Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sma comfort not aldım sağol canım son bisey daha sorcam mama verince su veriyomusun

Bu keci sütü olan mama var onu denediniz mi bende bugün alcam degistircem aptamili
En katkısız diye ondan almıştım ben ama hazmı çok zor oluyor keçi sütü olduğu için aklında olsun canım
Evet mamadan sonra mutlaka su vermelisin

En katkısız diye ondan almıştım ben ama hazmı çok zor oluyor keçi sütü olduğu için aklında olsun canım
Evet mamadan sonra mutlaka su vermelisin
Bi kaç kez aptamil mama verdim hiç su vermedim kavurmusum çocuğumu normal su mu veriyosunuz bebekler için satilandan mi alıyorsunuz. Birde gaz çıkarttığında çok kokulu oluyor genelde anne sütü veriyorum ama öyle böyle kokmuyor yani gazı koca insan gibi normal mi acaba bu

Satın aldığımız normal suyu kaynatıp bekletiyorum öyle veriyorum ben.
Bazen benimkinin de çok kokuyor bazen kokmuyor

Çok iyiler maşallah

Benimki erken olunca 2250 doğmuştu. 2 ay 10 günlük 4400 çıktı..

Evde tartıyorum son iki haftada 600-700 arası almış çıkıyor.

Kız niye komple soyuyorsun. Sen de abartmışsın biraz

Bebekler bizden bir tık fazla olmalı derler ama ben de onun çorapsız versiyonuyum aslında
Kendime göre ayarlıyorum.
Tayt giyince çok daralmıyorsam hava serindir bana göre
Sıcaklarda kolsuz veya kısa kollu badi ve çorapla bıraktım hep. Ama şimdi öyle yatıramam.

Dün akşamdan itibaren altına çoraplı pijama giydiriyorum. Gaz sorunu artıyor bacakları ve karnı üşüyünce farkediyorum.

Benim bebe dün hiç uyumamıştı bugün gece iki emzirmeyle sabah saat 11 e kadar uyudu

Bu aralar benimki de böyle ayarsız.
Dün gece uykusunu resmen pas geçti. Sabaha kadar sadece 15 dakika uyudu.
Gündüz 3 e kadar iki defa 15 dakika uyudu sadece. Çok uykusuz bıraktı bizi.

Dün akşam uyandırabilmek için banyo yaptırdım. Uyandı bakındı ama rahatladı tabi emince geri uyudu.
Sabah 5 buçukta emmeye uyandı altını değiştirdim 7 de geri uyudu. 11 e kadar

Yani ya çok ya hiç gibi bir durum var şu an

Düzen falan yok şu an. Hoş daha ufak düzen beklentim yok da bu kadar da ayarsız olmasa keşke. Tepe sersemine dönüyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…