- 21 Ocak 2021
- 4.421
- 6.410
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.161
Çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın.Çok zor bi gece geçirdim .
Rabbim bi daha yaşatmasın ..
Bebeğim boğuluyordu nerdeyse ..
11:00/11:30 sularında emzirdim , gazını zor bela çıkardım ama uykulu haldeydi ..
Hala da olduğunu biliyordum ama gaz işi meşajkali benim oğlumda ..
Gece 2 gibi kalkar emziririm diyordum ki , nasıl olduyda saat gece 1 olmamıştı birden gözümü açmamla beşikte çırpınıyor ..
Kırmızı halde , ağzından tükürük burnundan beyaz akıntılar ..
Sırtınj sıvazla , vur çaresizce acile gittik ..
Hortumla çekip temizleme çalıştılar bişey çıkmadı fakat çocuğumu o halde görmek beni perişan etmekle birlikte psikolojim yerle bir ..
Kundaksız haldeydı beşiğinde ve yan yatırmama rağmen sırt üstü aldım onu …
Bitik haldeyim ..
Annelik ne zor , Allah’ım tüm evlatları korusun kollasın
Ek gida daHamileyken bebeği sallamam diyen ben ayağımda sallıyorum şu anbu bebe daha ne kadar sözümden döndürecek beni
Yaa işte o sıkıntı inşallah o kadar yıldırmaz beniEk gida da
Telefona bakarak yiyecek
Inşallah bende dua ediyorum oglum yiyen bebek olsun herseyi yesin pisbogazli olsun diye , ama işte kizimda hala bakarak yiyor kahrolmayasicaYaa işte o sıkıntı inşallah o kadar yıldırmaz beni
Ay inşallah boğazlı olurlar ya amin aminnInşallah bende dua ediyorum oglum yiyen bebek olsun herseyi yesin pisbogazli olsun diye , ama işte kizimda hala bakarak yiyor kahrolmayasica
Akşam 8-12.30-5.30 şeklinde besliyorum.uyandirip altini degistiriyorum,sutunu verip gazini alip uyutuyorum. Biberonla versem bile yine memeden de emziriyorum.Yataktan kaldırmadan mi veriyorsunuz tam uyanmadan peki ? Benimki bide gece mutlaka 2-3 kere kaka yapıyoruyku kaçıyor tabi
Olur da ben yanlış mı diye merak ettim değildir heraldeBen düz kafa yastığı kullanıyorum.reflu yatağının içinde var .Kafasını cevirsen sadece olmuyor mu?
Mama yapınca veya süt verince nasıl peki sakin mi?Kızlar daha öncede bahsetmiştim artık çok yoruldum bu durumdan ağlıyorum sinirimden yaklaşık 2 haftadır öncesinde hiç böyle bir sorun yoktu bebeğim emmek istiyor 5 dk falan güzelce emiyor sonra memede ağlıyor çekiyor sonra tekrar memeye saldırıyor en sonunda ağladıkça ben bıraktırıyorum memeden bu sefer tekrar ağlıyor diğer göğse geçiyorum yine aynı doktor sütün yetersiz olabilir dedi ama sağıyorum sütte var arkasından mama yapıyorum mecburen durmuyor çünkü ya da sağdıklarımdan veriyorum tavsiyesi olan var mı çok üzülüyorum
Hırslı hırslı yumrukluyor mu?Kızlar daha öncede bahsetmiştim artık çok yoruldum bu durumdan ağlıyorum sinirimden yaklaşık 2 haftadır öncesinde hiç böyle bir sorun yoktu bebeğim emmek istiyor 5 dk falan güzelce emiyor sonra memede ağlıyor çekiyor sonra tekrar memeye saldırıyor en sonunda ağladıkça ben bıraktırıyorum memeden bu sefer tekrar ağlıyor diğer göğse geçiyorum yine aynı doktor sütün yetersiz olabilir dedi ama sağıyorum sütte var arkasından mama yapıyorum mecburen durmuyor çünkü ya da sağdıklarımdan veriyorum tavsiyesi olan var mı çok üzülüyorum
Memeden sonra kucağımda sarılıyorum pişpişliyorumKızlar siz bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz?
Mama yapınca veya süt verince nasıl peki sakin mi?
Gazı varsa öyle yapıyor bizimki Bi de süt foşur foşur çok gelmiyorsa da sinirlendiği fark ettim az gelirse süt olsa bile sinirleniyor
Hırslı hırslı yumrukluyor mu?
Ben emziği verip bir iki dakika sakinleşmesini bekliyorum ondan sonra veriyorum memeyi
Bazen iki kere böyle yapmam gerekiyor.
Bir de benimki tazyikli dolu dolu gelmesini seviyor
Mesela sol göğsüm geç doluyor orada süt var veriyorum ama kızıyor sağdaki kadar hızlı akış olmadığı için.
Evet gece benimki de yapmıyor. Bir de şu dikkatmi çekti uykuluyken ya da gazı varken de yapıyor bunuEvet yumrukluyor sinirleniyor hızlı nefes alıp veriyor emziği bende deneyim umarım işe yarar benimki de dolu dolu seviyor çünkü gece göğsüm daha dolu olduğu için pek sorun çıkartmıyor arkasından mama veya sağılmış süt vermem yanlış mı acaba birde bu böyle sürüp gidecek mi çok üzgünüm
Bizim evde de annem yemekleri yapıyor ama benimki de 1 kg alıyor. Bence yaşla alakalı. Mesela ben 34 yaşındayım. Ne kadar da olsa vücut o kadar hızlı süt üretmiyor. Bugün Her 2 saatte bir emmek istedi.gogsum hiç dolmadı. En son şimdi emdi .sinirlendi az kalmış diye .evet emdikce geliyor ama dolması zaman alıyor.B
Benim ilk kız ilk 2 ay 2 kg almıstı bu kızım 1kg 1 kg ilerliyor ama ilk kızımda annemlerde kalmıştım 40 cıkana kadar relaxdım ne ev işi ne yemek yapma vardı sadece kızımla ilgilendim onunla o alakalı bunda erken döndüm ondan mı yaşla mı alakalı bilemedim
Bu anlattigin durum kesinlikle yuzde yüz gazdan oluyor benim bebegimde boyle , ayaklarini karnina cekio agliyor bende memede susar diye vermeye çalışyorum sinirden onuda almiyor sakinlesup veriyorum 5 dk sonra yine gaz geliyor yine birakiyor memeyi yani sutun az veya cok muhabbetine girme hic kesin ve net sebebi gazKızlar daha öncede bahsetmiştim artık çok yoruldum bu durumdan ağlıyorum sinirimden yaklaşık 2 haftadır öncesinde hiç böyle bir sorun yoktu bebeğim emmek istiyor 5 dk falan güzelce emiyor sonra memede ağlıyor çekiyor sonra tekrar memeye saldırıyor en sonunda ağladıkça ben bıraktırıyorum memeden bu sefer tekrar ağlıyor diğer göğse geçiyorum yine aynı doktor sütün yetersiz olabilir dedi ama sağıyorum sütte var arkasından mama yapıyorum mecburen durmuyor çünkü ya da sağdıklarımdan veriyorum tavsiyesi olan var mı çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?