- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.041
Ama dediğim gibi yazdigin ozelliklerin hepsi bütün bebeklerde varCanım ya ben de şimdi yazdım arkadaşa benim oğlumda da yeşil kaka hariç hepsi var alerji mi diye sordum �nşallah değildir Konak da yok biliyordum geçen gün arabadayken güneş vurdu kafasına bir baktım incecik Konaklar olmuş hemen eve gidince Hindistan cevizi yağı sürdüm saçlarının diplerine 4-5 saat sonra da bebek tarağı ile taradım yıkadım kulak arkası kabuklanma huysuzluk hepsi var vallahi ben de korktum şimdi
Her yer öyle olmuş. 4 tane kışlık elbise aldık e bebekten 1000 lira verdik .büyük adam elbisesi gibi fiyatları. Bundan sonra öyle çeşit çeşit giydiremeyizLcw bebek kıyafet fıyatları ne olmus ıyle yaa
Ulan ordan alacagıma bıraz daha yuksek markalardan alırım
asagı yukarı bazı seyler aynı fıyat
Erkekler anaya düşkün oluyo ya herhalde oyuzden şuan bizimki anne diye ağlıyo ama bakalımmErkekler daha erken anne dermişkızım hala baba diye ağlar
Geçen akşam aaa yeter uyusuna deyip popişini vurdum dudaklarını büküp ağladı
Ben de ses yukselttım
Once baktı degısık sekılde, sonra gulmeye calıstı . Kurnaz ikizler işte
Aynen ben bugun gittim baya pahalı hm le aynı fiyatlarLcw bebek kıyafet fıyatları ne olmus ıyle yaa
Ayy resmen kahkaha attım, bebek sıçradıAnlardın bu zamana kadar aslında . Anlasılmayacak gıbı degıl cunku
Hekekı ezan okununca aglıyor cocuk
Nasıl bi iman aşkı varsa ıcınde artık
Nete düşşe hemen " allah için aglayan bebek " allaha inanan kac kısıyız begenın sayımızı bılelım " dıye baslık atarlardı
Aslında baba demiyorlar. Özellikle ilk zamanlarda. Babildama dönemi deniyor. Bizim babalar da sanıyor baba dedi pehhErkekler anaya düşkün oluyo ya herhalde oyuzden şuan bizimki anne diye ağlıyo ama bakalımmanne zor demek baba kolay
Dogustan tembel hemdeDemekki seninkinin bagirsaklar tembel biraz
Evet canim hava cok sicak her emzirmeden sonrada veriyorum 3 cay kaşığı doktorum bizzat vermemi istediSma comfort not aldım sağol canım son bisey daha sorcam mama verince su veriyomusun
Aynen bencede baba, mama, dede bunlar hep kolay şeyler baba dedi sansın onlarAslında baba demiyorlar. Özellikle ilk zamanlarda. Babildama dönemi deniyor. Bizim babalar da sanıyor baba dedi pehh
Öyle valla dün biraz gezdim. LCW de panço Chicco bg store kitikate carters çok bir fiyat farkı yoktu.Lcw bebek kıyafet fıyatları ne olmus ıyle yaa
Ben de bilmiyorum vallaBu Amazon sitesi aliexpres gibi bişimi trendyol gibimi
Benim çalıştığım işyer bu konuda bana zorluk çıkarıyor. Böyle bi hakkın yok vs diyor. Birde bu izin 6 aylık olarak neye göre belirleniyor. Ben biyerde 2. Doğumda 60 gün olarak okudum da. Kafam karıştıBenim iznim 1 eylülde bitiyor 2 eylülde iş başı veriyor du tam gününde gidilmesi lazım Çalıştığım bölümde ki şefimle görüştüm işe gelmem gerektiğini söyledi ben işe gitmeden kağıt üstünde verilmesi için aramıştım ama gidip dilekçe doldurmam gerekiyormuş önce bana yıllık iznim verildi iki ay kadar ama yıllık iznimi kullanırsam 6 aylık ücretsiz izin sürem 4 aya düşermiş yani doğumdan sonra 6 ayda rapor bile uzatmıyor bu süreyi ilk üç aylık ücretsiz iznimi aldım bitince tekrar gidip yine dilekçe doldurup ikinci ücretsiz izni alıcam
Çözemedim bendeBen de bilmiyorum vallaama aliexpress e benziyor sanki
Gerçekten LCW kendini zara zannetmeye başladı fiyatlar neredeyse eş değer olacak artık hiç bir şey almıyorum oradanLcw bebek kıyafet fıyatları ne olmus ıyle yaa
Aynen yaa bebeklik kıyafetlerini saklamıştim ben . şimdi küçük oğluma giydiriyorum hep marka almışız panço kanz Chicco Nike Adidas şimdi nerdeeeee ... Hele o ayakkabılar şimdi o paraları verip almak lüks oldu ulkece ileri gidecekken 50 yıl geriledikOğlumun kıyafetlerini hep marka almışım chicco kanz vardı eskiden gap falan şimdi lcw den alamıyoruz
Valla eşim de oradan bir çok şeyi sipariş etti 10 TL lik şeyin bile kargosu bedavaydi şimdi paralı yapmışlar ama ertesi gün geliyordu elimize bız memnun kaldıkBu Amazon sitesi aliexpres gibi bişimi trendyol gibimi
Ben haftada bir şampuan kullanıyorum . Sık şampuanlamak sampuan ne kadar iyi olursa olsun gereksiz bence sonuçta kirlenmiyor bebekler . Ben banyodan sonra özellikle yagliyorum bu arada saçını ,boşver öyle görünsünKızlar siz her bebişleri yıkamada şampuanlıyor musunuz? Ben her gün yıkıyorum her yıkamada da şampuanlıyorum. Benim oğlanın saçları çok çabuk yağlanıyor emerken terliyor hemen yağlanmış görüntü oluşuyor öyle kalıyor annem diyor sütün yağlıdır ondan oluyodur. Ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum sanki çocuğun saçları yıkanmamış gibi oluyor 2 farklı şampuan kullandım ikisinde de aynı oluyor
Bu Amazon sitesi aliexpres gibi bişimi trendyol gibimi
Yok kızlar Trendyol gibi düşünün.aliexpress yurtdışından . Bu Amazon Türkiye ,hemen geliyor siparişler ve çok daha iyiBen de bilmiyorum vallaama aliexpress e benziyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?