- 22 Eylül 2021
- 986
- 1.990
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.641
Kıızzz hadi sıcağı anladım yatağı niye ayırdınızSorunumuz sıcaklaro çok terliyo benim tenim yapış yapış oyuzden sıcakdan bide bebek var diye aynı yatakda bile yatamıyoruz düşün 1 senelik evliliğimde böylemi olacaktı
Kızlar benim oğluş akşam saatleri çökünce memeyi reddediyor ağlıyor normalde sorun yaşamıyoruz sizde de aynı şey oluyor mu?
Birde 40 günden sonra regl oldum doktor yumurtlama başlamış dedi ama düzenli değil şuan 1 hafta geciktim ilk bebeğim oldğuu için tecrübesizim hemen telaşa verip test falan yapmama gerek yok dimi çünkü korunma konusunda şüphelerim var bu kadar kısa sürede hamile kalmak korkunç geliyoartık dikkat ediyoruz
Ooo ne güzelKız napıyım..izine gitmiştik tatile 1 aydır yoktum evde..zor gakat güzel..hiç giremedim
Benınkı de aksam belırlı bi saatte almıyorKızlar benim oğluş akşam saatleri çökünce memeyi reddediyor ağlıyor normalde sorun yaşamıyoruz sizde de aynı şey oluyor mu?
Hamılelıge en acık dönemdeyiz şuanAy evet korunduk ama açık söylemek gerekirse geri çekmeyleO yüzden korktum prezervatif aldık sonra.. emzirirken düzensizilikler olurmuş
Bizim 31 derece evvv oğlum bile yavrum alnı, boynu terliyo hepKıızzz hadi sıcağı anladım yatağı niye ayırdınızbizim ev 28 derece yinede ille temas olacak deli miyiz neyiz bilmem ama ben eskidende yastıkla falan uyurdum
Benim oğlan bu ay tam o kadar aldı bizde şaşırdıkOhaaaaa ben hiö duymadım 1 ayda 1800 çok yaaa
Benimki her ay 1 kilo aldı bence gayet güzel gidiyosunuz
Hey maşallahBenim oğlan bu ay tam o kadar aldı bizde şaşırdık
Hepimizde aşağı yukarı aynı problem var demekki üzülmeyeceğim artık düzelecek bir şekildeYya yok ya bende bakıyorum acaba süt mu yok ona mı kızıyor diye sıkıyorum baya akıyor süt. Süt var ama dert başka
Ben de yeni şeyler deniyorum aynı memede farklı pozisyona aldım o da biraz işe yarıyor gibi siz de bi denesenizeBen şöyle yaptım biraz önce , memede garip sesler çıkarıp vurmaya başlayınca biraz geriye çektim sakinlesmesini bekledim 5-10 sn sürdü sonra mememi yaklaştırıp sıktım dudağına degdirdim . O da memeye doğru uzattı ağzını sonra . Bir kaç tur böyle yapınca baya kavrayıp içti . Belki tesadüftür ama işe yaradı
Reflü olmasın?Çok sıvı ve fışkırarak oluyor genelde burundan falan da çıkıyor bazen . Ters çevirip sırtına vuruyorum kalanlar burnundan çıksın diye. Ama en canımı sıkan ,beslenmeden sonra uyuduysa 2 saat uyuduktan sonra uyanınca da kusuyor . Hazmetmesi gerekmez mi ki
O bambaska üzücü bir durum bızım 2 gun surdu.Cok aglamıstım.Gectı allaha şükür biberonu kırdım attım ben.Dısarı cıktıgımızda kullanıyordum kolaylık olsun dıye.Cok kullanmadıgım halde alıstı.evde meme veremıyordum cınnet kıyamet.Sınır krızlerı.Cok uzuldum psıkolojım bozuldu cok yıpratıcı ve yorucu bı surec allahtan bızımkı kısa surdu.Ben farkettıgım anda hıc vermedım bıberonu.Ac kaldı emmedı.Gecelerı uyku sersemı alıyodu memeyı uyanınca yıne basa sarıyodu.Gaz bitiyor başka bir şey başlıyor. Bizim gazimiz yok ama meme emmiyoruz.maalesef bu süreç böyle. Yani biri bitince ohh diyemeyecegiz .Ben de hep gazdan emmiyor sanırdım. Meğerse kendi emmiyormus .gazı bitse meme reddi başlar. Meme reddi bitse kasık reddi başlar. Keşke her şey gaz gibi 3 ay sürse. Ben 40 gündür bu meme reddiyle uğraşıyorum. Bugün de hemen hemen hiç emmedi
Relaktaz ılk kullandıgım damlaHangi damlaları kullandın? Relaktaz denedin mi biri onu kullanmıştı
Sab Simplex 2 şişe bitirdik 3.ye geçmiştik. Hiçbir işe yaramıyor diye doktor onu bıraktırdı. Relactaz verdi. O birsz daha iyi geldi ama bize açık açık doktorun söylediği şeyi yazayım. "10 birim sancısı varsa bu damlalar 1 ya da 2 birim azaltır. Gerçekten geçmesi için büyümesini bekleyeceksiniz. 3 aya geçmezse 4, 4 aya da geçmezse 6 aya geçer". Evet nadiren de olsa 6. aya kadar uzadığı oluyormuş. Bizimki 3,5-4 aylıkken düzeldi. Kendisi bacaklarını hareket ettirmeye başlayıp gazı kendi çıkarmaya başlayınca rahatladı. Bir de bağırsaklar da gelişmiş oluyor tabiiO bambaska üzücü bir durum bızım 2 gun surdu.Cok aglamıstım.Gectı allaha şükür biberonu kırdım attım ben.Dısarı cıktıgımızda kullanıyordum kolaylık olsun dıye.Cok kullanmadıgım halde alıstı.evde meme veremıyordum cınnet kıyamet.Sınır krızlerı.Cok uzuldum psıkolojım bozuldu cok yıpratıcı ve yorucu bı surec allahtan bızımkı kısa surdu.Ben farkettıgım anda hıc vermedım bıberonu.Ac kaldı emmedı.Gecelerı uyku sersemı alıyodu memeyı uyanınca yıne basa sarıyodu.
Relaktaz ılk kullandıgım damla
Nurse harveys colex
Ve suan sap sımpex kullanıyorum
Tavsıyelere acıgım
Aslında gece kusması daha az gibi , gündüz çok oluyor ondada birikecek zamanı olmuyor pek . Ama sağ göğsümden çok yoğun geliyor farkındayım ,hem sagarken hem çocuk içerken tıkanıyor. Sağip deneyeyim teşekkürCanım sütün çok birikip tazyikli geliyor olabilir genellikle uyuduktan sonra süt çok birikir ve ilk süt çok suludur gaz yapar. İstersen birazını sağ öyle emzir bebeğini.. burnundan geliyorsa ya pozisyon doğru değildir yada süt hızlı geldiği için yutamadan genzine kaçıyodur. Öncesinde biraz boşaltmayı dene bence..
Bende bunu yazacaktım sabah sanaBen de yeni şeyler deniyorum aynı memede farklı pozisyona aldım o da biraz işe yarıyor gibi siz de bi denesenize
Muhtemelen evet , benim de olmasından kortugum şeydi . O kadar çok emiyordu ki ,istedikçe verdim verdim ama kusup küsüp reflü olur mu korkusu vardi . Neyse sağlık olsun . Videosunu yolladım doktora ,pek beğenmedi şurup yazdı reflü için. Ama ben ,2 gün çok dikkat edip eğer kusma azalırsa başlamak istemiyorumReflü olmasın?
yine de gunaydinnnŞuraya bütün gece uyumayan bebe ve anne çizelim
yine de gunaydinnngüzel bir gün olsun . Bugün tüm gün uyur mu dersin , yanına kıvrılirsin belkii
Doktor bize fışkırtarak kusmadığı sürece ilaca gerek olmadığını söyledi.gastrotuss baby şurubunu kullanan var mı ? Bizim kusma problemimiz fazla var ,doktora videosunu gönderince buna başlamamizi yazmış . Ama sürekli şurup ,damla( nurse harveys ve biogaia) hiç içime sinmiyor .E c e sizin de kusma problemi çöktü ne önerisi oldu doktorun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?