- 31 Ocak 2021
- 2.771
- 1.340
- 53
- 30
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.701
Anladım canım valla havalarda çok sıcak 3 gün baya bunalır çocuk ya iyi yapmışsınCanım ben yıkadım da hangi akla hizmet bilmiyorum ama çok sıcak olduğu için her yeri kızardı kolunu kapatarak bir havlu ile ilk günü yıkadık sonraki günlerde aynı şekilde yıkadım çok şükür bir sorun olmadı ama yıkamak yasakmış sen de yıkayıp götürü olmazsa
Benimde pazartesi doktor randevusu. Ben calpol vermeyeceğim sonrasında takip ederim. Diğerlerinde gerek olmamıştı bundada olmaz umarım.
Gazı var diye ben de sabah akşam vermeye başladım daha kötü ıkınmaya başladı nurse Harvey şurup denicem bir deKızlar bu sap sımpex damlayı 2 gundur denıyoruz sankı bu daha fena yaptı kakasını yaparken de aglamaya kıvranmaya basladı gece sancıdan uyuyamadı damla yapmıs olabılır mı ben mı yanlıs yorumluyorum
Annelerin kullandığı fit alive gasicon var sen kullanacaksın bebeğe gazın geçmesin diye bi araştır istersenO bambaska üzücü bir durum bızım 2 gun surdu.Cok aglamıstım.Gectı allaha şükür biberonu kırdım attım ben.Dısarı cıktıgımızda kullanıyordum kolaylık olsun dıye.Cok kullanmadıgım halde alıstı.evde meme veremıyordum cınnet kıyamet.Sınır krızlerı.Cok uzuldum psıkolojım bozuldu cok yıpratıcı ve yorucu bı surec allahtan bızımkı kısa surdu.Ben farkettıgım anda hıc vermedım bıberonu.Ac kaldı emmedı.Gecelerı uyku sersemı alıyodu memeyı uyanınca yıne basa sarıyodu.
Relaktaz ılk kullandıgım damla
Nurse harveys colex
Ve suan sap sımpex kullanıyorum
Tavsıyelere acıgım
Reflü için beslenmelerden sonra hemen yatırma uyusa bile 15 dk kadar kucağında dik kalsın omzunda uyut olmadı reflü yatağı bile olsa hemen yatırmamaya özen göster inşallah kısa sürede düzene girer canımAslında gece kusması daha az gibi , gündüz çok oluyor ondada birikecek zamanı olmuyor pek . Ama sağ göğsümden çok yoğun geliyor farkındayım ,hem sagarken hem çocuk içerken tıkanıyor. Sağip deneyeyim teşekkür
Bende bunu yazacaktım sabah sanadün gece biraz futbol tutuşu biraz üstten biraz alttan farklı pozisyonlarda emzirildi , dediğin gibi daha rahattı
Muhtemelen evet , benim de olmasından kortugum şeydi . O kadar çok emiyordu ki ,istedikçe verdim verdim ama kusup küsüp reflü olur mu korkusu vardi . Neyse sağlık olsun . Videosunu yolladım doktora ,pek beğenmedi şurup yazdı reflü için. Ama ben ,2 gün çok dikkat edip eğer kusma azalırsa başlamak istemiyorum
Önsüt çok içiyor olabilirBu konu hakkında yorumunuz nedir kızlar?
Relaktaz diye bir damla var. Laktaz enzimi var. Sütün sindirimini bayağı kolaylaştırıyor. Gaz oluşumunu da engelliyor. İstersen doktoruna sorup kullan.Çok sıvı ve fışkırarak oluyor genelde burundan falan da çıkıyor bazen . Ters çevirip sırtına vuruyorum kalanlar burnundan çıksın diye. Ama en canımı sıkan ,beslenmeden sonra uyuduysa 2 saat uyuduktan sonra uyanınca da kusuyor . Hazmetmesi gerekmez mi ki
Valla benim kızdan bahsediyorsun gibiAkşam hava kararmaya başladığında ve sabah gün aydınlanmaya başladığında benim kızın hey heyleri geliyor . Sanki bi yeri kırılmış gibi bağıra bağıra ağlıyor hiç susmuyor
Bir de kucak zaten seviyor kucakta da oturmamı istemiyordu . Şimdi bir level daha atladık kucakta yürürken hafif hoplatarak hızlı hızlı yürümemi istiyorbu olayın sonu nereye varacak bilmiyorum alışkanlıktan vazgeçirilir mi bu kadar küçük bebekler. Tamam kucak sevsin dursun kucağımda ben otururum 24 saat
Bazıları emzirdiği süre boyunca olmuyormuş canımKızlar ben henüz adet olmadım. Aranızda olan var mi ne zamana kadar olmaması normal.
Artık gunde 3-4 yapıyor ama her bez kakali değil.Her bezinde kaka olanlar
Düzeldi mi? Bizde 3-4gündür yok.
Ya ben direk yıkadım eve gelir gelmez.Canım ben yıkadım da hangi akla hizmet bilmiyorum ama çok sıcak olduğu için her yeri kızardı kolunu kapatarak bir havlu ile ilk günü yıkadık sonraki günlerde aynı şekilde yıkadım çok şükür bir sorun olmadı ama yıkamak yasakmış sen de yıkayıp götürü olmazsa
Benınkı heralde 4 gündür kaka yapmıyor bu aradaArtık funda 3-4 yapıyor ama her bez kakali değil.
3-4 gün normal ama aşarsa bir doktira sorarsın. Bio gaiya duruyorsa ondan ver.olmazsa ben onu verince yapıyordu çocuk hemenBenınkı heralde 4 gündür kaka yapmıyor bu arada
Attım baya oldu3-4 gün normal ama aşarsa bir doktira sorarsın. Bio gaiya duruyorsa ondan ver.olmazsa ben onu verince yapıyordu çocuk hemen
Ben de buna benzer bir şey duyduğum için damlayı almama rağmen bir kez verdim sadece. Sonra vazgeçtim. Şu an atakları olsa da idare ediyoruz. Müzikle, dışarı çıkararak dıkkatini dağıtım gazını, kakasını yaptırmaya çalışıyoruz. 3 ay içinde çoğunlukla düzeliyormuş zaten. Gaz damlaları bağırsakların doğal florasının oluşmasını engelliyormuş. Bu da bağırsak tembelliğine neden oluyormuş.Ay yok ne bu gaz uzun zamandır gece bu kadar yaşamamıştı. Normalde damla düzenli verirdim bi tanıdık devamlı verme kendi yapamaz dedi diye bnde bıraktım. Böyle en deli hallerinde dayanamadım verdim, kıyamadım ya...Sizce de gaz damlası bağımlılık yapıp çocuğun kendi kendine gaz veya büyük abdest yapmasını engeller mi?
Evet sende yazmistin bişey olmayınca seninkine bende yıkadımYa ben direk yıkadım eve gelir gelmez.Bilmiyordum yikanmayacagini
Benim oglanin kaka probleminin çözümünü kendimde buldumAttım baya oldu
Bende olmadım canım 5. 6. Ay olursun dedi bana doktorumKızlar ben henüz adet olmadım. Aranızda olan var mi ne zamana kadar olmaması normal.
İnşaallah düzelir az bi sürecimiz kaldı inşallah.Ben de buna benzer bir şey duyduğum için damlayı almama rağmen bir kez verdim sadece. Sonra vazgeçtim. Şu an atakları olsa da idare ediyoruz. Müzikle, dışarı çıkararak dıkkatini dağıtım gazını, kakasını yaptırmaya çalışıyoruz. 3 ay içinde çoğunlukla düzeliyormuş zaten. Gaz damlaları bağırsakların doğal florasının oluşmasını engelliyormuş. Bu da bağırsak tembelliğine neden oluyormuş.
İnşallahİnşaallah düzelir az bi sürecimiz kaldı inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?