Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Rahatlamasına çok sevindim kuzunun. Ben de hafif esnemeler yapıyorum şimdi, ama doktor tavsiyesiyle yağı az olan ürünlerle başladım bilgin olsun. Kaşar değil süzme peynir, laktozsuz süt vs gibi...

O ayrı bir indirim ama amazon genelde daha uygun fiyatlı piyasaya göre
Amazon prime 7.90
Hem kargo bedava, hem özel indirim oluyor hem de Netflix gibi dizi olayı var onu kullanıyorsun ayda 8 ₺ işte hepsi
Kullansam aktif yapıcamda daha kullanmıyorum sizden öğrendim amazona hiç bakmıyıdum

Çok zor bi gece geçirdim .
Rabbim bi daha yaşatmasın ..
Bebeğim boğuluyordu nerdeyse ..
11:00/11:30 sularında emzirdim , gazını zor bela çıkardım ama uykulu haldeydi ..
Hala da olduğunu biliyordum ama gaz işi meşajkali benim oğlumda ..
Gece 2 gibi kalkar emziririm diyordum ki , nasıl olduyda saat gece 1 olmamıştı birden gözümü açmamla beşikte çırpınıyor ..
Kırmızı halde , ağzından tükürük burnundan beyaz akıntılar ..
Sırtınj sıvazla , vur çaresizce acile gittik ..
Hortumla çekip temizleme çalıştılar bişey çıkmadı fakat çocuğumu o halde görmek beni perişan etmekle birlikte psikolojim yerle bir ..
Kundaksız haldeydı beşiğinde ve yan yatırmama rağmen sırt üstü aldım onu …
Bitik haldeyim ..
Annelik ne zor , Allah’ım tüm evlatları korusun kollasın

Aynen gece uyuyor derin de uyuyor ama gundüz hep kısa tam dalmadan. Iyice dalmasinı bekliyorum ben de oyle yerine koymak istiyorum ama masallah yani yarim saat 1 saat gecse yine yerine koyunca pıt kalkıyor.

Baya iş seni bekliyo desene Kötü olmuş..Ben direk çocuk hastalıklarına aldım randevuyu ordan bana gün verdiler kalça usg için
Dün baya yol yorgunlugunun ustüne eşimle temizledik mecbur bana kagit verdilerdi ustunde 182 yi ara yaziyr detayli aciklma yok da acaba direk ultrason randevusu mu aliyrz ki diye merak ettm. Beynim de kazan gibi yeminle düsünemiyorum suan

Ben de sizin gibiydim yaklasik 1 saat emiyordu, 1 saat sonra geri uyaniyordu, o yuzde ozellikle aksam 8den sonraki ogunlerde sagip veriyorum. Bariz etkisi oldu kesintisiz 4 5 saatuyuyor artik

5 yasına kadar kullandım
Ama insan gibi uyuyorsa zamanla ustu örtülü kalır.
Uyku tulumu bakiyrdum ben de sabah sabah. Simdi farkettim konusulmuş. Gece serinliyor gibi hava üstünu de örtsem tepiyor. Mecbur tulum alcam sanrm. Nasil bisey almak lazm ben de uzun süre kullanmayi dusunuyorum en azndan seneye nisan ayina kadar kullanirim yazın pek gerekmez de. Her hangi bi tulum iş görür mü ? Yoksa şöyle olani al daha iyi dedigin var mı?

Geçmiş olsun, rabbim bir daha yaşatmasın

Zor yaaa en iyisi düzenini bırakıp gitmicen sonra bozuluyo herşey

Geçmiş olsun canım Allah korusun bebeklerimizi neden öyle olmuş peki anlayabildin mi

Çok çok gelmiş geçmiş olsun Allahım bidaha yaşatmasın hiç bir anneye öyle bir durumu

Zor yaaa en iyisi düzenini bırakıp gitmicen sonra bozuluyo herşey
Garip sekilde gece 2 lere kadar uyuyamayan cocuk smdi gece uyuyor. Ama yine de bazi noktalarda alışkanlıklar oluştu kucağa sallamaya alısmak gibi. Bi de emziğe daha cok düstük. Bana da düşkünlügü arttı. Kalabalik olunca ev her önüne gelen sevince bana düskün oldu. Biraz tedirgin ve kendini garantiye almayi seven bi bebem var. Temas manyagi mesela. Her daim tişört kiyafet battaniye tutmak istiyor. Sanki tutmasa düsecek.

Ben de sizin gibiydim yaklasik 1 saat emiyordu, 1 saat sonra geri uyaniyordu, o yuzde ozellikle aksam 8den sonraki ogunlerde sagip veriyorum. Bariz etkisi oldu kesintisiz 4 5 saatuyuyor artik
Yataktan kaldırmadan mi veriyorsunuz tam uyanmadan peki ? Benimki bide gece mutlaka 2-3 kere kaka yapıyor uyku kaçıyor tabi

Çok geçmiş olsun ,umarım bir daha boyle bir olay yaşamazsiniz bebeklerde ilkyardım konusunu bir tekrar etmemiz gerekiyor bence

Bende birkaç gündür bakıyorum . Owli uzun zamandır favorimdeydi 0-36 ay diyor . Kullanım aralığına göre fiyatı değer bence ama gerçekten koruyor mu soğuktan . Yorumlar göreceli biraz . Tecrübeli anneler kaç tog almak mantıklı ,kışın evin sıcaklığıni genelde 22-23 lerde tutuyoruz galiba 0.5 tog uygun

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-05-09-06-34-43_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 66
Erkekler anaya düşkün oluyo ya herhalde oyuzden şuan bizimki anne diye ağlıyo ama bakalımm anne zor demek baba kolay
Aslında baba demiyorlar. Özellikle ilk zamanlarda. Babildama dönemi deniyor. Bizim babalar da sanıyor baba dedi pehh
Allah'ım bir daha aynısını ne size ne kimseye yaşatsın. Ona benzer bir durum yaşamıştık bebek epey küçükken. Eşim burun aspiratörunu ağzına sokup boğazını temizlemisti. Hatta buradan da yazdım. Rabbim kimseye yaşatmasın ana yine de akılda kalsın diye yazayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…