- 29 Haziran 2021
- 396
- 619
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.801
Aman maşallah iştahlı olsun boşverçok fazlamı kusuyo
Ağzını kapatmıyosa sıkıntı 120 çok geliyo ozaman emzirdikden sonra 90 fln dene istersenHem emip hem mama verdiğim zaman kusuyor dengeleyemiyorum bir türlü ne kadar versem içer
Birlikte uyumak anne ıcın dinlendırıcı bişi benceBende yatağa koyuyorum gece belli bir saatten sonra. Al koy kolay geliyor.
Bişi olmaz
Vazgeçtim uyuyordu kaç saattir de yemedi uyurken taktım ağzına biberonu hiç uyanmadan uykuya devamBirsey olmaz ben bazen kapta saklıyorum. Dışarı çıkacaksan direk biberonla saklayıp veriyorum hatta.
Uykuya devam dedim ya sıçası tuttuVazgeçtim uyuyordu kaç saattir de yemedi uyurken taktım ağzına biberonu hiç uyanmadan uykuya devam
Ben bu taktiği sevdim her aksam yaparım
Benimki de öyleydi tüm günBı bebek koca gün neden uyumaz yasabah 10 dan beri iki kez 15 dk uyudu o kadar daha da uyumuyor. Kundak yaptım agu dedi açtım emzik zaten yok
Canım benim kv de de bizden ayrılırken her gün foto at olur mu dedi. Ben her gün atmadan da 2 güne bir hem annemlere hm ona arıyorum. Çok normal istemeleri. Atmadığımda benim babam da kardesimde resim yok mu diye soruyorlar. 2 güne bir görüntülü arıyorum hepsini. Yoncanın dediği gibi benimkiler bana benzetiyor kv babasına olur öyle normal herkes kendi çocuğunun küçüklüğünü biliyor sonuçta.Kızlar kayınvalideniz sürekli bebeğin fotoğrafını istiyor mu sizden de? Bıktırdı beni . Eşime annene fotoyu sen at dedim ama habire yazıyor. Cevap vermiyorum . Demin hadi atayım dedim . Başladı yine kime benziyor gözlerini seveyim. Gözleri aynı babası bizim kızın . Eşimin gözler de aynı annesi. Doğduğundan beri bıktırdı. Bende tersledim azıcık . Kimseye benzemiyor diye :/ loğusalıktan mı bu sinirim ama çok sinir ediyor benigerçi annemi de aşırı sinir etmiş.
Yok sormadım da anneme de baktım aynı çok takıldım sanırımNormal değil mi bu bana normal geldi evham mı yapıyorsun acaba Dr sordun mu
Valla dün de bugünde avm de gezdik bebe paso uyudu. avm de serin bizde rahat ettik.arada gittim emzirme odasına emzirdim. Serin bir gün geçirdik. Eve geldik çocuk yandı. Duş aldık yine ağlama nöbetleri memeyle kavga doğuş şimdi aldı memeyi uyuyor bakalım geri uyanmazsa dün 3 kere uyandıSu lanet yaz bir turlu bitmedi gittidaha hala isinsa .
zaten bir şey anlamıyoruz. Ne dışarı çıkılıyor ne bir şey. Terden ölüyorum. Dün öyle bir keselenmisim ki her yerim acıyor. Hala da sanki yapış yapışim. Gözünü seviyim kışın dogurmanin .bebeğin gazını cikariken bile tenlerimiz birbirine değince alev alıyoruz.
Bence doyuyordur sen fazla takıyorum rahat. Sal bebeyi biraz ya benim ki de taş çatlasa 10 dk emiyor. Bazen 8 dk bazen de 5 artık büyüdüler daha kisa zaman yetiyordur minnoslaraUyuz bebe yine az emiyor. Ne biliyim doyuyor mu .Her bezi de cisli .uyuzluk ben de mi onu da bilmiyorum. Belki de doyuyor ben anlamıyorum
Evet normalde en iyisi ama yeri geldiğinde eşimin ailesi bnm ailemden eşime dem vuruyor, bnmkiler de bana onlardan yana laf ediyor. Bizi dünür yerine koyan yok diye. Ha eşimde bende farkında olduğumuz için kendileri bilir diyoruz, ikimiz arasında tartışma yapmamaya özen gösteriyoruz.Bence en iyisi
Teşekkür ederim canımBende olmadım canım 5. 6. Ay olursun dedi bana doktorum
Hmm teşekkür ederim canımValla benim kızdan bahsediyorsun gibibizde kucakta pilates topunun üzerinde zıplıyoruz
Bazıları emzirdiği süre boyunca olmuyormuş canım
Kızlar ben oğluma geçenlerde karpuz tattırdım yani sadece dudaklarına değdirdim birkaç kez şapur şupur yalandı şimdi de şeftali yiyordum yüzüme bakıp sürekli aguagu konuştu onun da tadına baktırayım dedim dayanamadım ona da şapur şupur yalandı sonra birkaç kez ağzına diline sürdüm Büyük oğlan da 2_3 aylıkken birçok şeyin tadına baktırmıştım bunda yapmayacaktım ama dayanamadım siz de hiç tattırdınız mı bir şeyler şimdi pişman oldum
Kızlar ben henüz adet olmadım. Aranızda olan var mi ne zamana kadar olmaması normal.
Valla benim arkadaşların ikizleri alıyor ayda 1800 GrOhaaaaa ben hiö duymadım 1 ayda 1800 çok yaaa
Benimki her ay 1 kilo aldı bence gayet güzel gidiyosunuz
Biz de bugün elbise almaya gittik.gozunu kirpmadi.hep Etrafı izledi.uyumadığı için de emmedi 1 tur .sonra da gec daldı.uyumazsa çok sinirlenıyorValla dün de bugünde avm de gezdik bebe paso uyudu. avm de serin bizde rahat ettik.arada gittim emzirme odasına emzirdim. Serin bir gün geçirdik. Eve geldik çocuk yandı. Duş aldık yine ağlama nöbetleri memeyle kavga doğuş şimdi aldı memeyi uyuyor bakalım geri uyanmazsa dün 3 kere uyandıtavsiye ederim AVM işini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?