- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.841
Duphalacta kizima yazdi ona gunde 2 kere veriyorum kabiz oluncaGünde 1 tatlı kasıgı mı ? 2 tane içsek
Ben 1 aydir gunde 5 kere veriyorum ama nurse sayesinde hic kaka yapmadi , bünye meselesi sanırımBebegi kabız olanlar günde 3 öğün nurse harvey versin.bku azaldı derken dün gece dolu dolu 2 kere kaka yaptı.tabi bizim uyku yine yalan oldu.
Bizimki kaka yapamayınca emmiyor sizin de öyle mi
Kiz evden cikmaya yarim saat kala oglan cildiricasina agladi kv de kokrtu tabi susturamadi siz bunu en iyisi alin götürün dedi bende yanimda götürdüm geriMerveeee dün sen geldin aklıma yzdın mı görmedim nasıl geçti isteme
Kayınvaliden ne yapmış bebeyle durmuş mu biberon almış mı
Zorr beeFelaket kabızlık var bende de 3 4 gündür kayısı falan alcam yarın
Sen ne örnek gelinsin yaCanım benim kv de de bizden ayrılırken her gün foto at olur mu dedi. Ben her gün atmadan da 2 güne bir hem annemlere hm ona arıyorum. Çok normal istemeleri. Atmadığımda benim babam da kardesimde resim yok mu diye soruyorlar. 2 güne bir görüntülü arıyorum hepsini. Yoncanın dediği gibi benimkiler bana benzetiyor kv babasına olur öyle normal herkes kendi çocuğunun küçüklüğünü biliyor sonuçta.
Yok canım daha yapmadı. Ama benım karnım gurul gurulDuphalacta kizima yazdi ona gunde 2 kere veriyorum kabiz oluncatok karnina iç sende 2 kere
Bu arada varmi gelisme yaptimi kakasini
İleride senin gelınler de böylr olur inşallah .Sen ne örnek gelinsin yabenim görmediler daha. Hediye yollamış cumartesi günü para kargo parasını ödememiş esime halledersin demis düsün artik
Bilemedim ben şaşırıyorum ilgili kv görünce. Tatildeydi doğumda sonrada ben yoktum gelmedi. Gelir diyordum ama gelmeyecek demek hediye yolladığına göreİleride senin gelınler de böylr olur inşallah .
Tatlarina bakmadim canim ama pek farklari yok gibi ,bebelac gold 1 tik daha şekerli sanki ve suda pek çözünmedi topaklik kaliyor diye sevmedim pek.Bi araştırayım bunu da sağol canım
Kaç mama denediniz her bi mamanin tadı farkli mi
Simdi kahvalti yaotiysan 1 tatli kasigi daha ic bugun artik yapacakYok canım daha yapmadı. Ama benım karnım gurul gurul
Yapmadı ama huzursuzlukta yok .
Barı yarın nurse harvers i de deneyecegım
İçelim bakalımSimdi kahvalti yaotiysan 1 tatli kasigi daha ic bugun artik yapacak
Bu arada nurse gunde 5 kere veriyorum 1 aydir daha kaka gormedimbebek bunyesi diye bisey var işte deneye deneye buluyoz biseyler
Neye alerjisi oldugu bellimi ,kilo neden alamadi sence , benim oglumda 3 cesit mama verdim cok gaz yapti ve hzuursuz oldu yani hepsi huzursuz etmesi alerjik bi durum var gibi sankiKızlar alerji durumundan bahsetmiştim. Kaka tamamen sarıya döndü diğer belirtiler azaldı. Uyku süresi uzadı ve gazda azaldı. Diyet 2 hafta dolunca yavaş yavaş açacağım bakalım. Kilo alımından emin değilim çok alamadı gibi yarın kontrol belli olacak. Ama alerji etkiliyor sınırda aldıysa bile yeterli diyecek muhtemelen. Aynı şeyi yaşayanlar varsa diye yazayım dedim.
Senin dediğin gibi benimkinin de kulak arkasında kabuklanma varKızlar alerji durumundan bahsetmiştim. Kaka tamamen sarıya döndü diğer belirtiler azaldı. Uyku süresi uzadı ve gazda azaldı. Diyet 2 hafta dolunca yavaş yavaş açacağım bakalım. Kilo alımından emin değilim çok alamadı gibi yarın kontrol belli olacak. Ama alerji etkiliyor sınırda aldıysa bile yeterli diyecek muhtemelen. Aynı şeyi yaşayanlar varsa diye yazayım dedim.
Ama benim kv de iyi her şey karşılıklıSen ne örnek gelinsin yabenim görmediler daha. Hediye yollamış cumartesi günü kargo parasını ödememiş esime halledersin demis düsün artik
Ah kıyamam sana yaKiz evden cikmaya yarim saat kala oglan cildiricasina agladi kv de kokrtu tabi susturamadi siz bunu en iyisi alin götürün dedi bende yanimda götürdüm geri
Yani 2 turlude burnumdan gelecekti o gun
Ablama sütü isitirmisin diye biberonu verdim oda yanlis anlayip icini sicak su koy dedim sanmis oda oyle mahvoldu döktüm mecbur emzir emzir gel yaptim arka odaya ayy resmen rezillikti
Genelde göğüsümde yatırıp yatıdığımda çıkıyoo,Her emme sonrası gaz çıkarma olayını nasıl yapıyorsunuz kızlar ? Uğraşıyorum çıkmıyor valla ne kadar uğraşmam lazım
Alerji ihtimali yüksek. Süt ürünleri kestim diyetteyim mamalarda inek sütü bazlı normal rahatsız etmesi.Neye alerjisi oldugu bellimi ,kilo neden alamadi sence , benim oglumda 3 cesit mama verdim cok gaz yapti ve hzuursuz oldu yani hepsi huzursuz etmesi alerjik bi durum var gibi sanki
Birde kilo almadi oyle bi 500 gram anca almistir 1 ayda
Hassasiyet olabilir zamanla geçiyor zaten. Bence iyi yapmissinSenin dediğin gibi benimkinin de kulak arkasında kabuklanma var
ama kakada mukus pek hatırlamıyorum.
yani kakada mukus zaten aşağı yukarı çoğu bebek de biraz olsun vardır. Ben yine de her ihtimale karşı mesela süt ürünlerini bıraktım Ama alerji var mı yok mu hiç bilmiyorum
Kaka ne renkti öncesinde? Bizimkinin de rengi değişti, eskisi gibi hardal rengi değil, yeşil/açık yeşil gibi.. Ben de bir sorun mu var diye merak ediyorum.Kızlar alerji durumundan bahsetmiştim. Kaka tamamen sarıya döndü diğer belirtiler azaldı. Uyku süresi uzadı ve gazda azaldı. Diyet 2 hafta dolunca yavaş yavaş açacağım bakalım. Kilo alımından emin değilim çok alamadı gibi yarın kontrol belli olacak. Ama alerji etkiliyor sınırda aldıysa bile yeterli diyecek muhtemelen. Aynı şeyi yaşayanlar varsa diye yazayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?