Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
2 ay aşılarını öğleden sonra gidip vurdursam olurmu bide banyo yasağı varmı ateş yapıyormu
2 ay aşılarının içinde verem aşısı da var o da sağlık ocağına belirli günlerde geliyor illa iki bugün doldu diye düşünme sağlık ocağıyla önceden görüş hangi gün geleyim diye 3 gün kola yapılan aşıya su değmemesi lazım ben sabahtan yıkayıp götürmüştüm 3 gün yıkamadım ateş yaptığı söyleniyor benim kızımda olmadı aşıdan gelince ateşlenmesini beklemeden yarım çay kaşığı kadar calpol verdim bebekler için olandan gece yatmadan yarım kaşığı daha verdim ateşi yoktu çıkarsa diye önlem olarak vermiştim zaten aşıyı yapan hemşire de yardımcı olacaktır

Sen merak ediyordun ya kv ne diycek diye hangi konudaydi unuttum ama benim kız 3 gündür askılı böyle geziyor ayağında çorapta yok. Evde klima vantilator. Kucağına verdim vantilatöro bakıyor bir şey demedi söyle söyle dedim ne diyceks3j carpmasin dedi. Eşim benden önce dedi evde de öyle geziyor alışkın o diye. İyi o zaman aliskinsa dedi. Ama biz balkonda oturuyoruz bebe içerde oturma odasının cami balkona açılıyor görüyorum. Dedesi etrafında dolanıyor eliyle vantilator oraya vuruyor mu kontrol ediyor. Sonra derecesini düşürdü. Dedim aha kapatacak bebeği pisirecek. Örtü mu ortsek acaba diyor gelip. Dün akşam araba da klima açık tabi ayaklair üşümüş diyor. Verdim eline çorabı al giydir için rahat etsin dedim. Akşam da bizim kızın günlük bagirtisi gelince ayağı üşüdü ondan oldu gaz yaptı dedi. Büyükler böyle iste. Gerçi çok yoğun yapmıyor benimkiler Allah'tan. Çok karismiyorlar sormadan bir şey yapmıyorlar. Opebilir miyim diye bile sordu. Benim kv kendini geliştirme konusunda çok iyidir. Öyle eskiden gelen şeyleri söylediğinde açıklarım anne bak şöyle böyle doğrusu bu derim bir daha demez kendini düzeltir. Alınmaz insan her yaşta bir şey öğrenir der. Beni de gerçekten kızı gibi görüyor. Ben de rahatlıkla her şeyi söylerim çekinmem rahatsız da olmam.

Son düzenleme:
Bizim bebeye o kadar bakıyorum hala şu bebek kadar bile gulumsemedi

Bebekler uyucağı zamanı bilsenler , uyandığı zamanıda bilsinler diye bazıları gece yatarken pijama gibi bişi giydiriyomuş sabahda çıkarıyomuş
Siz yapıyomusunuz öyle
Bir de siz pijamayla mi yatıyorsunuz ben ne gidiyorsam onunla yatıyorum. Soyun giyin erinirim ben

Bebekler uyucağı zamanı bilsenler , uyandığı zamanıda bilsinler diye bazıları gece yatarken pijama gibi bişi giydiriyomuş sabahda çıkarıyomuş
Siz yapıyomusunuz öyle
Şuan değil ama 4. Aydan itibaren Yapacağım

Daha ne olsun. Cok iyi bakıyorsun ve sütün de doyuruyor demek kı baya
Tek başina mı bakıyorsun ? Yaknızken napıyorsun? Biri aglama krızıne gırse
Diğeri durmasa ...
Evet canım ikizlere yalnız bakıyorum.aslındea şöyle eşim gündüzleri evde gece çalışıyor .akşamları geceleri uyuyorlar.biraz tabiki tek bebeğe göre zor.ilk kızımı büyütürken düşünüyorum da ne kolaymış sizin yazdıklarınızı okuyorum diyorum kızlar sabredin..ben iki tane birden aynı anda emziraiğim oluyor

Çok iyiler maşallah

Benimki erken olunca 2250 doğmuştu. 2 ay 10 günlük 4400 çıktı..

Evde tartıyorum son iki haftada 600-700 arası almış çıkıyor.
Seninde küvezde kaldı demi..benimde küvezden çıktıklarında birisi 2150ydi diğeri 2300 civarıydı.çok sükür anne sütüm yarıyor..

Yaaa bişide diyemiyosun onlarda düşünüyolarrr haliyle kötülüklerinden değil bende bişi demiyorum kızmıyorum olumlu karşılıyorum oda kötü olsun istemez aamaaa bazen bunaltıyolar
Ikınıyo karnı ağrıyo diyo meselaaa NEALAKAA NE ALAKA diyesim geliyo bazen
Susup gülüyorum herhalde diyorum
Ne güzel ozman aranızdaki bağğğ bizim daha ilk senemiz inşallah oluruz dediğin gibi ama allahdan şimdidende iyiyiz

Yaaaa bişi sorcam hm aldım ben üstü kalıpları baya büyük ama bu ısıtırmı bilemedim ince gibi geldi
Gezerken aynısını lcw gördüm
Bence ısırmaz ben baktım ona çok sevimli duruyor ama ısıtmaz. Dişi kaban dışı gibi içi polar olanlar daha iyi h&m vardı. Baharlık diye düşünüyorsan olur ancak. Soğuk kış gününde uygun değil bence.

Bencede yaaa offf almış bulundum neyse eşime göstericemm o kesin şimdi bune ince dicek biliyorum lcw bide e bebekde güzel tulumlar gördüm dediğin gibi içi polar dışı yağmur geçirmeyenler onu alırım değiştirip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…