- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.761
Ben normalde hep sling takiyordum evde uyumadiginda ama bugün bir şey oldu sürekli içinde mememe ulaşmaya çalıştı. Ulaşamayınca krizBenimkide inmiyor kucaktan ya büyüdükçe azalır umarım benim omuzlar pert şimdiden
9.9 gerilimOhh iyi uykular senin bebise, benimki de şuan kucağımda uyudu 15 dk oldu ama yatağına koymaya korkuyorum resmen uyanır da sıl baştan olursa diye
Ben beceremedim sling işini ya bebe sığmıyo gibiBen normalde hep sling takiyordum evde uyumadiginda ama bugün bir şey oldu sürekli içinde mememe ulaşmaya çalıştı. Ulaşamayınca kriz
Biz garibanlar evdeCumartesi olunca tabi evde eşler , gezmeler ohhben bugün bebeğimle evde takilmaca yaptım eşim şehir dışına cikinca
Sonuc başarılı9.9 geriliminşallah uyanmaz canım
Sigar ya sığmaz mi millet 3-4 aya kadar takıyor . Daha bizim bebeler minikBen beceremedim sling işini ya bebe sığmıyo gibi
Ay 12 ye kadar çok zor bizim pilimiz kalmıyor artık. Benimki şimdi uyudu galiba 12 ye kadar uyur, bende hemen yanına uykuyaBizimkisi yetişkin mübarek. 12 den önce uyku moduna girmiyor bile. İnşallah 3. Aydan sonra falan bir rutin oluştururuz.
Gönlünü ferah tut öncelikle kötü bir şey olsa drlar hemen söyler Dr ile konuştunuz mu rapor hakkındaKızlar bu iki üç gündür çok kötüyüm mastit oldum demiştin ya antibiyotikle geçti çok şükür kırmızılık duruyor şimdide kendi kendime acaba demede portakal kabuğu görüntüsü mi var diyorum böyle küçük küçük gözenekler olur ya annemin kine baktım ondada var sabah baya ağladım ya bisey varsa diye her dk meme me bakıyorum evet bende kitle vardı ama biyopsi yapıldı iyi çıktı sadece kafama takılan küçük gözenekler 3 günde neden kızarıklık geçmedi neyim var kesin kötü hastalığa yakalandım dedim ağladım baya bu gözenekler den olan var ya böyle küçük küçük içimi rahatladın ya çocukla bile ilgilenemiyorum rapora parankimi heterojen yazılmış yani yoğun deme yapısı ilk etapta mastit düşünüldü yazılmış napıcam bilmiyorum
Normal değil mi bu bana normal geldi evham mı yapıyorsun acaba Dr sordun muBöyle kızlar gözenekler normal mi sizde var Mı
Sigar ya sığmaz mi millet 3-4 aya kadar takıyor . Daha bizim bebeler minikyoutuban aç video ile birlikte adım adım yap. Pratiklesiliyor
Benimkide uyudu inşallah başarımız devam ederSonuc başarılıİlk 30 dk uyanmazsa derin uykuya geçilmistir inşallah.
Ben en son 45 dk tuttumOhh iyi uykular senin bebise, benimki de şuan kucağımda uyudu 15 dk oldu ama yatağına koymaya korkuyorum resmen uyanır da sıl baştan olursa diye
Uyudukça uyuyo uyumadıkça delirip hiç uyuyamıyor benimkiDün geceden beri kucağımdan inmeyen bebemle selam
Şükür 2 saattir derin uykuya geçti
Bu bebelerin rutini bir bozuldumu ardı arkası kesilmiyor
Aynı benimkiUyudukça uyuyo uyumadıkça delirip hiç uyuyamıyor benimki
Merveeee dün sen geldin aklıma yzdın mı görmedim nasıl geçti istemeYani belli olmaz benimki ertasi gunu yapmisti 2. Gun hemen yapmaya baslamisti
Felaket kabızlık var bende de 3 4 gündür kayısı falan alcam yarınAynen tadi dışı duphalaca cok benziyor ama gel gorki hala kabizim
Ama suda var duzenli beslenmiyorum 3 ogun yiyemiyorum ondan kabizim
Ben göndermesem benimki babaanne olduğunu bile unutacakKızlar kayınvalideniz sürekli bebeğin fotoğrafını istiyor mu sizden de? Bıktırdı beni . Eşime annene fotoyu sen at dedim ama habire yazıyor. Cevap vermiyorum . Demin hadi atayım dedim . Başladı yine kime benziyor gözlerini seveyim. Gözleri aynı babası bizim kızın . Eşimin gözler de aynı annesi. Doğduğundan beri bıktırdı. Bende tersledim azıcık . Kimseye benzemiyor diye :/ loğusalıktan mı bu sinirim ama çok sinir ediyor benigerçi annemi de aşırı sinir etmiş.
Benim kv de telefondan sevip duruyormuş, uzakta olduğu için. Ama gelince yanında pek durmadı duramadı o da ayrı bir muamma. Annemle iletişimi ise hiç yok. Gerçi ailecek yok iletişimleri. Ne ölüleri olsa başın sağolsun diyen ne bayramda bayram kutlayan. Öyle bir ilişki.Kızlar kayınvalideniz sürekli bebeğin fotoğrafını istiyor mu sizden de? Bıktırdı beni . Eşime annene fotoyu sen at dedim ama habire yazıyor. Cevap vermiyorum . Demin hadi atayım dedim . Başladı yine kime benziyor gözlerini seveyim. Gözleri aynı babası bizim kızın . Eşimin gözler de aynı annesi. Doğduğundan beri bıktırdı. Bende tersledim azıcık . Kimseye benzemiyor diye :/ loğusalıktan mı bu sinirim ama çok sinir ediyor benigerçi annemi de aşırı sinir etmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?