Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende mi alsam . Kabız degılım ama sayılırımbelkı de ondan

Acaba duphalac gıbı mı?

O kabızlık bndede var. Çözğm bulamıyorum, zeytinyağı yiyorum içine kekik felan atıp onu da sık yapamıyorum sevmiyorum sek zeytinyağı çünkü. Kardeşim entrogermina önerdi probiyotik için. Ama bilemedim emzirdiğimiz için. Doktor da yazmadı bana hiç. Bu oralac reçeteli mi özel ilaç mı? Faydasını gördünüz mü içmeyi bıraktığınız da kabızlık yeniden başlıyor mu?

1 tatlı kasıgı duphalac içtim bile benzerı seyler galıba

Kızlar bu iki üç gündür çok kötüyüm mastit oldum demiştin ya antibiyotikle geçti çok şükür kırmızılık duruyor şimdide kendi kendime acaba demede portakal kabuğu görüntüsü mi var diyorum böyle küçük küçük gözenekler olur ya annemin kine baktım ondada var sabah baya ağladım ya bisey varsa diye her dk meme me bakıyorum evet bende kitle vardı ama biyopsi yapıldı iyi çıktı sadece kafama takılan küçük gözenekler 3 günde neden kızarıklık geçmedi neyim var kesin kötü hastalığa yakalandım dedim ağladım baya bu gözenekler den olan var ya böyle küçük küçük içimi rahatladın ya çocukla bile ilgilenemiyorum rapora parankimi heterojen yazılmış yani yoğun deme yapısı ilk etapta mastit düşünüldü yazılmış napıcam bilmiyorum

Canım bende oldum mastit hatta 10 gün iğne vuruldum doktor geçmezse kesik atıp akıtıcaz bile dedi kırmızılık vardı bendede baya ateşim sürekli çıkıyordu tam olarak geçmemiştir henüz benim 10 gün kadar sürdü ne kadar işe yaradı bilmiyorum ama lahana yaprağı koydum emzirdim sürekli sağdım o göğsü masaj yapa yapa toparladım canını sıkma toparlarsın

Bemim de öyle suan agrım kesildi ama kırmızılık var bi de bende kitleler olduğunu için korkuyorum 2 senedir kontrole gitmedim noldu bilmiyorum iyi huyluydu iyice paronayak oldum bu gözenekler de iyice canımı sıktı

Böyle kızlar gözenekler normal mi sizde var Mı
İyi de bu bende de var
Memenin normal görüntüsü bu zaten
Sütle şiştiği için gerildikçe daha çok belli oluyor
Sen çok kafaya takıyorusn her şeyi

İyi de bu bende de var
Memenin normal görüntüsü bu zaten
Sütle şiştiği için gerildikçe daha çok belli oluyor
Sen çok kafaya takıyorusn her şeyi
Galiba ay çok sağol canım vala iyi ve kafayı yedim galiba ben iyi ki varsınız Anneme diyorum oda diyor ben de de var normal diyor milletin memesine bakar oldum resmen

Canim daha 3 gundur iciyorum hala işe yaramadi
Ama ogluma yariyor onun bagirsaklarini çalıştırdı oglumda 4 gun olmadan kaka yapmayan bir bebekti bu sekilde yaomaya basladi bendede etki eder umarim 1 haftaya kadar

Gözenek olarak nasıl bilmiyorum ama bende de kırmızılık ve kitleler vardı ultrasonla bakıldı süt kanalları tıkandığı için iltihap oldugunu kitlelerin bundan kaynaklı olduğunu söylemişti doktor ağrının kesilmesi oranın tamamen iyileştiği anlamına gelmiyor sen mümkün olduğunca o göğsü boşaltmaya çalış

Bugün erik yerken aynen öyle baktı benimki de. Dilini degdirdim ara ara dilini degireyim dedim meyvelere. Sevdi sanki. Yemek değil de yalatmak işte. Bir şey olmaz bence

Öyle yapmaya çalışıyorum canım

Kızlar merhaba nasılsınız aktif yazmasamda arada girip okumaya çalışıyorum faydalı bilgilerde oluyor benim için. Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama bisey sormak istiyorum benim süt hastaneye yatmadan önce azalmıştı hastanede yorgunluk ve uykusuzlukla iyice çekildi şimdi sagsamda çıkmıyor derin dondurucu da 1bucuk 2 aylık yetecek süt daha var ama daha fazla dayansın istiyorum arada mama vereyim dedim doktor aptamil prosyneo önerdi aldık ama tadı çok kötü geldi bana doktora söyledim bizim damak tadımızla bebeklerinki farklı dedi ama bebegimde mama verince içmek istemiyor sütümü eritip verince gayet içiyor ben bu mamayi değiştireyim diyorum ama mamalarin tadı hep aynimidir buna 160 TL verdim elimde patladı yine başka alırsam onun tadı da aynıysa oda elimde patlicak anne sütüne benzer tatta olan mama varmi

Ben bebelac gold kullanıyorum içiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…