Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet çok rahat aslinda ama isim vardı biraz onları halledemedim burda mahsur kaldim

Emzik yapmış seni anlaşılan emzik tam tutmadı galiba

Birde diyorki eskiler öyle yapardı. Kendin 95 yaşındasın kıyamam Bide okunacak bir duada söyledi de o tüylere tövbe şeyimizdeki tüylere dua okutacak bide .
Üstüme iyilik sağlık baya baya inanıyolar böyle şeylere yaaa ilerde bizde böyle olurmuyız acaba 95 sene yaşıcağımı düşünmüyorum ama

Ay böyle uğraşıp uyumadiginda bana ağlama geliyor . Bırakıp bı banyoya gidiyorum elimi yüzümü yıkayıp tekrar 0 dan motive başlıyorum
Ben Bi bıraktım uyudum Bi saat felan sonra tekrar başladık eşimle emzik verdim pusete koyduk eşim karanlıkta dolaştırdı saati de geldi artık bu saatlerde uyuyo ama zorla

@Vesiradababy bebeginin pişigi nasil oldu canim?
Kullanmaya basladigimiz yeni kremler mi, bez degisikligi mi , sut urunleri, yumurta,kuruyemis yemedigim icin mi bilmiyorum ama suan icin gecti, hafif kizariklik kaldi. 2 gun sirf mama verdik simdi bir mama bir anne sutu olarak devam ediyorum. Tekrarlamasindan cok korkuyorum. Bir kac gundur keyfi yerinde yuzu gulmeye basladi , daha az agliyor insallah o kadar kötü hale gelmez tekrar .

Ayy cok sevindimm masallah , tekrarlamaz insallah ya yani o düşünceyi getirme aklina

Bu emojileri nasıl yapıyorsunuz bende yok ki yapamıyorum ne zamandır sorucam sormadım şimdi ortalık sakinken sorayım dedim
Mesaj yazdığımız yerde en sonda üç nokta var ya oraya bas orda ifade yeri var ordan

Hem onla alakalıdır hemde bebeğin yapısı ile alakalıdır..ayda 500 Gr ın üstü normalmiş..

Senin Bi düzen varmış yine her 3 saatte bir uyuyosa
Yok işte düzen yazdım ya .Ben her seferinde yatiriyorum her seferinde uyumuyor .yatır kundak yap kaldır. Uyumaz tekrar yap .sonra geri acıkıyor. Uykusu da gelmiş oluyor o yuzden emmiyor .emmeyince yarım saat uyuyup kalkıyor .önceki seanstan uykusunu alamadigindan sinirli oluyor. 1 kere 3 saatte bir uyuttuysam bir daha olmuyor .Her seferinde full karnını doyursa uyur .5 dakikalık emme ne tutacak ?
Bir de hızlı da sallamıyorum Her seferinde titreterek salla .
Gece de 5 oldu mu kalkıyor. Gündüz 6 da yatıyor çünkü gündüz uykusunu tam alamıyor.
Bir bebegi 6 dan 8 e kadar oyalayacakmissin.uyutmayacakmışin.
Rutin falan yok ben yapmaya çalıştıkça o bozuyor. Ya kakasi geliyor. Ya az emiyor .Ya gereksiz çok uyumak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…