Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Onlara bakma sen .ebelerin bir şey bildiği yok.neyse bir şey diyeceğim. Bana diyor ki bu çocuk başını sağa çeviriyor. Sen bunu sol yana yatır. Diyorum ki o an öyle yaptı. O her yöne çeviriyor. Daha benimle inatlasiyor.2 saatte bir emzir diyor .Yani onlar geride kalmış. Yan yatırmak mide için iyi olurmuş ama sağa mı sola mı ne yan yatırmak gerekiyor. Şu an onu unuttum .Yan yatınca direkt burna gidiyormuş süt. Bizimki de oyle tukurugunu boğazına kaçırdı. Elleriyle cirpindi .cok şükür şimdi öğrendi yutuyor .mesela bebekken 1 kere kustugunu gördüm . Düz yatıyordu. Ağzından aktı gitti .hiç boğazına kaçmadı.

Ben aldım bundan hiç sevmedi .fermuarını bittiği yerdeki şey cocugun boğazını kizartti .Bir de kolu içinde yamulup kalıyor. Muslin bez de hareket alanı daha iyi .bunun içinde kolu yamuldugu zaman duzeltemiyor. 6-9 ay aldım bir de .

Bende bundan var. C&A dan almıştım oğluma. Çok kullanisliydi kolları çıkıyor. Altı uzuyor boyu uzadıkça. 2 boy almıştım oğluma. Çok güzel kullandım. Şimdi kıza da kullanıcam. Size resim atmak için dolaptan buldum. Sıfır etiketli 90 TL isteyene linkini atayım malum C&A Türkiye de yok artık. Yurtdışı dışındakiler bakabilir. Ah ne kaliteli malzemeler almıştım ordan ahhh

30 sayfada ne konuştunuz yavvv
Yavaş yavaş geleyim bari.
Ben gezmekten telefonu elime alamadim.
Dün bebeyle resmen İstanbul turu yaptık.
Sehirdışından misaifrler geldi.
Paşaköy Üsküdar Kadıköy Karaköy Eminönü Beşiktaş Ortaköy gezdik..
Yanıma 2 biberon sağdığım süt ve mama almıştım. Miss gibi gezdik valla
Ara ara da emzirme örtüsü ile emzirdim.
Akşam eve gelince bayıldı bebe uykuya.
1 de yattı 6.30 da kalktı.o da ben kaldırdım altını değiştireyim diye
Bizim gezi olayi onaylandı
Anne Kartta var tutmayın bizi.

Babyjörn kullanan var mı? Bebeğimin kolik olduğuna karar verdim de hamak tarzı bi şey mi alsam yoksa babyjörnün ikinci ellerine bakıyorum bi taraftan da

Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın evlatlarımıza sağlık uzun ömürler versin çok üzüldüm... bebek doğduğundan beri doktorumuz sürekli uyarıyor yan ve yüzüstü yatırmayın boğulma tehlikesi daha fazla diye ben de bu aralar yüzüstü yatırıyordum ben de gene sırt üstü yatırmaya devam edeyim annem kayınvalidem ikide bir yan yatır deyip duruyor yüzüstü yatır ben de söyledim bu olur diye ama biz hep öyle büyümüşüz öyle diyorlar canım gene de tedbiri bırakmamak lazım demek ki sen de bundan sonra sırt üstü yatırmaya devam et en azından birkaç ay daha öyle yatıralım

Kızlar bebeklerimizi yatırma pozisyonunu konuşmuşsunuz.
Bana kalsa hep yan yatırırım, öyle daha güvende gibi hissediyorum.
Ama maalesef doğru pozisyon bu değil. Hemşire bir akrabam sadece kusma riski için değil, yan yatan bebeğin ciğerlerinin de çok sıkıştığını, zor nefes alıp verdiğini söyledi.
Yani en iyisi sırt üstü. Bizim kız zaten çoktan yan dönmeye başladı. Eğer kendi dönerse ellemiyorum. Ama ben mutlaka sırt üstü yatırıyorum.

3 farklı çocuk doktoru da yan yatırın dedi bize. Gerçekten hangisi doğru kafam çok karıştı

Bana da ebe öyle dedi .
Geçmişte annelerimiz hep yan yatırmış , aslında bana da en doğru yöntem bu gibi geliyor.
Bebeğim yerine kendimi koyuyorum , düz yatabilir miyim diye de mümkün değil , hapşıramam öksüremem zor nefes alırım valla ..
Rabbim yardımcımız olsun valla

Bunun da altı bu şekilde torba oluyor ,yaş arttıkça değiştiriyorsun
Bu markanın tulumunu mu aldınız peki yoksa benzeri mi? Bunun bedenleri standart ,0-36 ay şeklinde ondan merak ettim

Ay c&a yi ne severdik. 12 sene önce aldığım iç çamaşırı takımı pijamalar hala taş gibiler . Mothercare gittiğinde çok üzülmüştüm birde c&a nin
Babyjörn kullanan var mı? Bebeğimin kolik olduğuna karar verdim de hamak tarzı bi şey mi alsam yoksa babyjörnün ikinci ellerine bakıyorum bi taraftan da
Muadillerine de bakabilirsin. Arkadaşımla yan yana getirip kiyasladik ,fark yok gibi . Mamma var ona bakabilirsin

Bunun da altı bu şekilde torba oluyor ,yaş arttıkça değiştiriyorsun

Bu markanın tulumunu mu aldınız peki yoksa benzeri mi? Bunun bedenleri standart ,0-36 ay şeklinde ondan merak ettim
Aa bilmiyordum torba oluyorsa olur. Ama nedense benim aklımda 1.5 tog gibi bir rakam kalmış tabi yanlış hatırlıyor olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…