- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.681
Bizim de kalmadı. Ben biogaia ya tekrar başladım, Dr onerisi ileHer bezinde kaka olanlar
Düzeldi mi? Bizde 3-4gündür yok.
Algıları açık demek kiBen cocuga sürekli gaz gelıyor sanıyordum.
Ellerini ve bacaklarını havaya kaldırıp kasıyor ve yüzü degısıyor o anda. Gölge korkusuymus
Siz de o hareketı yaptıgında dikkat edın .
Başıma gölge cıktı bır de . Korkuyor
Korkması cok nornal ama bu kadar erken fark etmesı...
Aksam olunca gercekten cok dorun yasıyorım bu konudaAlgıları açık demek ki
Canım ben yıkadım da hangi akla hizmet bilmiyorum ama çok sıcak olduğu için her yeri kızardı kolunu kapatarak bir havlu ile ilk günü yıkadık sonraki günlerde aynı şekilde yıkadım çok şükür bir sorun olmadı ama yıkamak yasakmış sen de yıkayıp götürü olmazsaTamamdır kızlar çok teşekkür ederim
İkinci ay kontrolünde 6600 olmuştu 28 Eylül'de tekrar gideceğiz herhalde bu sefer o kadar kilo almaz diye düşünüyorum çünkü çok emmeyi bıraktıAman aman maşallahhh diyelim ozamanbabaya abiye çekmiş ozaman şuan bebiş kaç kilo
Bizim de ilk defa akşam yaptı.gece hiç yapmadi .altını değiştirmedim böylece misler gibi yattıHer bezinde kaka olanlar
Düzeldi mi? Bizde 3-4gündür yok.
Benimde pazartesi doktor randevusu. Ben calpol vermeyeceğim sonrasında takip ederim. Diğerlerinde gerek olmamıştı bundada olmaz umarım.Kızlar pazartesi 2. Ay aşısını yaptıracağım aç tok fark eder mi birde hemşire önceden calpol verebilirsin huzursuzluğu önler dedi verip vermemek arasında kararsız kaldım sizler ne yaptınız?
İlk 6 ay hiç vermedim yine vermem. Bagirsaklar hazır degil bence. Acele etmek istemiyorum.Kızlar ben oğluma geçenlerde karpuz tattırdım yani sadece dudaklarına değdirdim birkaç kez şapur şupur yalandı şimdi de şeftali yiyordum yüzüme bakıp sürekli aguagu konuştu onun da tadına baktırayım dedim dayanamadım ona da şapur şupur yalandı sonra birkaç kez ağzına diline sürdüm Büyük oğlan da 2_3 aylıkken birçok şeyin tadına baktırmıştım bunda yapmayacaktım ama dayanamadım siz de hiç tattırdınız mı bir şeyler şimdi pişman oldum
Kahvaltı yaparken veresim geliyorKızlar ben oğluma geçenlerde karpuz tattırdım yani sadece dudaklarına değdirdim birkaç kez şapur şupur yalandı şimdi de şeftali yiyordum yüzüme bakıp sürekli aguagu konuştu onun da tadına baktırayım dedim dayanamadım ona da şapur şupur yalandı sonra birkaç kez ağzına diline sürdüm Büyük oğlan da 2_3 aylıkken birçok şeyin tadına baktırmıştım bunda yapmayacaktım ama dayanamadım siz de hiç tattırdınız mı bir şeyler şimdi pişman oldum
Emzırdıkten sonra ben omuza alıyorum gegırıyor. Fakat sonradan kıvranmaya baslıyor her bez degsımınde masaj yapıyorum ama fayda etmıyor prebıyotık te kullanıyoruz acıları ınsallah tez vakıtte son bulurSap simplex in bağırsaktaki gazla alakası yok canım. O yukarıdaki fazla alakalı onu verince yukardan gez çıkarıyordu bizimki Tabi herkese aynı etkiyi etmiyor olabilir. Bize iyi geldi ama size kötü geliyorsa takip et bırak.
Gece lambası ya da abajur da gölge olmuyor .Ben abajurla uyutuyorum .hiç ışık açmıyorum. Altını falan da loş ışıkta degistiriyorumAksam olunca gercekten cok dorun yasıyorım bu konuda
4,5 ayda baslamayı dusunuyorumKahvaltı yaparken veresim geliyordün kasikla süt verdim ağzına hoşuna gitti .karbonatla ağzını siliyorum ona da ses çıkarmıyor. Değişik tatları sevecek bence .eskiden 3 ayda ek gıdaya baslarlarmis .şimdi nerdeyse 7 ay bekleniyor .bence çok geç
Loş ışık canım. Bıe yerlerden bır sekılde bır seyşerın golgesı vueuyorGece lambası ya da abajur da gölge olmuyor .Ben abajurla uyutuyorum .hiç ışık açmıyorum. Altını falan da loş ışıkta degistiriyorum
Çok sıvı ve fışkırarak oluyor genelde burundan falan da çıkıyor bazen . Ters çevirip sırtına vuruyorum kalanlar burnundan çıksın diye. Ama en canımı sıkan ,beslenmeden sonra uyuduysa 2 saat uyuduktan sonra uyanınca da kusuyor . Hazmetmesi gerekmez mi ki
İyi bir şey olsa dikkatini ceksin istesen cekmezLoş ışık canım. Bıe yerlerden bır sekılde bır seyşerın golgesı vueuyor
Ona bıle pür dikkat bakıyor
Benim doktorum ve ebem hastaneden bagimsizdi ama gece hemsiresinden ve koşullarından memnun kaldım. Arkadaşım da 10 gün önce Medicanada doğum yaptı o da memnun kaldı hem doktorundan hem ekibinden . Melihti doktoruMerhaba medicanadan memnun kaldınız mı
Teşekkürler deneyimlerinizi paylaştığıniz için . Bende 2 gün daha çok dikkat edeceğim beslenme aralarına . Bizimkide çok beslenmek istiyor o da tetikliyor muhtemelen . Eğer geçmezse şurup deneriz40lı günlerde bizim bebiş de çok kusuyordu fışkırarak. Yeni beslendiğinde veya yeni beslenmese de. En son memedeyken kustu hatta fışkırarak. Ama çok besleniyordu sürekli emmek istiyordu doyduğunu mu anlamıyordu bilmiyorum. Endişelenip doktoru aradım ultrason çekelim dedi midede bi nokta oluyormuş, tam anlamadım ne demek istediğini. Ama biz o hafta götüremedik eşimin işinden dolayı. Sonra kendiliğinden geçti. Ama şimdi çok yediğinden olduğunu düşünüyorum, geğirirken çok yediği için yedikleri de fışkırıyordu bence. Şimdi biraz emdikten sonra gazını alıyorum farklı yöntemler denedim falan normale döndü şükür
Aynen oyleİyi bir şey olsa dikkatini ceksin istesen cekmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?