- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.221
Bende öyleyim geneldeUykuya geçişte cidden çok zorlanıyorum ben de. Uyuyamayınca da saatlerce uyumuyor. 5,6 saat oluyor sıfır uyku ile. Ben ayağa kalkıp kucağımda sallıyorum ve pış pışlıyorum ne zaman uyursa...
Sallamadan imkansız benimkiAynı benimki. Kucakta memede dalıyor. Bırakınca hop başasallamak istemiyorum. Eşimle yemin ettik bunu sallamayalim diye. Bakalım yemini ilk kim bozacak? Sallanan Ana kucagi var, onu da sevmiyor sipa
Yarın öyle yapayım bakalımmmKizlar simdi bebekleri surekli uyutmaya calismak yanlis bi hareket önce bunu yapmayarak başlamalısınız.
Mesela sabah kalkti diyelim uyanik kalcak biraz oyalauacaksiniz ana kucagi puset oyun halisi akliniza ne geliyorsa durmasi icin kullanin ve biraz kucaginizda hareket ettirin sektirin oynatin muzik acin oynayim beraber yogruluyor o zaman.
Şimdi gelelim bu oyalama oynama ziplama ile 2 saat gecmistir ve bebeginiz derin uykuya hazir artik zaten belli edecek kendini o zaman gu,elce emziriyorsunuz memede uyuduysa daha iyi eger uyumadiysa pusette falan sallayin uyuyunca yatagina öyle alin benim hergun yaptigim duzen bu kizlar S Sedose Z zeynokoloji
Anladım canım sıkıntıyı bulup hemen çözmek lazım demek kiNormalde evet düzenli ama şiraze bir kayarsa tam kayıyor
Yani uyuyamıyorsa hemen derdini anlrsam sorun yok ama anlmazsam sıkıntı
Uyuyamadığı için huysuzlanır tüm gün sürer
Bugün huysuzlandı mesela anladım ki üşümüş
Çünkü sarıp sarmalayıp koynuma soktum anında daldı
Ben de üstünü değiştirdim
Bundan sonraki uyumalarda sıkıntı çıkartmadı misal
Yedi yattı yedi yattı
Kuzum bizimki önceden emerken uyuyordu şimdi uyumuyor işte nedenseYavrum zaten 2 saat uyanik kalmis bi zahmet uyutalimboyle birden pusette durmamaya basliyor alip emziriyorum karni doyunca uyuyor zaten , he birde uyanikken hic emziriyorum keyfi yerindeyse emmiyor uykusu gelince aliyo memeyi
Uyumadıkça yorulup daha çok uğraştırıyor işteuyutamiyorum valla. Neredeyse gün boyu uyanık. Mizik mizik hep. Kahvaltı ile duruyorum. Aksi gibi eşim de nöbette. Büyük çocuk aç resmen. Ne zaman bir düzen oturacak merak ediyorum
Yarın denicem bakalım ama genelde öğleye kadar pek sorun olmuyor gece geç yatıyor çünkü asıl sorun günün diğer yarısından geceyarısına bazen 1 2 yi buluyor uyumasıKizlar simdi bebekleri surekli uyutmaya calismak yanlis bi hareket önce bunu yapmayarak başlamalısınız.
Mesela sabah kalkti diyelim uyanik kalcak biraz oyalauacaksiniz ana kucagi puset oyun halisi akliniza ne geliyorsa durmasi icin kullanin ve biraz kucaginizda hareket ettirin sektirin oynatin muzik acin oynayim beraber yogruluyor o zaman.
Şimdi gelelim bu oyalama oynama ziplama ile 2 saat gecmistir ve bebeginiz derin uykuya hazir artik zaten belli edecek kendini o zaman gu,elce emziriyorsunuz memede uyuduysa daha iyi eger uyumadiysa pusette falan sallayin uyuyunca yatagina öyle alin benim hergun yaptigim duzen bu kizlar S Sedose Z zeynokoloji
Canım benim oğlan da aynı bı hevesle çak cuk basliyor emmeye 5-10 dk sonra Kızılca kıyamet kopuyor zaten eskisi gibi uzun emmiyor.. bence gaz sancısı oluyor o esnada ondan öyle yapıyorlar yoksa benimde sütüm geliyorKızlar daha öncede bahsetmiştim artık çok yoruldum bu durumdan ağlıyorum sinirimden yaklaşık 2 haftadır öncesinde hiç böyle bir sorun yoktu bebeğim emmek istiyor 5 dk falan güzelce emiyor sonra memede ağlıyor çekiyor sonra tekrar memeye saldırıyor en sonunda ağladıkça ben bıraktırıyorum memeden bu sefer tekrar ağlıyor diğer göğse geçiyorum yine aynı doktor sütün yetersiz olabilir dedi ama sağıyorum sütte var arkasından mama yapıyorum mecburen durmuyor çünkü ya da sağdıklarımdan veriyorum tavsiyesi olan var mı çok üzülüyorum
Reflü yatağını dize koymak güzel fikir ben de yapimBu soruya gelecek cevapları oldukça merak ediyorum . Benimki şu şekilde her gün 20:30 da yıkıyorum ve banyoda yağlayıp kıyafetlerini giydiriyorum. Banyoya girmeden önce yatak odasının ışığıni sondurmus oluyorum oda loş ışık oluyor. Banyodan yatak odasına gecip emziriyorum , omzuma alınca hemen gazı çıkıyor . Buraya kadar her şey güzel mayismis hatta uyumus oluyor . Ne zaman yatağa yaklaşıyoruz gözler aciliyor son günlerde
Bende 2 gündür şöyle yapıyorum. Emzirdikten sonra reflü yatagini dizime koyuyorum ve bebeği hafif pis piş yapıp karnını okşuyorum . Uykuya dalınca ,reflü yatagini anne yani besine yerleştiriyorum öyle olunca pek farketmiyor
Mesela 18.00 gibi uyandı 3 saattir uyutamadım şu an uyumamak için direniyorEğer sıkıntısı yoksa 9 gibi kalkıyoruz
Gün içinde otomatik beşikte yatıyor. Pış pış sesı ya da fön sesiyle
Aksam 9-10 gibi yataga alıyorum orada devam edıyor uyumaya
Kısa ve öz
Gündüz uyanık oldugu zamanlarda koltuga yatırıp agu magu diyorum işte
Sonra kucakta gezdırıyorum bıraz ve yataggenellıklr uyanık kalma suresı en fazla 1 saat
Uyku sıkıstırırsa cok agresif oluyor
Sinirli mi peki ?Mesela 18.00 gibi uyandı 3 saattir uyutamadım şu an uyumamak için direniyor
Evet bana verilen kagitta 2 aylikken yaziyorBiz 25 günlük götürdük. İlk muayene mi olacak?
Ben bugün bakcaktm güya elime alip bakamadm. Suan uzandgm yerde az bakiyim. Sabahtandir ayaktayim yaBen hep lcw den almıstım ve buyuk alıyorum seneye de gıysın fiye. Suan hıc bılmıyorum fıyatları
Benim gittiğim devlet Hastanesi'nde aynı gün randevu alıp girdik sırada da hiç beklenmedik bebekleri hiç bekletmiyorlar direkt alıyorlar.Hamilelikte devlet hastanesinde ultrason çektirmem gerektiği zaman 3 ay sonraya randevu vermişlerdi. Acaba bebek kalça ultrasonu için de mi öyle olur?
İşte hemen uyumuyor sorun ordaYani her 2 saatte bir uyutuyor musun
Valla suan daha cok zor oluyor inş dedigin gibi bi kac gune düzelir mesela suan uyumuyor derin uykuya gecemiyor. 5 dk uyuyup kalkiyor o da tilki uykusuAhh kıyamam küçücükler ama alışkanlıkları kesinlikle oluyorrKalablık ortamda cidden düzen kurmak çok zor nasıl uyuttun bilmşyorum ben 2 gümlüğüne gitmiştim zor uyumuştu gündüzleri
Kendi evinize geçtiğinşz için belki zamanla eve aşılır alışkanlıklarını unutur
Evet ben de o memede süt bitti diye deli gibi o memeyi veriyorumBuyuk ihtimal soldan yogun sut gekiyor oda doyma hissi yaratinca kaka yapma hissi veriyordur hani yetiskinlerde cok yer yer artik wc ihtiyaci duyar ya buda oyle oluyordur cok süt geldigi icin kaka yapiyo bence , sence
Ve uyumazsa 6 dan gece uykusuna yatıyor. Gece yorucu oluyor .uykusu gelince mutlaka uyumalı. Memeyi gözü görmüyorYani her 2 saatte bir uyutuyor musun
Evet canım reflü yatağında yatıyor .Peki reflü yatağında mı yatıyor??
Gözlerini kapat baya işe yarıyorBen bugün bakcaktm güya elime alip bakamadm. Suan uzandgm yerde az bakiyim. Sabahtandir ayaktayim ya
Bu arada benim bebeyi niye derin uykuya geciremiyorum ben delircemnormalde ne kadar sürede derin uykuya gecmesi gerekir ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?