Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hıc bılmıyorum . Desteklı uyku bızımki tabı. Agzına emzıgı sokunca, kundak yapıp gozlerını kapatınca
piş piş yapınca uyuyor. Otomatık besık en dusuj ayarda calısıyor
Öyle tabii daha çok erken kendi kendilerine uykuya geçmeleri için. Günde 10 saat civarı uyuyor benim kızım da, az gibi geliyor o takılıyor aklıma.

Benim aldığım model kangru gibi kullanılıyor
Videoda öyle gördüm
Kullanabilirsen ne güzel ben toplanıp düşücek gibi hhissediyorum bide biz şuan 10 dklık kolda kanguru kullanıyoruz şimdiden ağırlaştı bu bebiş 6 kilo

İtirafda bulunayım benim bebiş 65 gündür doğumu bide topuk kanı alırken harcinde hiç ağlamadı ağlamayıda bilmiyo pek, lakinn bu 2 gündür sanırım 8.hafta atağındayızzz huy değiştirmeye başladı emziği düşüyo sanki cimciklemişsin gibi bi bağırmaya başlıyo
Keşke bu ataklar olmasa huy değiştirmeseydi ne güzeldi

Yarın denicem bakalım ama genelde öğleye kadar pek sorun olmuyor gece geç yatıyor çünkü asıl sorun günün diğer yarısından geceyarısına bazen 1 2 yi buluyor uyuması
O zaman aksam 8 le 10 arasi uyanik olmasini saglaman lazim 10.30 gibide uyutnaya baslarsin , unutma bebekler bizden akilli degiller onlar ist3digi kadar diretsin bizim dedigimiz olur

Oglana nazarin degmsite olabilur

Benim kizimda ağlamayı bilmezdi pek ,kimseyde soylemezdim ama benim nazarim degerdi genelde

Oglana nazarin degmsite olabilur

Benim kizimda ağlamayı bilmezdi pek ,kimseyde soylemezdim ama benim nazarim degerdi genelde
Aynennn annenin babanın nazarı çok değermiş derler ama kim görse ahhh nasıl uslu bebek buna bakmakda ne var diyip duruyoodu yaaa demeyin öyle valla okadarda uslu değil diyodum yalandan resmen nazar değdirdik topluca oğluşuma

Bende masallah diym o zaman , canım kızım da boyleydi bu oglan bana kan yutturuyor

2. Çocugun deli olabilir ilki akilliysa 2.ler kuduruk oluyormus ceken bilir

Senin Bi düzen varmış yine her 3 saatte bir uyuyosa

Bizim bebenin 40 i çıktığı gün kv bizi arkadaşına götürdü kırk uçurmaya . Ordada bir hacı teyze vardı 95 yaşında ,ben emzirmeye ayrı bir odaya gittim bi baktım odaya girdi bana diyor ki " bak kızım şimdi eve git alttan tüyünü kes sonra git kocanınkini de kes . Onları bir tulbente sar koy besinigine . En çok ana babanın nazarı değer bu korur "dedi . bide anlatırken bir güzel uygulamalı gösterdi. Aklıma geldi nazar deyince bide giderken bana arkamdan unutma bak diyor

Evet 2 ay bence de kayıp duruyorlar malesef dediğin gibi

Bizimki uzun uzun emmiyo artık o yüzden memede uyumıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…