Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bebegi kabız olanlar günde 3 öğün nurse harvey versin.bku azaldı derken dün gece dolu dolu 2 kere kaka yaptı.tabi bizim uyku yine yalan oldu.
Bizimki kaka yapamayınca emmiyor sizin de öyle mi
Ben 1 aydir gunde 5 kere veriyorum ama nurse sayesinde hic kaka yapmadi , bünye meselesi sanırım

Merveeee dün sen geldin aklıma yzdın mı görmedim nasıl geçti isteme
Kayınvaliden ne yapmış bebeyle durmuş mu biberon almış mı
Kiz evden cikmaya yarim saat kala oglan cildiricasina agladi kv de kokrtu tabi susturamadi siz bunu en iyisi alin götürün dedi bende yanimda götürdüm geri

Yani 2 turlude burnumdan gelecekti o gun
Ablama sütü isitirmisin diye biberonu verdim oda yanlis anlayip icini sicak su koy dedim sanmis oda oyle mahvoldu döktüm mecbur emzir emzir gel yaptim arka odaya ayy resmen rezillikti

Sen ne örnek gelinsin ya benim görmediler daha. Hediye yollamış cumartesi günü kargo parasını ödememiş esime halledersin demis düsün artik

İleride senin gelınler de böylr olur inşallah .
Bilemedim ben şaşırıyorum ilgili kv görünce. Tatildeydi doğumda sonrada ben yoktum gelmedi. Gelir diyordum ama gelmeyecek demek hediye yolladığına göre bide şimdi kesin mevsimlere uygun değildir bedenleri giydirmiyor diyecek benim aldiklarimi

Bi araştırayım bunu da sağol canım

Kaç mama denediniz her bi mamanin tadı farkli mi
Tatlarina bakmadim canim ama pek farklari yok gibi ,bebelac gold 1 tik daha şekerli sanki ve suda pek çözünmedi topaklik kaliyor diye sevmedim pek.

Sma optiproda icerigi fazla doyurucu kabiz yaomaya musiat bir mama hazmi zor.

Sma comfort dengeli bi mama bence gazli bebekler icin bu serisi uretilmis deneyebilirsin.

Kızlar alerji durumundan bahsetmiştim. Kaka tamamen sarıya döndü diğer belirtiler azaldı. Uyku süresi uzadı ve gazda azaldı. Diyet 2 hafta dolunca yavaş yavaş açacağım bakalım. Kilo alımından emin değilim çok alamadı gibi yarın kontrol belli olacak. Ama alerji etkiliyor sınırda aldıysa bile yeterli diyecek muhtemelen. Aynı şeyi yaşayanlar varsa diye yazayım dedim.

Yok canım daha yapmadı. Ama benım karnım gurul gurul
Yapmadı ama huzursuzlukta yok .
Barı yarın nurse harvers i de deneyecegım
Simdi kahvalti yaotiysan 1 tatli kasigi daha ic bugun artik yapacak

Bu arada nurse gunde 5 kere veriyorum 1 aydir daha kaka gormedim bebek bunyesi diye bisey var işte deneye deneye buluyoz biseyler

Neye alerjisi oldugu bellimi ,kilo neden alamadi sence , benim oglumda 3 cesit mama verdim cok gaz yapti ve hzuursuz oldu yani hepsi huzursuz etmesi alerjik bi durum var gibi sanki

Birde kilo almadi oyle bi 500 gram anca almistir 1 ayda

Senin dediğin gibi benimkinin de kulak arkasında kabuklanma var
ama kakada mukus pek hatırlamıyorum.

yani kakada mukus zaten aşağı yukarı çoğu bebek de biraz olsun vardır. Ben yine de her ihtimale karşı mesela süt ürünlerini bıraktım Ama alerji var mı yok mu hiç bilmiyorum

Sen ne örnek gelinsin ya benim görmediler daha. Hediye yollamış cumartesi günü kargo parasını ödememiş esime halledersin demis düsün artik
Ama benim kv de iyi her şey karşılıklı ben ondan memnunum o da benden. Hatta eşimden daha çok kv ye anlasiyorum bazen beni sinirlendiginde eşime de diyorum anana şükret şirret bir anan olsa seni çoktan bosardim diye annenin hatrina katlaniyorum sana diyorum.

Ah kıyamam sana ya

Her emme sonrası gaz çıkarma olayını nasıl yapıyorsunuz kızlar ? Uğraşıyorum çıkmıyor valla ne kadar uğraşmam lazım
Genelde göğüsümde yatırıp yatıdığımda çıkıyoo,
Yada bacaklarını karnına doğeu itiyorum I love you masajı var onu yapıyorumm
Yada iki bacağımın arasına alıp sırtına vurup çıkartmaya çalışıyorum

Neye alerjisi oldugu bellimi ,kilo neden alamadi sence , benim oglumda 3 cesit mama verdim cok gaz yapti ve hzuursuz oldu yani hepsi huzursuz etmesi alerjik bi durum var gibi sanki

Birde kilo almadi oyle bi 500 gram anca almistir 1 ayda
Alerji ihtimali yüksek. Süt ürünleri kestim diyetteyim mamalarda inek sütü bazlı normal rahatsız etmesi.

Hassasiyet olabilir zamanla geçiyor zaten. Bence iyi yapmissin

Kaka ne renkti öncesinde? Bizimkinin de rengi değişti, eskisi gibi hardal rengi değil, yeşil/açık yeşil gibi.. Ben de bir sorun mu var diye merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…