- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.901
Bende üşeniyorum yaa zırt pırt üst mü değiştiricemBu benim bebe yi daha da huysuzlaştırqbilir rutinlerden hiç hoşlanmıyo
Ne biliyim bencede ama alışsınlar diyolar 2aylık bebe ne anlıcakAma o büyük bebeklerde olur bence .bizimkiler anlamaz ki
Kiz ben temel ihtiyaç olan emmeye bile daha alistiramadim eşofmana nasıl alistiracamNe biliyim bencede ama alışsınlar diyolar 2aylık bebe ne anlıcak
Bu keci sütü olan mama var onu denediniz mi bende bugün alcam degistircem aptamiliBen sma comfort vee similac verdim beğendi ikisinide ama en çok similac kullanıyoruz
Sma comfort not aldım sağol canım son bisey daha sorcam mama verince su veriyomusunTatlarina bakmadim canim ama pek farklari yok gibi ,bebelac gold 1 tik daha şekerli sanki ve suda pek çözünmedi topaklik kaliyor diye sevmedim pek.
Sma optiproda icerigi fazla doyurucu kabiz yaomaya musiat bir mama hazmi zor.
Sma comfort dengeli bi mama bence gazli bebekler icin bu serisi uretilmis deneyebilirsin.
En katkısız diye ondan almıştım ben ama hazmı çok zor oluyor keçi sütü olduğu için aklında olsun canımBu keci sütü olan mama var onu denediniz mi bende bugün alcam degistircem aptamili
Bi kaç kez aptamil mama verdim hiç su vermedim kavurmusum çocuğumu normal su mu veriyosunuz bebekler için satilandan mi alıyorsunuz. Birde gaz çıkarttığında çok kokulu oluyor genelde anne sütü veriyorum ama öyle böyle kokmuyor yani gazı koca insan gibi normal mi acaba buEn katkısız diye ondan almıştım ben ama hazmı çok zor oluyor keçi sütü olduğu için aklında olsun canım
Evet mamadan sonra mutlaka su vermelisin
Satın aldığımız normal suyu kaynatıp bekletiyorum öyle veriyorum ben.Bi kaç kez aptamil mama verdim hiç su vermedim kavurmusum çocuğumu normal su mu veriyosunuz bebekler için satilandan mi alıyorsunuz. Birde gaz çıkarttığında çok kokulu oluyor genelde anne sütü veriyorum ama öyle böyle kokmuyor yani gazı koca insan gibi normal mi acaba bu
Yaaa sen güldürüyon beniKiz ben temel ihtiyaç olan emmeye bile daha alistiramadim eşofmana nasıl alistiracam
Kızlar merhaba malum ikizlerle mücadele ediyorum çok şükür gaz sorunumuz olmuyor..hep combiotic çok iyi bi mama gaz sorunu yok günde 1 kere kaka yapıyorlar ..uykulürımız güzel düzene girdi. Şuan 2.5 aylıklar..2 aylıkken gittiğinizde bebeklriniz kaç kiloydu?benimkiler yakalamış mı normal tek doğan bebekleri merak ediyorum..2400 Gr ve 2250 Gr doğdular 2 aylıkken benimkiler 5 kilo ve 4 600 ğr oldular..nasıl sizce ? Daha çok anne sütü alıyorlar..arada akşam yetmeyince mama alıyorlar
Yok ben tek sma similac kullandım onu severmi bilemedim, bende normal içme suyunu çaycıdan 40derece ısıtma var onda ısıtıp veriyorumBu keci sütü olan mama var onu denediniz mi bende bugün alcam degistircem aptamili
Hepimiz gülelimYaaa sen güldürüyon beni
Ahhh minnoş anacıkkkk şu günler geçsinnn sende oda gülcekkk kıkır kıkırHepimiz gülelimözellikle ben hakkımı benim bebeye veriyorum .o gülsün ben gülmesem de olur
Yarın alayım deneyeyımYarıyor. Günde 3 kez verince 2 günde tamamdır. Zaten bence onun mantığı o
Ben çıtçıtlı body ile gezdiriyorum Ağustos başından beri gündüzleri sadece bezleydi şimdi çıtçıtlı badiyi giydirdim bugün Serin biraz Bir de çorap ...iyi giyiniyor ağlamıyor seninki maşallah
Ilktede beşi bir yerde takmadi yaniÜçüncü çocuk diyemi umursamadı acaba
Benim bebe dün hiç uyumamıştı bugün gece iki emzirmeyle sabah saat 11 e kadar uyudu
Bende böyle. Disarda tek zibin üstüne ince salopet. Zaten pusette daha çok terliyor.Tek kat kısa kollu zıbın. Ve altına ıncecık bir pijama
Ve corap
Genelde boyle
Denemekten bir şey olmaz .Ben 20 gunlukten beri veriyorum. Damla damla diyorlar da ben sayamıyorum. Bir yere kadar çekiyorum. Biraz tuhaf geliyor tadı ama artık alıştıYarın alayım deneyeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?