Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın.

Kızlar daha öncede bahsetmiştim artık çok yoruldum bu durumdan ağlıyorum sinirimden yaklaşık 2 haftadır öncesinde hiç böyle bir sorun yoktu bebeğim emmek istiyor 5 dk falan güzelce emiyor sonra memede ağlıyor çekiyor sonra tekrar memeye saldırıyor en sonunda ağladıkça ben bıraktırıyorum memeden bu sefer tekrar ağlıyor diğer göğse geçiyorum yine aynı doktor sütün yetersiz olabilir dedi ama sağıyorum sütte var arkasından mama yapıyorum mecburen durmuyor çünkü ya da sağdıklarımdan veriyorum tavsiyesi olan var mı çok üzülüyorum

Mama yapınca veya süt verince nasıl peki sakin mi?
Gazı varsa öyle yapıyor bizimki Bi de süt foşur foşur çok gelmiyorsa da sinirlendiği fark ettim az gelirse süt olsa bile sinirleniyor

Hırslı hırslı yumrukluyor mu?
Ben emziği verip bir iki dakika sakinleşmesini bekliyorum ondan sonra veriyorum memeyi
Bazen iki kere böyle yapmam gerekiyor.
Bir de benimki tazyikli dolu dolu gelmesini seviyor
Mesela sol göğsüm geç doluyor orada süt var veriyorum ama kızıyor sağdaki kadar hızlı akış olmadığı için.

Mama yapınca veya süt verince nasıl peki sakin mi?
Gazı varsa öyle yapıyor bizimki Bi de süt foşur foşur çok gelmiyorsa da sinirlendiği fark ettim az gelirse süt olsa bile sinirleniyor

Evet sakinleşiyor gece pek yapmıyor gündüz genellikle, gaz başlardada vardı neden şimdi böyle yapıyor anlam veremiyorum diyorum arkasından bir şey vermeyeceğim emsin diye diretiyorum bu sefer katılıyor ağlamaktan.
Yoğun süt gelsin mi istiyor acaba pek mama vermiyordum öncesinde bu durum çıkınca mecburen veriyorum

Evet yumrukluyor sinirleniyor hızlı nefes alıp veriyor emziği bende deneyim umarım işe yarar benimki de dolu dolu seviyor çünkü gece göğsüm daha dolu olduğu için pek sorun çıkartmıyor arkasından mama veya sağılmış süt vermem yanlış mı acaba birde bu böyle sürüp gidecek mi çok üzgünüm

Evet gece benimki de yapmıyor. Bir de şu dikkatmi çekti uykuluyken ya da gazı varken de yapıyor bunu
Ben mesela uykudan iyice ayılmasını bekliyorum böyle yapıyorsa kaldırıp konusuyorum vs.
Yani sakinleşmesi ve açık zihin olmasına uğraşıyorum en çok
Bence peşinden vermeyi kesmelisin, zamanla alıştı belki de bu duruma.
Bir sekilde sakinleştirmeye çalıs bence

Bizim evde de annem yemekleri yapıyor ama benimki de 1 kg alıyor. Bence yaşla alakalı. Mesela ben 34 yaşındayım. Ne kadar da olsa vücut o kadar hızlı süt üretmiyor. Bugün Her 2 saatte bir emmek istedi.gogsum hiç dolmadı. En son şimdi emdi .sinirlendi az kalmış diye .evet emdikce geliyor ama dolması zaman alıyor.

Bu anlattigin durum kesinlikle yuzde yüz gazdan oluyor benim bebegimde boyle , ayaklarini karnina cekio agliyor bende memede susar diye vermeye çalışyorum sinirden onuda almiyor sakinlesup veriyorum 5 dk sonra yine gaz geliyor yine birakiyor memeyi yani sutun az veya cok muhabbetine girme hic kesin ve net sebebi gaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…