Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Algıları açık demek ki

Tamamdır kızlar çok teşekkür ederim
Canım ben yıkadım da hangi akla hizmet bilmiyorum ama çok sıcak olduğu için her yeri kızardı kolunu kapatarak bir havlu ile ilk günü yıkadık sonraki günlerde aynı şekilde yıkadım çok şükür bir sorun olmadı ama yıkamak yasakmış sen de yıkayıp götürü olmazsa

Aman aman maşallahhh diyelim ozamanbabaya abiye çekmiş ozaman şuan bebiş kaç kilo
İkinci ay kontrolünde 6600 olmuştu 28 Eylül'de tekrar gideceğiz herhalde bu sefer o kadar kilo almaz diye düşünüyorum çünkü çok emmeyi bıraktı

Son düzenleme:
Kızlar ben oğluma geçenlerde karpuz tattırdım yani sadece dudaklarına değdirdim birkaç kez şapur şupur yalandı şimdi de şeftali yiyordum yüzüme bakıp sürekli aguagu konuştu onun da tadına baktırayım dedim dayanamadım ona da şapur şupur yalandı sonra birkaç kez ağzına diline sürdüm Büyük oğlan da 2_3 aylıkken birçok şeyin tadına baktırmıştım bunda yapmayacaktım ama dayanamadım siz de hiç tattırdınız mı bir şeyler şimdi pişman oldum

Her bezinde kaka olanlar
Düzeldi mi? Bizde 3-4gündür yok.
Bizim de ilk defa akşam yaptı.gece hiç yapmadi .altını değiştirmedim böylece misler gibi yattı kesin bugün 3 kere yapar.ama nurse harvey in bence bunda etkisi var .o bence ishal gibi yapıyor bebekleri

Kızlar pazartesi 2. Ay aşısını yaptıracağım aç tok fark eder mi birde hemşire önceden calpol verebilirsin huzursuzluğu önler dedi verip vermemek arasında kararsız kaldım sizler ne yaptınız?
Benimde pazartesi doktor randevusu. Ben calpol vermeyeceğim sonrasında takip ederim. Diğerlerinde gerek olmamıştı bundada olmaz umarım.

İlk 6 ay hiç vermedim yine vermem. Bagirsaklar hazır degil bence. Acele etmek istemiyorum.

Kahvaltı yaparken veresim geliyor dün kasikla süt verdim ağzına hoşuna gitti .karbonatla ağzını siliyorum ona da ses çıkarmıyor. Değişik tatları sevecek bence .eskiden 3 ayda ek gıdaya baslarlarmis .şimdi nerdeyse 7 ay bekleniyor .bence çok geç

Emzırdıkten sonra ben omuza alıyorum gegırıyor. Fakat sonradan kıvranmaya baslıyor her bez degsımınde masaj yapıyorum ama fayda etmıyor prebıyotık te kullanıyoruz acıları ınsallah tez vakıtte son bulur

4,5 ayda baslamayı dusunuyorum

40lı günlerde bizim bebiş de çok kusuyordu fışkırarak. Yeni beslendiğinde veya yeni beslenmese de. En son memedeyken kustu hatta fışkırarak. Ama çok besleniyordu sürekli emmek istiyordu doyduğunu mu anlamıyordu bilmiyorum. Endişelenip doktoru aradım ultrason çekelim dedi midede bi nokta oluyormuş, tam anlamadım ne demek istediğini. Ama biz o hafta götüremedik eşimin işinden dolayı. Sonra kendiliğinden geçti. Ama şimdi çok yediğinden olduğunu düşünüyorum, geğirirken çok yediği için yedikleri de fışkırıyordu bence. Şimdi biraz emdikten sonra gazını alıyorum farklı yöntemler denedim falan normale döndü şükür

Akşam hava kararmaya başladığında ve sabah gün aydınlanmaya başladığında benim kızın hey heyleri geliyor . Sanki bi yeri kırılmış gibi bağıra bağıra ağlıyor hiç susmuyor

Bir de kucak zaten seviyor kucakta da oturmamı istemiyordu . Şimdi bir level daha atladık kucakta yürürken hafif hoplatarak hızlı hızlı yürümemi istiyorbu olayın sonu nereye varacak bilmiyorum alışkanlıktan vazgeçirilir mi bu kadar küçük bebekler. Tamam kucak sevsin dursun kucağımda ben otururum 24 saat

Teşekkürler deneyimlerinizi paylaştığıniz için . Bende 2 gün daha çok dikkat edeceğim beslenme aralarına . Bizimkide çok beslenmek istiyor o da tetikliyor muhtemelen . Eğer geçmezse şurup deneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…