- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.621
Hala uyumadı hala ağıt figan artık babasına devrettim.Daha yeni uyudu benımki sabah 11 den beri
Umarım bu gece uykusuna geçiştir valla sinir sistemim bozuldu bugun
Canım sütün çok birikip tazyikli geliyor olabilir genellikle uyuduktan sonra süt çok birikir ve ilk süt çok suludur gaz yapar. İstersen birazını sağ öyle emzir bebeğini.. burnundan geliyorsa ya pozisyon doğru değildir yada süt hızlı geldiği için yutamadan genzine kaçıyodur. Öncesinde biraz boşaltmayı dene bence..Çok sıvı ve fışkırarak oluyor genelde burundan falan da çıkıyor bazen . Ters çevirip sırtına vuruyorum kalanlar burnundan çıksın diye. Ama en canımı sıkan ,beslenmeden sonra uyuduysa 2 saat uyuduktan sonra uyanınca da kusuyor . Hazmetmesi gerekmez mi ki
Kızlar az önce bebiş 1 metre uzağa kaka yaptı, fışkırtarak. Dikkatli olun aman, benim koltuk örtüm gitti ama şükür örtü vardı. Altları temkinli açın derim
Benim de üstüme sıçtı Bir kere bildiğin attirdi .yatak yerler hep kaka olduBir keresinde suratıma s.çıyordu az daha. Eğilmiş poposunu detaylıca siliyordum. Bir anda fışkırınca zıpladım. Ödüm koptu
Bizim bi ara vardıKızlar benim oğluş akşam saatleri çökünce memeyi reddediyor ağlıyor normalde sorun yaşamıyoruz sizde de aynı şey oluyor mu?
Ohaaaaa ben hiö duymadım 1 ayda 1800 çok yaaaSizin bebişler 1 ayda kaç kilo alıyorlar..benimikizler sonayda 1100 gralmışlar duyuyorumki 1800 gralanlar varmışbenim ikizler olduğuicin kilobiraz daha önemli
Abbboowwww dikkat etBirde 40 günden sonra regl oldum doktor yumurtlama başlamış dedi ama düzenli değil şuan 1 hafta geciktim ilk bebeğim oldğuu için tecrübesizim hemen telaşa verip test falan yapmama gerek yok dimi çünkü korunma konusunda şüphelerim var bu kadar kısa sürede hamile kalmak korkunç geliyoartık dikkat ediyoruz
Ay evet korunduk ama açık söylemek gerekirse geri çekmeyleAbbboowwww dikkat etkaza kurşunj olmasın bence düzelene kadar gecikmeler olabilir herhalde
Ohh vallaa o gece gelen temizlik perileri banada gelseBebeğim saat 12de uyudu amaa ben temizlik yaptım deli gibi heryeri kaldırdım indirdim. Bebekle bayadır temizlik yapamıyodum artık cidden ev tozdan kalkmıştı hava sıcak evi süpürmek ölüm. Hem akşam serinliğinde hemde bebek uyurken iyi oldurahatladım resmen ev tertemiz
Bebeğim uyanmadan bende azcık uyıyım
Sen yinede dikkat et bak prezervatifle bile gebe kalan varmışAy evet korunduk ama açık söylemek gerekirse geri çekmeyleO yüzden korktum prezervatif aldık sonra.. emzirirken düzensizilikler olurmuş
Bir sorun mu var özel değilseSen yinede dikkat et bak prezervatifle bile gebe kalan varmış
Eşimle biz hala kanka olduğumuz için korkmama gerek kalmıyo benim
Bayada 1ay sonra anca geldi vallaaa inan 1 aydır süpürge açmıyorum ne kadar pis olduğunu tahmin ediyosunudrOhh vallaa o gece gelen temizlik perileri banada gelse
Sorunumuz sıcaklarBir sorun mu var özel değilse
Aman aman düzenli sil süpür bebiş hasta olur vallaBayada 1ay sonra anca geldi vallaaa inan 1 aydır süpürge açmıyorum ne kadar pis olduğunu tahmin ediyosunudrhava sıcaklığından elimi kıpırdatmadım valla artık rütine dönücemmmmm baya salmıştım
Benim de üstüme sıçtı Bir kere bildiğin attirdi .yatak yerler hep kaka oldu
Sarı sari çıkmıyor da lekesi
Aynen içim rahatladı temizleyinceeeee artık başladım mı devamı gelir hergün süpürürüm artıkAman aman düzenli sil süpür bebiş hasta olur valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?