Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim bebegim biberon sevmedi mamalari iciyordu yoksa ama en severek ictigi Sma comfort olmustu

Kızlar kayınvalideniz sürekli bebeğin fotoğrafını istiyor mu sizden de? Bıktırdı beni . Eşime annene fotoyu sen at dedim ama habire yazıyor. Cevap vermiyorum . Demin hadi atayım dedim . Başladı yine kime benziyor gözlerini seveyim. Gözleri aynı babası bizim kızın . Eşimin gözler de aynı annesi. Doğduğundan beri bıktırdı. Bende tersledim azıcık . Kimseye benzemiyor diye :/ loğusalıktan mı bu sinirim ama çok sinir ediyor beni gerçi annemi de aşırı sinir etmiş.

Ben emzirdikden sonrada 120 cc yapıyorum yine onuda emiyo, çok şükür çok kusma olayımız olmadı 2-3 keredir anca zaten istemiyosa ağzını kapatıyo 120 ayarlasam bile istemediğinde kapatıyo

Benim tarafıma gitsek biİm tarafa benzetiliyo
Eşimin tarafına gitsek kendi tarafına benzetiyolar anne babası hariç çocuklar herkese benzetiliyo maşallah
Ayy allahdan o işi eşim yapıyo herkes kendi tarafına atıyooo fotoğraf, ben sevdikleri için hoşuma gidiyo

Ben sma comfort vee similac verdim beğendi ikisinide ama en çok similac kullanıyoruz

Benden de istiyorlar bende arıyorum.. benzetme olayı sadece kv değil teyzeleri enisteleri bile birilerine benzetiyor ama hep kendi tarafına

Benimkide sürekli eşime ve görümceme benzetiyo çenesi bana benziyormuş
Bebeğimde aynı ben halbuki kim görse kendini doğurmuşsun diyor
Ben emzirdikden sonrada 120 cc yapıyorum yine onuda emiyo, çok şükür çok kusma olayımız olmadı 2-3 keredir anca zaten istemiyosa ağzını kapatıyo 120 ayarlasam bile istemediğinde kapatıyo

Yaa ne güzel ağzını kapatıyormuş benim kız niye doyduğunu bilmiyor acaba

Benim doktorum ve ebem hastaneden bagimsizdi ama gece hemsiresinden ve koşullarından memnun kaldım. Arkadaşım da 10 gün önce Medicanada doğum yaptı o da memnun kaldı hem doktorundan hem ekibinden . Melihti doktoru
Benim de doktorum dışarıdan olcak. Kent hastanesi veya Medicana arasında kalıyorum. İkisine de daha önce gitmedim hiç. Cevabınız için teşekkür ederim. Ayrıca tebrik ederim uzun hayırlı bir ömrü olsun evladınızın inşallah

Bugün ne kadar sessiz burası benim koca nöbette canım sıkılıyor len gelsenize buraya
Dün geceden beri kucağımdan inmeyen bebemle selam
Şükür 2 saattir derin uykuya geçti
Bu bebelerin rutini bir bozuldumu ardı arkası kesilmiyor

Dün geceden beri kucağımdan inmeyen bebemle selam
Şükür 2 saattir derin uykuya geçti
Bu bebelerin rutini bir bozuldumu ardı arkası kesilmiyor
Ohh iyi uykular senin bebise, benimki de şuan kucağımda uyudu 15 dk oldu ama yatağına koymaya korkuyorum resmen uyanır da sıl baştan olursa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…