Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Uyuz bebe yine az emiyor. Ne biliyim doyuyor mu .Her bezi de cisli .uyuzluk ben de mi onu da bilmiyorum. Belki de doyuyor ben anlamıyorum
Valla benimki en baştan az emiyor kilo alıyor demek ki doyuyor. Çenesi güçlendi demek ki canım seninkide kilo aldı çünkü. Emmiyor diye taktıkça deli olacaktım ben çok zor o psikoloji

Ay adanayı gör bide sen diğer şehirler yavaştan soğur artık burası kasıma kadar yapış yapış

Uyuz bebe yine az emiyor. Ne biliyim doyuyor mu .Her bezi de cisli .uyuzluk ben de mi onu da bilmiyorum. Belki de doyuyor ben anlamıyorum
Bnmkide meme opmadan susmuyor. İlla meme olacak. 15 dakka emiyor uykusuz ise orada uyuyor az bi hareket edincede uyanıp tekrar memeyi Arıyor. Güzel bir döngüdeyiz. Birde 2. Ayla birlikte el emme yüklendi.

Aman maşallah iştahlı olsun boşver çok fazlamı kusuyo

Bence en iyisi

Ay 12 ye kadar çok zor bizim pilimiz kalmıyor artık. Benimki şimdi uyudu galiba 12 ye kadar uyur, bende hemen yanına uykuya
Ben eski rutinler yaşatmak ve eşimle zaman kazanmak adına oturuyorum biraz daha. İlk zamanlar yatıyordum ama dengeledim sanırım. Öğle uykusunda uyuyorum biraz yanında.

Bu 2aylık aşılardan mı bilmem dün gece çok huysuzdu acaba oyuzden mi allahdan ateşi fln çıkmadı

Kızlar saklama poşetim bitmiş
Şimdi sağdığım sütü dolaba koyup yarın poşetle dondursam birsey olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…