Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar nasılsınız? Bizde sallanan anakucağı da fayda etmedi uyumuyo içinde ille ayağımda sallıcam yada meme emip uyucak neyse düzelicez inşallah be..
Hergün giremiyorum okullar açılıyor malum yoğunuz 3 çocukla gerçekten akşam nasıl oluyor anlamıyorum bile.
yildizsavascisi ndan haber var mı geriye dönüp okuyamadım ama merak ettim girip sorayım dedim..

Kk yöneticisine sordurduk mesaj atmış hastanedeyiz dua etsinler diye nedenini yazmamış bizde merak ediyoruz ne oldu diye keşke sebebini de yazsaydı

Çocukgu dışarı çıkarmak güzel de sonra yorulan yine en çok anne oluyor.
Dün çocukları parka cikardik. Temiz hava hepimize iyi geldi. Bebek de bol bol uyudu, süper. Ama eve gelince uyaniip emdikten sonra kucakta gezmek istedi, uyumadı da bir daha doğru düzgün. Dışarıda yorulmuştum, evde de tam gaz yorulmaya devam ettim. Artık dinç degilim, dışarıda uzun gezmeler bana göre değil.

Bebegi kabız olanlar günde 3 öğün nurse harvey versin.bku azaldı derken dün gece dolu dolu 2 kere kaka yaptı.tabi bizim uyku yine yalan oldu.
Bizimki kaka yapamayınca emmiyor sizin de öyle mi

Her emme sonrası gaz çıkarma olayını nasıl yapıyorsunuz kızlar ? Uğraşıyorum çıkmıyor valla ne kadar uğraşmam lazım

Ee ikizler burcu işte

....
Aynen oyle

Biz de bugün elbise almaya gittik.gozunu kirpmadi.hep Etrafı izledi.uyumadığı için de emmedi 1 tur .sonra da gec daldı.uyumazsa çok sinirlenıyor
Uyumayinca bizim kizda sinirleniyor. Ama dışarda gezince uyumadan duramadi. Fakat eve gelince blanco aynı durumlari yaşadık evrede akşam uyumak istemedi ilgi istedi. Hanfendiyi elinden tutup oturur gibi kaldiricaz sürekli öyle oyun yapıcaz yoksa yaygara. Evet dışarda gezmek iyiymiş ama eve gelince sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…