- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.821
Leş gibi havası var biliyorumAy adanayı gör bide sendiğer şehirler yavaştan soğur artık burası kasıma kadar yapış yapış
Dr sormadan evham yapmaYok sormadım da anneme de baktım aynı çok takıldım sanırım
Bence doyuyor benimde kısaldı emmeleri şimdi güçlü çekiyorlar demek hemende doyuyorlar.. benimkide her bez çişli sık sık değiştiriyorumUyuz bebe yine az emiyor. Ne biliyim doyuyor mu .Her bezi de cisli .uyuzluk ben de mi onu da bilmiyorum. Belki de doyuyor ben anlamıyorum
Kk yöneticisine sordurduk mesaj atmış hastanedeyiz dua etsinler diye nedenini yazmamış bizde merak ediyoruz ne oldu diye keşke sebebini de yazsaydıKızlar nasılsınız? Bizde sallanan anakucağı da fayda etmedi uyumuyo içinde ille ayağımda sallıcam yada meme emip uyucak neyse düzelicez inşallah be..
Hergün giremiyorum okullar açılıyor malum yoğunuz 3 çocukla gerçekten akşam nasıl oluyor anlamıyorum bile.
yildizsavascisi ndan haber var mı geriye dönüp okuyamadım ama merak ettim girip sorayım dedim..
Aynen canım öyle yapayımAğzını kapatmıyosa sıkıntı 120 çok geliyo ozaman emzirdikden sonra 90 fln dene istersen
Uyanmıştıkda doyuruyodum , doyururkende uyuması için ögyle bekliyodum
Ee ikizler burcu işteBiz atak falan mı yaşıyoruz acaba tüm gün uyumadı yarım saat kadar iki defa yalandan uyudu o da sayılmaz az evvel 3. Kez yatırdım bakalım uyuyacak mı
Sanki beni beş kişi dövmüş o derece yoruldum eşim de bu kız mahsus yapıyo deyip duruyor iki aylık bebekle kavga edip küsçez yakındainşallah geçici bi durumdur bunu huy edinmez kendisi de yorgunluktan ağlamaya hali kalmamıştı
Gercekten yarıyor mu işeBebegi kabız olanlar günde 3 öğün nurse harvey versin.bku azaldı derken dün gece dolu dolu 2 kere kaka yaptı.tabi bizim uyku yine yalan oldu.
Bizimki kaka yapamayınca emmiyor sizin de öyle mi
Aynen oyleÇocukgu dışarı çıkarmak güzel de sonra yorulan yine en çok anne oluyor.
Dün çocukları parka cikardik. Temiz hava hepimize iyi geldi. Bebek de bol bol uyudu, süper. Ama eve gelince uyaniip emdikten sonra kucakta gezmek istedi, uyumadı da bir daha doğru düzgün. Dışarıda yorulmuştum, evde de tam gaz yorulmaya devam ettim. Artık dinç degilim, dışarıda uzun gezmeler bana göre değil.
Adana bizden uzak olsun benceLeş gibi havası var biliyorum
Uyumayinca bizim kizda sinirleniyor. Ama dışarda gezince uyumadan duramadi. Fakat eve gelinceBiz de bugün elbise almaya gittik.gozunu kirpmadi.hep Etrafı izledi.uyumadığı için de emmedi 1 tur .sonra da gec daldı.uyumazsa çok sinirlenıyor
Öyle valla ankara bile sıcak da Adana nasıldır tahmin edemiyorum. Haftaya düşüyor ama kurtuluyoruzAdana bizden uzak olsun benceŞuraada Ankara ya dayanamıyorum biz daha değil mi ama
Yarıyor. Günde 3 kez verince 2 günde tamamdır. Zaten bence onun mantığı oGercekten yarıyor mu işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?