Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Anladım canım valla havalarda çok sıcak 3 gün baya bunalır çocuk ya iyi yapmışsın
Benimde pazartesi doktor randevusu. Ben calpol vermeyeceğim sonrasında takip ederim. Diğerlerinde gerek olmamıştı bundada olmaz umarım.

Bana da önceden vermek saçma geldi belki bi yan etkisi olmayacak baştan niye ilaç vereyim ki teşekkür ederim canım

Gazı var diye ben de sabah akşam vermeye başladım daha kötü ıkınmaya başladı nurse Harvey şurup denicem bir de

yoncambenim canım bahsetmiştik ya mama ölçülerinden ben meme vermediğimde açken 120 cc bitiriyor, bazen emzirdikten sonra doymuyor o zaman mama miktarını tam ayarlayamıyorum geçen emdi ama doymadı üstüne mama verdim hepsini içti sonra çok geldi kustu sen nasıl dengeliyorsun?

Annelerin kullandığı fit alive gasicon var sen kullanacaksın bebeğe gazın geçmesin diye bi araştır istersen

Reflü için beslenmelerden sonra hemen yatırma uyusa bile 15 dk kadar kucağında dik kalsın omzunda uyut olmadı reflü yatağı bile olsa hemen yatırmamaya özen göster inşallah kısa sürede düzene girer canım

Relaktaz diye bir damla var. Laktaz enzimi var. Sütün sindirimini bayağı kolaylaştırıyor. Gaz oluşumunu da engelliyor. İstersen doktoruna sorup kullan.

Valla benim kızdan bahsediyorsun gibi bizde kucakta pilates topunun üzerinde zıplıyoruz
Kızlar ben henüz adet olmadım. Aranızda olan var mi ne zamana kadar olmaması normal.
Bazıları emzirdiği süre boyunca olmuyormuş canım

Ya ben direk yıkadım eve gelir gelmez. Bilmiyordum yikanmayacagini

Ben de buna benzer bir şey duyduğum için damlayı almama rağmen bir kez verdim sadece. Sonra vazgeçtim. Şu an atakları olsa da idare ediyoruz. Müzikle, dışarı çıkararak dıkkatini dağıtım gazını, kakasını yaptırmaya çalışıyoruz. 3 ay içinde çoğunlukla düzeliyormuş zaten. Gaz damlaları bağırsakların doğal florasının oluşmasını engelliyormuş. Bu da bağırsak tembelliğine neden oluyormuş.

Attım baya oldu
Benim oglanin kaka probleminin çözümünü kendimde buldum
Ben kabizim diye oralac yazdi doktor gunde 1 tatli kasigi iciyorum sutumdende oglana geciyor ve gunde 3 kere yapiyor artik ben icmezsem geri kabiz olurmu acaba hep bi havuz probleminin icinde buluyorum kendimi la ulan nelerle ugrasiyoruz dogdular dogali maymun ettiler bizi vallah

İnşaallah düzelir az bi sürecimiz kaldı inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…