Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kaka ne renkti öncesinde? Bizimkinin de rengi değişti, eskisi gibi hardal rengi değil, yeşil/açık yeşil gibi.. Ben de bir sorun mu var diye merak ediyorum.
Sarıydı ama tek başına kaka kriter değil. Huzursuzluk uykuya dalamama ve meme reddi vardı. Kesince toparladı baya. Mukus vardı ama o olabiliyormuş bebeklerde. Kaka uzuyordu yani.

Alerji ihtimali yüksek. Süt ürünleri kestim diyetteyim mamalarda inek sütü bazlı normal rahatsız etmesi.
Kendi sutumle huzursuz olmuyor gazi azaldi rahat emiyor 2 gundur ,kakada kan mukus yok vucutta kizariklik yok , yinede azaltayimmi sence bu seferde sütum azali kendi kafama gore dikkat edersem diyorum

Kendi sutumle huzursuz olmuyor gazi azaldi rahat emiyor 2 gundur ,kakada kan mukus yok vucutta kizariklik yok , yinede azaltayimmi sence bu seferde sütum azali kendi kafama gore dikkat edersem diyorum
Benim sütümü etkilemedi. Diğer şeyleri çok çok yedim ama. Belki sadece azaltsan denesen olur. İlla tamamen kesmek şart degil

Bebegi kabız olanlar günde 3 öğün nurse harvey versin.bku azaldı derken dün gece dolu dolu 2 kere kaka yaptı.tabi bizim uyku yine yalan oldu.
Bizimki kaka yapamayınca emmiyor sizin de öyle mi
Benmki kaka da yapamasa gazı da çıkmasa tek sustuğu yer meme...

Ne kadar tutabilirsin gül ugruna dikeni

Her emme sonrası gaz çıkarma olayını nasıl yapıyorsunuz kızlar ? Uğraşıyorum çıkmıyor valla ne kadar uğraşmam lazım
Çıkmayan çıkmıyor. Eviriyorum çeviriyorum bana mısın demiyor. Alttan cikariyor kendi .bazen de emerken kendi gegiriyor. Çok dengesiz bir bebek. 2 gün önce 5 saat emmedi .bugün de emzirdikten yarım saat sonra 10 dakika daha emdi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…