- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.881
Emziği de alıyor ama ağlarken değil sakin dönemde ve uykuya dalarken. Bir nevi uyku arkadaşı diyebiliriz.Emzik almıyor büyük ihtimalle
Genel olarak baktım da indirimsiz hali bile e bebekten uygun zatenGünaydın kızlar . Avent ultra Air emzik kullananlar Amazonda indirimdeler 107 liraya geliyor bende . Dün bebekte 160 ustuydu ,trendyoldada öyle
Amazon hiç kullanmadım nasıl bir uygulama. Trendyol gibi felan mıGenel olarak baktım da indirimsiz hali bile e bebekten uygun zaten
Maşallah gayet iyiler. Benim kız 2950 doğmuştu. 2 aylık kontrolde 4950 çıktı.Kızlar merhaba malum ikizlerle mücadele ediyorum çok şükür gaz sorunumuz olmuyor..hep combiotic çok iyi bi mama gaz sorunu yok günde 1 kere kaka yapıyorlar ..uykulürımız güzel düzene girdi. Şuan 2.5 aylıklar..2 aylıkken gittiğinizde bebeklriniz kaç kiloydu?benimkiler yakalamış mı normal tek doğan bebekleri merak ediyorum..2400 Gr ve 2250 Gr doğdular 2 aylıkken benimkiler 5 kilo ve 4 600 ğr oldular..nasıl sizce ? Daha çok anne sütü alıyorlar..arada akşam yetmeyince mama alıyorlar
Darısı başımıza düşsün sicakliklar az rahat edelim. Dün H&M de senin beğendiğin astronotlardan gordum.Bugun evin içi 26 derece dışarsıda bulutlu biraz serinn ben bile gece üşümüşümm aylar sonrabebişde biraz elleri kolları sıcak gelmedi giydirdim hemen
Üçüncü çocuk diyemi umursamadı acabaBilemedim ben şaşırıyorum ilgili kv görünce. Tatildeydi doğumda sonrada ben yoktum gelmedi. Gelir diyordum ama gelmeyecek demek hediye yolladığına görebide şimdi kesin mevsimlere uygun değildir bedenleri giydirmiyor diyecek benim aldiklarimi
Ben çıtçıtlı body ile gezdiriyorum Ağustos başından beri gündüzleri sadece bezleydi şimdi çıtçıtlı badiyi giydirdim bugün Serin biraz Bir de çorap ...iyi giyiniyor ağlamıyor seninki maşallahBugun istanbul biraz bulutlu serin gibi, uzun süre sonra giydiremediğim elimde patlıcak diye korktuğum üstünü giydirdim
Daha ne olsun. Cok iyi bakıyorsun ve sütün de doyuruyor demek kı bayaKızlar merhaba malum ikizlerle mücadele ediyorum çok şükür gaz sorunumuz olmuyor..hep combiotic çok iyi bi mama gaz sorunu yok günde 1 kere kaka yapıyorlar ..uykulürımız güzel düzene girdi. Şuan 2.5 aylıklar..2 aylıkken gittiğinizde bebeklriniz kaç kiloydu?benimkiler yakalamış mı normal tek doğan bebekleri merak ediyorum..2400 Gr ve 2250 Gr doğdular 2 aylıkken benimkiler 5 kilo ve 4 600 ğr oldular..nasıl sizce ? Daha çok anne sütü alıyorlar..arada akşam yetmeyince mama alıyorlar
Bunu kim dicek diye merak ediyodumİmanına kadar cekmişsin pijamayı
Offf bugun vakit bulabilirsem belki giderim almayaDarısı başımıza düşsün sicakliklar az rahat edelim. Dün H&M de senin beğendiğin astronotlardan gordum.
Sadece bezlimiydi ben öyle dolaştırsam, annem kv kalp kirizi geçirirBen çıtçıtlı body ile gezdiriyorum Ağustos başından beri gündüzleri sadece bezleydi şimdi çıtçıtlı badiyi giydirdim bugün Serin biraz Bir de çorap ...iyi giyiniyor ağlamıyor seninki maşallah
5- 6 aydı galıbaBenim merak ettiğim de ne zaman oturacak bu bebişler. Tecrübeli anbeler kaç aylıkken oturmaya başladılar. Bebekten bebeğe değişir mi?
Bu benim bebe yi daha da huysuzlaştırqbilir rutinlerden hiç hoşlanmıyoBebekler uyucağı zamanı bilsenler , uyandığı zamanıda bilsinler diye bazıları gece yatarken pijama gibi bişi giydiriyomuş sabahda çıkarıyomuş
Siz yapıyomusunuz öyle
EvetAmazon hiç kullanmadım nasıl bir uygulama. Trendyol gibi felan mı
Ama o büyük bebeklerde olur bence .bizimkiler anlamaz kiBebekler uyucağı zamanı bilsenler , uyandığı zamanıda bilsinler diye bazıları gece yatarken pijama gibi bişi giydiriyomuş sabahda çıkarıyomuş
Siz yapıyomusunuz öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?