- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.270
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.261
Biz coktan gectık. Ben de yatakta uzanıuorumUykuya yavaşdan geçiliyo
Benim aldığım model kangru gibi kullanılıyorBence gerek yok çvouklar nerdeyse 3 aylık olucak, onlar çok küçükken kullanılmıyomu kanguruya geçersin varsa
Maşallah ne güzel kundaklı yatıyor. Töbe kundaklama yaptırmıyor. Ellerini açıyor hemen. Öyle de alıştı..Uykuya yavaşdan geçiliyo
Öyle tabii daha çok erken kendi kendilerine uykuya geçmeleri için. Günde 10 saat civarı uyuyor benim kızım da, az gibi geliyor o takılıyor aklıma.Hıc bılmıyorum . Desteklı uyku bızımki tabı. Agzına emzıgı sokunca, kundak yapıp gozlerını kapatınca
piş piş yapınca uyuyor. Otomatık besık en dusuj ayarda calısıyor
Ben erken uyutamıyorum korkumdan bu arada uyumadıda zaten işim gücüm vaar yarın misafir gelcek uyumadıBiz coktan gectık. Ben de yatakta uzanıuorum
Kullanabilirsen ne güzel ben toplanıp düşücek gibi hhissediyorumBenim aldığım model kangru gibi kullanılıyor
Videoda öyle gördüm
2.saatt duruyo bizimde istemiyo sonra ama uykuya geçişde baya iyi oluyooo bizim emzik ağzına kundaklama popoya pış pış uyuyo.Maşallah ne güzel kundaklı yatıyor. Töbe kundaklama yaptırmıyor. Ellerini açıyor hemen. Öyle de alıştı..
O zaman aksam 8 le 10 arasi uyanik olmasini saglaman lazim 10.30 gibide uyutnaya baslarsin , unutma bebekler bizden akilli degiller onlar ist3digi kadar diretsin bizim dedigimiz olurYarın denicem bakalım ama genelde öğleye kadar pek sorun olmuyor gece geç yatıyor çünkü asıl sorun günün diğer yarısından geceyarısına bazen 1 2 yi buluyor uyuması
Oglana nazarin degmsite olabilurİtirafda bulunayım benim bebiş 65 gündür doğumu bide topuk kanı alırken harcinde hiç ağlamadıağlamayıda bilmiyo pek, lakinn bu 2 gündür sanırım 8.hafta atağındayızzz huy değiştirmeye başladı emziği düşüyo sanki cimciklemişsin gibi bi bağırmaya başlıyo
Keşke bu ataklar olmasa huy değiştirmeseydi ne güzeldi
Aynennn annenin babanın nazarı çok değermiş derler ama kim görse ahhh nasıl uslu bebek buna bakmakda ne var diyip duruyoodu yaaa demeyin öyle valla okadarda uslu değil diyodum yalandanOglana nazarin degmsite olabilur
Benim kizimda ağlamayı bilmezdi pek ,kimseyde soylemezdim ama benim nazarim degerdi genelde
Bende masallah diym o zaman , canım kızım da boyleydi bu oglan bana kan yutturuyorAynennn annenin babanın nazarı çok değermiş derler ama kim görse ahhh nasıl uslu bebek buna bakmakda ne var diyip duruyoodu yaaa demeyin öyle valla okadarda uslu değil diyodum yalandanresmen nazar değdirdik topluca oğluşuma
İlk ödeme alınıyor aslinda o an vazgecebilirdinizÖylemiş galiba zıkkım olsun
AY yazamadım bebekle uğraşmaktan gittim karanlık bir odaya beyaz gürültü açtım gaz pozisyonunda pışpışlayıp uyuttum ama derin uykuya geçemedi bu defa da azcık uyuyup uyandı babasına verdim ben uyuyakalmışım o araSinirli mi peki ?
Senin Bi düzen varmış yine her 3 saatte bir uyuyosaİşte hemen uyumuyor sorun ordamesela 1 saat oyaladim .uykusu varsa yatiriyorum hemen uyuyor .yok ben yanlış anlamissam dalıyor, uyanıyor, kundagin anasını aglatiyor ,tekrar sariyorum böyle de bir yarım saat geçiyor. Yani her 2.5 3 saatte uyutuyorum .zaten öyle uyuyunca 1 saat uyuyor sadece .bazen yarım saat .Yarım saat uyuyup kalkınca kimi zaman acikmiyor. Ama ben acikmis sanıyorum meme veriyorum 2 dakika emiyor .sinir oluyorum. Pozisyon değiştiriyorum. Ağlıyor. Uykusu geliyor yorulduğu için.sonra uykusunda aç olduğu aklına geliyor yarım saat sonra uyaniyor .Yani keşke her 2 saatte bir uyusa sallarken de buraya giriyorum dizi izliyorum. Göz teması kurmuyorum
Bizim bebenin 40 i çıktığı gün kv bizi arkadaşına götürdü kırk uçurmaya . Ordada bir hacı teyze vardı 95 yaşında ,ben emzirmeye ayrı bir odaya gittim bi baktım odaya girdi bana diyor ki " bak kızım şimdi eve git alttan tüyünü kes sonra git kocanınkini de kes . Onları bir tulbente sar koy besinigine . En çok ana babanın nazarı değer bu korur "dedi .Aynennn annenin babanın nazarı çok değermiş derler ama kim görse ahhh nasıl uslu bebek buna bakmakda ne var diyip duruyoodu yaaa demeyin öyle valla okadarda uslu değil diyodum yalandanresmen nazar değdirdik topluca oğluşuma
Evet 2 ay bence de kayıp duruyorlar malesef dediğin gibiEvet canım reflü yatağında yatıyor .
Fakat ben bu yatağın çok da işlevli olduğunu düşünmüyorum . Sadece eğim veren bi kesimi var ve bildiğimiz sünger yani onca paraya satılıyor bi de .
Keza şuan zaten benim oğlan sığmıyor ki , kayıyor içinde , eee şimdi neresi koruyor ? Sadece 2 aylık kullanım veriyor bu yatak bebeklere bence
Bizimki uzun uzun emmiyo artık o yüzden memede uyumıyorMemede uykuya geçince gazıni almaya çalışıyorum ama zor çıkmıyor. Sonra beşiğe koyuyorum sallayınca uyumuyo. Sadece pişpiş sesi ya da ninni yetiyor. Ama en güzeli yatarak emzirirken uyutmak. Daha garsnri gaz da alttan çıkıyor. Yattığı yerde de kalıyor oynatmayınca uyanmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?