Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bı bebek koca gün neden uyumaz ya sabah 10 dan beri iki kez 15 dk uyudu o kadar daha da uyumuyor. Kundak yaptım agu dedi açtım emzik zaten yok
Benimki de öyleydi tüm gün
Aksam üzeri banyo yaptırdım
Besledim
Göğsüme yatırdım 45 dk orda durdu ve daldı
Benden taktik bu kadar

Canım benim kv de de bizden ayrılırken her gün foto at olur mu dedi. Ben her gün atmadan da 2 güne bir hem annemlere hm ona arıyorum. Çok normal istemeleri. Atmadığımda benim babam da kardesimde resim yok mu diye soruyorlar. 2 güne bir görüntülü arıyorum hepsini. Yoncanın dediği gibi benimkiler bana benzetiyor kv babasına olur öyle normal herkes kendi çocuğunun küçüklüğünü biliyor sonuçta.

Valla dün de bugünde avm de gezdik bebe paso uyudu. avm de serin bizde rahat ettik.arada gittim emzirme odasına emzirdim. Serin bir gün geçirdik. Eve geldik çocuk yandı. Duş aldık yine ağlama nöbetleri memeyle kavga doğuş şimdi aldı memeyi uyuyor bakalım geri uyanmazsa dün 3 kere uyandı tavsiye ederim AVM işini..

Uyuz bebe yine az emiyor. Ne biliyim doyuyor mu .Her bezi de cisli .uyuzluk ben de mi onu da bilmiyorum. Belki de doyuyor ben anlamıyorum
Bence doyuyordur sen fazla takıyorum rahat. Sal bebeyi biraz ya benim ki de taş çatlasa 10 dk emiyor. Bazen 8 dk bazen de 5 artık büyüdüler daha kisa zaman yetiyordur minnoslara

Biz atak falan mı yaşıyoruz acaba tüm gün uyumadı yarım saat kadar iki defa yalandan uyudu o da sayılmaz az evvel 3. Kez yatırdım bakalım uyuyacak mı

Sanki beni beş kişi dövmüş o derece yoruldum eşim de bu kız mahsus yapıyo deyip duruyor iki aylık bebekle kavga edip küsçez yakında inşallah geçici bi durumdur bunu huy edinmez kendisi de yorgunluktan ağlamaya hali kalmamıştı

Evet normalde en iyisi ama yeri geldiğinde eşimin ailesi bnm ailemden eşime dem vuruyor, bnmkiler de bana onlardan yana laf ediyor. Bizi dünür yerine koyan yok diye. Ha eşimde bende farkında olduğumuz için kendileri bilir diyoruz, ikimiz arasında tartışma yapmamaya özen gösteriyoruz.

Aman acelesi yok. Ek gıda zaten gözümde büyüyor

Kızlar ben henüz adet olmadım. Aranızda olan var mi ne zamana kadar olmaması normal.

Bir sene olmayan var.
Ben ilk doğumdan sonra 7. ayda olmuştum.

Adaçayı içmiştim belki söktürür diye. Regl olmamak baya etkiliyor çünkü. Bir günde 2 fincan içtikten sonra regl oldum. Adaçayının kerameti miydi, yoksa denk mi geldi bilmem

Biz de bugün elbise almaya gittik.gozunu kirpmadi.hep Etrafı izledi.uyumadığı için de emmedi 1 tur .sonra da gec daldı.uyumazsa çok sinirlenıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…