- 9 Aralık 2021
- 1.312
- 2.510
- 63
- 44
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.001
Evet zaten sonra pişman oldum buradada yazdım bir daha yalatmicamYalatma
Yoksa sen her yedıgınde ister
Canım bunlar alerji belirtisi değil mi geçende de yazmıştınız yeşil kaka hariç hepsini bir iki haftadır oğlumda yaşıyorum ne yapmam lazım vegan mı beslenmem gerekiyor hayatta da yapamamYeşil mukuslu kaka, huysuzluk, meme reddi, kulak arkası kabuklanma, konak başlangıcı, uykuya dalamama ve uykuda kalkmama. Şuan meme reddi ve yeşil kaka geçti 10 gün kadar oldu başlayalı. Diğer belirtiler için en az 1 ay geçmeliymis.
Merhabalar bende özel sektörde çalışıyorum. Doğum iznim 12 eylülde sona eriyor. Ücretsiz izin konusunda nasıl bir yol izlediniz bilgi vermeniz mümkün mü acabaKızlar iZnimi aldım geldim nereyse nisana kadar iznim olucak üç ayda bir gidip yeniden alıcam sadece
Geldim kızçeyi yıkadım doyurdum uyuturken kaka yaptı masum masum bakıyo
Canım ya ben de şimdi yazdım arkadaşa benim oğlumda da yeşil kaka hariç hepsi var alerji mi diye sordum �nşallah değildir Konak da yok biliyordum geçen gün arabadayken güneş vurdu kafasına bir baktım incecik Konaklar olmuş hemen eve gidince Hindistan cevizi yağı sürdüm saçlarının diplerine 4-5 saat sonra da bebek tarağı ile taradım yıkadım kulak arkası kabuklanma huysuzluk hepsi var vallahi ben de korktum şimdiAma bu dediğin şeyler her bebekte var ki .Yani bizimkinde 1 aydır uykuya dalamama uykudan uyanmama var ,meme reddi değil de az emme var ,yeşil kaka ara sıra oluyor ,sarı mukuslu da ara sıra oluyor .huysuz olmayan bebek var mı bilmiyorum. Bir tek konak yok .Ben bir ara süt ürünleri tuketmedim yine aynısı oldu. Alerji için sen kafana göre bebegimde alerji var demeyecekmissin .o zaman bebek o besinlerden mahrum oluyormuş. Alerji olunca ne oluyormuş ki ? Bir de o meme reddi dediğimiz şey bence gerçek meme reddi değil. Yani onda günlerce almiyormus.
Ben de sürekli hastalık buluyorum bebek ağladıkça. Alerji mi oldu ? Agzinda gizli yarik mi var ,dudak bagi mi var ,sütüm mu azaldı da emmiyor ,reflu var boğazına geliyor da ondan mı emmiyor .
Yesil mukuslu kaka ,sarı mukuslu kaka her şeyden olabilir. Tükürüğu çoktur, on sutun çoktur, bebeğin bağırsakları iyi çalışır ondan olur.
Bizim 1 aydır bunlar var .Kan falan görmedim ben .demekki alerji değil. Ayrıci belirti değil bunlar .
Bende uzun siyah eriklerden yalattımda yüzünü ekşittiYalatma
Yoksa sen her yedıgınde ister
Bu kapatmıcak gibi şimdiden açıyo üstünü Kaç kere kapattım eliyle kaldırıyo5 yasına kadar kullandım
Ama insan gibi uyuyorsa zamanla ustu örtülü kalır.
Benim iznim 1 eylülde bitiyor 2 eylülde iş başı veriyor du tam gününde gidilmesi lazım Çalıştığım bölümde ki şefimle görüştüm işe gelmem gerektiğini söyledi ben işe gitmeden kağıt üstünde verilmesi için aramıştım ama gidip dilekçe doldurmam gerekiyormuş önce bana yıllık iznim verildi iki ay kadar ama yıllık iznimi kullanırsam 6 aylık ücretsiz izin sürem 4 aya düşermiş yani doğumdan sonra 6 ayda rapor bile uzatmıyor bu süreyi ilk üç aylık ücretsiz iznimi aldım bitince tekrar gidip yine dilekçe doldurup ikinci ücretsiz izni alıcamMerhabalar bende özel sektörde çalışıyorum. Doğum iznim 12 eylülde sona eriyor. Ücretsiz izin konusunda nasıl bir yol izlediniz bilgi vermeniz mümkün mü acaba
FK8K5GV1C20 lcw indirim kodu bu gece 2 yekadar gecerliİade et ya da değiştir. Bende dün LCW den bebek yasik kilifi aldım 2li iki takım. Biri 39 biri 49 şu eve geldim açtım kibir takımı büyük almışım bebek kılıfı değil. Neyse dedim artık yine de kullanılır sonra bir de ne göreyim 49 değil 149mus kullanmayacağım şeye o kadar para vermeye gerek yok gidip iade edicem. Sen de iade et
Benim kızım 4 aylık baba, 16 aylık anne demiştiVallaaa şöyle bana bakıp beni tamamen görüp gülmesini istiyorum , başkasının kucağına gittiğinde yabacılasın istyorum değişik şeyler istiyorumşuan yaşandan bi gülümsüyo mutlu oluyorum tabi en çokkk ilk ANNE desin istiyorum
Öyle cidden bizimkilerde 7.günü sabah çıktılar küvözden tedbir amaçlı tuttuyor..çok şükür toparlandılar..yaşıtlarını yakaladılar.Evet küvezde kaldı iki hafta
Küçük bebek çabuk toparlar diyorlardı. Doğru görünüyor maşallah
Aynen benimkilerde öyle gözleriyle girip çıkanlara odada bakıyorlar ..tanıyorlarKızlar bebişlerle göz teması kurmaya başladınız mı benim ki artık kalabalık ortamlarda beni tanıyor geçen hafta kalabalık misafirim olmuştu babaannesinin kucağında sürekli bana bakıyor du canımın içi ,bide uykusundan uyanınca yanına gittiğimde gülmeye başlıyor geçen tv de bişeye güldüm kucağımdaydı baktım ona güldüğümü sanıp ses çıkararak gülüyor aguu yapmaya da başladı büyüyorlar
Ben kundakladımBu kapatmıcak gibi şimdiden açıyo üstünü Kaç kere kapattım eliyle kaldırıyotulum şart gibi
Çok kızgınım,çok da üzgünüm. Çocuk bunların elinde sefil olacak. Muhtemelen de engeli var. Keşke hamile olduğu ilk an sonlandırma yapılsaydı. Ailenin elinde de kalsa zor bir hayatı olacak, ailenin elinden alınsa daBizim bebeye o kadar bakıyorum hala şu bebek kadar bile gulumsemedi
Uyku eğitimini biz demedik, benim bı arkadaş dediAynen geçen burda uyku eğitimi filan denildi bilmeden doğru bir şey yapıyormuşum
Dememis bende sordum aynı soruyu ben ne bileyim diyormaşallahhh yaa daha ne olsun burda bdv neler neler okuyorum vallaaaa allah korusun
Hiçmi dememiş bunlar niye bukadar pahalı diyeşimdi bidaha uğraş götür getir
Ayıp oluyo ama 16 ay ne yaaaaaa yazık bizeBenim kızım 4 aylık baba, 16 aylık anne demişti
Uyku vakti geliyoooo birazdan bizimkininde hazin sonu kundak geliyoBen kundakladım
Gıkı çıkmadı çünkü hava serin
Oyyy maşallah çok güzel bişi yaaaaKızlar bebişlerle göz teması kurmaya başladınız mı benim ki artık kalabalık ortamlarda beni tanıyor geçen hafta kalabalık misafirim olmuştu babaannesinin kucağında sürekli bana bakıyor du canımın içi ,bide uykusundan uyanınca yanına gittiğimde gülmeye başlıyor geçen tv de bişeye güldüm kucağımdaydı baktım ona güldüğümü sanıp ses çıkararak gülüyor aguu yapmaya da başladı büyüyorlar
Çekmiş cezasınıDememis bende sordum aynı soruyu ben ne bileyim diyorceza olarak yemekten sonra aldım gittim bir şey de beğenmedim hediye çeki alıp çıktım. Artık büyük oğlana bir şeyler alırım olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?