- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.021
Benim yavru kuşum da beni tanıyor. Yanından gidince gözüyle bir süre takip ediyor. Kundak yapınca agu diyor ben de dayanamayıp açıyorum kundağı.Kızlar bebişlerle göz teması kurmaya başladınız mı benim ki artık kalabalık ortamlarda beni tanıyor geçen hafta kalabalık misafirim olmuştu babaannesinin kucağında sürekli bana bakıyor du canımın içi ,bide uykusundan uyanınca yanına gittiğimde gülmeye başlıyor geçen tv de bişeye güldüm kucağımdaydı baktım ona güldüğümü sanıp ses çıkararak gülüyor aguu yapmaya da başladı büyüyorlar
Bazen bakıslarından korkuyorum. Sanki her seyı bılıyormus gıbı bakıyorKızlar bebişlerle göz teması kurmaya başladınız mı benim ki artık kalabalık ortamlarda beni tanıyor geçen hafta kalabalık misafirim olmuştu babaannesinin kucağında sürekli bana bakıyor du canımın içi ,bide uykusundan uyanınca yanına gittiğimde gülmeye başlıyor geçen tv de bişeye güldüm kucağımdaydı baktım ona güldüğümü sanıp ses çıkararak gülüyor aguu yapmaya da başladı büyüyorlar
Geçen akşam aaa yeter uyusuna deyip popişini vurdum dudaklarını büküp ağladıBazen bakıslarından korkuyorum. Sanki her seyı bılıyormus gıbı bakıyor
Erkekler daha erken anne dermişAyıp oluyo ama 16 ay ne yaaaaaa yazık bize
Oyyy maşallah kuzuya şu zamanları zor fakat en değerli zamanlardan inanılmaz bir Filiz’in çiçek açması gibi çok güzel zamanlarıBenim yavru kuşum da beni tanıyor. Yanından gidince gözüyle bir süre takip ediyor. Kundak yapınca agu diyor ben de dayanamayıp açıyorum kundağı.
Sesimi de seviyor, şarkı söylüyorum sabahları uyandığımda uykular haram oldu, diye. Ona da gülüyor
O da beni seviyor çünkü
Ben de ses yukselttımGeçen akşam aaa yeter uyusuna deyip popişini vurdum dudaklarını büküp ağladı
Öyle büyük bir mucize ki inancı olmayan bı insan bile durup düşünürOyyy maşallah kuzuya şu zamanları zor fakat en değerli zamanlardan inanılmaz bir Filiz’in çiçek açması gibi çok güzel zamanları
Ben agız tadıyla dandını dandını bıle soyleyemıyorumBenim yavru kuşum da beni tanıyor. Yanından gidince gözüyle bir süre takip ediyor. Kundak yapınca agu diyor ben de dayanamayıp açıyorum kundağı.
Sesimi de seviyor, şarkı söylüyorum sabahları uyandığımda uykular haram oldu, diye. Ona da gülüyor
O da beni seviyor çünkü
Çok haketli elleri ayakları birlikte oynuyo tam manasıyla ikizler emerken bile mırmır susmuyor eşim senin çenenin iki katı olcak oda senin kafanı şişircek diyoBen de ses yukselttım
Once baktı degısık sekılde, sonra gulmeye calıstı . Kurnaz ikizler işte
Ben de geçen ah ben seni bırakıp nasıl okula gideceğim yavrum , dedim. Dudaklarını buzdu, beni de ağlattıBen de ses yukselttım
Once baktı degısık sekılde, sonra gulmeye calıstı . Kurnaz ikizler işte
Bolca konusursunuz ısteÇok haketli elleri ayakları birlikte oynuyo tam manasıyla ikizler emerken bile mırmır susmuyor eşim senin çenenin iki katı olcak oda senin kafanı şişircek diyo
Söylerken tonlaman degıstıyse...Ben de geçen ah ben seni bırakıp nasıl okula gideceğim yavrum , dedim. Dudaklarını buzdu, beni de ağlattı
Geçen ben ninni açtım uyumadı isabel diye şarkı varya onu açtım hemen uyudu şarkı haketli tıptıs tıptıs bi şarkı çılgın kızBen agız tadıyla dandını dandını bıle soyleyemıyorum
Dudaklarını buzuyor, hüzünleniyor
Ezan
Sela
Duygusal sarkılar .. hıc gelemıyor ya
Duygusal şarkı açıp ben de deneyeceğimBen agız tadıyla dandını dandını bıle soyleyemıyorum
Dudaklarını buzuyor, hüzünleniyor
Ezan
Sela
Duygusal sarkılar .. hıc gelemıyor ya
Anlardın bu zamana kadar aslında . Anlasılmayacak gıbı degıl cunkuDuygusal şarkı açıp ben de deneyeceğimins bana çekmemiştir
Oğluma kot ceket baktık 460 lira geçen sene 300 e mont almıştıkLcw bebek kıyafet fıyatları ne olmus ıyle yaa
Ulan ordan alacagıma bıraz daha yuksek markalardan alırım
asagı yukarı bazı seyler aynı fıyat
Öyle vallaOğluma kot ceket baktık 460 lira geçen sene 300 e mont almıştıkeşimden kalanları oğlan benden kalanları kız giycek bu gidişle lcw de bir tulum 170 lira oda incecik penye hm bile daha uygun
Yutuba yükle paraya para demezsinAnlardın bu zamana kadar aslında . Anlasılmayacak gıbı degıl cunku
Hekekı ezan okununca aglıyor cocuk
Nasıl bi iman aşkı varsa ıcınde artık
Nete düşşe hemen " allah için aglayan bebek " allaha inanan kac kısıyız begenın sayımızı bılelım " dıye baslık atarlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?