- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.061
Ama galibaaa indirmli alabilmek için aylık para ödemek gerekşyo galibaValla eşim de oradan bir çok şeyi sipariş etti 10 TL lik şeyin bile kargosu bedavaydi şimdi paralı yapmışlar ama ertesi gün geliyordu elimize bız memnun kaldık
Bi fenomen var yağmur okan diye hesapları , dün bi story attı bebeği 5 aylık sanıırım onunda bebeği her saat emmek istiyomuşYa kızlar fikirlerinize ihtiyacım var , benim kız hala yenidogan gibi saate bir uyanıyor gece ve emmek istiyor . Bu durum çok yıpratıcı olmaya başladı . Gündüz de en fazla 1 saat ara verebiliyorum emmemesi için , bıraksam hep emip emip kusar .
Gece beslenme sürelerini nasıl uzatabilirim ? Hemen uyus sıkıntıda değil , mesela 1 de uyandı emzirdim hala uyumadı
Hiç duymadım valla canım hatta en son 14 tl ye eşim bir şey aldı kargo ücreti odemedik ama bir ayı gectiAma galibaaa indirmli alabilmek için aylık para ödemek gerekşyo galiba
Canım ben bazen günde iki kez yıkıyorum bazen bir hepsinde de senin gibi hem vücuda hem saça şampuan kullanıyorum.. belki yanlış bilmiyorum ama sampuansiz temizlenmez gibi bence sonuçta onlarda kirleniyor boğum yerleri koltuk altları hatta parmak araları bileKızlar siz her bebişleri yıkamada şampuanlıyor musunuz? Ben her gün yıkıyorum her yıkamada da şampuanlıyorum. Benim oğlanın saçları çok çabuk yağlanıyor emerken terliyor hemen yağlanmış görüntü oluşuyor öyle kalıyor annem diyor sütün yağlıdır ondan oluyodur. Ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum sanki çocuğun saçları yıkanmamış gibi oluyor 2 farklı şampuan kullandım ikisinde de aynı oluyor
Hmmm bişi almak için kardeşim girdi 200tl di 100 tl indirm yapmışlar amazon prime üyelerine özel yazıyo aylık 8 tl ödemek şartıylaymışHiç duymadım valla canım hatta en son 14 tl ye eşim bir şey aldı kargo ücreti odemedik ama bir ayı gecti
Aynen canım bende hem saç hem vücut şampuanlıyorum, doktora gidince sorucam bakalım ne dicekCanım ben bazen günde iki kez yıkıyorum bazen bir hepsinde de senin gibi hem vücuda hem saça şampuan kullanıyorum.. belki yanlış bilmiyorum ama sampuansiz temizlenmez gibi bence sonuçta onlarda kirleniyor boğum yerleri koltuk altları hatta parmak araları bile
İlk etapta süt ve süt ürünlerini kesmek gerekiyor. Sonra düzelme başlarsa en yaygın tipi bu. Ama eğer düzelmezse yumurta, susam, domates şeklinde diyete eklemeler yapılıyor. Zaten geçici bit durum genelde. Yani ben 2 hafta diyet sonrası yavaş yavaş açacağım diyeti. Sabah bir dilim kaşar sonra belirti olmazsa ertesi gün yoğurt gibi gibi. Hassasiyet durumu olabilir belki ama bebek rahatlıyor.Canım bunlar alerji belirtisi değil mi geçende de yazmıştınız yeşil kaka hariç hepsini bir iki haftadır oğlumda yaşıyorum ne yapmam lazım vegan mı beslenmem gerekiyor hayatta da yapamam
Erken olmuş ya düğününde takardiBenimki de hatta ilkinde hiç bir şey takmadı 7 sene sonra tam altın verdi
Eğer bağırsak kaynakliysa testlerde çıkmıyor. Zaten 2 yaş öncesi testler alerjide doğru sonucu vermiyor. O yüzden yaptırmadı deneyerek bulacağım.Test yaptırdınız mı? Bizden test istedi doktor testte verdik çarşamba sonuç çıkıyormus. Doktorum 3-4güne fark edersin çocuktaki rahatlamayı dedi ama öyle bir rahatlık yok. Bende en azından bir fark olsun diye bekliyorum
Kesinlikle öyle uygulama üzerinden indirim denk gelmezse almıyorum. Ev kıyafetleri alıyordum çocuklara almam bu sene. Hm cigit kitikate ile devam. Yağmurluk alacaktım çocuklara biri 400 biri 350 bir sezon giyebilecekler bide ancak.Lcw bebek kıyafet fıyatları ne olmus ıyle yaa
Ulan ordan alacagıma bıraz daha yuksek markalardan alırım
asagı yukarı bazı seyler aynı fıyat
Hm kalıpları geniş biraz. Mesela büyük yaşı neyse onu giyiyor aslında yapılı bir çocuk. Bebegede tam ayları oluyor. Yeni 2 4 aylıklara geçtim. Ama senin oğlan yapılı gidiyor sorun olmaz bence.Yaaaa bişi sorcam hm aldım ben üstü kalıpları baya büyük ama bu ısıtırmı bilemedim ince gibi geldi
Gezerken aynısını lcw gördüm
Tabi ben kafama göre başlamadım diyete. Dediğin gibi çoğu çok bebekte var. Benim ilk oğlumda vardı ve genetik aktarım olduğu için deneyimliyim. Löp mukus denilen birsey var o önemli bir kriter. Zaten doktor takip etti onun sonucunda başladım. Yeşil kaka sürekliydi mesela sarı hiç olmuyordu. Meme reddi şu şekilde memede sürekli ağlama beslenme sorunu şeklinde. Yani meme reddi gece aldı uykuluyken aldı gibi değil asla emmeme açlık olması ama direnme şeklinde. İlk oğlum çoklu gıda alerjisiydi 6 ayda tamamen düzeldi. İnek sütü ve urünleri , susam, domates, baharat ve yumurta yasaktı.Ama bu dediğin şeyler her bebekte var ki .Yani bizimkinde 1 aydır uykuya dalamama uykudan uyanmama var ,meme reddi değil de az emme var ,yeşil kaka ara sıra oluyor ,sarı mukuslu da ara sıra oluyor .huysuz olmayan bebek var mı bilmiyorum. Bir tek konak yok .Ben bir ara süt ürünleri tuketmedim yine aynısı oldu. Alerji için sen kafana göre bebegimde alerji var demeyecekmissin .o zaman bebek o besinlerden mahrum oluyormuş. Alerji olunca ne oluyormuş ki ? Bir de o meme reddi dediğimiz şey bence gerçek meme reddi değil. Yani onda günlerce almiyormus.
Ben de sürekli hastalık buluyorum bebek ağladıkça. Alerji mi oldu ? Agzinda gizli yarik mi var ,dudak bagi mi var ,sütüm mu azaldı da emmiyor ,reflu var boğazına geliyor da ondan mı emmiyor .
Yesil mukuslu kaka ,sarı mukuslu kaka her şeyden olabilir. Tükürüğu çoktur, on sutun çoktur, bebeğin bağırsakları iyi çalışır ondan olur.
Bizim 1 aydır bunlar var .Kan falan görmedim ben .demekki alerji değil. Ayrıci belirti değil bunlar .
1 haftadır yalnızım evde huni takmadan şu güne geldim ya daha ne olsun
Orda büyük geldi gözüme 6/9Hm kalıpları geniş biraz. Mesela büyük yaşı neyse onu giyiyor aslında yapılı bir çocuk. Bebegede tam ayları oluyor. Yeni 2 4 aylıklara geçtim. Ama senin oğlan yapılı gidiyor sorun olmaz bence.
O ayrı bir indirim ama amazon genelde daha uygun fiyatlı piyasaya göreHmmm bişi almak için kardeşim girdi 200tl di 100 tl indirm yapmışlar amazon prime üyelerine özel yazıyo aylık 8 tl ödemek şartıylaymış
Belkide o ürüne özeldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?