Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ya kötü niyet olmakdiktan sonra alınganlık ya yapmayacaksın o zaman anlaşılıyor işte. 12 sene olmak üzere evliliğim. Nazar değmesin gayet iyiyiz. Annem babamla da çok iyii anlaşırlar.

Ayyyy gece yatarken pijama gündüz uyanınca değişitren varda valla ben hep aynıyım gece gündüz
Üst değiştirmeyi de sevmiyor benim kız gerçi ağlamak için her şeyi bahane ediyor bence her gün banyoda değiştiriyorum sadece 4aydan sonra bende uyku için tulum almayı düşünüyorum hem kış zaten iyi olur

İade et ya da değiştir. Bende dün LCW den bebek yasik kilifi aldım 2li iki takım. Biri 39 biri 49 şu eve geldim açtım ki bir takımı büyük almışım bebek kılıfı değil. Neyse dedim artık yine de kullanılır sonra bir de ne göreyim 49 değil 149mus kullanmayacağım şeye o kadar para vermeye gerek yok gidip iade edicem. Sen de iade et

Merhaba bende ağustos annesiyim biraz bahsedebilir misiniz? Bende diyetteyim 1hafta oluyor tamemen vegan besleniyorum. Kakada gazda uykuda bir düzelme yok. Sizin ne zaman düzelmeye başkadı belirtileri neydi

Ahh kıyamam niye ağlıyon yavrum bende alıcam tulum üstünüde açma riski olmaz en mantıklısı tulum o şekilde alışmış olır

Ya kötü niyet olmakdiktan sonra alınganlık ya yapmayacaksın o zaman anlaşılıyor işte. 12 sene olmak üzere evliliğim. Nazar değmesin gayet iyiyiz. Annem babamla da çok iyii anlaşırlar.
Aman allah nazarlardan korusun en güzeliiii karşışıklı sevgi saygı oldukdan sonra herşey güzel olur

Eee nasıl ksada farketmedinbi bebek yastık kılıfı bukadar olurmu demedin
Aynen iade ediyim bide 320 olan şeyi 270 e aldım kâr ederim

Merhaba bende ağustos annesiyim biraz bahsedebilir misiniz? Bende diyetteyim 1hafta oluyor tamemen vegan besleniyorum. Kakada gazda uykuda bir düzelme yok. Sizin ne zaman düzelmeye başkadı belirtileri neydi
Yeşil mukuslu kaka, huysuzluk, meme reddi, kulak arkası kabuklanma, konak başlangıcı, uykuya dalamama ve uykuda kalkmama. Şuan meme reddi ve yeşil kaka geçti 10 gün kadar oldu başlayalı. Diğer belirtiler için en az 1 ay geçmeliymis.

Test yaptırdınız mı? Bizden test istedi doktor testte verdik çarşamba sonuç çıkıyormus. Doktorum 3-4güne fark edersin çocuktaki rahatlamayı dedi ama öyle bir rahatlık yok. Bende en azından bir fark olsun diye bekliyorum

E bebekde dolaşırken bi 6 aylık tombiş bebek gördümm resmen korktummm yavrum ne yedin ne içinde aldın o kiloyu
Ay ben de geçen gün gördüm. Çocuk en az bir metre ve 20 kilo falandı. 5 aylıkmış. Babası zor taşıyordu

Bende bu modelden var. Oğluma kullanmıştım saklamışım. Gece hiç üstünü açamayacağını bilerek kafa rahat yatılıyor

Daha kalın modellerde oğlum terliyordu. Bu daha ince ve hafif.

Gece üstü açıldı derdi olmadan bununla kucakla alıp emzir
Ev çok soğuk olursa üstüne ince battaniye örtüyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…