Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aa evet birde mothercare vardı o da çok iyiydi. C&A içinde bir yaradır. Kapanmadan önce son satışlarda aldığım kıyafetler var bedenine bakmadan almışım. Yani tabi baktım da buyukte olsa giyerim diye ama olmadı tabi artık daha fazla yer kaplattirmayim dolapta diye kv ye verdim. Ama dediğin gibi taş gibi valla aldığım bluzlar elbiseler hala giyiyorum. Ahh ahh kanayan yaram. Yurtdışına çıkınca ilk uğrak yerim ama bu dolar Euro artışında artık o da hayal oldu.

Geçmiş olsun canım Allah kimseye yaşatmasın size de bir daha yaşatmasın
Ne dediler peki acilde gazdan mı olmuş yani

Geçmiş olsun canım Allah kimseye yaşatmasın size de bir daha yaşatmasın
Ne dediler peki acilde gazdan mı
Bu tarz tulumlarda kolları üşümez mi acaba ben de alıcam ama ne almalı diye düşünüyom

Peki reflü yatağında mı yatıyor??

B
Sizin bebişler 1 ayda kaç kilo alıyorlar..benimikizler sonayda 1100 gralmışlar duyuyorumki 1800 gralanlar varmış benim ikizler olduğuicin kilobiraz daha önemli
Benim ilk kız ilk 2 ay 2 kg almıstı bu kızım 1kg 1 kg ilerliyor ama ilk kızımda annemlerde kalmıştım 40 cıkana kadar relaxdım ne ev işi ne yemek yapma vardı sadece kızımla ilgilendim onunla o alakalı bunda erken döndüm ondan mı yaşla mı alakalı bilemedim

Hıcbır ıse yaramadı ustune ustluk kabız oldu bızımkı atmaya kıyamıyorum para verdık dıye öylece duruyo dolapta.Suana kadar kullandıgımız damlalar arasında sanırım en eh işte olabı nurse harveys colex
Benım babam sehır dısına calısmaya gıttı o ıstıyor olfuk olmadık saatlerde goruntulu arıyor acmazsan merak edıp esımı arıyor.Sureklı foto ve vıdeo ıstıyor.esımın annesı ve kardesıde sureklı foto ıstıyolar.gun ıcınde Bebek mı bakıcam rapor mu verıcem ne yapıcagımı sasırıyorum
Kızlar merhaba bu 2. Ay aşıları sadece saglık ocagındamı oluyor ? Özel Hastaneler yapmıyor mu
Doktorumuz saglık ocagı yapsın dedı asılardan bır tanesı acıldımı bırden fazla bebege yapılması gerekıyormus o sebeble saglık ocagına bıldırın ordan sıze gun ve saat verılıyor o sekılde gıdıyorsunuz
Babyjörn kullanan var mı? Bebeğimin kolik olduğuna karar verdim de hamak tarzı bi şey mi alsam yoksa babyjörnün ikinci ellerine bakıyorum bi taraftan da
Bende hamıleyken tavsıye uzerıne baby me nın muzıklı salıncagını almıstım dogdugundan berı hafta da bır denıyorum ona koydugum an basıyor cıglıgı korkuyormu sevmıyor mu anlamıyorum
Bosu bosuna almamısımdır ınsallah bırde cpk yer kaplıyor.Bence bı magaza da bebegı koyun duruyo mu dıye ona gore alın malum bırde pahalılar
Kızlar ,
Kalça ultrasyonu için uyutmanızı istediler mi ?
Bızımkı uyuyordu gıttıgımız de doktor uyandırmayın dedı hatta cok hassas davrandı uykudayken cektıler
Bezını de tam cıkarmadı sadece yanlardan actı kalca cıplak kalacak sekılde

Ben Bi incelemek isterim

Babyjörn kullanan var mı? Bebeğimin kolik olduğuna karar verdim de hamak tarzı bi şey mi alsam yoksa babyjörnün ikinci ellerine bakıyorum bi taraftan da
Ben kullanıyorum canım �nan bir üründen bu kadar performans alacağımı hiç beklemezdim resmen elim kolum oldu hem sallanabiliyor onda hem de kendi halinde yarım saatte olsa durabiliyor mesela banyoya gideceğim yatakta ağlıyor bas bas bağırıyor en azından ona koyup banyoya onu da sokuyorum veya mutfağa gerçekten çok işime yaradı ben de burada herkese soracaktım 10 kiloya kadar en fazla taşıyormuş benimki birkaç hafta sonra artık ona sığmayacak ne yapacağım merak ediyorum ne ile avutacağım bebeği diye Bir de genellikle kakasını ondayken yapıyor biraz oturur pozisyonda acaba ondan mı onda sallanınca daha rahat gaz çıkarıyor çok ilginç

Bunun da altı bu şekilde torba oluyor ,yaş arttıkça değiştiriyorsun

Bu markanın tulumunu mu aldınız peki yoksa benzeri mi? Bunun bedenleri standart ,0-36 ay şeklinde ondan merak ettim
Tulum değil de kundagini aldım. Kolları çıkıyor tulum gibi oluyor .belki bu farklıdır ama benim aldığım da buna çok benziyor

Hamileyken bebeği sallamam diyen ben ayağımda sallıyorum şu an bu bebe daha ne kadar sözümden döndürecek beni
Ya şuan bende aynı şeyi yapıyorum büyük oğlanı babannesi hep sallardi sallama derdim inadına sallardi ben sallamayi hiç sevmem büyüğü de hiç sallamadım .. ama bu oğlan beni bitirdi saat 13 den beri uyutmaya çalışıyorum saat 4 oldu memede pusette uyumadı kucakta uyumadı şimdi sallıyorum ayakta ama yari gözü açık dalamadı bir türlü bir haftadir böyle gündüz dalamıyor uykuya 4 saattir uğraşıyorum acıktım yemek yapmam lazım büyük oğlan açıktı deliricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…