saatleri çökünce memeyi reddediyor ağlıyor normalde sorun yaşamıyoruz sizde de aynı şey oluyor mu?
Bizim bi ara vardı
4 6 arası uyumazsa emmiyordu .
Şimdi öğlen az emiyor ama ağlamıyor. Öyle bakiniyor

Sizin bebişler 1 ayda kaç kilo alıyorlar..benimikizler sonayda 1100 gralmışlar duyuyorumki 1800 gralanlar varmış benim ikizler olduğuicin kilobiraz daha önemli
Ohaaaaa ben hiö duymadım 1 ayda 1800 çok yaaa
Benimki her ay 1 kilo aldı bence gayet güzel gidiyosunuz

Abbboowwww dikkat et kaza kurşunj olmasın bence düzelene kadar gecikmeler olabilir herhalde

Bebeğim saat 12de uyudu amaa ben temizlik yaptım deli gibi heryeri kaldırdım indirdim. Bebekle bayadır temizlik yapamıyodum artık cidden ev tozdan kalkmıştı hava sıcak evi süpürmek ölüm. Hem akşam serinliğinde hemde bebek uyurken iyi oldu rahatladım resmen ev tertemiz
Bebeğim uyanmadan bende azcık uyıyım

Ohh vallaa o gece gelen temizlik perileri banada gelse

Ay evet korunduk ama açık söylemek gerekirse geri çekmeyle O yüzden korktum prezervatif aldık sonra.. emzirirken düzensizilikler olurmuş
Sen yinede dikkat et bak prezervatifle bile gebe kalan varmış
Eşimle biz hala kanka olduğumuz için korkmama gerek kalmıyo benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…