Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Reflü yatağını dize koymak güzel fikir ben de yapim
Bugünde yaptım işe yaradı .
Gündüz uykularında , kendi uykusu gelince uyur diye düşünerek hata yaptım geçen haftalarda . İpin ucu kaçtı hiç uyumadigi oldu gunduz. 2-3 gündür esnedigini gördüğüm an direk uyutmaya başlıyorum , 1-1.5 saat aralik veriyorum . Ama tabi hemen uyumuyor . Genelde omzumda ve göğüsumde uyuyor gündüzleri . Bende uzanıp uyuyorum o gogusumdeyken

Nazar değer derler evet de tüy ne alaka ben şok

Yarın denicem bakalım ama genelde öğleye kadar pek sorun olmuyor gece geç yatıyor çünkü asıl sorun günün diğer yarısından geceyarısına bazen 1 2 yi buluyor uyuması
Benim kız da öyle misal şu an emiyor gözü kapalı. Gündüz kendi kendine uyuyor. Ama akşamları baya uzun süre uyanık kalıyor 9 dan beri uyanık yarım saattir de uyuyarak emiyor.

Aynen ben de kendi uykusu gelir sandım o yüzden uyku düzenimiz yok bebişleri rutinlere alıştırmak gerek Surrender rutinli yapıyor bu işi
O göğüsteyken uyumak tehlikeli değil mi ama benimki de öyle uyuyor ben korkuyom

Bende masallah diym o zaman , canım kızım da boyleydi bu oglan bana kan yutturuyor

2. Çocugun deli olabilir ilki akilliysa 2.ler kuduruk oluyormus ceken bilir
Sırf bu yüzden şimdiden korkmaya başlıyorum kesin 2. Çok yaramaz olucakda daha belli olmaz ateş şimdi küçük. Bakalım ilerde nasıl olcak banada burnumdan getirmesin yürümeue başlayınca

Biz de gaz mesaisine erken başladik bugün. 21:00 gibi gece uykusuna yatırdım 23:30 da uyandı emmek için . Sonra gaz sancisindan ikinmalar başladı . Karın üstü yatırdım rahatlasın diye ama kafasını cevirip yatağa gömer diye başında nöbetteyim sırt üstü yatirsam inleyecek yine

Benim kız da öyle misal şu an emiyor gözü kapalı. Gündüz kendi kendine uyuyor. Ama akşamları baya uzun süre uyanık kalıyor 9 dan beri uyanık yarım saattir de uyuyarak emiyor.
Uyuyarak emiyosa uyur uyumuyo mu ben de az önce memede kavga ile emzirdim bu kez ne derdi vardı anlamadım. Uykusuzluk huzursuzluğu ve gaz galiba

O nasıl bir nazardan koruma şeyiymiş beeee ah bu eskiler nerde enterasan şeyler var bunlarda yaaaaa

Düşer falan diye mi korkuyorsun ? Ben yatağıma yastıklar koyuyorum sırtıma bol bol yastık ,boynuma da yol için olan boyunluktan takıyorum . Çok güzel uyunuyor hem o hem ben

Uyuyarak emiyosa uyur uyumuyo mu ben de az önce memede kavga ile emzirdim bu kez ne derdi vardı anlamadım. Uykusuzluk huzursuzluğu ve gaz galiba
Uyuyor ama çok uzun sürede. Bayadir bu haldeyiz 2 cuk cuk yapıyor duruyor 2 cuk cuk duruyor. Memeyi kendi bıraksın istiyorum bırakmıyor. Allah'tan yatakta yatıyoruz ama bazen uyuya kalıyorum bir uyanıyorum saat 3 olmuş meme halen ağzında. Yanindan kalkmaya çalışıyorum. Memeyi almaya çalışınca emmeye başlıyor.

Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın böyle bir şey.
İşte bu yüzden hala salonda koltukta ve yanımda yatırıyorum. Benimkinin de kusarken burnundan geliyor bazen.
Hemen yakınımda olsun istiyorum. Yatak odasına yatağına geçemedim daha. Şöyle rahatça kendi başına döndüğü zaman gelsin diye bekliyorum.

Yıllarca yan yatırın dediler ama aslında düz yatırınca kafasının yana dönmesi yeterliymiş. Bununla ilgili bir doktorun paylaşımı vardı.
Yan yatırınca soluk borusu aşağıda kalıp yemek borusundan gelen kusmuk oraya dönebiliyormuş.

Ya yatarak emzirmek gerçekten çok rahat ,uyutmak da öyle. Bende geçen uyuya kalmışım bı uyandım bizimki hala emiyor yatak süt olmuş hep ,ağzından mi akmış kusmuş mu anlamadım. Simdi uyumamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…