- 22 Aralık 2019
- 189
- 730
- 53
- 39
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.201
EvetKadife mi bunlar
Yani her 2 saatte bir uyutuyor musunEmziriyorum ,45 dakika 1 saat oyaliyorum .gözleri kızarıyor uykusu gelince. Bir kaç kere yatağına koydum uyumadı. Pusette sallıyorum. Gerçekten doğru anlamissam 2 dakikada uyuyor
Aynen ya ama uyutmayı bulmamız lazımBenim bebeğim de öyle düzenli değil. Uykuya geçişte çok çok zorlanıyor. Büyüdükçe düzelir diye teselli ediyorum kendimi yoksa böyle çok yorucu. Emerken dalıyor tam yerine bırakacaksın uyanıyor sallıyorum pış pışlıyorum vs süreç uzuyor da uzuyor
Kızlar daha öncede bahsetmiştim artık çok yoruldum bu durumdan ağlıyorum sinirimden yaklaşık 2 haftadır öncesinde hiç böyle bir sorun yoktu bebeğim emmek istiyor 5 dk falan güzelce emiyor sonra memede ağlıyor çekiyor sonra tekrar memeye saldırıyor en sonunda ağladıkça ben bıraktırıyorum memeden bu sefer tekrar ağlıyor diğer göğse geçiyorum yine aynı doktor sütün yetersiz olabilir dedi ama sağıyorum sütte var arkasından mama yapıyorum mecburen durmuyor çünkü ya da sağdıklarımdan veriyorum tavsiyesi olan var mı çok üzülüyorum
Sütünle ılgısı yok.meme reddıne benzıyor.Bıberon istiyor.inatlasıyor.cıglıklarla bagırmaya basladıgında hopla zıpla kafasını dagıt sakınlesınce meme teklıf et.Bunu memeyı alana kadar tekrarla.bırde uyku sersemı memeyı emiyorlar.Gece bol bol emzır.Bıdaha bıberon verırsen emmeyı bırakır asla pes etme.Evet sakinleşiyor gece pek yapmıyor gündüz genellikle, gaz başlardada vardı neden şimdi böyle yapıyor anlam veremiyorum diyorum arkasından bir şey vermeyeceğim emsin diye diretiyorum bu sefer katılıyor ağlamaktan.
Yoğun süt gelsin mi istiyor acaba pek mama vermiyordum öncesinde bu durum çıkınca mecburen veriyorum
Nasıl mızıklıyor ağlıyo mu napıyo ya ben bebenin uykusu geldiğini mi anlamıyorum acabaSabah 8 de uyaniuor benimki 2 saat oyalaniyor pusete koyuyorum etrafa bakiyor falan uykusu gelimce mizmizlanmaya basliyor alip emziryorum sonra pusete koyup salliyorum uyuyor iyice dalinca yatagina koyuyorum 1 buçuk saat uyuyor uuaninca yine oyaliyom ayni bu sekilde ilerliyom işte hergun
Benimkide öyle yapıyor ben ayakta gezdirerek emziriyorum öyle yapınca emmeye devam ediyor sakinleşene kadar mecbur geziyorum sonra oturuyorumKızlar daha öncede bahsetmiştim artık çok yoruldum bu durumdan ağlıyorum sinirimden yaklaşık 2 haftadır öncesinde hiç böyle bir sorun yoktu bebeğim emmek istiyor 5 dk falan güzelce emiyor sonra memede ağlıyor çekiyor sonra tekrar memeye saldırıyor en sonunda ağladıkça ben bıraktırıyorum memeden bu sefer tekrar ağlıyor diğer göğse geçiyorum yine aynı doktor sütün yetersiz olabilir dedi ama sağıyorum sütte var arkasından mama yapıyorum mecburen durmuyor çünkü ya da sağdıklarımdan veriyorum tavsiyesi olan var mı çok üzülüyorum
Aynen ya korkutuyor beniBazen ağlıyor bazende kahkaha atıyor sesli
Normalde evet düzenli ama şiraze bir kayarsa tam kayıyorPeki böylece gündüz uykuları düzenli mi ben dün gün boyu uyutamadım çok yorulduğu için gece yarısına kadar uyuyamadı bu sefer de bugün de yorgun olduğu için sürekli uyudu böyle olmamalı daha düzenli bir uyku sistemi oturtmam lazım artık ama uykuya geçişte zorlanıyorum
Ay bulursan banada göster yolunu çok ihtiyacım var bunaAynen ya ama uyutmayı bulmamız lazım
O yüzden sordum belki bir iki taktik alırız
Yavrum zaten 2 saat uyanik kalmis bi zahmet uyutalimNasıl mızıklıyor ağlıyo mu napıyo ya ben bebenin uykusu geldiğini mi anlamıyorum acaba
Peki böylece gündüz uykuları düzenli mi ben dün gün boyu uyutamadım çok yorulduğu için gece yarısına kadar uyuyamadı bu sefer de bugün de yorgun olduğu için sürekli uyudu böyle olmamalı daha düzenli bir uyku sistemi oturtmam lazım artık ama uykuya geçişte zorlanıyorum
Uykuya geçişte cidden çok zorlanıyorum ben de. Uyuyamayınca da saatlerce uyumuyor. 5,6 saat oluyor sıfır uyku ile. Ben ayağa kalkıp kucağımda sallıyorum ve pış pışlıyorum ne zaman uyursa...Benim bebeğim de öyle düzenli değil. Uykuya geçişte çok çok zorlanıyor. Büyüdükçe düzelir diye teselli ediyorum kendimi yoksa böyle çok yorucu. Emerken dalıyor tam yerine bırakacaksın uyanıyor sallıyorum pış pışlıyorum vs süreç uzuyor da uzuyor
uyutamiyorum valla. Neredeyse gün boyu uyanık. Mizik mizik hep. Kahvaltı ile duruyorum. Aksi gibi eşim de nöbette. Büyük çocuk aç resmen. Ne zaman bir düzen oturacak merak ediyorumPeki böylece gündüz uykuları düzenli mi ben dün gün boyu uyutamadım çok yorulduğu için gece yarısına kadar uyuyamadı bu sefer de bugün de yorgun olduğu için sürekli uyudu böyle olmamalı daha düzenli bir uyku sistemi oturtmam lazım artık ama uykuya geçişte zorlanıyorum
Aynı benimki. Kucakta memede dalıyor. Bırakınca hop başaBenim bebeğim de öyle düzenli değil. Uykuya geçişte çok çok zorlanıyor. Büyüdükçe düzelir diye teselli ediyorum kendimi yoksa böyle çok yorucu. Emerken dalıyor tam yerine bırakacaksın uyanıyor sallıyorum pış pışlıyorum vs süreç uzuyor da uzuyor
Ben de tog bılıyorum. 2 ve 2,5 tog alıyorum ben hepAa bilmiyordum torba oluyorsa olur. Ama nedense benim aklımda 1.5 tog gibi bir rakam kalmış tabi yanlış hatırlıyor olabilirim.
Bu soruya gelecek cevapları oldukça merak ediyorum . Benimki şu şekilde her gün 20:30 da yıkıyorum ve banyoda yağlayıp kıyafetlerini giydiriyorum. Banyoya girmeden önce yatak odasının ışığıni sondurmus oluyorum oda loş ışık oluyor. Banyodan yatak odasına gecip emziriyorum , omzuma alınca hemen gazı çıkıyor . Buraya kadar her şey güzel mayismis hatta uyumus oluyor . Ne zaman yatağa yaklaşıyoruz gözler aciliyor son günlerdeKızlar siz bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz?
KoşuşturmaBugün buralar pek sessiz ,bebeler mis gibi uyuyor siz de yanlarında mi uyuyorsunuzdur inşallah
Kesinlikle katılıyorum hiç uyumak için uğraşmıyorum uyku gelince belli oluyor zaten daha çok zaman geçiriyorum onunlaKizlar simdi bebekleri surekli uyutmaya calismak yanlis bi hareket önce bunu yapmayarak başlamalısınız.
Mesela sabah kalkti diyelim uyanik kalcak biraz oyalauacaksiniz ana kucagi puset oyun halisi akliniza ne geliyorsa durmasi icin kullanin ve biraz kucaginizda hareket ettirin sektirin oynatin muzik acin oynayim beraber yogruluyor o zaman.
Şimdi gelelim bu oyalama oynama ziplama ile 2 saat gecmistir ve bebeginiz derin uykuya hazir artik zaten belli edecek kendini o zaman gu,elce emziriyorsunuz memede uyuduysa daha iyi eger uyumadiysa pusette falan sallayin uyuyunca yatagina öyle alin benim hergun yaptigim duzen bu kizlar S Sedose Z zeynokoloji
Eğer sıkıntısı yoksa 9 gibi kalkıyoruzKızlar siz bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?