- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.861
Aman bosver herkes oldugu yerde iyiBilemedim ben şaşırıyorum ilgili kv görünce. Tatildeydi doğumda sonrada ben yoktum gelmedi. Gelir diyordum ama gelmeyecek demek hediye yolladığına görebide şimdi kesin mevsimlere uygun değildir bedenleri giydirmiyor diyecek benim aldiklarimi
Sarıydı ama tek başına kaka kriter değil. Huzursuzluk uykuya dalamama ve meme reddi vardı. Kesince toparladı baya. Mukus vardı ama o olabiliyormuş bebeklerde. Kaka uzuyordu yani.Kaka ne renkti öncesinde? Bizimkinin de rengi değişti, eskisi gibi hardal rengi değil, yeşil/açık yeşil gibi.. Ben de bir sorun mu var diye merak ediyorum.
Yok asla şikayet etmiyorum çok memnunumAman bosver herkes oldugu yerde iyi
Benımki de artık her haftaa yatılıya gelemıyor.Yok asla şikayet etmiyorum çok memnunumsenede 1 görüsuyorduk şimdi 2 sene olacak
Kendi sutumle huzursuz olmuyor gazi azaldi rahat emiyor 2 gundur ,kakada kan mukus yok vucutta kizariklik yok , yinede azaltayimmi sence bu seferde sütum azali kendi kafama gore dikkat edersem diyorumAlerji ihtimali yüksek. Süt ürünleri kestim diyetteyim mamalarda inek sütü bazlı normal rahatsız etmesi.
Benim sütümü etkilemedi. Diğer şeyleri çok çok yedim ama. Belki sadece azaltsan denesen olur. İlla tamamen kesmek şart degilKendi sutumle huzursuz olmuyor gazi azaldi rahat emiyor 2 gundur ,kakada kan mukus yok vucutta kizariklik yok , yinede azaltayimmi sence bu seferde sütum azali kendi kafama gore dikkat edersem diyorum
Allahım bizede nasip etYok asla şikayet etmiyorum çok memnunumsenede 1 görüsuyorduk şimdi 2 sene olacak
Deneyeyim bende o zamanBenim sütümü etkilemedi. Diğer şeyleri çok çok yedim ama. Belki sadece azaltsan denesen olur. İlla tamamen kesmek şart degil
YahuşukluuuuBugun istanbul biraz bulutlu serin gibi, uzun süre sonra giydiremediğim elimde patlıcak diye korktuğum üstünü giydirdim
Benmki kaka da yapamasa gazı da çıkmasa tek sustuğu yer meme...Bebegi kabız olanlar günde 3 öğün nurse harvey versin.bku azaldı derken dün gece dolu dolu 2 kere kaka yaptı.tabi bizim uyku yine yalan oldu.
Bizimki kaka yapamayınca emmiyor sizin de öyle mi
Kız nasıl bir hava var ordaBugun istanbul biraz bulutlu serin gibi, uzun süre sonra giydiremediğim elimde patlıcak diye korktuğum üstünü giydirdim
Bugun evin içi 26 derece dışarsıda bulutlu biraz serinn ben bile gece üşümüşümm aylar sonraKız nasıl bir hava var orda
Ne kadar tutabilirsin gül ugruna dikeniAma benim kv de iyi her şey karşılıklıben ondan memnunum o da benden. Hatta eşimden daha çok kv ye anlasiyorum bazen beni sinirlendiginde eşime de diyorum anana şükret şirret bir anan olsa seni çoktan bosardim diye annenin hatrina katlaniyorum sana diyorum.
İmanına kadar cekmişsin pijamayıBugun istanbul biraz bulutlu serin gibi, uzun süre sonra giydiremediğim elimde patlıcak diye korktuğum üstünü giydirdim
Emzik almıyor büyük ihtimalleBenmki kaka da yapamasa gazı da çıkmasa tek sustuğu yer meme...
Demekki seninkinin bagirsaklar tembel birazBen 1 aydir gunde 5 kere veriyorum ama nurse sayesinde hic kaka yapmadi , bünye meselesi sanırım
Çıkmayan çıkmıyor. Eviriyorum çeviriyorum bana mısın demiyor. Alttan cikariyor kendi .bazen de emerken kendi gegiriyor. Çok dengesiz bir bebek. 2 gün önce 5 saat emmedi .bugün de emzirdikten yarım saat sonra 10 dakika daha emdi .Her emme sonrası gaz çıkarma olayını nasıl yapıyorsunuz kızlar ? Uğraşıyorum çıkmıyor valla ne kadar uğraşmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?