Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
E bebekde dolaşırken bi 6 aylık tombiş bebek gördümm resmen korktummm yavrum ne yedin ne içinde aldın o kiloyu
Öyle tombis olanların boyu çok uzamiyor .Normal sınırlarda olmalı bence .instagramda takip ettiğim bir bebek var .bacakları abartmıyorum benim dizüstündeki bacağım kadar kalın. Ama boyu tifil .bizimkiler ondan uzundur .6 aylık bu arada

Ama bu dediğin şeyler her bebekte var ki .Yani bizimkinde 1 aydır uykuya dalamama uykudan uyanmama var ,meme reddi değil de az emme var ,yeşil kaka ara sıra oluyor ,sarı mukuslu da ara sıra oluyor .huysuz olmayan bebek var mı bilmiyorum. Bir tek konak yok .Ben bir ara süt ürünleri tuketmedim yine aynısı oldu. Alerji için sen kafana göre bebegimde alerji var demeyecekmissin .o zaman bebek o besinlerden mahrum oluyormuş. Alerji olunca ne oluyormuş ki ? Bir de o meme reddi dediğimiz şey bence gerçek meme reddi değil. Yani onda günlerce almiyormus.
Ben de sürekli hastalık buluyorum bebek ağladıkça. Alerji mi oldu ? Agzinda gizli yarik mi var ,dudak bagi mi var ,sütüm mu azaldı da emmiyor ,reflu var boğazına geliyor da ondan mı emmiyor .
Yesil mukuslu kaka ,sarı mukuslu kaka her şeyden olabilir. Tükürüğu çoktur, on sutun çoktur, bebeğin bağırsakları iyi çalışır ondan olur.
Bizim 1 aydır bunlar var .Kan falan görmedim ben .demekki alerji değil. Ayrıci belirti değil bunlar .

Merhaba kızlar..
Baya oldu giremedim. Malum memlekete gittik. 35 günlükken baya yol yaptı yavrum anca bugün döndük. Dönmesemiydim acep Evin şarteli atmıs buzluktakiler erimiş cürümüş yerlere akmış te. parke falan batmiş azcik et vardı kanı ortalıgı batırmış küf koku berbat bi gündü.

Neyse bebişko da bi süre uyumadi ama sonra uyuttum şukür. Düzenimiz bir miktar karisti bozuldu tekrar düzeldi falan simdi tekrar rayina oturturuz artık ins.

Gece derin uyuyor ama gundüz resmen tilki uykusu. Derin uykuya hemen gecmiyor bunu kısaltmam lazm nasıl olcak bu iş?

Bi de kalca usg için 182 yi arayip direk ultrasona randevu mu aliyoruz? Göz için de muayene goz doktoruna mi oluyor?

Nbl probiyotikli d3 damlayı ben buzdolabına koymamıştım. 2 haftadir kullaniyoruz. Iki gündür bebişe verince farkettm yüzünü kırıştırıyor acaba bozuldu mu noldu ki ya dedm üstune baktm dolapta saklancakmıs napsam ki yazık oldu damlaya sanrm

Benimkinin gündüz uykuları da böyle artık, iyice dalmadan koymuyorum yerine. Biraz daha uyuyor o zaman. Artık büyüdüler.
İyi yanı gece çok kalkmıyor, derin uyuyor gündüzleri çok uyumadığı için
Kendimi böyle avutuyorum

Kızlar siz her bebişleri yıkamada şampuanlıyor musunuz? Ben her gün yıkıyorum her yıkamada da şampuanlıyorum. Benim oğlanın saçları çok çabuk yağlanıyor emerken terliyor hemen yağlanmış görüntü oluşuyor öyle kalıyor annem diyor sütün yağlıdır ondan oluyodur. Ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum sanki çocuğun saçları yıkanmamış gibi oluyor 2 farklı şampuan kullandım ikisinde de aynı oluyor

Bu çocuklara ne yedirip ne içiriyolar yaaa ben mamada verdiğim için koekuyorum çok kilo alır diyede allahdan 1kilo alıyo sadece sağlıksız yani o bayaa bayaaa

Ya kötü niyet olmakdiktan sonra alınganlık ya yapmayacaksın o zaman anlaşılıyor işte. 12 sene olmak üzere evliliğim. Nazar değmesin gayet iyiyiz. Annem babamla da çok iyii anlaşırlar.
maşallahhh yaa daha ne olsun burda bdv neler neler okuyorum vallaaaa allah korusun
Nasıl olacak kasada ödemeyi eşim yaptı. sağolsun hiç sorgulanır 2 yastık kılıfı ve bir bebek sapkasina 250 TL vermeyi
Hiçmi dememiş bunlar niye bukadar pahalı diye şimdi bidaha uğraş götür getir

Baya iş seni bekliyo desene Kötü olmuş..Ben direk çocuk hastalıklarına aldım randevuyu ordan bana gün verdiler kalça usg için

Benim kv nerdeyse bezide cikarttiracak kaç senedir menopozdaydı bı bitmedi yanması evi inanılmaz ceyran yapıyor evdekiler bebek üşür diyor kapatıyor bazı camları tekrar açıyor alışsın diyor kendi yandığı için herkesi öyle sanıyor ama annem seninkiler gibi usuyecek diye ödü kopuyor

Ama soyununca mutlu oluyor ağlıyorsa susuyor evdeysek eğer sadece bezle durduruyorum bende galiba arz talep meselesi

Ahaha olabilir

Ne güzel valla.masallah size bizimki de asla bizi dinlemez hep kendi dedigi yaptığı doğrudur birde kız kardeşlerinin kendini sürekli yeniler beceriklidir ama herşeye karışmaya bayılır bu sabah kahvaltısına kv gittik bana sormadan salatalık domates tattiriyor çocuğa bide sana vermiyorlarmi diyede bebeğime söylüyor verme dedi eşim dinlermi asla inadına defalarca sürdü ağzına bende karpuz şeftali sürdüm ağzına ama bir sor ya ilk oğlumda neler çektirdi bize şimdi biraz uzak oturuyorum inşallah böyle uzak devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…