Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sen yinede dikkat et bak prezervatifle bile gebe kalan varmış
Eşimle biz hala kanka olduğumuz için korkmama gerek kalmıyo benim
Ay yonca çok güldüm biz de uzun süre kanka kalacağız gibi görünüyor, psikolojim bu olaylara hiç hazır değil

Bu konu hakkında yorumunuz nedir kızlar?

Kızlar pazartesi 2. Ay aşısını yaptıracağım aç tok fark eder mi birde hemşire önceden calpol verebilirsin huzursuzluğu önler dedi verip vermemek arasında kararsız kaldım sizler ne yaptınız?

Hey maşallah ne yedi ne içti bu bebişte böyle aldı
Canım hiç mama vermedim sadece meme emdi bizde anlamadık bakalım 3. Kontrol de kaç kilo almış olacak.. birazda genetik olabilir babamız da badygoard gibi boy kilo ben 1.60 ama kilo almaya müsaitim bize çekmiş bebelerde büyük oglanda böyleydi hala aynı 13 yaşında 1.78 şuan boyu kiloda var biraz

Kızlar pazartesi 2. Ay aşısını yaptıracağım aç tok fark eder mi birde hemşire önceden calpol verebilirsin huzursuzluğu önler dedi verip vermemek arasında kararsız kaldım sizler ne yaptınız?
Ben eve gelince verdim .. 5_6 saat sonra bir çay kaşığı daha verdim ateş yoktu ama huzursuzdu baya .. bence eve gelince durumuna göre ver istersen zaten yarım saatte etki ediyor

Tamam canım aç ya da tok mu olması gerekiyor?
Valla benimki sürekli tok olduğu için verdim bence çokta farketmez bebek onlar ona göre yapılmıştır herhalde ilaçta sünnet oldu doktor calpol içir dedi aç tok bisi demedi ... Aşıdan sonra da içir dedi hemşire doktor onlarda aç tok bişey demedi

Aç tok fark etmiyor. Ama aşıdan sonra 3 gün banyo yasak yıkayıp götür. Bizde ateş olmadı ben calpol vermedim.

Sap simplex in bağırsaktaki gazla alakası yok canım. O yukarıdaki fazla alakalı onu verince yukardan gez çıkarıyordu bizimki Tabi herkese aynı etkiyi etmiyor olabilir. Bize iyi geldi ama size kötü geliyorsa takip et bırak.

Aman aman maşallahhh diyelim ozamanbabaya abiye çekmiş ozaman şuan bebiş kaç kilo

Merhaba medicanadan memnun kaldınız mı

Kızlaar heyecanlandım.

Dün kısa emmelerde ani gaz sancısı geldi. Acı acı ağladı meme almadı derken o ağlamada yaptı tuvaletini. Gece emdi ve ıkınarak az ağlayarak yaptı.

Sabah emzirdim aktif şekilde ve yarım saat uyudu. Uyandı yanına gittim bir iki konuştum derken yine ıkınma geldi ağlamadan üç dört farklı seferde kısa kısa çiş kaka yaptı. Şimdi diyorum ki erken ama gaz konusunda bağırsaklar gelişmiş olabilir mi?

Biogaia ve sab simplex düzenli veriyordum. Şimdi sab simplex vermeden bugün de takip edeceğim. Sancısız yapmaya devam eder mi bakacağım. Umut işte

Tok götür. Önceden banyo yaptır 3 gün banyo yaptırılmıyor.
Öncesinde değil ama birkaç saat sonra ve ertesi sabah verdim calpol.

Ateş olması şart değil. Vücutta ağrı yapabilir. Sonuçta 3 tane aşı yapılıyor.
Bir yetişkinin bile vücudu aşıdan sonra etkileniyor bebek de zorlanır illaki

Aç tok fark etmiyor. Ama aşıdan sonra 3 gün banyo yasak yıkayıp götür. Bizde ateş olmadı ben calpol vermedim.

Tamamdır kızlar çok teşekkür ederim

Tamamdır canım çok teşekkür ederim

Ben cocuga sürekli gaz gelıyor sanıyordum.
Ellerini ve bacaklarını havaya kaldırıp kasıyor ve yüzü degısıyor o anda. Gölge korkusuymus

Siz de o hareketı yaptıgında dikkat edın .
Başıma gölge cıktı bır de . Korkuyor
Korkması cok nornal ama bu kadar erken fark etmesı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…