- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.961
Ya kötü niyet olmakdiktan sonra alınganlık ya yapmayacaksın o zaman anlaşılıyor işte.Yaaa bişide diyemiyosun onlarda düşünüyolarrr haliyle kötülüklerinden değil bende bişi demiyorum kızmıyorum olumlu karşılıyorum oda kötü olsun istemez aamaaa bazen bunaltıyolar
Ikınıyo karnı ağrıyo diyo meselaaa NEALAKAA NE ALAKA diyesim geliyo bazen
Susup gülüyorum herhalde diyorum
Ne güzel ozman aranızdaki bağğğ bizim daha ilk senemiz inşallah oluruz dediğin gibi ama allahdan şimdidende iyiyiz
Üst değiştirmeyi de sevmiyor benim kızAyyyy gece yatarken pijama gündüz uyanınca değişitren varda valla ben hep aynıyım gece gündüz
İade et ya da değiştir. Bende dün LCW den bebek yasik kilifi aldım 2li iki takım. Biri 39 biri 49 şu eve geldim açtım kiBencede yaaa offf almış bulundum neyse eşime göstericemm o kesin şimdi bune ince dicek biliyorumlcw bide e bebekde güzel tulumlar gördüm dediğin gibi içi polar dışı yağmur geçirmeyenler onu alırım değiştirip
Merhaba bende ağustos annesiyim biraz bahsedebilir misiniz? Bende diyetteyim 1hafta oluyor tamemen vegan besleniyorum. Kakada gazda uykuda bir düzelme yok. Sizin ne zaman düzelmeye başkadı belirtileri neydiKızlar alerji durumundan bahsetmiştim. Kaka tamamen sarıya döndü diğer belirtiler azaldı. Uyku süresi uzadı ve gazda azaldı. Diyet 2 hafta dolunca yavaş yavaş açacağım bakalım. Kilo alımından emin değilim çok alamadı gibi yarın kontrol belli olacak. Ama alerji etkiliyor sınırda aldıysa bile yeterli diyecek muhtemelen. Aynı şeyi yaşayanlar varsa diye yazayım dedim.
Ahh kıyamam niye ağlıyon yavrumÜst değiştirmeyi de sevmiyor benim kızgerçi ağlamak için her şeyi bahane ediyor bence her gün banyoda değiştiriyorum sadece 4aydan sonra bende uyku için tulum almayı düşünüyorum hem kış zaten iyi olur
Aman allah nazarlardan korusun en güzeliiii karşışıklı sevgi saygı oldukdan sonra herşey güzel olurYa kötü niyet olmakdiktan sonra alınganlık ya yapmayacaksın o zaman anlaşılıyor işte.12 sene olmak üzere evliliğim. Nazar değmesin gayet iyiyiz. Annem babamla da çok iyii anlaşırlar.
Eee nasıl ksada farketmedinİade et ya da değiştir. Bende dün LCW den bebek yasik kilifi aldım 2li iki takım. Biri 39 biri 49 şu eve geldim açtım kibir takımı büyük almışım bebek kılıfı değil. Neyse dedim artık yine de kullanılır sonra bir de ne göreyim 49 değil 149mus kullanmayacağım şeye o kadar para vermeye gerek yok gidip iade edicem. Sen de iade et
Aynen geçen burda uyku eğitimi filan denildi bilmeden doğru bir şey yapıyormuşumUy
Bide uyanır fln
En güzeli çocuk uyuduysa yanından hızlıca uzaklaşmalAynen geçen burda uyku eğitimi filan denildi bilmeden doğru bir şey yapıyormuşum
Nasıl olacak kasada ödemeyi eşim yaptı. sağolsun hiç sorgulanır 2 yastık kılıfı ve bir bebek sapkasina 250 TL vermeyiEee nasıl ksada farketmedinbi bebek yastık kılıfı bukadar olurmu demedin
Aynen iade ediyim bide 320 olan şeyi 270 e aldım kâr ederim
Napiyorsun bizde yapalımAynen geçen burda uyku eğitimi filan denildi bilmeden doğru bir şey yapıyormuşum
Neden ya zibin üstü hep giydiriyorum benBen oğlumda bir kere öyle giydirmistim salopeti çıkardı attı bizim doktor bu ne dedi. Zibinsiz giydirmiyorum disarda
Yeşil mukuslu kaka, huysuzluk, meme reddi, kulak arkası kabuklanma, konak başlangıcı, uykuya dalamama ve uykuda kalkmama. Şuan meme reddi ve yeşil kaka geçti 10 gün kadar oldu başlayalı. Diğer belirtiler için en az 1 ay geçmeliymis.Merhaba bende ağustos annesiyim biraz bahsedebilir misiniz? Bende diyetteyim 1hafta oluyor tamemen vegan besleniyorum. Kakada gazda uykuda bir düzelme yok. Sizin ne zaman düzelmeye başkadı belirtileri neydi
Bunalirmis çocuk terletmeyeceksin dedi. Üşümez ama terlerse hasta olur dedi.Neden ya zibin üstü hep giydiriyorum ben
Test yaptırdınız mı? Bizden test istedi doktor testte verdik çarşamba sonuç çıkıyormus. Doktorum 3-4güne fark edersin çocuktaki rahatlamayı dedi ama öyle bir rahatlık yok. Bende en azından bir fark olsun diye bekliyorumYeşil mukuslu kaka, huysuzluk, meme reddi, kulak arkası kabuklanma, konak başlangıcı, uykuya dalamama ve uykuda kalkmama. Şuan meme reddi ve yeşil kaka geçti 10 gün kadar oldu başlayalı. Diğer belirtiler için en az 1 ay geçmeliymis.
Esra Erol da bir kızdı. Zihinsel engelli ama hamileyim.kaynanası saçını falan kazitmisti.cocuga yazikNe ki bu resmini hep gördüm hikayesini bilmiyorum
Ay ben de geçen gün gördüm. Çocuk en az bir metre ve 20 kilo falandı. 5 aylıkmış. Babası zor taşıyorduE bebekde dolaşırken bi 6 aylık tombiş bebek gördümm resmen korktummmyavrum ne yedin ne içinde aldın o kiloyu
Üst değiştirmeyi de sevmiyor benim kızgerçi ağlamak için her şeyi bahane ediyor bence her gün banyoda değiştiriyorum sadece 4aydan sonra bende uyku için tulum almayı düşünüyorum hem kış zaten iyi olur
Seninde küvezde kaldı demi..benimde küvezden çıktıklarında birisi 2150ydi diğeri 2300 civarıydı.çok sükür anne sütüm yarıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?