Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bir ara sakinlestirip verdim. Yine aynı emdi .sonra uykudan uyanınca hemen verdim. Onda da aynı aldı. Mesela 3 gün önce 5 dakika 5 dakika emdi .çıldırdı sonrasında. Bugün de 10 dakikadan aşağı emmedi .aynı meme ama bir günleri bir günlerini tutmuyor.

Evet haklısın peşinden vermemeyi deneyeceğim bir süre zamanla düzelir diye bekledim ama düzelmeyecek gibi çok yorucu

Ay evet aynen benimki de öyle
Arkasından mama veya süt vermezsem çok ağlıyor ama sen nasıl yapıyorsun canım?
Doktorda beni tribe sokuyor sütün azdır vs diye yemediğim şey kalmadı kaç gündür süt azlığından mı yapıyor diye

Evet o da etkili .mesela benimki artık emerken kendi cikariyor ya da emdikten sonra kendi cikariyor .onda bile gaz cikariken sinirleniyor .ikinan bir bebek hic almaz .
özellikle sol memede yapıyor bunu. Hep de sol memedeyken kaka yapıyor. Acaba o tarafdayken bağırsakları daha mj çok çalışıyor

Kızlar siz bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz?
Sabah 8 de uyaniuor benimki 2 saat oyalaniyor pusete koyuyorum etrafa bakiyor falan uykusu gelimce mizmizlanmaya basliyor alip emziryorum sonra pusete koyup salliyorum uyuyor iyice dalinca yatagina koyuyorum 1 buçuk saat uyuyor uuaninca yine oyaliyom ayni bu sekilde ilerliyom işte hergun

Memeni pes etme ver sakinlestirip her seferinde deneyceksin ayakta ver hatta tutturana kadar piş piş de biraz salla o ara siniride yatışıyor emiyor işte

Buyuk ihtimal soldan yogun sut gekiyor oda doyma hissi yaratinca kaka yapma hissi veriyordur hani yetiskinlerde cok yer yer artik wc ihtiyaci duyar ya buda oyle oluyordur cok süt geldigi icin kaka yapiyo bence , sence

Benim kız akşamları yapıyor memeyi yumrukluyir vuruyor. Ağlıyor bazen kucağıma alıp gezdiriyoruz. Başka şeyler yapıp bir daha deniyoruz bazen farklı aktivitelerden sonra alabiliyor. Almazsa zorlamayı bırakıp uyutuyorum. Sonra uyanınca emiyor ya da uykuda biberon veriyorum.

Memeden sonra kucağımda sarılıyorum pişpişliyorum
İyice dalınca yerine koyuyorum
Tabi bazen bunu seksen kere tekrar ediyoruz
Peki böylece gündüz uykuları düzenli mi ben dün gün boyu uyutamadım çok yorulduğu için gece yarısına kadar uyuyamadı bu sefer de bugün de yorgun olduğu için sürekli uyudu böyle olmamalı daha düzenli bir uyku sistemi oturtmam lazım artık ama uykuya geçişte zorlanıyorum

Süt az geliyor ondan cokur cokur içmek istiyorlar mesela bizim gündüz sakin geceye doğru akşamdan artık göğüsler de aşırı süt olmuyor benim akşam saatlerinde böyle yapıyor geçen gün yine böyle yaptı arkasından sağım yaptım 40 CC ancak çıktı tek göğüste 2.yi sağdım o da aynı ona sinirlenmiş dedim demek ki

Utku saati kaçarsa çok uykusuz kalıp yorgun olursa da yapabilir
Bir de burnunu düzenli temizliyor musun

Benim bebeğim de öyle düzenli değil. Uykuya geçişte çok çok zorlanıyor. Büyüdükçe düzelir diye teselli ediyorum kendimi yoksa böyle çok yorucu. Emerken dalıyor tam yerine bırakacaksın uyanıyor sallıyorum pış pışlıyorum vs süreç uzuyor da uzuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…