- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.181
Baktiklari alet altin kaplama falanmiydiKalça ultrasonuna 750 tl aldılar 1 dk sürmedi bakmak yazıklar olsun!!
Ayy kışın gözünü seveyim ya mis gibi giydir şunlari sicacik olur bebeEki Görüntüle 3125002 Lcw cok tatlılar degıl mı
Bir ara sakinlestirip verdim. Yine aynı emdi .sonra uykudan uyanınca hemen verdim. Onda da aynı aldı. Mesela 3 gün önce 5 dakika 5 dakika emdi .çıldırdı sonrasında. Bugün de 10 dakikadan aşağı emmedi .aynı meme ama bir günleri bir günlerini tutmuyor.Evet gece benimki de yapmıyor. Bir de şu dikkatmi çekti uykuluyken ya da gazı varken de yapıyor bunu
Ben mesela uykudan iyice ayılmasını bekliyorum böyle yapıyorsa kaldırıp konusuyorum vs.
Yani sakinleşmesi ve açık zihin olmasına uğraşıyorum en çok
Bence peşinden vermeyi kesmelisin, zamanla alıştı belki de bu duruma.
Bir sekilde sakinleştirmeye çalıs bence
Temizlik yaptım valla .uyuyunca da dizi izledim. Ne çok özlemişim. Güç yuzuklerini izledim fena değil izlenebilirBugün buralar pek sessiz ,bebeler mis gibi uyuyor siz de yanlarında mi uyuyorsunuzdur inşallah
Kadife mi bunlarEki Görüntüle 3125002 Lcw cok tatlılar degıl mı
Emziriyorum ,45 dakika 1 saat oyaliyorum .gözleri kızarıyor uykusu gelince. Bir kaç kere yatağına koydum uyumadı. Pusette sallıyorum. Gerçekten doğru anlamissam 2 dakikada uyuyorKızlar siz bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz?
Evet gece benimki de yapmıyor. Bir de şu dikkatmi çekti uykuluyken ya da gazı varken de yapıyor bunu
Ben mesela uykudan iyice ayılmasını bekliyorum böyle yapıyorsa kaldırıp konusuyorum vs.
Yani sakinleşmesi ve açık zihin olmasına uğraşıyorum en çok
Bence peşinden vermeyi kesmelisin, zamanla alıştı belki de bu duruma.
Bir sekilde sakinleştirmeye çalıs bence
Bu anlattigin durum kesinlikle yuzde yüz gazdan oluyor benim bebegimde boyle , ayaklarini karnina cekio agliyor bende memede susar diye vermeye çalışyorum sinirden onuda almiyor sakinlesup veriyorum 5 dk sonra yine gaz geliyor yine birakiyor memeyi yani sutun az veya cok muhabbetine girme hic kesin ve net sebebi gaz
Evet o da etkili .mesela benimki artık emerken kendi cikariyor ya da emdikten sonra kendi cikariyor .onda bile gaz cikariken sinirleniyor .ikinan bir bebek hic almaz .Bu anlattigin durum kesinlikle yuzde yüz gazdan oluyor benim bebegimde boyle , ayaklarini karnina cekio agliyor bende memede susar diye vermeye çalışyorum sinirden onuda almiyor sakinlesup veriyorum 5 dk sonra yine gaz geliyor yine birakiyor memeyi yani sutun az veya cok muhabbetine girme hic kesin ve net sebebi gaz
Sabah 8 de uyaniuor benimki 2 saat oyalaniyor pusete koyuyorum etrafa bakiyor falan uykusu gelimce mizmizlanmaya basliyor alip emziryorum sonra pusete koyup salliyorum uyuyor iyice dalinca yatagina koyuyorum 1 buçuk saat uyuyor uuaninca yine oyaliyom ayni bu sekilde ilerliyom işte hergunKızlar siz bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz?
Memeni pes etme ver sakinlestirip her seferinde deneyceksin ayakta ver hatta tutturana kadar piş piş de biraz salla o ara siniride yatışıyor emiyor işteAy evet aynen benimki de öyle
Arkasından mama veya süt vermezsem çok ağlıyor ama sen nasıl yapıyorsun canım?
Doktorda beni tribe sokuyor sütün azdır vs diye yemediğim şey kalmadı kaç gündür süt azlığından mı yapıyor diye
Buyuk ihtimal soldan yogun sut gekiyor oda doyma hissi yaratinca kaka yapma hissi veriyordur hani yetiskinlerde cok yer yer artik wc ihtiyaci duyar ya buda oyle oluyordur cok süt geldigi icin kaka yapiyo bence , senceEvet o da etkili .mesela benimki artık emerken kendi cikariyor ya da emdikten sonra kendi cikariyor .onda bile gaz cikariken sinirleniyor .ikinan bir bebek hic almaz .
özellikle sol memede yapıyor bunu. Hep de sol memedeyken kaka yapıyor. Acaba o tarafdayken bağırsakları daha mj çok çalışıyor
Bazen ağlıyor bazende kahkaha atıyor sesliKızlar sizin bebeklerde uykuda ağlıyor mu hiç? Bizimki Bi anda ağlayıp susuyor
Benim kız akşamları yapıyor memeyi yumrukluyir vuruyor. Ağlıyor bazen kucağıma alıp gezdiriyoruz. Başka şeyler yapıp bir daha deniyoruz bazen farklı aktivitelerden sonra alabiliyor. Almazsa zorlamayı bırakıp uyutuyorum. Sonra uyanınca emiyor ya da uykuda biberon veriyorum.Evet sakinleşiyor gece pek yapmıyor gündüz genellikle, gaz başlardada vardı neden şimdi böyle yapıyor anlam veremiyorum diyorum arkasından bir şey vermeyeceğim emsin diye diretiyorum bu sefer katılıyor ağlamaktan.
Yoğun süt gelsin mi istiyor acaba pek mama vermiyordum öncesinde bu durum çıkınca mecburen veriyorum
Peki böylece gündüz uykuları düzenli mi ben dün gün boyu uyutamadım çok yorulduğu için gece yarısına kadar uyuyamadı bu sefer de bugün de yorgun olduğu için sürekli uyudu böyle olmamalı daha düzenli bir uyku sistemi oturtmam lazım artık ama uykuya geçişte zorlanıyorumMemeden sonra kucağımda sarılıyorum pişpişliyorum
İyice dalınca yerine koyuyorum
Tabi bazen bunu seksen kere tekrar ediyoruz
Süt az geliyor ondan cokur cokur içmek istiyorlar mesela bizim gündüz sakin geceye doğru akşamdan artık göğüsler de aşırı süt olmuyor benim akşam saatlerinde böyle yapıyor geçen gün yine böyle yaptı arkasından sağım yaptım 40 CC ancak çıktı tek göğüste 2.yi sağdım o da aynı ona sinirlenmiş dedim demek kiEvet sakinleşiyor gece pek yapmıyor gündüz genellikle, gaz başlardada vardı neden şimdi böyle yapıyor anlam veremiyorum diyorum arkasından bir şey vermeyeceğim emsin diye diretiyorum bu sefer katılıyor ağlamaktan.
Yoğun süt gelsin mi istiyor acaba pek mama vermiyordum öncesinde bu durum çıkınca mecburen veriyorum
Utku saati kaçarsa çok uykusuz kalıp yorgun olursa da yapabilirEvet yumrukluyor sinirleniyor hızlı nefes alıp veriyor emziği bende deneyim umarım işe yarar benimki de dolu dolu seviyor çünkü gece göğsüm daha dolu olduğu için pek sorun çıkartmıyor arkasından mama veya sağılmış süt vermem yanlış mı acaba birde bu böyle sürüp gidecek mi çok üzgünüm
Benim bebeğim de öyle düzenli değil. Uykuya geçişte çok çok zorlanıyor. Büyüdükçe düzelir diye teselli ediyorum kendimi yoksa böyle çok yorucu. Emerken dalıyor tam yerine bırakacaksın uyanıyor sallıyorum pış pışlıyorum vs süreç uzuyor da uzuyorPeki böylece gündüz uykuları düzenli mi ben dün gün boyu uyutamadım çok yorulduğu için gece yarısına kadar uyuyamadı bu sefer de bugün de yorgun olduğu için sürekli uyudu böyle olmamalı daha düzenli bir uyku sistemi oturtmam lazım artık ama uykuya geçişte zorlanıyorum
Neden devlette yaptırmadınızKalça ultrasonuna 750 tl aldılar 1 dk sürmedi bakmak yazıklar olsun!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?