Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar merhaba malum ikizlerle mücadele ediyorum çok şükür gaz sorunumuz olmuyor..hep combiotic çok iyi bi mama gaz sorunu yok günde 1 kere kaka yapıyorlar ..uykulürımız güzel düzene girdi. Şuan 2.5 aylıklar..2 aylıkken gittiğinizde bebeklriniz kaç kiloydu?benimkiler yakalamış mı normal tek doğan bebekleri merak ediyorum..2400 Gr ve 2250 Gr doğdular 2 aylıkken benimkiler 5 kilo ve 4 600 ğr oldular..nasıl sizce ? Daha çok anne sütü alıyorlar..arada akşam yetmeyince mama alıyorlar

Maşallah gayet iyiler. Benim kız 2950 doğmuştu. 2 aylık kontrolde 4950 çıktı.

Üçüncü çocuk diyemi umursamadı acaba

Bugun istanbul biraz bulutlu serin gibi, uzun süre sonra giydiremediğim elimde patlıcak diye korktuğum üstünü giydirdim
Ben çıtçıtlı body ile gezdiriyorum Ağustos başından beri gündüzleri sadece bezleydi şimdi çıtçıtlı badiyi giydirdim bugün Serin biraz Bir de çorap ...iyi giyiniyor ağlamıyor seninki maşallah

Daha ne olsun. Cok iyi bakıyorsun ve sütün de doyuruyor demek kı baya
Tek başina mı bakıyorsun ? Yaknızken napıyorsun? Biri aglama krızıne gırse
Diğeri durmasa ...

Sadece bezlimiydi ben öyle dolaştırsam, annem kv kalp kirizi geçirir normalde bende çıtçıtlı bady üstünede bi bady giydiriyodum bugun elleri kolları soğuk diye giydirdim dayanamdım öğlene doğru ısınırsa yazlık kombinlere geri geçicez çünkü bizimki sıcağa dayanamıyo çok terliyo
Garibim bizimki kaderine razı oluyo

Benim merak ettiğim de ne zaman oturacak bu bebişler. Tecrübeli anbeler kaç aylıkken oturmaya başladılar. Bebekten bebeğe değişir mi?

Amazon prime da güzel indirimler var kızlar. Mama sandalyesi bebek bezleri ,fisher price in oyuncakları. 7.90 a üye oldum ben .prima bebek bezi 2.37 ye geliyor. Her yerde 3 kusur lira .mama sandalyeleri falan da uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…