- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.781
Uyuz bebe yine az emiyor. Ne biliyim doyuyor mu .Her bezi de cisli .uyuzluk ben de mi onu da bilmiyorum. Belki de doyuyor ben anlamıyorumBugün ne kadar sessiz burasıbenim koca nöbette canım sıkılıyor len gelsenize buraya
Valla benimki en baştan az emiyor kilo alıyor demek ki doyuyor. Çenesi güçlendi demek ki canım seninkide kilo aldı çünkü. Emmiyor diye taktıkça deli olacaktım ben çok zor o psikolojiUyuz bebe yine az emiyor. Ne biliyim doyuyor mu .Her bezi de cisli .uyuzluk ben de mi onu da bilmiyorum. Belki de doyuyor ben anlamıyorum
Ay adanayı gör bide senSu lanet yaz bir turlu bitmedi gittidaha hala isinsa .
zaten bir şey anlamıyoruz. Ne dışarı çıkılıyor ne bir şey. Terden ölüyorum. Dün öyle bir keselenmisim ki her yerim acıyor. Hala da sanki yapış yapışim. Gözünü seviyim kışın dogurmanin .bebeğin gazını cikariken bile tenlerimiz birbirine değince alev alıyoruz.
Bnmkide meme opmadan susmuyor. İlla meme olacak. 15 dakka emiyor uykusuz ise orada uyuyor az bi hareket edincede uyanıp tekrar memeyi Arıyor. Güzel bir döngüdeyiz. Birde 2. Ayla birlikte el emme yüklendi.Uyuz bebe yine az emiyor. Ne biliyim doyuyor mu .Her bezi de cisli .uyuzluk ben de mi onu da bilmiyorum. Belki de doyuyor ben anlamıyorum
Aman maşallah iştahlı olsun boşverBenimkide sürekli eşime ve görümceme benzetiyo çenesi bana benziyormuş
Bebeğimde aynı ben halbuki kim görse kendini doğurmuşsun diyor
Yaa ne güzel ağzını kapatıyormuş benim kız niye doyduğunu bilmiyor acaba
Hafta sonu sanırım oyuzdenBugün ne kadar sessiz burasıbenim koca nöbette canım sıkılıyor len gelsenize buraya
Bence en iyisiBenim kv de telefondan sevip duruyormuş, uzakta olduğu için. Ama gelince yanında pek durmadı duramadı o da ayrı bir muamma. Annemle iletişimi ise hiç yok. Gerçi ailecek yok iletişimleri. Ne ölüleri olsa başın sağolsun diyen ne bayramda bayram kutlayan. Öyle bir ilişki.
Evett herkes gezmelerdeHafta sonu sanırım oyuzden
Ben eski rutinler yaşatmak ve eşimle zaman kazanmak adına oturuyorum biraz daha. İlk zamanlar yatıyordum ama dengeledim sanırım. Öğle uykusunda uyuyorum biraz yanında.Ay 12 ye kadar çok zor bizim pilimiz kalmıyor artık. Benimki şimdi uyudu galiba 12 ye kadar uyur, bende hemen yanına uykuya
Bende gezmelerdeydimde öldüm bittim yprgunlukdan anca girebiliyorunEvett herkes gezmelerde
Şuan yataktağa gectık ne gezmesıEvett herkes gezmelerde
Bende geçtim uyuyacağım şimdi inşallah bebem de uyanmaz birazŞuan yataktağa gectık ne gezmesı
Benınkı yatakta olunca uyansa da pışpış yapıyorum.Bende geçtim uyuyacağım şimdi inşallah bebem de uyanmaz biraz
Ay ben yatağa almadım hiç ya kocam yazık nerde yatacak diyeBenınkı yatakta olunca uyansa da pışpış yapıyorum.
Ay ben yatağa almadım hiç ya kocam yazık nerde yatacak diye
Bişi olmazKızlar saklama poşetim bitmiş
Şimdi sağdığım sütü dolaba koyup yarın poşetle dondursam birsey olur mu?
Birsey olmaz ben bazen kapta saklıyorum. Dışarı çıkacaksan direk biberonla saklayıp veriyorum hatta.Kızlar saklama poşetim bitmiş
Şimdi sağdığım sütü dolaba koyup yarın poşetle dondursam birsey olur mu?
Bende yatağa koyuyorum gece belli bir saatten sonra. Al koy kolay geliyor.nerde yatarsa yatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?