Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sorunumuz sıcaklar o çok terliyo benim tenim yapış yapış oyuzden sıcakdan bide bebek var diye aynı yatakda bile yatamıyoruz düşün 1 senelik evliliğimde böylemi olacaktı
Kıızzz hadi sıcağı anladım yatağı niye ayırdınız bizim ev 28 derece yinede ille temas olacak deli miyiz neyiz bilmem ama ben eskidende yastıkla falan uyurdum

Kızlar benim oğluş akşam saatleri çökünce memeyi reddediyor ağlıyor normalde sorun yaşamıyoruz sizde de aynı şey oluyor mu?

İlk çocuğum yapmıştı onu bebekken. Akşamüzeri huzursuzluk başlar saatlerce uyumazdı. Sonra geçti neyseki. Seninki de unutur merak etme

Sanmam bir şey olacağını. İlk zamanlar düzensiz gelir.
Ama sen yine de dikkat et. Son pişmanlık fayda etmez. Kesinlikle bu kadar kısa sürede hamile kalmak korkunç

Kız napıyım..izine gitmiştik tatile 1 aydır yoktum evde..zor gakat güzel..hiç giremedim
Ooo ne güzel
Kızlar benim oğluş akşam saatleri çökünce memeyi reddediyor ağlıyor normalde sorun yaşamıyoruz sizde de aynı şey oluyor mu?
Benınkı de aksam belırlı bi saatte almıyor
Ondan sonrasında problem yok.
Buna da şükür
Ay evet korunduk ama açık söylemek gerekirse geri çekmeyle O yüzden korktum prezervatif aldık sonra.. emzirirken düzensizilikler olurmuş
Hamılelıge en acık dönemdeyiz şuan
Dikkat et

Peşpeşe o bebekler nerden gelıyor sanıyorsun

Kıızzz hadi sıcağı anladım yatağı niye ayırdınız bizim ev 28 derece yinede ille temas olacak deli miyiz neyiz bilmem ama ben eskidende yastıkla falan uyurdum
Bizim 31 derece evvv oğlum bile yavrum alnı, boynu terliyo hep ben anne yanı almsmıştım reflü yatağı aldım onun içinde uyuyooo onuda babasının yerine yatırıyorum bizim oda biraz havasız eşimde diğer hava alan odada yatıyo belki o yeltenşrde ben yapış yapış pek sevmiyorum

Ay yok ne bu gaz uzun zamandır gece bu kadar yaşamamıştı. Normalde damla düzenli verirdim bi tanıdık devamlı verme kendi yapamaz dedi diye bnde bıraktım. Böyle en deli hallerinde dayanamadım verdim, kıyamadım ya... Sizce de gaz damlası bağımlılık yapıp çocuğun kendi kendine gaz veya büyük abdest yapmasını engeller mi?

Ben de yeni şeyler deniyorum aynı memede farklı pozisyona aldım o da biraz işe yarıyor gibi siz de bi denesenize

Reflü olmasın?

Kızlar bu sap sımpex damlayı 2 gundur denıyoruz sankı bu daha fena yaptı kakasını yaparken de aglamaya kıvranmaya basladı gece sancıdan uyuyamadı damla yapmıs olabılır mı ben mı yanlıs yorumluyorum

O bambaska üzücü bir durum bızım 2 gun surdu.Cok aglamıstım.Gectı allaha şükür biberonu kırdım attım ben.Dısarı cıktıgımızda kullanıyordum kolaylık olsun dıye.Cok kullanmadıgım halde alıstı.evde meme veremıyordum cınnet kıyamet.Sınır krızlerı.Cok uzuldum psıkolojım bozuldu cok yıpratıcı ve yorucu bı surec allahtan bızımkı kısa surdu.Ben farkettıgım anda hıc vermedım bıberonu.Ac kaldı emmedı.Gecelerı uyku sersemı alıyodu memeyı uyanınca yıne basa sarıyodu.
Hangi damlaları kullandın? Relaktaz denedin mi biri onu kullanmıştı
Relaktaz ılk kullandıgım damla
Nurse harveys colex
Ve suan sap sımpex kullanıyorum
Tavsıyelere acıgım

Sab Simplex 2 şişe bitirdik 3.ye geçmiştik. Hiçbir işe yaramıyor diye doktor onu bıraktırdı. Relactaz verdi. O birsz daha iyi geldi ama bize açık açık doktorun söylediği şeyi yazayım. "10 birim sancısı varsa bu damlalar 1 ya da 2 birim azaltır. Gerçekten geçmesi için büyümesini bekleyeceksiniz. 3 aya geçmezse 4, 4 aya da geçmezse 6 aya geçer". Evet nadiren de olsa 6. aya kadar uzadığı oluyormuş. Bizimki 3,5-4 aylıkken düzeldi. Kendisi bacaklarını hareket ettirmeye başlayıp gazı kendi çıkarmaya başlayınca rahatladı. Bir de bağırsaklar da gelişmiş oluyor tabii

Aslında gece kusması daha az gibi , gündüz çok oluyor ondada birikecek zamanı olmuyor pek . Ama sağ göğsümden çok yoğun geliyor farkındayım ,hem sagarken hem çocuk içerken tıkanıyor. Sağip deneyeyim teşekkür
Ben de yeni şeyler deniyorum aynı memede farklı pozisyona aldım o da biraz işe yarıyor gibi siz de bi denesenize
Bende bunu yazacaktım sabah sana dün gece biraz futbol tutuşu biraz üstten biraz alttan farklı pozisyonlarda emzirildi , dediğin gibi daha rahattı
Reflü olmasın?
Muhtemelen evet , benim de olmasından kortugum şeydi . O kadar çok emiyordu ki ,istedikçe verdim verdim ama kusup küsüp reflü olur mu korkusu vardi . Neyse sağlık olsun . Videosunu yolladım doktora ,pek beğenmedi şurup yazdı reflü için. Ama ben ,2 gün çok dikkat edip eğer kusma azalırsa başlamak istemiyorum

Doktor bize fışkırtarak kusmadığı sürece ilaca gerek olmadığını söyledi.
Normal kusuyorsa fazlasını çıkarıyor, bu da sorun değil dedi.
Şimdilik günde 6-7 kez üst değiştirmeyle devam ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…