- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.741
Hadi inşallah şifa bulasınCanim daha 3 gundur iciyorum hala işe yaramadi
Ama ogluma yariyor onun bagirsaklarini çalıştırdı oglumda 4 gun olmadan kaka yapmayan bir bebekti bu sekilde yaomaya basladi bendede etki eder umarim 1 haftaya kadar
Yani belli olmaz benimki ertasi gunu yapmisti 2. Gun hemen yapmaya baslamistiO kadar hızlı mı
Insallah sagol canimHadi inşallah şifa bulasın
Benim bebegim biberon sevmedi mamalari iciyordu yoksa ama en severek ictigi Sma comfort olmustuKızlar merhaba nasılsınız aktif yazmasamda arada girip okumaya çalışıyorum faydalı bilgilerde oluyor benim için. Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama bisey sormak istiyorum benim süt hastaneye yatmadan önce azalmıştı hastanede yorgunluk ve uykusuzlukla iyice çekildi şimdi sagsamda çıkmıyor derin dondurucu da 1bucuk 2 aylık yetecek süt daha var ama daha fazla dayansın istiyorum arada mama vereyim dedim doktor aptamil prosyneo önerdi aldık ama tadı çok kötü geldi bana doktora söyledim bizim damak tadımızla bebeklerinki farklı dedi ama bebegimde mama verince içmek istemiyor sütümü eritip verince gayet içiyor ben bu mamayi değiştireyim diyorum ama mamalarin tadı hep aynimidir buna 160 TL verdim elimde patladı yine başka alırsam onun tadı da aynıysa oda elimde patlicak anne sütüne benzer tatta olan mama varmi
Günde 1 tatlı kasıgı mı ? 2 tane içsekYani belli olmaz benimki ertasi gunu yapmisti 2. Gun hemen yapmaya baslamisti
Bi araştırayım bunu da sağol canımBen bebelac gold kullanıyorum içiyor canım
Kaç mama denediniz her bi mamanin tadı farkli miBenim bebegim biberon sevmedi mamalari iciyordu yoksa ama en severek ictigi Sma comfort olmustu
Ben emzirdikden sonrada 120 cc yapıyorum yine onuda emiyo, çok şükür çok kusma olayımız olmadı 2-3 keredir anca zaten istemiyosa ağzını kapatıyo 120 ayarlasam bile istemediğinde kapatıyoyoncambenim canım bahsetmiştik ya mama ölçülerinden ben meme vermediğimde açken 120 cc bitiriyor, bazen emzirdikten sonra doymuyor o zaman mama miktarını tam ayarlayamıyorum geçen emdi ama doymadı üstüne mama verdim hepsini içti sonra çok geldi kustu sen nasıl dengeliyorsun?
Benim tarafıma gitsek biİm tarafa benzetiliyoKızlar kayınvalideniz sürekli bebeğin fotoğrafını istiyor mu sizden de? Bıktırdı beni . Eşime annene fotoyu sen at dedim ama habire yazıyor. Cevap vermiyorum . Demin hadi atayım dedim . Başladı yine kime benziyor gözlerini seveyim. Gözleri aynı babası bizim kızın . Eşimin gözler de aynı annesi. Doğduğundan beri bıktırdı. Bende tersledim azıcık . Kimseye benzemiyor diye :/ loğusalıktan mı bu sinirim ama çok sinir ediyor benigerçi annemi de aşırı sinir etmiş.
Ben sma comfort vee similac verdim beğendi ikisinide ama en çok similac kullanıyoruzKızlar merhaba nasılsınız aktif yazmasamda arada girip okumaya çalışıyorum faydalı bilgilerde oluyor benim için. Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama bisey sormak istiyorum benim süt hastaneye yatmadan önce azalmıştı hastanede yorgunluk ve uykusuzlukla iyice çekildi şimdi sagsamda çıkmıyor derin dondurucu da 1bucuk 2 aylık yetecek süt daha var ama daha fazla dayansın istiyorum arada mama vereyim dedim doktor aptamil prosyneo önerdi aldık ama tadı çok kötü geldi bana doktora söyledim bizim damak tadımızla bebeklerinki farklı dedi ama bebegimde mama verince içmek istemiyor sütümü eritip verince gayet içiyor ben bu mamayi değiştireyim diyorum ama mamalarin tadı hep aynimidir buna 160 TL verdim elimde patladı yine başka alırsam onun tadı da aynıysa oda elimde patlicak anne sütüne benzer tatta olan mama varmi
Hangi biberonla veriyorsunuz yavaş akım mıBen sma comfort vee similac verdim beğendi ikisinide ama en çok similac kullanıyoruz
Benden de istiyorlar bende arıyorum.. benzetme olayı sadece kv değil teyzeleri enisteleri bile birilerine benzetiyor ama hep kendi tarafınaKızlar kayınvalideniz sürekli bebeğin fotoğrafını istiyor mu sizden de? Bıktırdı beni . Eşime annene fotoyu sen at dedim ama habire yazıyor. Cevap vermiyorum . Demin hadi atayım dedim . Başladı yine kime benziyor gözlerini seveyim. Gözleri aynı babası bizim kızın . Eşimin gözler de aynı annesi. Doğduğundan beri bıktırdı. Bende tersledim azıcık . Kimseye benzemiyor diye :/ loğusalıktan mı bu sinirim ama çok sinir ediyor benigerçi annemi de aşırı sinir etmiş.
Philips aventin yeni doğan biberonunu kullanıyorumHangi biberonla veriyorsunuz yavaş akım mı
Benimkide sürekli eşime ve görümceme benzetiyo çenesi bana benziyormuşKızlar kayınvalideniz sürekli bebeğin fotoğrafını istiyor mu sizden de? Bıktırdı beni . Eşime annene fotoyu sen at dedim ama habire yazıyor. Cevap vermiyorum . Demin hadi atayım dedim . Başladı yine kime benziyor gözlerini seveyim. Gözleri aynı babası bizim kızın . Eşimin gözler de aynı annesi. Doğduğundan beri bıktırdı. Bende tersledim azıcık . Kimseye benzemiyor diye :/ loğusalıktan mı bu sinirim ama çok sinir ediyor benigerçi annemi de aşırı sinir etmiş.
Ben emzirdikden sonrada 120 cc yapıyorum yine onuda emiyo, çok şükür çok kusma olayımız olmadı 2-3 keredir anca zaten istemiyosa ağzını kapatıyo 120 ayarlasam bile istemediğinde kapatıyo
Benim de doktorum dışarıdan olcak. Kent hastanesi veya Medicana arasında kalıyorum. İkisine de daha önce gitmedim hiç. Cevabınız için teşekkür ederim. Ayrıca tebrik ederim uzun hayırlı bir ömrü olsun evladınızın inşallahBenim doktorum ve ebem hastaneden bagimsizdi ama gece hemsiresinden ve koşullarından memnun kaldım. Arkadaşım da 10 gün önce Medicanada doğum yaptı o da memnun kaldı hem doktorundan hem ekibinden . Melihti doktoru
Dün geceden beri kucağımdan inmeyen bebemle selamBugün ne kadar sessiz burasıbenim koca nöbette canım sıkılıyor len gelsenize buraya
Ohh iyi uykular senin bebise, benimki de şuan kucağımda uyudu 15 dk oldu ama yatağına koymaya korkuyorum resmen uyanır da sıl baştan olursa diyeDün geceden beri kucağımdan inmeyen bebemle selam
Şükür 2 saattir derin uykuya geçti
Bu bebelerin rutini bir bozuldumu ardı arkası kesilmiyor
Benimkide inmiyor kucaktan ya büyüdükçe azalır umarım benim omuzlar pert şimdidenDün geceden beri kucağımdan inmeyen bebemle selam
Şükür 2 saattir derin uykuya geçti
Bu bebelerin rutini bir bozuldumu ardı arkası kesilmiyor
Cumartesi olunca tabi evde eşler , gezmeler ohhBugün ne kadar sessiz burasıbenim koca nöbette canım sıkılıyor len gelsenize buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?