- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.141
HayırKızlar ,
Kalça ultrasyonu için uyutmanızı istediler mi ?
Aa evet birde mothercare vardı o da çok iyiydi. C&A içinde bir yaradır. Kapanmadan önce son satışlarda aldığım kıyafetler var bedenine bakmadan almışım.Ay c&a yi ne severdik. 12 sene önce aldığım iç çamaşırı takımı pijamalar hala taş gibiler . Mothercare gittiğinde çok üzülmüştüm birde c&a nin
Muadillerine de bakabilirsin. Arkadaşımla yan yana getirip kiyasladik ,fark yok gibi . Mamma var ona bakabilirsin
Geçmiş olsun canım Allah kimseye yaşatmasın size de bir daha yaşatmasınÇok zor bi gece geçirdim .
Rabbim bi daha yaşatmasın ..
Bebeğim boğuluyordu nerdeyse ..
11:00/11:30 sularında emzirdim , gazını zor bela çıkardım ama uykulu haldeydi ..
Hala da olduğunu biliyordum ama gaz işi meşajkali benim oğlumda ..
Gece 2 gibi kalkar emziririm diyordum ki , nasıl olduyda saat gece 1 olmamıştı birden gözümü açmamla beşikte çırpınıyor ..
Kırmızı halde , ağzından tükürük burnundan beyaz akıntılar ..
Sırtınj sıvazla , vur çaresizce acile gittik ..
Hortumla çekip temizleme çalıştılar bişey çıkmadı fakat çocuğumu o halde görmek beni perişan etmekle birlikte psikolojim yerle bir ..
Kundaksız haldeydı beşiğinde ve yan yatırmama rağmen sırt üstü aldım onu …
Bitik haldeyim ..
Annelik ne zor , Allah’ım tüm evlatları korusun kollasın
Geçmiş olsun canım Allah kimseye yaşatmasın size de bir daha yaşatmasınÇok zor bi gece geçirdim .
Rabbim bi daha yaşatmasın ..
Bebeğim boğuluyordu nerdeyse ..
11:00/11:30 sularında emzirdim , gazını zor bela çıkardım ama uykulu haldeydi ..
Hala da olduğunu biliyordum ama gaz işi meşajkali benim oğlumda ..
Gece 2 gibi kalkar emziririm diyordum ki , nasıl olduyda saat gece 1 olmamıştı birden gözümü açmamla beşikte çırpınıyor ..
Kırmızı halde , ağzından tükürük burnundan beyaz akıntılar ..
Sırtınj sıvazla , vur çaresizce acile gittik ..
Hortumla çekip temizleme çalıştılar bişey çıkmadı fakat çocuğumu o halde görmek beni perişan etmekle birlikte psikolojim yerle bir ..
Kundaksız haldeydı beşiğinde ve yan yatırmama rağmen sırt üstü aldım onu …
Bitik haldeyim ..
Annelik ne zor , Allah’ım tüm evlatları korusun kollasın
Bu tarz tulumlarda kolları üşümez mi acaba ben de alıcam ama ne almalı diye düşünüyomBende birkaç gündür bakıyorum . Owli uzun zamandır favorimdeydi 0-36 ay diyor . Kullanım aralığına göre fiyatı değer bence ama gerçekten koruyor mu soğuktan . Yorumlar göreceli biraz . Tecrübeli anneler kaç tog almak mantıklı ,kışın evin sıcaklığıni genelde 22-23 lerde tutuyoruz galiba 0.5 tog uygun
Kafası düz olmasın diye yan çeviriyoruz o da mı yanlış kiYan yattığı zaman boğulma ihtimali daha yüksekmiş. Böyle bir durumda bebek büyük ihtimalle refleks olarak düz dönmüş. Düz yatınca kusmugu geri geldiği yere gidiyormuş
Peki reflü yatağında mı yatıyor??Yok canım süt değil , zaten emzirdikten 2 saat sonra oldu bu olay . bariz şekilde pütürlü kusmuk vardı ..ben hep hafif kaldırarak emziriyorum kucağımda .. Ne olursa olsun her türlü riskli işte Dikkat etmek gerekiyor
Kesinlikle , gerekirse onlar çıkarılıp tülbent gibi ince kumaş bile konabilir gerekirse ama o paniklr insan kafayı yiyecek hale geliyor .
Evet her doktor öyle söylüyor ama eskilerimiz hep yan yatırmış ve dün akşam acildeki ebe de yan yatır sırtını destekle dedi .
Nasıl yatıracağımı bilemedim ..
Bugün zaten doktor kontrolümüz var Özellikle soracağım bu durumu
Benim ilk kız ilk 2 ay 2 kg almıstı bu kızım 1kg 1 kg ilerliyor ama ilk kızımda annemlerde kalmıştım 40 cıkana kadar relaxdım ne ev işi ne yemek yapma vardı sadece kızımla ilgilendim onunla o alakalı bunda erken döndüm ondan mı yaşla mı alakalı bilemedimSizin bebişler 1 ayda kaç kilo alıyorlar..benimikizler sonayda 1100 gralmışlar duyuyorumki 1800 gralanlar varmışbenim ikizler olduğuicin kilobiraz daha önemli
Hıcbır ıse yaramadı ustune ustluk kabız oldu bızımkı atmaya kıyamıyorum para verdık dıye öylece duruyo dolapta.Suana kadar kullandıgımız damlalar arasında sanırım en eh işte olabı nurse harveys colexSap simplex in bağırsaktaki gazla alakası yok canım. O yukarıdaki fazla alakalı onu verince yukardan gez çıkarıyordu bizimki Tabi herkese aynı etkiyi etmiyor olabilir. Bize iyi geldi ama size kötü geliyorsa takip et bırak.
Benım babam sehır dısına calısmaya gıttı o ıstıyor olfuk olmadık saatlerde goruntulu arıyor acmazsan merak edıp esımı arıyor.Sureklı foto ve vıdeo ıstıyor.esımın annesı ve kardesıde sureklı foto ıstıyolar.gun ıcınde Bebek mı bakıcam rapor mu verıcem ne yapıcagımı sasırıyorumKızlar kayınvalideniz sürekli bebeğin fotoğrafını istiyor mu sizden de? Bıktırdı beni . Eşime annene fotoyu sen at dedim ama habire yazıyor. Cevap vermiyorum . Demin hadi atayım dedim . Başladı yine kime benziyor gözlerini seveyim. Gözleri aynı babası bizim kızın . Eşimin gözler de aynı annesi. Doğduğundan beri bıktırdı. Bende tersledim azıcık . Kimseye benzemiyor diye :/ loğusalıktan mı bu sinirim ama çok sinir ediyor benigerçi annemi de aşırı sinir etmiş.
Doktorumuz saglık ocagı yapsın dedı asılardan bır tanesı acıldımı bırden fazla bebege yapılması gerekıyormus o sebeble saglık ocagına bıldırın ordan sıze gun ve saat verılıyor o sekılde gıdıyorsunuzKızlar merhaba bu 2. Ay aşıları sadece saglık ocagındamı oluyor ? Özel Hastaneler yapmıyor mu
Bende hamıleyken tavsıye uzerıne baby me nın muzıklı salıncagını almıstım dogdugundan berı hafta da bır denıyorum ona koydugum an basıyor cıglıgı korkuyormu sevmıyor mu anlamıyorumBabyjörn kullanan var mı? Bebeğimin kolik olduğuna karar verdim dehamak tarzı bi şey mi alsam yoksa babyjörnün ikinci ellerine bakıyorum bi taraftan da
Bızımkı uyuyordu gıttıgımız de doktor uyandırmayın dedı hatta cok hassas davrandı uykudayken cektılerKızlar ,
Ben Bi incelemek isterimBende bundan var. C&A dan almıştım oğluma. Çok kullanisliydi kolları çıkıyor. Altı uzuyor boyu uzadıkça. 2 boy almıştım oğluma. Çok güzel kullandım. Şimdi kıza da kullanıcam.Size resim atmak için dolaptan buldum. Sıfır etiketli 90 TL isteyene linkini atayım malum C&A Türkiye de yok artık. Yurtdışı dışındakiler bakabilir. Ah ne kaliteli malzemeler almıştım ordan ahhhEki Görüntüle 3124778
Hayır istemediler canım biz usg çektirirken uyuyordu zaten ama jelin soğukluğundan uyandı ve tabii ki ağladıKızlar ,
Ben kullanıyorum canım �nan bir üründen bu kadar performans alacağımı hiç beklemezdim resmen elim kolum oldu hem sallanabiliyor onda hem de kendi halinde yarım saatte olsa durabiliyor mesela banyoya gideceğim yatakta ağlıyor bas bas bağırıyor en azından ona koyup banyoya onu da sokuyorum veya mutfağa gerçekten çok işime yaradı ben de burada herkese soracaktım 10 kiloya kadar en fazla taşıyormuş benimki birkaç hafta sonra artık ona sığmayacak ne yapacağım merak ediyorum ne ile avutacağım bebeği diyeBabyjörn kullanan var mı? Bebeğimin kolik olduğuna karar verdim dehamak tarzı bi şey mi alsam yoksa babyjörnün ikinci ellerine bakıyorum bi taraftan da
Popoyu uyardım bıraz yaptı canımKizlar nasılsınızSurrender beben kaka yaptımi
Bende nişan söz telesindan yazamadim buralara baya yorgun gecti ama bitti sagsalim cok şükür bugun dinleniyoruzz
Tulum değil de kundagini aldım. Kolları çıkıyor tulum gibi oluyor .belki bu farklıdır ama benim aldığım da buna çok benziyorBunun da altı bu şekilde torba oluyor ,yaş arttıkça değiştiriyorsun
Bu markanın tulumunu mu aldınız peki yoksa benzeri mi? Bunun bedenleri standart ,0-36 ay şeklinde ondan merak ettim
Ben düz kafa yastığı kullanıyorum.reflu yatağının içinde var .Kafasını cevirsen sadece olmuyor mu?Kafası düz olmasın diye yan çeviriyoruz o da mı yanlış ki
Bizimki hiç aglamadi çok çabuk bitiyor zatenKızlar ,
Ya şuan bende aynı şeyi yapıyorum büyük oğlanı babannesi hep sallardi sallama derdim inadına sallardi ben sallamayi hiç sevmem büyüğü de hiç sallamadım .. ama bu oğlan beni bitirdi saat 13 den beri uyutmaya çalışıyorum saat 4 oldu memede pusette uyumadı kucakta uyumadı şimdi sallıyorum ayakta ama yari gözü açık dalamadı bir türlü bir haftadir böyle gündüz dalamıyor uykuya 4 saattir uğraşıyorum acıktım yemek yapmam lazım büyük oğlan açıktı deliricemHamileyken bebeği sallamam diyen ben ayağımda sallıyorum şu anbu bebe daha ne kadar sözümden döndürecek beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?