Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım bunlar alerji belirtisi değil mi geçende de yazmıştınız yeşil kaka hariç hepsini bir iki haftadır oğlumda yaşıyorum ne yapmam lazım vegan mı beslenmem gerekiyor hayatta da yapamam

Kızlar iZnimi aldım geldim nereyse nisana kadar iznim olucak üç ayda bir gidip yeniden alıcam sadece

Geldim kızçeyi yıkadım doyurdum uyuturken kaka yaptı masum masum bakıyo
Merhabalar bende özel sektörde çalışıyorum. Doğum iznim 12 eylülde sona eriyor. Ücretsiz izin konusunda nasıl bir yol izlediniz bilgi vermeniz mümkün mü acaba

Canım ya ben de şimdi yazdım arkadaşa benim oğlumda da yeşil kaka hariç hepsi var alerji mi diye sordum �nşallah değildir Konak da yok biliyordum geçen gün arabadayken güneş vurdu kafasına bir baktım incecik Konaklar olmuş hemen eve gidince Hindistan cevizi yağı sürdüm saçlarının diplerine 4-5 saat sonra da bebek tarağı ile taradım yıkadım kulak arkası kabuklanma huysuzluk hepsi var vallahi ben de korktum şimdi

5 yasına kadar kullandım
Ama insan gibi uyuyorsa zamanla ustu örtülü kalır.
Bu kapatmıcak gibi şimdiden açıyo üstünü Kaç kere kapattım eliyle kaldırıyo tulum şart gibi

Eklentiler

• 2B599D63-0C87-45F3-AD69-24039446B357.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 70
  • 713E9283-43DB-449C-804B-6D108CA5E784.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 72
Merhabalar bende özel sektörde çalışıyorum. Doğum iznim 12 eylülde sona eriyor. Ücretsiz izin konusunda nasıl bir yol izlediniz bilgi vermeniz mümkün mü acaba
Benim iznim 1 eylülde bitiyor 2 eylülde iş başı veriyor du tam gününde gidilmesi lazım Çalıştığım bölümde ki şefimle görüştüm işe gelmem gerektiğini söyledi ben işe gitmeden kağıt üstünde verilmesi için aramıştım ama gidip dilekçe doldurmam gerekiyormuş önce bana yıllık iznim verildi iki ay kadar ama yıllık iznimi kullanırsam 6 aylık ücretsiz izin sürem 4 aya düşermiş yani doğumdan sonra 6 ayda rapor bile uzatmıyor bu süreyi ilk üç aylık ücretsiz iznimi aldım bitince tekrar gidip yine dilekçe doldurup ikinci ücretsiz izni alıcam

FK8K5GV1C20 lcw indirim kodu bu gece 2 yekadar gecerli

Kızlar bebişlerle göz teması kurmaya başladınız mı benim ki artık kalabalık ortamlarda beni tanıyor geçen hafta kalabalık misafirim olmuştu babaannesinin kucağında sürekli bana bakıyor du canımın içi ,bide uykusundan uyanınca yanına gittiğimde gülmeye başlıyor geçen tv de bişeye güldüm kucağımdaydı baktım ona güldüğümü sanıp ses çıkararak gülüyor aguu yapmaya da başladı büyüyorlar

Benim kızım 4 aylık baba, 16 aylık anne demişti

Aynen benimkilerde öyle gözleriyle girip çıkanlara odada bakıyorlar ..tanıyorlar

Bizim bebeye o kadar bakıyorum hala şu bebek kadar bile gulumsemedi
Çok kızgınım,çok da üzgünüm. Çocuk bunların elinde sefil olacak. Muhtemelen de engeli var. Keşke hamile olduğu ilk an sonlandırma yapılsaydı. Ailenin elinde de kalsa zor bir hayatı olacak, ailenin elinden alınsa da

maşallahhh yaa daha ne olsun burda bdv neler neler okuyorum vallaaaa allah korusun

Hiçmi dememiş bunlar niye bukadar pahalı diye şimdi bidaha uğraş götür getir
Dememis bende sordum aynı soruyu ben ne bileyim diyor ceza olarak yemekten sonra aldım gittim bir şey de beğenmedim hediye çeki alıp çıktım. Artık büyük oğlana bir şeyler alırım olmazsa

Oyyy maşallah çok güzel bişi yaaaa Ayyyy evet bizimkide kuruyo göz teması genelde bana gülüyo daha çok çok tatlı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…