- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.301
Evet çok rahat aslinda ama isim vardı biraz onları halledemedimYa yatarak emzirmek gerçekten çok rahat ,uyutmak da öyle. Bende geçen uyuya kalmışım bı uyandım bizimki hala emiyor yatak süt olmuş hep ,ağzından mi akmış kusmuş mu anlamadım. Simdi uyumamaya çalışıyorum
Evet kayar düşer altımda ezilir felan ne bilimDüşer falan diye mi korkuyorsun ? Ben yatağıma yastıklar koyuyorum sırtıma bol bol yastık ,boynuma da yol için olan boyunluktan takıyorum . Çok güzel uyunuyor hem o hem ben
Emzik yapmış seni anlaşılan emzik tam tutmadı galibaUyuyor ama çok uzun sürede.Bayadir bu haldeyiz 2 cuk cuk yapıyor duruyor 2 cuk cuk duruyor. Memeyi kendi bıraksın istiyorum bırakmıyor. Allah'tan yatakta yatıyoruz ama bazen uyuya kalıyorum bir uyanıyorum saat 3 olmuş meme halen ağzında. Yanindan kalkmaya çalışıyorum. Memeyi almaya çalışınca emmeye başlıyor.
Üstüme iyilik sağlıkBirde diyorki eskiler öyle yapardı. Kendin 95 yaşındasın kıyamamBide okunacak bir duada söyledi de o tüylere tövbe şeyimizdeki tüylere dua okutacak bide .
Heee tamam ozamanCanım ben dışarda kullanmadım hiç evde kullanıyorum. Yemek yerken ve PC de çalışırken
Ben Bi bıraktım uyudum Bi saat felan sonra tekrar başladık eşimle emzik verdim pusete koyduk eşim karanlıkta dolaştırdı saati de geldi artık bu saatlerde uyuyo ama zorlaAy böyle uğraşıp uyumadiginda bana ağlama geliyor . Bırakıp bı banyoya gidiyorum elimi yüzümü yıkayıp tekrar 0 dan motive başlıyorum
Hahah haykirdim kiz dua okurkne carpiilir insannBirde diyorki eskiler öyle yapardı. Kendin 95 yaşındasın kıyamamBide okunacak bir duada söyledi de o tüylere tövbe şeyimizdeki tüylere dua okutacak bide .
Kullanmaya basladigimiz yeni kremler mi, bez degisikligi mi , sut urunleri, yumurta,kuruyemis yemedigim icin mi bilmiyorum ama suan icin gecti, hafif kizariklik kaldi. 2 gun sirf mama verdik simdi bir mama bir anne sutu olarak devam ediyorum. Tekrarlamasindan cok korkuyorum. Bir kac gundur keyfi yerinde yuzu gulmeye basladi , daha az agliyor insallah o kadar kötü hale gelmez tekrar .@Vesiradababy bebeginin pişigi nasil oldu canim?
Ayy cok sevindimm masallah , tekrarlamaz insallah ya yani o düşünceyi getirme aklinaKullanmaya basladigimiz yeni kremler mi, bez degisikligi mi , sut urunleri, yumurta,kuruyemis yemedigim icin mi bilmiyorum ama suan icin gecti, hafif kizariklik kaldi. 2 gun sirf mama verdik simdi bir mama bir anne sutu olarak devam ediyorum. Tekrarlamasindan cok korkuyorum. Bir kac gundur keyfi yerinde yuzu gulmeye basladi , daha az agliyor insallah o kadar kötü hale gelmez tekrar .
Bu emojileri nasıl yapıyorsunuz bende yok ki yapamıyorum ne zamandır sorucam sormadım şimdi ortalık sakinken sorayım dedim
Mesaj yazdığımız yerde en sonda üç nokta var ya oraya bas orda ifade yeri var ordanBu emojileri nasıl yapıyorsunuz bende yok ki yapamıyorum ne zamandır sorucam sormadım şimdi ortalık sakinken sorayım dedim
Hem onla alakalıdır hemde bebeğin yapısı ile alakalıdır..ayda 500 Gr ın üstü normalmiş..B
Benim ilk kız ilk 2 ay 2 kg almıstı bu kızım 1kg 1 kg ilerliyor ama ilk kızımda annemlerde kalmıştım 40 cıkana kadar relaxdım ne ev işi ne yemek yapma vardı sadece kızımla ilgilendim onunla o alakalı bunda erken döndüm ondan mı yaşla mı alakalı bilemedim
DeniyoreeeeMesaj yazdığımız yerde en sonda üç nokta var ya oraya bas orda ifade yeri var ordan
Deniyoreeeeay oldu tutmayın bu saatten sonra beni ben susar em
Valla zor ama maşallah sana sürekli mama takviyesi yerine emzirmeyi ön planda tutuyorsun okuyorum yazdıklarını.. genelde ikiz bebeği olanlar bu kadar ugrasamiyor emzirmeylege e gece emzirenler burda iki bebeği doyurup uyutmak 1 saat
Yok işte düzen yazdım ya .Ben her seferinde yatiriyorum her seferinde uyumuyor .yatır kundak yap kaldır. Uyumaz tekrar yap .sonra geri acıkıyor. Uykusu da gelmiş oluyor o yuzden emmiyor .emmeyince yarım saat uyuyup kalkıyor .önceki seanstan uykusunu alamadigindan sinirli oluyor. 1 kere 3 saatte bir uyuttuysam bir daha olmuyor .Her seferinde full karnını doyursa uyur .5 dakikalık emme ne tutacak ?Senin Bi düzen varmış yine her 3 saatte bir uyuyosa
Yok maalesef ilk çektirdik çünkü cuma saatiydi çocuk dr yonlendireince gititk hemen cekelım o zmn dediler eşimede siz kayıt açın gelin dediler oda garibim ödedi paşa paşaİlk ödeme alınıyor aslinda o an vazgecebilirdiniz
750 şu zaman da iyi para kiz , bizde 250 tl vermistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?