Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ama dediğim gibi yazdigin ozelliklerin hepsi bütün bebeklerde var
Kimin bebeği çabuk uyuyor ?
Uyuduğu zaman da uyanmiyorlar
Konak bebeklerde o kadar yaygın ki
Huzursuz olmayan bebek var mı
Yine de benim kriterim bu konuda kilo almamak ve kakada kan .diğerlerine göre 1 kişinin bebeği bile normal olmamalı.
Ben emzirme döneminde cok ciddi belirtiler haric besin alerjisine inanmıyorum. Onu kes bunu kes diyerek güya geçiriyorlar .geçmesini tamamiyle tesadüfi buluyorum .Her emmeye bir hastalık icat ediyorlar .eskiden besin alerjisi mi vardı

Lcw bebek kıyafet fıyatları ne olmus ıyle yaa

Ulan ordan alacagıma bıraz daha yuksek markalardan alırım
asagı yukarı bazı seyler aynı fıyat
Her yer öyle olmuş. 4 tane kışlık elbise aldık e bebekten 1000 lira verdik .büyük adam elbisesi gibi fiyatları. Bundan sonra öyle çeşit çeşit giydiremeyiz

Geçen akşam aaa yeter uyusuna deyip popişini vurdum dudaklarını büküp ağladı

Ben de ses yukselttım
Once baktı degısık sekılde, sonra gulmeye calıstı . Kurnaz ikizler işte

Dün sabah altını alıyodum bizimkide gazını çıkardı alırken, bende istemsizce ‘aaaaaaaa çok ayıp ‘ dedim gülmeye başladı şaşırdım

Ayy resmen kahkaha attım, bebek sıçradı Allah da seni güldürsün

Benim çalıştığım işyer bu konuda bana zorluk çıkarıyor. Böyle bi hakkın yok vs diyor. Birde bu izin 6 aylık olarak neye göre belirleniyor. Ben biyerde 2. Doğumda 60 gün olarak okudum da. Kafam karıştı

Oğlumun kıyafetlerini hep marka almışım chicco kanz vardı eskiden gap falan şimdi lcw den alamıyoruz
Aynen yaa bebeklik kıyafetlerini saklamıştim ben . şimdi küçük oğluma giydiriyorum hep marka almışız panço kanz Chicco Nike Adidas şimdi nerdeeeee ... Hele o ayakkabılar şimdi o paraları verip almak lüks oldu ulkece ileri gidecekken 50 yıl geriledik

Ben haftada bir şampuan kullanıyorum . Sık şampuanlamak sampuan ne kadar iyi olursa olsun gereksiz bence sonuçta kirlenmiyor bebekler . Ben banyodan sonra özellikle yagliyorum bu arada saçını ,boşver öyle görünsün
Bu Amazon sitesi aliexpres gibi bişimi trendyol gibimi
Ben de bilmiyorum valla ama aliexpress e benziyor sanki
Yok kızlar Trendyol gibi düşünün.aliexpress yurtdışından . Bu Amazon Türkiye ,hemen geliyor siparişler ve çok daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…