Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Uykuya geçişte cidden çok zorlanıyorum ben de. Uyuyamayınca da saatlerce uyumuyor. 5,6 saat oluyor sıfır uyku ile. Ben ayağa kalkıp kucağımda sallıyorum ve pış pışlıyorum ne zaman uyursa...
Bende öyleyim genelde
Aynı benimki. Kucakta memede dalıyor. Bırakınca hop başa sallamak istemiyorum. Eşimle yemin ettik bunu sallamayalim diye. Bakalım yemini ilk kim bozacak? Sallanan Ana kucagi var, onu da sevmiyor sipa
Sallamadan imkansız benimki
Yarın öyle yapayım bakalımmm

Anladım canım sıkıntıyı bulup hemen çözmek lazım demek ki

Yarın denicem bakalım ama genelde öğleye kadar pek sorun olmuyor gece geç yatıyor çünkü asıl sorun günün diğer yarısından geceyarısına bazen 1 2 yi buluyor uyuması

Canım benim oğlan da aynı bı hevesle çak cuk basliyor emmeye 5-10 dk sonra Kızılca kıyamet kopuyor zaten eskisi gibi uzun emmiyor.. bence gaz sancısı oluyor o esnada ondan öyle yapıyorlar yoksa benimde sütüm geliyor

Reflü yatağını dize koymak güzel fikir ben de yapim

Mesela 18.00 gibi uyandı 3 saattir uyutamadım şu an uyumamak için direniyor

Hamilelikte devlet hastanesinde ultrason çektirmem gerektiği zaman 3 ay sonraya randevu vermişlerdi. Acaba bebek kalça ultrasonu için de mi öyle olur?

Ben hep lcw den almıstım ve buyuk alıyorum seneye de gıysın fiye. Suan hıc bılmıyorum fıyatları
Ben bugün bakcaktm güya elime alip bakamadm. Suan uzandgm yerde az bakiyim. Sabahtandir ayaktayim ya
Bu arada benim bebeyi niye derin uykuya geciremiyorum ben delircem normalde ne kadar sürede derin uykuya gecmesi gerekir ki??

Hamilelikte devlet hastanesinde ultrason çektirmem gerektiği zaman 3 ay sonraya randevu vermişlerdi. Acaba bebek kalça ultrasonu için de mi öyle olur?
Benim gittiğim devlet Hastanesi'nde aynı gün randevu alıp girdik sırada da hiç beklenmedik bebekleri hiç bekletmiyorlar direkt alıyorlar.

Yani her 2 saatte bir uyutuyor musun
İşte hemen uyumuyor sorun orda mesela 1 saat oyaladim .uykusu varsa yatiriyorum hemen uyuyor .yok ben yanlış anlamissam dalıyor, uyanıyor, kundagin anasını aglatiyor ,tekrar sariyorum böyle de bir yarım saat geçiyor. Yani her 2.5 3 saatte uyutuyorum .zaten öyle uyuyunca 1 saat uyuyor sadece .bazen yarım saat .Yarım saat uyuyup kalkınca kimi zaman acikmiyor. Ama ben acikmis sanıyorum meme veriyorum 2 dakika emiyor .sinir oluyorum. Pozisyon değiştiriyorum. Ağlıyor. Uykusu geliyor yorulduğu için.sonra uykusunda aç olduğu aklına geliyor yarım saat sonra uyaniyor .Yani keşke her 2 saatte bir uyusa sallarken de buraya giriyorum dizi izliyorum. Göz teması kurmuyorum

Valla suan daha cok zor oluyor inş dedigin gibi bi kac gune düzelir mesela suan uyumuyor derin uykuya gecemiyor. 5 dk uyuyup kalkiyor o da tilki uykusu

Buyuk ihtimal soldan yogun sut gekiyor oda doyma hissi yaratinca kaka yapma hissi veriyordur hani yetiskinlerde cok yer yer artik wc ihtiyaci duyar ya buda oyle oluyordur cok süt geldigi icin kaka yapiyo bence , sence
Evet ben de o memede süt bitti diye deli gibi o memeyi veriyorum

Peki reflü yatağında mı yatıyor??
Evet canım reflü yatağında yatıyor .
Fakat ben bu yatağın çok da işlevli olduğunu düşünmüyorum . Sadece eğim veren bi kesimi var ve bildiğimiz sünger yani onca paraya satılıyor bi de .
Keza şuan zaten benim oğlan sığmıyor ki , kayıyor içinde , eee şimdi neresi koruyor ? Sadece 2 aylık kullanım veriyor bu yatak bebeklere bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…