Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben hep lcw den almıstım ve buyuk alıyorum seneye de gıysın fiye. Suan hıc bılmıyorum fıyatları

Evet hastanede aynen öyle aspire etmeye çalıştılar .
Bugün eşime arkadaşı da aynı şeyi söylemiş , Otri Bebe den aldığım aspiratör var, hortumu biraz kalın ama olsun . Hastanede çok ince soktular ve bayağı ağladı , derinlere kadar soktular .. Ben nasıl yaparım bilmiyorum ama yine de bu da bizler için büyük seçenek

Geçmiş olsun
Bizimki de bazen yutuyor kusmuğunu duyuyorum sesini kaldırıyorum hemen
Diken üstünde uyumaya alıştık artık
Ne kadar gaz çıkartsanda geliyor geri

Bende senin gibi yapıyorum. Dediğin gibi mesela bizim kiizn boynu katlanıyor birde ağzından süt akıtıyor oraya. Dediğin gibi parmak aralarını ip topluyor koltuk altı keza öyle. Kirlilik durumuna göre şampuan bir yapıp bir yapmiyirum.

Yan yattığı zaman boğulma ihtimali daha yüksekmiş. Böyle bir durumda bebek büyük ihtimalle refleks olarak düz dönmüş. Düz yatınca kusmugu geri geldiği yere gidiyormuş

Allah korusun tabii. Aspiratörun içindeki süngeri çıkartmak gerek. Gerekirse bizim ağzımıza gelsin, tükürüp tekrar çekmek lazim

Cok gwcmıs olsun canım. Burnuna süt kaçtı galıba. Yatar pozısyında emzırdiğimde bıze de oluyor bazen
Hemen cekıyorum aspıratörle . Aspıratör kullanımı cok onemlı canım.

Aynen biz parmak araları toz
Boyun altı da öyle .
İlk cocoukta yoktu boyle seyler . Sanırım bi tık tombikkerde oluyor

Çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın.

Yan yattığı zaman boğulma ihtimali daha yüksekmiş. Böyle bir durumda bebek büyük ihtimalle refleks olarak düz dönmüş. Düz yatınca kusmugu geri geldiği yere gidiyormuş
Evet, hatta ınstagramda bır doktor bu durumu anımasyonla gostermıstı. Suan kım oldugunu hatırlamıyorum

Cok gwcmıs olsun canım. Burnuna süt kaçtı galıba. Yatar pozısyında emzırdiğimde bıze de oluyor bazen
Hemen cekıyorum aspıratörle . Aspıratör kullanımı cok onemlı canım.
Yok canım süt değil , zaten emzirdikten 2 saat sonra oldu bu olay . bariz şekilde pütürlü kusmuk vardı ..ben hep hafif kaldırarak emziriyorum kucağımda .. Ne olursa olsun her türlü riskli işte Dikkat etmek gerekiyor

Allah korusun tabii. Aspiratörun içindeki süngeri çıkartmak gerek. Gerekirse bizim ağzımıza gelsin, tükürüp tekrar çekmek lazim
Kesinlikle , gerekirse onlar çıkarılıp tülbent gibi ince kumaş bile konabilir gerekirse ama o paniklr insan kafayı yiyecek hale geliyor .
Evet her doktor öyle söylüyor ama eskilerimiz hep yan yatırmış ve dün akşam acildeki ebe de yan yatır sırtını destekle dedi .
Nasıl yatıracağımı bilemedim ..
Bugün zaten doktor kontrolümüz var Özellikle soracağım bu durumu

Kızlar merhaba bu 2. Ay aşıları sadece saglık ocagındamı oluyor ? Özel Hastaneler yapmıyor mu

Ahh kıyamam küçücükler ama alışkanlıkları kesinlikle oluyorr Kalablık ortamda cidden düzen kurmak çok zor nasıl uyuttun bilmşyorum ben 2 gümlüğüne gitmiştim zor uyumuştu gündüzleri
Kendi evinize geçtiğinşz için belki zamanla eve aşılır alışkanlıklarını unutur

Bunlar yürümeye başlayınca daha uygun. ilk etapta altı torba gibi olanlar daha iyi. Valla o zaman kaç tog almıştım. Hiç hatırlamıyorum aradan baya zaman geçti. Ama bacaklilari ilk etapta kullanamadığımi hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…