- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.921
Nerde ya biraz buyusunler farkımıza varsinlar yaAhhh minnoş anacıkkkk şu günler geçsinnn sende oda gülcekkk kıkır kıkır
Tek kat kısa kollu zıbın. Ve altına ıncecık bir pijama
Ve corap
Genelde boyle
Vallaaa şöyle bana bakıp beni tamamen görüp gülmesini istiyorum , başkasının kucağına gittiğinde yabacılasın istyorum değişik şeyler istiyorumNerde ya biraz buyusunler farkımıza varsinlar ya
Ayy dün aynısını yaşadım..kızlar karşısında bişi yiyince yalanıyor benımkıyazık yaaa
AynenAyy dün aynısını yaşadımçok fena hissettiriyor suç işliyormuşum gibi
İnsanın veresi geliyor o an yedigindenOnce anlamadım
sonra yemeği bıraktım o da durdu
yemeğe devam ettim
O da devam ettti
Tattiracagim da bu sefer anne sütü almaz diye korkuyorum. Bunlar bir şeyi unutmuyor.....kızlar karşısında bişi yiyince yalanıyor benımkıyazık yaaa
İki gün önce 169 liraya aldımGünaydın kızlar . Avent ultra Air emzik kullananlar Amazonda indirimdeler 107 liraya geliyor bende . Dün bebekte 160 ustuydu ,trendyoldada öyle
Ben baktım 0-6 ay olan az ya da deseni, rengı guxel degıl. 1 tane var ıstedıgımın renklerı ama figürler farklı .İki gün önce 169 liraya aldım
Tattiracagim da bu sefer anne sütü almaz diye korkuyorum. Bunlar bir şeyi unutmuyor
Ben hipp organik kullanıyorum. Günde 1 kez veriyorum ama çok memnunum. Bebekte herhangi bir kötü etki yapmadı.Bu keci sütü olan mama var onu denediniz mi bende bugün alcam degistircem aptamili
Ben Kadir has avm deki ebebekten aldım. Bir sürü çeşit vardı orda. Aldığım emziği sevdim benBen baktım 0-6 ay olan az ya da deseni, rengı guxel degıl. 1 tane var ıstedıgımın renklerı ama figürler farklı .
Ben e bebrkten bahsetmıyorum canımBen Kadir has avm deki ebebekten aldım. Bir sürü çeşit vardı orda. Aldığım emziği sevdim ben
Ben e bebrkten bahsetmıyorum canım
Amazondan bahsedıyorum
☺
Ben dogumdan birkaç hafta önce 75 e almıştım joker indiriminden . 2 katı olmuş fiyatlarGenel olarak baktım da indirimsiz hali bile e bebekten uygun zaten
Evet bende dün alacaktım ebebekten ,iyi ki almamışım üzülürdümİki gün önce 169 liraya aldım
Ben bunu aldım ,zaten evde kullanıyoruz genelde ama rengi hoşuma gitti pastel tonlarBen baktım 0-6 ay olan az ya da deseni, rengı guxel degıl. 1 tane var ıstedıgımın renklerı ama figürler farklı .
Ben de en usttekını dusundum. Kırazlıyı begenıyordum ama o yokBen bunu aldım ,zaten evde kullanıyoruz genelde ama rengi hoşuma gitti pastel tonlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?