Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynen ya ama uyutmayı bulmamız lazım
O yüzden sordum belki bir iki taktik alırız

Sütünle ılgısı yok.meme reddıne benzıyor.Bıberon istiyor.inatlasıyor.cıglıklarla bagırmaya basladıgında hopla zıpla kafasını dagıt sakınlesınce meme teklıf et.Bunu memeyı alana kadar tekrarla.bırde uyku sersemı memeyı emiyorlar.Gece bol bol emzır.Bıdaha bıberon verırsen emmeyı bırakır asla pes etme.

Nasıl mızıklıyor ağlıyo mu napıyo ya ben bebenin uykusu geldiğini mi anlamıyorum acaba

Benimkide öyle yapıyor ben ayakta gezdirerek emziriyorum öyle yapınca emmeye devam ediyor sakinleşene kadar mecbur geziyorum sonra oturuyorum

Normalde evet düzenli ama şiraze bir kayarsa tam kayıyor
Yani uyuyamıyorsa hemen derdini anlrsam sorun yok ama anlmazsam sıkıntı
Uyuyamadığı için huysuzlanır tüm gün sürer
Bugün huysuzlandı mesela anladım ki üşümüş
Çünkü sarıp sarmalayıp koynuma soktum anında daldı
Ben de üstünü değiştirdim
Bundan sonraki uyumalarda sıkıntı çıkartmadı misal
Yedi yattı yedi yattı

Nasıl mızıklıyor ağlıyo mu napıyo ya ben bebenin uykusu geldiğini mi anlamıyorum acaba
Yavrum zaten 2 saat uyanik kalmis bi zahmet uyutalim boyle birden pusette durmamaya basliyor alip emziriyorum karni doyunca uyuyor zaten , he birde uyanikken hic emziriyorum keyfi yerindeyse emmiyor uykusu gelince aliyo memeyi

Uykuya geçişte cidden çok zorlanıyorum ben de. Uyuyamayınca da saatlerce uyumuyor. 5,6 saat oluyor sıfır uyku ile. Ben ayağa kalkıp kucağımda sallıyorum ve pış pışlıyorum ne zaman uyursa...

uyutamiyorum valla. Neredeyse gün boyu uyanık. Mizik mizik hep. Kahvaltı ile duruyorum. Aksi gibi eşim de nöbette. Büyük çocuk aç resmen. Ne zaman bir düzen oturacak merak ediyorum

Kızlar ortalama 2-3 gündür bebeğimin çişi kokuyor bugün idrar tahlili yapıldı enfeksiyon vs çıkmadı. Yediklerim de hep aynı. Neden olabilir, yaşayan, bilen var mı?

Aynı benimki. Kucakta memede dalıyor. Bırakınca hop başa sallamak istemiyorum. Eşimle yemin ettik bunu sallamayalim diye. Bakalım yemini ilk kim bozacak? Sallanan Ana kucagi var, onu da sevmiyor sipa

Kizlar simdi bebekleri surekli uyutmaya calismak yanlis bi hareket önce bunu yapmayarak başlamalısınız.

Mesela sabah kalkti diyelim uyanik kalcak biraz oyalauacaksiniz ana kucagi puset oyun halisi akliniza ne geliyorsa durmasi icin kullanin ve biraz kucaginizda hareket ettirin sektirin oynatin muzik acin oynayim beraber yogruluyor o zaman.

Şimdi gelelim bu oyalama oynama ziplama ile 2 saat gecmistir ve bebeginiz derin uykuya hazir artik zaten belli edecek kendini o zaman gu,elce emziriyorsunuz memede uyuduysa daha iyi eger uyumadiysa pusette falan sallayin uyuyunca yatagina öyle alin benim hergun yaptigim duzen bu kizlar S Sedose Z zeynokoloji

Kızlar siz bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz?
Bu soruya gelecek cevapları oldukça merak ediyorum . Benimki şu şekilde her gün 20:30 da yıkıyorum ve banyoda yağlayıp kıyafetlerini giydiriyorum. Banyoya girmeden önce yatak odasının ışığıni sondurmus oluyorum oda loş ışık oluyor. Banyodan yatak odasına gecip emziriyorum , omzuma alınca hemen gazı çıkıyor . Buraya kadar her şey güzel mayismis hatta uyumus oluyor . Ne zaman yatağa yaklaşıyoruz gözler aciliyor son günlerde
Bende 2 gündür şöyle yapıyorum. Emzirdikten sonra reflü yatagini dizime koyuyorum ve bebeği hafif pis piş yapıp karnını okşuyorum . Uykuya dalınca ,reflü yatagini anne yani besine yerleştiriyorum öyle olunca pek farketmiyor

Kesinlikle katılıyorum hiç uyumak için uğraşmıyorum uyku gelince belli oluyor zaten daha çok zaman geçiriyorum onunla

Kızlar siz bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz?
Eğer sıkıntısı yoksa 9 gibi kalkıyoruz
Gün içinde otomatik beşikte yatıyor. Pış pış sesı ya da fön sesiyle
Aksam 9-10 gibi yataga alıyorum orada devam edıyor uyumaya

Kısa ve öz

Gündüz uyanık oldugu zamanlarda koltuga yatırıp agu magu diyorum işte
Sonra kucakta gezdırıyorum bıraz ve yataggenellıklr uyanık kalma suresı en fazla 1 saat

Uyku sıkıstırırsa cok agresif oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…