- 18 Şubat 2019
- 3.942
- 4.859
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #88.981
Gece emzirirken konuşup uykusunu açamıyoruz sessizce emzirip yatırıyomNapiyorsun bizde yapalım
Öyle tombis olanların boyu çok uzamiyor .Normal sınırlarda olmalı bence .instagramda takip ettiğim bir bebek var .bacakları abartmıyorum benim dizüstündeki bacağım kadar kalın. Ama boyu tifil .bizimkiler ondan uzundur .6 aylık bu aradaE bebekde dolaşırken bi 6 aylık tombiş bebek gördümm resmen korktummmyavrum ne yedin ne içinde aldın o kiloyu
Ama bu dediğin şeyler her bebekte var ki .Yani bizimkinde 1 aydır uykuya dalamama uykudan uyanmama var ,meme reddi değil de az emme var ,yeşil kaka ara sıra oluyor ,sarı mukuslu da ara sıra oluyor .huysuz olmayan bebek var mı bilmiyorum. Bir tek konak yok .Ben bir ara süt ürünleri tuketmedim yine aynısı oldu. Alerji için sen kafana göre bebegimde alerji var demeyecekmissin .o zaman bebek o besinlerden mahrum oluyormuş. Alerji olunca ne oluyormuş ki ? Bir de o meme reddi dediğimiz şey bence gerçek meme reddi değil. Yani onda günlerce almiyormus.Yeşil mukuslu kaka, huysuzluk, meme reddi, kulak arkası kabuklanma, konak başlangıcı, uykuya dalamama ve uykuda kalkmama. Şuan meme reddi ve yeşil kaka geçti 10 gün kadar oldu başlayalı. Diğer belirtiler için en az 1 ay geçmeliymis.
Benimkinin gündüz uykuları da böyle artık, iyice dalmadan koymuyorum yerine. Biraz daha uyuyor o zaman. Artık büyüdüler.Merhaba kızlar..
Baya oldu giremedim. Malum memlekete gittik. 35 günlükken baya yol yaptı yavrum anca bugün döndük. Dönmesemiydim acepEvin şarteli atmıs buzluktakiler erimiş cürümüş yerlere akmış te. parke falan batmiş azcik et vardı kanı ortalıgı batırmış küf koku berbat bi gündü.
Neyse bebişko da bi süre uyumadi ama sonra uyuttum şukür. Düzenimiz bir miktar karisti bozuldu tekrar düzeldi falan simdi tekrar rayina oturturuz artık ins.
Gece derin uyuyor ama gundüz resmen tilki uykusu. Derin uykuya hemen gecmiyor bunu kısaltmam lazm nasıl olcak bu iş?
Bi de kalca usg için 182 yi arayip direk ultrasona randevu mu aliyoruz? Göz için de muayene goz doktoruna mi oluyor?
Nbl probiyotikli d3 damlayı ben buzdolabına koymamıştım. 2 haftadir kullaniyoruz. Iki gündür bebişe verince farkettm yüzünü kırıştırıyor acaba bozuldu mu noldu ki ya dedm üstune baktm dolapta saklancakmıs napsam ki yazık oldu damlaya sanrm
Ben korkarım öyle olsa yaaaaa one öyleeAy ben de geçen gün gördüm. Çocuk en az bir metre ve 20 kilo falandı. 5 aylıkmış. Babası zor taşıyordu
Bu çocuklara ne yedirip ne içiriyolar yaaa ben mamada verdiğim için koekuyorum çok kilo alır diyede allahdan 1kilo alıyo sadeceÖyle tombis olanların boyu çok uzamiyor .Normal sınırlarda olmalı bence .instagramda takip ettiğim bir bebek var .bacakları abartmıyorum benim dizüstündeki bacağım kadar kalın. Ama boyu tifil .bizimkiler ondan uzundur .6 aylık bu arada
Ya kötü niyet olmakdiktan sonra alınganlık ya yapmayacaksın o zaman anlaşılıyor işte.12 sene olmak üzere evliliğim. Nazar değmesin gayet iyiyiz. Annem babamla da çok iyii anlaşırlar.
Hiçmi dememiş bunlar niye bukadar pahalı diyeNasıl olacak kasada ödemeyi eşim yaptı. sağolsun hiç sorgulanır 2 yastık kılıfı ve bir bebek sapkasina 250 TL vermeyi
Benimki de hatta ilkinde hiç bir şey takmadı 7 sene sonra tam altın verdiIlktede beşi bir yerde takmadi yani
Baya iş seni bekliyo deseneMerhaba kızlar..
Baya oldu giremedim. Malum memlekete gittik. 35 günlükken baya yol yaptı yavrum anca bugün döndük. Dönmesemiydim acepEvin şarteli atmıs buzluktakiler erimiş cürümüş yerlere akmış te. parke falan batmiş azcik et vardı kanı ortalıgı batırmış küf koku berbat bi gündü.
Neyse bebişko da bi süre uyumadi ama sonra uyuttum şukür. Düzenimiz bir miktar karisti bozuldu tekrar düzeldi falan simdi tekrar rayina oturturuz artık ins.
Gece derin uyuyor ama gundüz resmen tilki uykusu. Derin uykuya hemen gecmiyor bunu kısaltmam lazm nasıl olcak bu iş?
Bi de kalca usg için 182 yi arayip direk ultrasona randevu mu aliyoruz? Göz için de muayene goz doktoruna mi oluyor?
Nbl probiyotikli d3 damlayı ben buzdolabına koymamıştım. 2 haftadir kullaniyoruz. Iki gündür bebişe verince farkettm yüzünü kırıştırıyor acaba bozuldu mu noldu ki ya dedm üstune baktm dolapta saklancakmıs napsam ki yazık oldu damlaya sanrm
5 yasına kadar kullandımBencede ozman daha aklı başında farklında olur bencede bende uyku tulumu alıcam çocuklar üstlerini açıyolar
AnlamadımBen oğlumda bir kere öyle giydirmistim salopeti çıkardı attı bizim doktor bu ne dedi. Zibinsiz giydirmiyorum disarda
Benim kv nerdeyse bezide cikarttiracak kaç senedir menopozdaydı bı bitmedi yanması evi inanılmaz ceyran yapıyor evdekiler bebek üşür diyor kapatıyor bazı camları tekrar açıyor alışsın diyor kendi yandığı için herkesi öyle sanıyor ama annem seninkiler gibi usuyecek diye ödü kopuyorSadece bezlimiydi ben öyle dolaştırsam, annem kv kalp kirizi geçirirnormalde bende çıtçıtlı bady üstünede bi bady giydiriyodum bugun elleri kolları soğuk diye giydirdim dayanamdım öğlene doğru ısınırsa yazlık kombinlere geri geçicez çünkü bizimki sıcağa dayanamıyo çok terliyo
Garibim bizimki kaderine razı oluyo
Ama soyununca mutlu oluyor ağlıyorsa susuyor evdeysek eğer sadece bezle durduruyorum bende galiba arz talep meselesiKız niye komple soyuyorsun. Sen de abartmışsın biraz
Bebekler bizden bir tık fazla olmalı derler ama ben de onun çorapsız versiyonuyum aslında
Kendime göre ayarlıyorum.
Tayt giyince çok daralmıyorsam hava serindir bana göre
Sıcaklarda kolsuz veya kısa kollu badi ve çorapla bıraktım hep. Ama şimdi öyle yatıramam.
Dün akşamdan itibaren altına çoraplı pijama giydiriyorum. Gaz sorunu artıyor bacakları ve karnı üşüyünce farkediyorum.
Benimkide öyle bende dayanamayıp bir kaç kez şeftali ve karpuz yalattim.....kızlar karşısında bişi yiyince yalanıyor benımkıyazık yaaa
YalatmaBenimkide öyle bende dayanamayıp bir kaç kez şeftali ve karpuz yalattim
Ahaha olabilirBir sene olmayan var.
Ben ilk doğumdan sonra 7. ayda olmuştum.
Adaçayı içmiştim belki söktürür diye. Regl olmamak baya etkiliyor çünkü. Bir günde 2 fincan içtikten sonra regl oldum. Adaçayının kerameti miydi, yoksa denk mi geldi bilmem
Ne güzel valla.masallah size bizimki de asla bizi dinlemez hep kendi dedigi yaptığı doğrudur birde kız kardeşlerininSen merak ediyordun ya kv ne diycek diye hangi konudaydi unuttum ama benim kız 3 gündür askılı böyle geziyor ayağında çorapta yok. Evde klima vantilator. Kucağına verdim vantilatöro bakıyor bir şey demedi söyle söyle dedim ne diyceks3jcarpmasin dedi. Eşim benden önce dedi evde de öyle geziyor alışkın o diye. İyi o zaman aliskinsa dedi. Ama biz balkonda oturuyoruz bebe içerde oturma odasının cami balkona açılıyor görüyorum. Dedesi etrafında dolanıyor eliyle vantilator oraya vuruyor mu kontrol ediyor. Sonra derecesini düşürdü. Dedim aha kapatacak bebeği pisirecek. Örtü mu ortsek acaba diyor gelip. Dün akşam araba da klima açık tabi ayaklair üşümüş diyor. Verdim eline çorabı al giydir için rahat etsin dedim. Akşam da bizim kızın günlük bagirtisi gelince ayağı üşüdü ondan oldu gaz yaptı dedi. Büyükler böyle iste. Gerçi çok yoğun yapmıyor benimkiler Allah'tan. Çok karismiyorlar sormadan bir şey yapmıyorlar. Opebilir miyim diye bile sordu. Benim kv kendini geliştirme konusunda çok iyidir. Öyle eskiden gelen şeyleri söylediğinde açıklarım anne bak şöyle böyle doğrusu bu derim bir daha demez kendini düzeltir. Alınmaz insan her yaşta bir şey öğrenir der. Beni de gerçekten kızı gibi görüyor. Ben de rahatlıkla her şeyi söylerim çekinmem rahatsız da olmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?